“Γνωρίζαμε από το 2017 τι θα συμβεί στη Θεσσαλία, αλλά αδρανήσαμε’!!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... HAARP!!!

“Γνωρίζαμε από το 2017 τι θα συμβεί στη Θεσσαλία, αλλά αδρανήσαμε’!!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... HAARP!!!

14 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:596
Μοίρασέ το

 

Έτσι έπνιξαν τον Κάμπο: Ιδού η Μελέτη 145 σελίδων του 2017 για τη Διαχείριση Κινδύνων Πλημμύρας του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας!

Είχε εκπονηθεί για λογαριασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος, με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

 

 

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…

Αλλά ζούμε στην Ελλάδα, όπου η δικαιοσύνη, κλείνει τα μάτια ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και κινείται με τους ρυθμούς της χελώνας…

 

Για μια ακόμη φορά, δεν θα την πληρώσουν ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

O Στέφανος Μάνος έλυσε το μυστήριο του χτυπήματος στο Θεσσαλικό Kάμπο.

Ο πρώην υπουργός αντιγράφοντας από το  KReport της 11/09/2023 αποκάλυψε στο ευρύ κοινό μία “ενδιαφέρουσα ύποπτη” μελέτη 145 σελίδων που είχε εκπονηθεί για λογαριασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος, με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και περιελάμβανε ακόμη και προσομοιώσεις πλημμύρας!

Η μελέτη αναφέρεται στη «Διαχείριση Κινδύνων Πλημμύρας των Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας» και είχε παραδοθεί στο υπουργείο το Μάρτιο 2017.

Αυτό σημαίνει ότι οι εμπνευστές του Σχεδίου γνώριζαν πως εάν προκαλούσαν έντονες βροχοπτώσεις με τη βοήθεια της Γεωμηχανικής και του Συστήματος Haarp πάνω από τις πληγείσες περιοχές θα είχαμε το αποτέλεσμα που βιώνουμε σήμερα.

Και απλά το έκαναν πράξη. Κάτι μας λέει πως υπήρχαν και παρόμοιες μελέτες για το δάσος της Δαδιάς για παράδειγμα.

Δεν αποκλείεται και λόγω επετείου 9/11 που έχουμε σήμερα να αποκαλυφθούν στη συνέχεια μελέτες για εργαστηριακούς σεισμούς ή άλλου είδους χτύπημα με στόχο την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα. Αυτό το χτύπημα θα μπορούσε να βρίσκεται στη καρδιά της γνωστής elite.

Φυσικά ο πρώην υπουργός και επιχειρηματίας Στέφανος Μάνος έπεσε στη παγίδα του δήθεν ξεχαρβαλωμένου κράτους το οποίο είχε στη διάθεσή του τη μελέτη και δεν λειτούργησε προληπτικά.

Κι όμως εδώ έχουμε το προφανές.

Το κράτος αξιοποίησε τη μελέτη ως εργαλείο της Ατζέντας με αποτέλεσμα να πνιγεί ο κάμπος.

 


Γράφει λοιπόν ο Στέφανος Μάνος>

 

 

Αντιγράφω από το καλά ενημερωμένο KReport της 11/09/2023.

Η κυβέρνηση μας χρωστάει εξηγήσεις και τιμωρία των υπευθύνων της ολιγωρίας.

“Γνωρίζαμε αλλά αδρανήσαμε: Γνωρίζαμε από το 2017 τί θα συμβεί στον θεσσαλικό κάμπο αν γίνουν σφοδρές βροχοπτώσεις και προκαλέσουν πλημμύρες που συμβαίνουν μία φορά στα 50 χρόνια είτε μία φορά στα 100 είτε μία φορά στα 1.000 χρόνια. Το περιέγραφε στις 145 σελίδες της η μελέτη που είχε εκπονηθεί για λογαριασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος, με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αναφέρεται στη «Διαχείριση Κινδύνων Πλημμύρας των Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας», είχε παραδοθεί στο υπουργείο Μάρτιο 2017.

Το ερώτημα είναι τι έγινε από το 2017 μέχρι σήμερα και πολύ περισσότερο από το 2020, όταν ο Ιανός μας είχε προειδοποιήσει για τα μελλούμενα.

 

Δείτε το εδώ

 

Στη μελέτη εξετάζονταν τρία σενάρια. Και οι αρμόδιοι «εντέλλονταν» να πράξουν τα δέοντα. Προφανώς αυτά δεν έγιναν. Ή ότι έγινε ήταν ανεπαρκές και κάποια από αυτά που έγιναν ήταν κακοφτιαγμένα.

1. Η μελέτη προειδοποιούσε ότι το Υδατικό Διαμέρισμα Θεσσαλίας είναι το πλέον ευάλωτο της Ελλάδας, καθώς οι πλημμυρικές ζώνες καλύπτουν το 31.2% της περιοχής (4 172 από τα 13 377 τετραγωνικά χλμ).

2. Όλα τα υδατορεύματα και οι λεκάνες στη Θεσσαλία πλημμυρίζουν σε όλα τα σενάρια, στα πιθανότερα και τα σπανιότερα, η διαφορά από σενάριο σε σενάριο είναι στις εκτάσεις που πλημμυρίζουν.

3. Η μελέτη έμεινε στα συρτάρια, ούτε καν επικαιροποιήθηκε -όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει προσφύγει κατά της Ελλάδας από τον Φεβρουάριο 2022, για παράβαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.”

 

Πηγή

Προβολές : 596


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα