Γιούβαλ Χαράρι: «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» για να εφαρμοστεί πρέπει να υπάρχουν ασθενείς εθνικές συνειδήσεις. Η Ιστορία είναι επικίνδυνη και γι΄αυτό απαγορεύεται να διδαχθεί»

Γιούβαλ Χαράρι: «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» για να εφαρμοστεί πρέπει να υπάρχουν ασθενείς εθνικές συνειδήσεις. Η Ιστορία είναι επικίνδυνη και γι΄αυτό απαγορεύεται να διδαχθεί»

30 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:485
Μοίρασέ το

 

«Η γνώση της είναι επικίνδυνη για ένα καθεστώς»

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει επιβάλει παγκοσμίως την ατζέντα του στην διδαχή της Ιστορίας και έχει επιβάλει σε κυβερνήσεις να «αποσύρουν» πολλά κομμάτια της από την εκπαίδευση επειδή εμποδίζουν την εξάπλωση της διεθνιστικής προπαγάνδας του «Great Reset».

 

 

 

 

Νοιώθουν δυνατοί και πλέον μας τα λένε κατάμουτρα…

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ…

ΤΩΡΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ…μέσω της ψυχοπαθούς και παρανοϊκής φάτσας του Χαράρη… που τον θαυμάζουν οι έτεροι χάζαροι… Μητσοτάκης και Πιερρακάκης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γιούβαλ Χαράρι: «Η Ιστορία είναι επικίνδυνη και γι΄αυτό όταν χρειάζεται απαγορεύεται να διδαχθεί»!

Ο σύμβουλος του Kλάους Σβαμπ, Προέδρου του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Γιούβαλ Χαράρι και συνομιλητής του Έλληνα πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη όπως και του Κ.Πιερρακάκη, δήλωσε ότι η «Ιστορία είναι επικίνδυνη» και όταν είναι ενοχλητική απαγορεύεται να διδαχθεί.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει επιβάλει παγκοσμίως την ατζέντα του στην διδαχή της Ιστορίας και έχει επιβάλει σε κυβερνήσεις να «αποσύρουν» πολλά κομμάτια της από την εκπαίδευση επειδή εμποδίζουν την εξάπλωση της διεθνιστική προπαγάνδας του «Great Reset».

«Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» για να εφαρμοστεί πρέπει να υπάρχουν ασθενείς εθνικές συνειδήσεις.

«Ποτέ δεν άκουσα για κάποιο καθεστώς, κάποια κυβέρνηση, που απαγόρευσε στα σχολεία να διδάσκουν μαθηματικά ή φυσική. Αλλά η Ιστορία είναι επικίνδυνη.

Έτσι βλέπετε ότι σε πολλά μέρη είτε είναι εντελώς απαγορευμένο να διδάσκεις ιστορία ή τουλάχιστον ορισμένα κομμάτια της ιστορίας είναι ταμπού.

Επειδή είναι επικίνδυνη. Επειδή αν μάθετε ιστορία, μπορείτε να κάνετε τον κόσμο να ρωτήσει ορισμένα πολύ επικίνδυνα ερωτήματα. Εννοώ επικίνδυνα από την οπτική γωνία του καθεστώτος. Και φυσικά αυτή δεν είναι πανάκεια»

 

 

 

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερακάκης από το βήμα της Βουλής το καλοκαίρι που πέρασε, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον περιβόητο Γιούβαλ Χαράρι, εκ των στενότερων συνεργατών του Κλάους Σβάαμπ, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (The Great Reset).

Yπενθυμίζεται ότι με ευρεία πλειοψηφία επί του συνόλου, επί της αρχής και επί των περισσότερων άρθρων, υπερψηφίστηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Αναδυόμενες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις».

 

Πηγή

Προβολές : 485


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα