Για όσους πάσχουν από «αμνησία» και περιμένουν να μιλήσει η Εκκλησία για την ψηφιακήταυτότητα.

Για όσους πάσχουν από «αμνησία» και περιμένουν να μιλήσει η Εκκλησία για την ψηφιακήταυτότητα.

2 Αυγούστου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,565
Μοίρασέ το

 

Ο Λαός δεν περιμένει να μιλήσει η Διοικούσα Εκκλησία ούτε να εκδώσει Δελτίο Τύπου. εκείνο που οφείλει να κάνει είναι μόνο να ενεργήσει.

 

 

 

Η … Κάρτα του πολίτη που στην ουσία πήρε μεγαλυτερη δημοσιότητα το 2010, ελάχιστη σχέση έχει με την ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΤΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ…

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ…

Ή ΜΑΛΛΟΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΠΡΑΚΤΗ…

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ  ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΡΟΖ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΡΑΣΑ…

ΚΑΙ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Μακάρι να διαψευστώ…

 

Επειδή η Eκκλησία σύσσωμη, με όλη την Iεραρχία, το Άγιον Όρος και τον Λαό μίλησαν για τις ταυτότητες και ενήργησαν, και -Θεού βοηθούντος- από το 1986 μέχρι σήμερα (επί 37 έτη) τις απέτρεψαν, υπενθυμίζουμε σε όσους πάσχουν από ηθελημένη «αμνησία» τι είπε η Εκκλησία, και ότι δεν μπορεί σήμερα να αναιρέσει τον εαυτό της.

Ο Λαός δεν περιμένει να μιλήσει η Διοικούσα Εκκλησία ούτε να εκδώσει Δελτίο Τύπου. εκείνο που οφείλει να κάνει είναι μόνο να ενεργήσει.

 

«Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων [δεν εκδίδει δελτία τύπου βλέποντας τον λύκον ερχόμενο]. ο μισθωτός δε και ουκ ων ποιμήν, ου ουκ εισί τα πρόβατα ίδια, θεωρεί τον λύκον ερχόμενον και αφίησι τα πρόβατα και φεύγει. και ο λύκος αρπάζει αυτά και σκορπίζει τα πρόβατα. ο δε μισθωτός φεύγει, ότι μισθωτός εστι και ου μέλει αυτώ περί των προβάτων [Τάδε λέγει Κύριος και όχι εγώ ο αχρείος]» (Ιω. Ι’, 11-13).

Υ.Γ.:  Σας παρακαλούμε διαδώστε το/κοινοποιήστε το, για «να θυμηθούν οι παλιοί» και «να μάθουν οι νεότεροι» Μητροπολίτες και Ιερείς.

 

vasilinos.wordpress.com

 

Πηγή

Προβολές : 1,565


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα