ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ...

ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ...

7 Σεπτεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:433
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και οργίζομαι, γιατί Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

 

Παλαμάς: 29 ολόκληρα χρόνια εκκρεμούν τα αντιπλημμυρικά έργα!

Είχαν εξαγγελθεί το 1994, όταν πλημμύρισε το χωριό Μεταμόρφωση!!! 

Πού πήγαν τα εκατομμύρια της Περιφέρειας;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

ΔΙΚΗ ΣΑΣ… Η ΕΥΘΥΝΗ…
ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΡΕ;;;
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ;;;
ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ;;;
ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΡΕ…
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ…
ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ…
ΤΩΡΑ… ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ… ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ… ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;;;
ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ, ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ, ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…

Όταν το 1994 για πρώτη φορά πλημμύρισε το χωριό Μεταμόρφωση στην περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, πιστέψαμε ότι θα γίνονταν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα που θα έβαζαν τέλος στα πρωτόγνωρα για την εποχή πλημμυρικά φαινόμενα που έθαψαν ένα ολόκληρο χωριό.

Έχουν περάσει 29 χρόνια από το 1994, 3 χρόνια από τον Ιανό που πλημμύρισε το 2020 τον νομό Καρδίτσας κι όμως παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές.

Η επανάληψη των ίδιων καταστροφών δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις πρωτόγνωρες συνθήκες. 29 χρόνια από την πρώτη πλημμύρα και τρία χρόνια μετά τον Ιανό δεν συγχωρείται αυτές οι καταστροφές να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.

Αυτή η επανάληψη σημαίνει αν μη τι άλλο ανικανότητα τόσο του κρατικού μηχανισμού όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το ερώτημα που γεννάται είναι που πήγαν τα εκατομμύρια για τα αντιπλημμυρικά έργα που λένε ότι δόθηκαν στην περιφέρεια Θεσσαλίας;

Σ.Σ.

 

Πηγή

Προβολές : 433


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα