Για όσους ακόμα πιστεύουν πως η Μελόνι είναι... Χριστιανή και “ανυποτακτη” στα μεγάλα σιωνιστικά συμφέροντα... Να λοιπόν πως ο Crosetto, ο γιγαντιαίος συνιδρυτής της Fratelli d’Italia, όπως και η Meloni, πηγαίνουν χέρι-χέρι με έναν από τους χειρότερους διεθνείς λομπίστες στα αριστερά.

Για όσους ακόμα πιστεύουν πως η Μελόνι είναι... Χριστιανή και “ανυποτακτη” στα μεγάλα σιωνιστικά συμφέροντα... Να λοιπόν πως ο Crosetto, ο γιγαντιαίος συνιδρυτής της Fratelli d’Italia, όπως και η Meloni, πηγαίνουν χέρι-χέρι με έναν από τους χειρότερους διεθνείς λομπίστες στα αριστερά.

29 Νοεμβρίου, 2022 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:395
Μοίρασέ το

 

 

ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΚΡΟΖΕΤΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΟΚΦΕΛΕΡ. Αυτή στο Άσπεν, εκείνος στο IAI: συνεργάτης του Think-Tank USA Lobby of Arms & Big Pharma

 

 

 

 

 

 

Όταν οι αποδείξεις και τα ντοκουμέντα βοούν ότι η Μελόνι, είναι ένα ακόμα σιωνιστικό πιόνι, και αρνείσαι να το παραδεχθείς, τότε κάτι σκοτεινό κρύβεται πίσω από τις αρνήσεις…

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός της μεγάλης αποχής των Ιταλών στις πρόσφατες εκλογές…

Γνωρίζουν πως και η Μελόνι, και οι αρχηγοί των κομμάτων που συνέπραξαν (ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ) στο εξάβλωμά της, είναι και οι ίδιοι, μέρος του ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ούτε αδελφή τους να ήταν το Μελονάκι, με τόσο πάθος και με τόση λύσσα εναντίον όσων είχαμε καθαρή σκέψη και διατυπώσαμε αρνητικές για το πρόσωπό της απόψεις, δεν θα συμπεριφέρονταν…

Και επειδή έχουν φτάσει στ’ αυτιά μου κάτι μαντάτα για συγκεκριμένα “μπατριωτικα” ιστολόγια, συμβουλεύω τους διαχειριστές τους να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη για τους ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, διαφορετικά θα κρεμαστούν και με αποδείξεις στα μανταλάκια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… και ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΩ… 

 

ΠΕΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΖΕΤΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΟΚΦΕΛΕΡ. Αυτή στο Άσπεν, εκείνος στο IAI: συνεργάτης του Think-Tank USA Lobby of Arms & Big Pharma

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

“Ευχαριστώ! Για το ότι λατρεύετε την ιταλική σας κληρονομιά και την κουβαλάτε μαζί σας με τόση περηφάνια!».

Η Giorgia Meloni ολοκλήρωσε το μήνυμα που έστειλε στον Niaf, το Εθνικό Ιταλοαμερικανικό Ίδρυμα, με αυτά τα λόγια. «Σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ενισχύσει τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ζήτω η Αμερική, ζήτω η Ιταλία!».

Τις ευχές της έστειλε η νέα πρωθυπουργός με αφορμή την 47η απονομή του βραβείου Niaf Gala.

Η δέσμευσή της να αναζητήσει τον αμερικανικό ώμο που είναι απαραίτητος για να εξαλείψει κάθε αμφιβολία από τις ισχυρές εξουσίες του Ιταλικού Βαθύ Κράτους και να λάβει την απαραίτητη έγκριση για τη νίκη των Brothers of Italy (και της κεντροδεξιάς) στις εκλογές της περασμένης 25ης Σεπτεμβρίου ξεκίνησε πολύ νωρίτερα.

Όταν αυτή και ο μέντοράς της Guido Crosetto , ένα άτομο επικοινωνίας των Warlords όχι τυχαία που έγινε Υπουργός Άμυνας μέσα σε χίλιες διαμάχες , μπήκαν στα δικαστήρια των Rockefellers και στην παγκοσμιοποίηση των τραπεζών, των πολεμικών βιομηχανιών και του Big Pharma των εμβολίων.

Η Ουκρανία “είναι ένα περήφανο έθνος” που “δείχνει σε όλο τον κόσμο τι σημαίνει να παλεύεις για την ελευθερία” , είπε στις 26 Φεβρουαρίου 2022 στις ΗΠΑ από τη σκηνή του Συντηρητικού Συνεδρίου Πολιτικής Δράσης (CPAC) , της μεγαλύτερης συνάντησης των συντηρητικών σε όλο τον κόσμο που χρηματοδοτείται από την Συντηρητική Ένωση της Αμερικής.

Έτσι επιβεβαίωσε εμμέσως την απόλυτη αλληλεγγύη του στο Λόμπι Όπλων που το 2020, αδιαφορώντας για την έκτακτη ανάγκη της πανδημίας, υποστήριξε το σχέδιο CEPA για τη στρατιωτικοποίηση της Ευρώπης και των συνόρων με τη Ρωσία, πυροδοτώντας τις εντάσεις που οδήγησαν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε η Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το έργο αναπτύχθηκε από το Κέντρο Ανάλυσης Ευρωπαϊκής Πολιτικής (CEPA), που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, χάρη στη συνεργασία με έγκυρες εντολές του ΝΑΤΟ (όπως η Συμμαχική Διοίκηση Μικτής Δύναμης του Μπρούνσουμ ή της Νάπολης) και στρατηγικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

LA MELONI ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΣΠΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΕ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟ, ΜΟΝΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΝΤΙ

 

Αλλά η κλίση του για δεσμούς με ισχυρές αμερικανικές δυνάμεις είχε ήδη εκδηλωθεί ένα χρόνο νωρίτερα.

Συνεχίζεται η ανάβαση της Τζώρτζια Μελόνι στα αστέρια και τις ρίγες .

Τα τελευταία νέα προέρχονται από το Aspen Institute, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα think tanks των ΗΠΑ στον κόσμο, στην Ιταλία με πρόεδρο τον Giulio Tremonti. 

Στη λίστα των μελών για το 2021 εμφανίζεται και το όνομα του αρχηγού των Brothers of Italy.

Κάνει παρέα με τον επίτιμο πρόεδρο της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο και τον γιο του Τζούλιο, τακτικό καθηγητή στο Roma Tre, τον Πάολο Μιέλι και τον διαφωτιστή Walter Russell Mead.

Και μετά πάλι ο Roberto Maroni, ο Antonio Martino και ο Antonio Marzano, ο πρέσβης Alessandro Minuto Rizzo και ο γενικός διευθυντής για τις «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» στην ΕΕ Mario Nava».

Αυτό έγραψε ο Francesco Bechis την 1η Φεβρουαρίου 2021 στον γεωπολιτικό ιστότοπο Le Formiche. Ήταν από εκείνη τη στιγμή που η κυριαρχία και οι αντιευρωπαϊκές παρορμήσεις του ηγέτη των Αδελφών της Ιταλίας μετατράπηκαν σε ένα ζητωκραυγές όραμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Στην πραγματικότητα, το Aspen δεν είναι ένα οποιοδήποτε think tank. Το ιταλικό απόσπασμα έχει θέα στην Piazza Navona και αποτελεί για δεκαετίες σταυροδρόμι για διπλωμάτες και ακαδημαϊκούς, διανοούμενους και πολιτικούς, Αμερικανούς και μη.

Ακόμη και ο νέος Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν , σε ένα από τα τελευταία ταξίδια στη Ρώμη ως αναπληρωτής του Μπαράκ Ομπάμα , είχε σταματήσει στο Άσπεν για ένα διεθνές συνέδριο» προσθέτει ο δημοσιογράφος.

Στο think tank των ΗΠΑ σίγουρα δεν λείπουν τα επιφανή ονόματα, για να διαβάσετε ποιος είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής.

Υπάρχει ο Mario Monti και ο επίτιμος πρόεδρος Giuliano Amato , Marta Dassù (αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών με τον Monti, έχοντας μια «σειρά» επενδύσεων σε «δεξαμενές σκέψης» – ξεκινώντας από το Τριμερές – και καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο LUISS που φέρει το όνομά του από τον μασόνο τραπεζίτη Guido Carli) και ο Gianni Letta, ο Paolo Savona και ο Romano Prodi , ο διευθύνων σύμβουλος της Enel Francesco Starace και ο John Elkann ως αντιπρόεδρος.

Πρακτικά μια διασταύρωση της Goldman Sachs επιβεβαιώθηκε με έναν από τους πιο έγκυρους εκπροσώπους της Μόνιμης Επιτροπής Bilderberg: τον John Elkann, διάδοχο της αυτοκρατορίας της Fiat, πρόεδρο του Stellantis (πρώην FCA) και του εκδοτικού ομίλου GEDI που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή την καταπολέμηση των πληροφοριών κατά της κύριας ροής, όπως τονίστηκε στην προηγούμενη έρευνα.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο σε σχέση με τον αυτοαποκαλούμενο ηγέτη ενός πολιτικού κινήματος της αντιπολίτευσης ενάντια στο κατεστημένο που κατευθύνει την Ιταλία τα τελευταία 30 χρόνια.

Ίσως για αυτόν τον λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Sergio Mattarella, που υποδείχθηκε από τον προκάτοχό του και σύντροφο του Δημοκρατικού Κόμματος Napolitano, άργησε να διαλύσει τις επιφυλάξεις για να δώσει στη Meloni το καθήκον να σχηματίσει τη νέα κεντροδεξιά κυβέρνηση.


Η συνεισφορά του Ιδρύματος Ροκφέλερ στο Ινστιτούτο Άσπενς

Αντίθετα, πρέπει να τονιστεί ότι το 2022 το Ίδρυμα Ροκφέλερ κατέβαλε συνεισφορά 200 χιλιάδων δολαρίων στο Aspen Institute USA , στο οποίο αναφέρεται το ιταλικό παράρτημα, «υπέρ των δαπανών της Aspen Strategy Group για τη διευκόλυνση συνομιλιών που απευθύνονται πιεστικά ζητήματα εθνικής ασφάλειας που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες, με ιδιαίτερη έμφαση στην κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική ασφάλεια».

ΚΡΟΖΕΤΤΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ Π.Δ.

Έχουμε ξεσπάσει (με έστω και λίγο εμετό…) τον ρόλο του Guido Crosetto τόσο στην Confindustria delle Armi (AIAD) όσο και στον πλανήτη της πολεμικής βιομηχανίας Leonardo, στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου βρίσκεται επίσης ένας πρώην υφυπουργός του Πενταγώνου (Υπουργείο της αμερικανικής άμυνας), και το οποίο ανήκει στο διαβόητο σιωνιστικό επενδυτικό ταμείο BlackRock.

Τώρα βλέπουμε με χαρά ότι είναι επίσης στο διοικητικό συμβούλιο του Istituto Affari Internazionali, μιας δικομματικής οργάνωσης που περιλαμβάνει επίσης αριστερούς εκπροσώπους όπως ο πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Pier Carlo Padoan, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος αυτού του σώματος . Ο Padoan είναι Ιταλός οικονομολόγος, πολιτικός και ακαδημαϊκός, υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών από τις 22 Φεβρουαρίου 2014 έως την 1η Ιουνίου 2018 στις κυβερνήσεις Renzi και Gentiloni.

Εκτελεστικός Διευθυντής για την Ιταλία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το 2001 έως το 2005 (με ευθύνη για την Ελλάδα, την Πορτογαλία, τον Άγιο Μαρίνο, την Αλβανία και το Ανατολικό Τιμόρ), διορίστηκε αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ την 1η Ιουνίου 2007, ενώ έγινε επικεφαλής οικονομολόγος την 1η Δεκεμβρίου 2009. Από τον Απρίλιο του 2021 κατέχει τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της UniCredit.

Το διοικητικό συμβούλιο του Istituto Affari Internazionali

Να λοιπόν πως ο Crosetto, ο γιγαντιαίος συνιδρυτής της Fratelli d’Italia, όπως και η Meloni, πηγαίνουν χέρι-χέρι με έναν από τους χειρότερους διεθνείς λομπίστες στα αριστερά.

Αλλά φυσικά και με το ΝΑΤΟ και μια αμερικανική δεξαμενή σκέψης που χρηματοδοτείται από τους Rockefellers και υποστηρίζεται από το Big Pharma of Vaccines και από πολεμικές εταιρείες…

Μάλιστα, διαβάζουμε στην επίσημη πύλη της IAI:

«Ασχολούμαστε με διεθνή ζητήματα στρατηγικής σημασίας όπως: ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, ασφάλεια και άμυνα, διεθνής οικονομία και παγκόσμια διακυβέρνηση, ενέργεια και κλίμα, ιταλική εξωτερική πολιτική. και της δυναμικής της συνεργασίας και των συγκρούσεων στους κύριους γεωπολιτικούς τομείς όπως η Μεσόγειος και η Μέση Ανατολή, η Ασία, η Ευρασία, η Αφρική και η Αμερική».

«Με τα χρόνια έχουμε εδραιώσει ένα εξαιρετικό δίκτυο σχέσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Συνεργαζόμαστε τακτικά, διεθνώς, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Άμυνας, το ΝΑΤΟ, τον ΟΑΣΕ. σε εθνικό επίπεδο, εργαζόμαστε σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας, το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Πανεπιστημίου και Έρευνας, το Κοινοβούλιο και την Τράπεζα της Ιταλίας.

Τα ερευνητικά μας έργα διεξάγονται συχνά μέσω συνεργασιών, ακόμη και μακροπρόθεσμων, με ινστιτούτα άλλων χωρών, τόσο άμεσα όσο και μέσω διαφόρων διεθνών δικτύων κέντρων μελέτης, όπως το Συμβούλιο των Συμβουλίων, το D-10 Strategy Forum, το EuroMeSCo,European Think Tanks Group (ETTG), European Think Tanks Network on China (ETNC), IMG-S: Integrated Mission Group – SecurityNew-MedSERIT – Security research in Italy, T20TEPSA ».

Προσκαλούμε ορισμένους πρόθυμους αναγνώστες που παθιάζονται με τη γεωπολιτική να μας γράψουν μια αναφορά για αυτούς τους φορείς.

Για να ολοκληρώσουμε γρήγορα αυτήν την ήδη πολύπλοκη έρευνα, επικεντρωνόμαστε μόνο στο Συμβούλιο των Συμβουλίων.

Δείτε ποια είναι η αποστολή του και από ποιον ιδρύθηκε:

«Οι προκλήσεις που καθορίζουν την εξωτερική πολιτική στον 21ο αιώνα είναι παγκόσμιας φύσης. Για να βοηθήσει στην κατεύθυνση της διεθνούς προσοχής υψηλού επιπέδου και στις αποτελεσματικές πολιτικές απαντήσεις σε αυτές τις απειλές και ευκαιρίες, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) δημιούργησε ένα Συμβούλιο Συμβουλίων (CoC) . Το CoC αποτελείται από είκοσι οκτώ κορυφαία πολιτικά ιδρύματα από μερικές από τις χώρες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τον ειλικρινή, μη καταλογισμό διαλόγου και την οικοδόμηση συναίνεσης μεταξύ σημαντικών ηγετών κοινής γνώμης τόσο από καθιερωμένα όσο και από αναδυόμενα έθνη, με απώτερο στόχο να εισαγάγει τα συμπεράσματα των συζητήσεών του σε υψηλού επιπέδου κύκλους εξωτερικής πολιτικής εντός των χωρών-μελών».

Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητο να υπενθυμίσουμε τι είναι το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων…

«Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) είναι ένας ανεξάρτητος, μη κομματικός οργανισμός, δεξαμενή σκέψης και εκδότης αφιερωμένος στο να αποτελεί πηγή για τα μέλη του, κυβερνητικούς αξιωματούχους, στελέχη επιχειρήσεων, δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς και φοιτητές, πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες και άλλους ενδιαφερόμενους πολίτες. προκειμένου να τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο και τις επιλογές εξωτερικής πολιτικής που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Το CFR, που ιδρύθηκε το 1921, δεν λαμβάνει θεσμικές θέσεις για την πολιτική ».

 

Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Γκέιτς

 

«Δεν αναλαμβάνει θεσμικές θέσεις σε θέματα πολιτικής»… Ε όχι; Διαβάζοντας το βιογραφικό και ένα άρθρο του προέδρου του CFR Richard Haass , μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Lazard, ενός από τα σημαντικότερα αμερικανικά επενδυτικά ταμεία. Σε κάνει να σκέφτεσαι το αντίθετο…

Από τον Ιανουάριο του 2001 έως τον Ιούνιο του 2003, ο Δρ. Ο Χάας υπηρέτησε ως διευθυντής σχεδιασμού πολιτικής για το Στέιτ Ντιπάρτμεντ , όπου ήταν επικεφαλής του επιτελείου σχεδιασμού πολιτικής και υπηρέτησε ως επικεφαλής σύμβουλος του υπουργού Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ.

Επιβεβαιωμένος από τη Γερουσία των ΗΠΑ στο βαθμό του Πρέσβη, ο Δρ. Haass υπηρέτησε επίσης ως Συντονιστής των ΗΠΑ για τη Μελλοντική Πολιτική του Αφγανιστάν και Απεσταλμένος των ΗΠΑ στην Ειρηνευτική Διαδικασία της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ο Richard Haass, δεξιά, φιλοξενεί τον Joe Biden στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Ιανουάριος 2018 – Alex Brandon φωτογραφία

 

Από το 1989 έως το 1993, ήταν ειδικός βοηθός του προέδρου George HW Bush και ανώτερος διευθυντής για υποθέσεις Εγγύς Ανατολής και Νότιας Ασίας στο προσωπικό του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Το 1991, ο Δρ. Haass τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο Πολιτών για τη συμβολή του στην ανάπτυξη και τη διάρθρωση της πολιτικής των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των Επιχειρήσεων Desert Shield και Desert Storm .

Προηγουμένως, υπηρέτησε στα Υπουργεία Εξωτερικών (1981-1985) και Άμυνας (1979-1980) και ήταν Νομοθετικός Βοηθός στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και εδώ είναι το τελευταίο άρθρο του Richard Haass για τον πόλεμο στην Ουκρανία , το οποίο περιγράφει ότι «ξεκίνησε από τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν το 2014 και επεκτάθηκε τον Φεβρουάριο» ξεχνώντας το πραξικόπημα του ΝΑΤΟ στο Κίεβο και τις διώξεις του φιλορώσου λαού του Donbass. θύματα μιας γενοκτονίας με 5.000 πολίτες θύματα από τις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις από το 2014 έως το 2022. Οι τελευταίοι 2 θάνατοι από βομβαρδισμούς ήταν στις 20 Φεβρουαρίου 2022 όταν ο Πούτιν έχασε την ψυχραιμία του.

«Η Δύση, από την πλευρά της, θα πρέπει να συνεχίσει να παρέχει στην Ουκρανία την ποιότητα και την ποσότητα της στρατιωτικής και οικονομικής υποστήριξης που χρειάζεται. Υπάρχουν ισχυροί στρατηγικοί λόγοι για να γίνει αυτό, συμπεριλαμβανομένης της αποτροπής μελλοντικής επιθετικότητας από τη Ρωσία, την Κίνα ή οποιονδήποτε άλλον. Επιπλέον, ο Πούτιν και άλλοι στη Ρωσία θα πρέπει να κατανοήσουν το τίμημα που θα πλήρωναν για να επεκτείνουν τον πόλεμο γεωγραφικά ή με την εισαγωγή όπλων μαζικής καταστροφής. Σχέδια για την εφαρμογή τέτοιων απαντήσεων πρέπει να προετοιμαστούν εάν αποτύχει η αποτροπή».

Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο Project Syndicate, ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης  που προφανώς έχει λάβει υποστήριξη από τα Open Society Foundations του George Soros , το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates , το Google Digital News Initiative και το McKinsey Global Institute .

Όλα τα ονόματα που έχουν ήδη εμφανιστεί ως κρυμμένοι σκηνοθέτες του πραξικοπήματος του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και πίσω από τις ίντριγκες για την πανδημία και τα εμβόλια…

Ευτυχώς το CFR δεν κάνει πολιτική. Ακούγονται σαν τα λόγια ενός Πολέμαρχου όπως ο Ιταλός Guido Crosetto…

Ή όπως οι Ροκφέλερ, χωρίς τους οποίους η Standard Oil δεν θα είχε κατασκευάσει τις ράγες για τα τρένα για το ολοκαύτωμα που οδήγησαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς στην Πολωνία που κατελήφθη από τους Ναζί του Τρίτου Ράιχ που ζήτησαν τη βοήθεια των συνεργατών τους στην Ουκρανία για να εξοντώσουν τους Πολωνούς και Ρώσοι Εβραίοι που είχαν καταφύγει εκεί για να γλιτώσουν από το Ολοκαύτωμα.

Από αυτούς τους εξτρεμιστές φίλους των SS γεννήθηκαν οι φιλοναζί του τάγματος Azov, το οποίο, πριν από το κολοσσιαίο γεγονός στη Μαριούπολη κατά την εαρινή προέλαση του ρωσικού στρατού στο Donbass, ήταν η παραστρατιωτική δύναμη που εξυψώθηκε περισσότερο από το ένοπλο καθεστώς του Προέδρου του Κιέβου.

Ο Volodymyr Zelensky με τρελές στρατιωτικές δαπάνες από την Ιταλία και με την απόλυτη συναίνεση του Meloni και φυσικά του Crosetto Arms Lobby.

Συγγνώμη για την παρέκκλιση. Αλλά τι σχέση έχει το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων με τους Ροκφέλερ; Η απάντηση είναι πολύ απλή…

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Μπορείτε να διαβάσετε τα ακόλουθα στον ιστότοπο του CFR στην ενότητα Έρευνα & Ανάλυση :

«Το Πρόγραμμα Σπουδών Ντέιβιντ Ροκφέλερ , η δεξαμενή σκέψης του CFR, αναλύει πιεστικές παγκόσμιες προκλήσεις και προσφέρει δραστικά βήματα που μπορούν να λάβουν οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και οι πολίτες για να τις αντιμετωπίσουν. Οι περισσότεροι από εβδομήντα πλήρους απασχόλησης και επικουρικοί υπότροφοι στις Σπουδές καλύπτουν όλες τις μεγάλες περιοχές του κόσμου και σημαντικά θέματα εξωτερικής πολιτικής. Εκτός από την παραγωγή βιβλίων, άρθρων, εκδόσεων, ιστολογίων, podcast και διαδραστικού περιεχομένου, το πρόγραμμα σπουδών λειτουργεί έντεκα προγράμματα υποτροφιών.

Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε να λείπει ένας φόρος τιμής σε ένα από τα πρώτα μέλη του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1930, το Ίδρυμα Ford και το Ίδρυμα Ροκφέλερ άρχισαν να συνεισφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά στο CFR που ο John D. Rockefeller Ο III μπήκε την ίδια χρονιά και ο David Rockefeller 11 χρόνια αργότερα.

Τα ονόματα των Ροκφέλερ στην ιστορική λίστα με τα σημαντικότερα μέλη που περιλαμβάνει πολλούς Αμερικανούς προέδρους

Ξεκινώντας το 1939 και διήρκεσε πέντε χρόνια, το Συμβούλιο κέρδισε πολύ μεγαλύτερη σημασία στην κυβέρνηση και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ όταν θέσπισε Αυστηρά Εμπιστευτικές Σπουδές Πολέμου και Ειρήνης, που χρηματοδοτήθηκαν εξ ολοκλήρου από το Ίδρυμα Ροκφέλερ.

Αυτό επέτρεψε επίσης στον David Rockefeller να γίνει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του think-tank CFR για μια καλή 15ετία: από το 1970 έως το 1985.

Ενώ ο Nelson Aldrich Rockefeller, αδελφός του John D. III, έγινε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μετά έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος Αμερικανός κυβερνήτης που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις όταν ηγήθηκε της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Σήμερα υπάρχουν 7 εκφραστές της γνωστής δυναστείας εντός του CFR. David Rockefeller Jr., John D. Rockefeller IV (και οι δύο γιοι πρώιμων υποστηρικτών), Nicholas Rockefeller, Sharon P. Rockefeller, Steven C. Rockefeller, Susan Cohn Rockefeller, Valerie Rockefeller.

Η νεοφερμένη Valerie Rockefeller ήταν πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Rockefeller Brothers Fund.

Υπηρέτησε ως εμπιστευτικός βοηθός του υπουργού Ρίτσαρντ Ράιλι στο Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ κατά την πρώτη κυβέρνηση Κλίντον.

Είναι επίσης διαχειριστής του Achievement First, του Asian Cultural Council, του Columbia University Teachers College, του Greenwich Academy, του Gilder Lehrman Institute of American History, των Rockefeller Philanthropy Advisors και του The Trust for Mutual Understanding. Είναι μέλος της Aspen K12 Climate Action Commission. 

Ενώ η Sharon Percy Rockefeller είναι σύζυγος του γερουσιαστή της Δυτικής Βιρτζίνια John D. “Jay” Rockefeller IV , από το 1989 είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του WETA, Ουάσιγκτον, DC, του εμβληματικού δημόσιου ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού WETA.

Ενώ από το 2017 είναι το μόνο μέλος της οικογένειας στο Διοικητικό Συμβούλιο (Board of Foundation) που διοικεί  το Ίδρυμα Rockefeller , το οποίο πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης επειδή χρηματοδότησε ένα έργο ψυχανάλυσης ανεμβολίαστων. 

ΣΤΟ CFR BIG PHARMA ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΟΠΛΩΝ

Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε τη λίστα των ιδρυτών των εταιρικών μελών, μια ειδική ενότητα που προορίζεται για μεγάλες ομάδες Big Economy και Big Tech, συμπεριλαμβανομένης της BlackRock (της οποίας ο πρόεδρος Larry Fink είναι μέλος του συμβουλίου του CFR) , Goldman Sachs, Morgan J. Stanley που εικασίες για το Arms Lobby, όπως αποδεικνύεται στον λεπτομερή φάκελό μας για τις διεθνείς πολεμικές εταιρείες.

Αλλά υπάρχουν προφανώς και η Google και το Meta του Mark Zuckerberg, που πρόσφατα κατηγορήθηκε από ορισμένες δημοσιογραφικές έρευνες ότι στρατολόγησε πρώην πράκτορες της CIA για να λογοκρίνουν πληροφορίες κατά του mainstream στο Facebook.

Οι ιδρυτές του Εταιρικού Μέλους του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων

«Το επιχειρηματικό πρόγραμμα του CFR παρέχει ένα μοναδικό φόρουμ για τους ηγέτες του ιδιωτικού τομέα για αλληλεπίδραση με υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από την κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης, μη κυβερνητικούς οργανισμούς και τον ακαδημαϊκό κόσμο για να συζητήσουν ζητήματα στη διασταύρωση των επιχειρήσεων και της εξωτερικής πολιτικής. Το Εταιρικό Πρόγραμμα, το οποίο ιδρύθηκε το 1953 με είκοσι πέντε εταιρικά μέλη, έκτοτε επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει περισσότερες από 120 εταιρείες από διάφορους κλάδους και περιοχές του κόσμου.

 

Στη λίστα των θυγατρικών υπάρχουν εξίσου σημαντικά ονόματα. Αναφέρουμε μόνο τα πιο γνωστά, όπως Amazon Web Services, Deloitte., FedEx Corporation
Mitsubishi Corporation (Americas), Microsoft Corporation , Nike, Inc., TotalEnergies Washington DC Representative Office, LLC, Toyota Motor North America, Inc. και Unipol Gruppo SpA .

Αλλά ίσως η αμερικανική Big Pharma των εμβολίων κατά του Covid όπως η Pfizer Inc. , η Johnson & Johnson και η Merck & Co., Inc., ή αυτά των δύο εταιρειών όπλων όπως η  Lockheed Martin Corporation και η Northrop Grumman θα μπορούσαν να λείπουν.

Στον Κύκλο Προέδρων της ελίτ του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων βρίσκονται και άλλες κορυφαίες μάρκες όπως η Bayer, η Bloomberg Philanthropies, η  Deutsche Bank AG, η Eni , η KPMG, η LLP, η Lazard, η  McKinsey & Company , η  PayPal, η Shell, η  Terna και  η Thomson Reuters, της οποίας ο πρώην πρόεδρος είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Pfizer.

 

Εν συντομία. Εν ολίγοις: το Istituto Affari Internazionali του οποίου ο Crosetto είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου είναι ένα από τα δορυφορικά όργανα της μεγαλύτερης ομάδας παγκόσμιων κερδοσκόπων για την πανδημία , που προκλήθηκε από ένα εργαστηριακό SARS-Cov-2 σε ΗΠΑ-Κίνα- Υπόθεση της ΕΕ και για τον πόλεμο στην Ουκρανία που μπορεί να αποφευχθεί. 

Φραγκοστάφυλα Mala Tempora στο Italica paeninsula!

Για να διαβάσετε συνοπτικά όλο το ιστορικό του εργαστηρίου SARS-Cov-2, αγοράστε το βιβλίο WuhanGates…

Fabio Giuseppe Carlo Carisio
© COPYRIGHT GOSPA NEWS
απαγόρευση αναπαραγωγής χωρίς εξουσιοδότηση
ακολουθήστε τις ειδήσεις Gospa στο Telegram


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΜΥΡΜΥΓΗΜΑΤΑ – Μελώνη η Αμερικανίδα. Εάν ο αρχηγός των Fdi μπει στο Aspen Institute

THE ROCKFELLER FOUNDATION – GRANT TO ASPEN INSTITUTE

IAI – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ – διαχείριση

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – Ο ερχόμενος χειμώνας της απόφασης της Ουκρανίας

ΣΥΝΔΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟΥ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

THE ROCKFELLER FOUNDATION – Διοικητικό Συμβούλιο

CFR – ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ

Μπορεί να είναι ενδιαφέρον για εσάς

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 395


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα