Γνωμάτευση βόμβα και σημαντική εξέλιξη: Η ιταλική Δικαιοσύνη ζήτησε την άμεση εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων mRNA (Στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!!)

Γνωμάτευση βόμβα και σημαντική εξέλιξη: Η ιταλική Δικαιοσύνη ζήτησε την άμεση εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων mRNA (Στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!!)

2 Αυγούστου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:661
Μοίρασέ το

 

Ιταλικό δικαστήριο αποφάσισε την ανάλυση των εμβολίων κατά του Covid με αγγελιοφόρο RNA μετά την προσφυγή ενός πολίτη στη Δικαιοσύνη κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.
Το ιταλικό δικαστήριο ζήτησε την εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων αγγελιαφόρου RNA (mRNA), όπως έγινε γνωστό από τη δικηγόρο του ενάγοντα.

Σημαντική εξέλιξη: Η ιταλική Δικαιοσύνη ζήτησε την άμεση εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων mRNA - Γνωμάτευση βόμβα
Στην Ελλάδα, ο συνταξιοδοτηθείς πρ. πρόεδρας του ΣτΕ, ΒΡΗΚΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ!!!
ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, ΜΙΛΑΜΕ…
Υποθέτω και εύχομαι να είναι εμβολιασμένος… και ευελπιστώ σε αργό και βασανιστικό θάνατο…
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ!!!
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ερώτηση: ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΡΕΥΝΑ;;;
ΚΑΝΕΙΣ!
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;
Η πρώτη απόφαση στην Ευρώπη με την οποία ζητείται ενδελεχής εργαστηριακή ανάλυση των συγκεκριμένων εμβολίων για τον Covid

Ιταλικό δικαστήριο αποφάσισε την ανάλυση των εμβολίων κατά του Covid με αγγελιοφόρο RNA μετά την προσφυγή ενός πολίτη στη Δικαιοσύνη κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Το ιταλικό δικαστήριο ζήτησε την εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων αγγελιαφόρου RNA (mRNA), όπως έγινε γνωστό από τη δικηγόρο του ενάγοντα.

Το δικαστήριο στο Πέζαρο, κοντά στον Άγιο Μαρίνο (ανατολικά), ανέθεσε σε έναν εμπειρογνώμονα να προσδιορίσει το περιεχόμενο των εμβολίων κατά του Covid RNA αγγελιοφόρου Moderna και Pfizer/BioNTech. Αυτές οι αναλύσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο 2022, δήλωσε η δικηγόρος Nicoletta Morante.

Σημαντική απόφαση

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για « την πρώτη στην Ιταλία, ίσως και στην Ευρώπη σχετική απόφαση», όπως αναφέρει ο ιστότοπος BFM TV.
Ο καταγγέλλων, ο οποίος έχει ήδη προσβληθεί από την ασθένεια στο παρελθόν, είναι ένας 50χρονος που εργάζεται ιδίως στον τομέα της εκπαίδευσης και του οποίου η δραστηριότητα στην Ιταλία υπόκειται στην υποχρέωση εμβολιασμού.
Αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και μη εμβολιασμένος ο ίδιος, υπόκειται σε διοικητικές κυρώσεις, σύμφωνα με τη Morante.

Γνωμάτευση βόμβα

Ο ενάγων ζητεί να μάθει ποιες πρωτεΐνες υπάρχουν σε αυτά τα εμβόλια και εάν μπορεί να αποβούν με επικίνδυνα για τον άνθρωπο.
Η θεραπεία με αγγελιοφόρο RNA επιτρέπει στα κύτταρα να αναπαράγουν πρωτεΐνες που υπάρχουν στον ιό – τα «αντιγόνα» – προκειμένου να συνηθίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να τον αναγνωρίζει και να τον εξουδετερώνει.
Προς υποστήριξη της καταγγελίας που υποβλήθηκε στο Πέζαρο η δικηγόρος προσκόμισε τη γνωμάτευση ενός ιατρικού ερευνητή, που παρουσιάστηκε ως ανεξάρτητος ιολόγος, ο οποίος πιστεύει ότι τα εμβόλια mRNA δεν εκπληρώνουν την προστατευτική λειτουργία για την οποία χορηγούνται με ένεση.
Αυτά τα εμβόλια, γράφει στην καταγγελία, η ανοσολογική απόκριση που προκαλούν «είναι αναποτελεσματική».
Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, περισσότερες από 12 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων Covid έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως και το 60% του πληθυσμού έχει λάβει δύο δόσεις.

Πιέσεις για  τα εμβόλια

Την ίδια ώρα οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες φαίνεται ότι ασκούν μεγάλες πιέσεις στον FDA στον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων ώστε να εγκρίνει τις ενισχυτικές δόσεις.
Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρίες να ασκούν τόσο ασφυκτική πίεση στον FDA, τον αντίστοιχο Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων εάν τα εμβόλια τους είναι τόσο αποτελεσματικά απέναντι στον covid 19;

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι τα CDC στις ΗΠΑ τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είχαν συναντήσεις με μεγάλες εταιρίες νέας τεχνολογίας όπως Google, Twitter, Facebook…ώστε να ελέγξουν την παραπληροφόρηση περί του covid 19 και των εμβολίων…

Πολλά από όσα έχουν υποστηρίξει οι επικριτές των εμβολίων φαίνεται να έχουν βάση, γιατί να ασκούν πίεση οι φαρμακευτικές εταιρίες στον FDA και γιατί χρειάστηκε η παρέμβαση των εταιριών νέας τεχνολογίας;
Είναι προφανές ότι η λογοκρισία είναι πρωτοφανής…

Κορυφαίοι αξιωματούχοι του FDA δέχονται πιέσεις από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες Pfizer και άλλες ώστε να εγκρίνουν τις ενισχυτικές δόσεις

Ανώτατα στελέχη της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) δέχθηκαν πιέσεις από εταιρείες εμβολίων και από τον Λευκό Οίκο για εγκρίνουν άμεσα τις ενισχυτικές δόσεις.
Η Dr Marion Gruber, διευθύντρια του Γραφείου Έρευνας και Επιθεώρησης Εμβολίων του FDA (OVRR), δήλωσε ότι «ανησυχεί πολύ που εταιρείες (όπως η Pfizer και η Janssen) προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στην OVRR μέσω δημοσίων σχέσεων και άλλων μεθόδων».

«Πρέπει να μας δοθεί χρόνος για να εξετάσουμε τα δεδομένα τους και δεν μπορεί να μας πιέσουν αυτές οι εταιρείες και να επιβάλουν χρονοδιαγράμματα που δεν έχουν νόημα», είπε η Dr Marion Gruber στον Dr Peter Marks, διευθυντή του Κέντρου Αξιολόγησης και Έρευνας Βιολογικών Φαρμάκων του FDA, στο email της 25ης Αυγούστου 2021.
Οι 126 σελίδες των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ήρθαν στο φως από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Judicial Watch, δείχνουν ότι υπήρχε αυξανόμενη πίεση στο Γραφείο Έρευνας και Επιθεώρησης Εμβολίων του FDA τόσο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ όσο και από φαρμακευτικές εταιρίες ώστε να εγκρίνουν άμεσα τις ενισχυτικές δόσεις».

Η πίεση προκλήθηκε εν μέρει από μια κοινή δήλωση που υπογράφηκε από την αναπληρώτρια επίτροπο του FDA, Janet Woodcock, τον επί χρόνια διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών, Anthony Fauci, και άλλους αξιωματούχους της κυβέρνησης Biden.

Είχαν δηλώσει ότι η προστασία από τα εμβόλια για τον COVID-19 μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και ότι «θα χρειαστεί μια ενισχυτική δόση για να μεγιστοποιηθεί η προστασία του εμβολίου».

Ο Dr Peter Marks, διευθυντής του Κέντρου Αξιολόγησης και Έρευνας Βιολογικών Φαρμάκων του FDA ενθάρρυνε τη Moderna να υποβάλει επίσημο αίτημα για τις ενισχυτικές δόσεις.
Η Michelle Olsen, στέλεχος της Moderna, είπε στον Sudhakar Agnihothram, ο οποίος εργαζόταν υπό την Dr Marion Gruber, διευθύντρια του Γραφείου Έρευνας και Επιθεώρησης Εμβολίων του FDA, να υποβάλει το αίτημα «το συντομότερο δυνατό».

Η Johnson & Johnson έστειλε επίσης επανειλημμένα emails στον FDA, ζητώντας συναντήσεις για να συζητηθούν δεδομένα στο πλαίσιο προετοιμασίας για την υποβολή αιτήματος για τις ενισχυτικές δόσεις.
Η Karin Van Baelen της Moderna είπε ότι ένα στέλεχος συναντήθηκε με τον Marks και ότι η Moderna είχε ήδη κάνει παρουσιάσεις στον Fauci και τον Dr. Francis Collins, επικεφαλής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας.

Η Gruber και ο Dr. Phil Krause, ο αναπληρωτής διευθυντής στο Γραφείο Έρευνας και Επιθεώρησης Εμβολίων του FDA, παραιτήθηκαν από το FDA λόγω των διαφωνιών σχετικά με την ανάγκη για τις ενισχυτικές δόσεις.
Η εξωτερική συμβουλευτική επιτροπή του FDA αμφισβήτησε την πρόταση για τις ενισχυτικές δόσεις για όλους, ψηφίζοντας μόνο την έγκριση των ενισχυτικών δόσεων για πολλά υποσύνολα Αμερικανών.
Οι ενισχυτικές δόσεις χορηγήθηκαν επειδή τα βασικά εμβόλια κρίθηκαν αναποτελεσματικά.

tribunal_1.JPG

 

Πηγή

Προβολές : 661


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα