Γκρεμίζει την μεθόδευση Μητσοτάκη ο επικεφαλής του Οργανισμού Σιδηροδρόμων της ΕΕ!

Γκρεμίζει την μεθόδευση Μητσοτάκη ο επικεφαλής του Οργανισμού Σιδηροδρόμων της ΕΕ!

6 Μαρτίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:479
Μοίρασέ το

 

Ακυρώνει το ρόλο της επιτροπής Μητσοτάκη και ουσιαστικά προτείνει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις πολιτικές ευθύνες!

Μήπως να υποθέσω ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και οι της Ε.Ε.;;;
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ…
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ…
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ…
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ελαφρώς παραφρασμένο: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Έχοντας αποκαλύψει το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ μέσα από την εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δέχθηκα επιστολή από τον τότε Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής κύριο Μπετενιώτη, να στείλω όλα τα στοιχεία όχι μόνον τα δημοσιεύματά μου, αλλά και ότι έγγραφο είχα για το θέμα.

 

Περιχαρής του έστειλα στοιχεία που θα έπρεπε να έχουν βάλει φυλακή ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ…

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.

 

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…

ΩΣ ΠΟΤΕ;;;

ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΩΛΟΘΕΟΣ ΣΑΣ;;;

 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

Ο διευθυντής του Οργανισμού Σιδηροδρόμων της ΕΕ (ERA), δόκτωρ Γιόζεφ Ντοπελμπάουερ, γκρέμισε κυριολεκτικά την πρωτοφανή μεθόδευση Μητσοτάκη, με την σύσταση κυβερνητικής επιτροπής η οποία θα παρενέβαινε στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης αναφορικά με την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ότι ο λόγος σύστασης της συγκεκριμένης κυβερνητικής επιτροπής, ήταν η συγκάλυψη των ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών και η ευθεία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

Αποδείξαμε τον λόγο που η συγκεκριμένη επιτροπή παραβιάζει ακόμα και το νόμο που η ίδια η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψήφισε, αναφορικά με την ίδρυση Ανεξάρτητης Αρχής για την Διερεύνηση Σιδηροδρομικών και Αεροπορικών Ατυχημάτων.

Ο πλέον αρμόδιος θεσμικός παράγοντας λοιπόν της ΕΕ, ερωτώμενος από το Star και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αναφορικά με την επιτροπή που συνέστησε ο πρωθυπουργός και την επιστολή που έστειλε, προσπαθώντας να επιβάλλει την συμπερίληψη του πορίσματος της επιτροπής στην δικογραφία, ήταν απόλυτος.

Είπε συγκεκριμένα:

«Θεωρώ πως θα πρέπει να γίνει ένας ξεκάθαρος διαχωρισμός μεταξύ των ερευνών. Να έχουμε την τεχνική έρευνα που θα προσπαθήσει να εντοπίσει τα κενά, την νομική έρευνα, για τις νομικές ευθύνες από τον εισαγγελέα και την έρευνα για τις πολιτικές ευθύνες! (Η τελευταία φράση του, για την Ελλάδα, σημαίνει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής)

Πρέπει οι έρευνες να διαχωριστούν. Ελπίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί μία σωστή και εις βάθος έρευνα εκ της οποίας το αποτέλεσμα θα προκύψουν μαθήματα που θα πρέπει να γίνουν κατανοητά για να αποφευχθούν ατυχήματα στο μέλλον».

Έπειτα από αυτή την κορυφαία παρέμβαση, θεωρούμε δεδομένη την απόρριψη της επιστολής Μητσοτάκη από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο και την επιστροφή της στον αποστολέα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 479


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα