Γνωρίστε τον Βασιλιά Κάρολο, τον Μεγάλο Επανεκκινητή (Great Resetter)  (βίντεο)

Γνωρίστε τον Βασιλιά Κάρολο, τον Μεγάλο Επανεκκινητή (Great Resetter) (βίντεο)

8 Μαΐου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:727
Μοίρασέ το

 

Πόσα δεν γνωρίζουμε…

Είναι ακατανόητο το γεγονός ότι αυτός ο βασιλικός ευγονιστής αναδεικνύεται ως το πρόσωπο της Μεγάλης Επανεκκίνησης και δίνει διάλεξη στους αγρότες για το πώς θα πρέπει να γίνουν δουλοπάροικοι στη νεοφεουδαρχική φυτεία για χάρη της Μητέρας Γης, αλλά ακόμη πιο αποκαρδιωτικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη μεγάλες μάζες ανθρώπων που πιστεύουν ότι αυτή η οικογένεια έχει επιλεγεί από τον ίδιο τον Θεό για να κυβερνήσει ένα ολόκληρο έθνος (ή ακόμη και μια “κοινοπολιτεία”).

Μετάφραση: Απολλόδωρος

James Corbett, The Corbett Report | Διαβάστε το εδώ

 

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του κοινού πέφτει στα προφανή ζητήματα -η αυξανόμενη ασημαντότητα της μοναρχίας στον 21ο αιώνα, η κολοσσιαία σπατάλη των πόρων των φορολογουμένων που πηγαίνουν για τη συντήρηση της πλουσιότερης οικογένειας του κόσμου και των πολλαπλών παλατιών της, η σκοτεινή ιστορία της δουλείας και άλλων αποικιακών καταχρήσεων για τις οποίες ευθύνονται οι βασιλείς του μακρινού παρελθόντος- λίγοι γνωρίζουν πόσο σκοτεινή είναι η ιστορία της βασιλικής οικογένειας ή πόσο διεστραμμένο είναι το όραμα του Καρόλου για το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου -και, πράγματι, του κόσμου-.


Δείτε στο Archive / BitChute / Odysee / Rokfin / Rumble / Substack 


Απομαγνητοφώνηση

[Βασιλικές φανφάρες.]

Garter King of Arms David Vines White– Εκτιμώντας ότι ευαρέστησε τον παντοδύναμο Θεό να καλέσει στο έλεός του την αείμνηστη Κυρία μας Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ευλογημένης και ένδοξης μνήμης, με τον θάνατο της οποίας το Στέμμα του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας περιήλθε αποκλειστικά και δικαιωματικά στον Πρίγκιπα Κάρολο Φίλιππο Αρθούρο Γεώργιο.

Εμείς, λοιπόν, οι πνευματικοί και κοσμικοί άρχοντες αυτού του βασιλείου, και τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων, μαζί με άλλα μέλη του Μυστικού Συμβουλίου της αείμνηστης Μεγαλειότητάς της, και αντιπροσώπους των βασιλείων και εδαφών, δημοτικούς άρχοντες, και πολίτες του Λονδίνου και άλλους, δημοσιεύουμε και διακηρύσσουμε τώρα, με μία φωνή και συναίνεση της γλώσσας και της καρδιάς, ότι ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος Αρθούρος Γεώργιος, είναι τώρα, με το θάνατο του αείμνηστου ηγεμόνα μας ευτυχισμένης μνήμης, ο μόνος νόμιμος και νόμιμος υποτελής μας, Κάρολος Γ’.

ΠΗΓΗ: Charles III proclaimed king in historic ceremony @BBCNews – BBC

Είναι δύσκολο να είναι κανείς άνθρωπος που ζει στον πλανήτη Γη τον Μάιο του 2023 και να μην ακούει, να μην διαβάζει ή να μην ακούει συζητήσεις για την επικείμενη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Ναι, η μεγάλη μέρα του Καρόλου κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στα πρωτοσέλιδα των ειδήσεων και φαίνεται ότι η λάμψη και η γοητεία της επικείμενης στέψης μολύνουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με βασιλικό πυρετό.

. . . Λοιπόν, ίσως όχι όλοι.

TC NEWMAN: Η Republic δηλώνει στην ιστοσελίδα της: “Καθώς πλησιάζουμε στη στέψη του Καρόλου, η χώρα χρειάζεται μια ειλικρινή, ενήλικη συζήτηση για τη μοναρχία. Πρέπει να σταματήσουμε και να αναρωτηθούμε: Δεν μπορούμε απλά να επιλέξουμε τον επόμενο αρχηγό του κράτους μας;”

ΠΗΓΗ: King Charles Heckled by Anti-Monarchy Protestors

ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ: Κάρολε, ενώ εμείς παλεύουμε να ζεστάνουμε τα σπίτια μας, εμείς πρέπει να πληρώνουμε για την παρέλαση σου.

CHARLES: Ω.

ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ: Ο φορολογούμενος πληρώνει 100 εκατομμύρια λίρες για εσάς, και για ποιο λόγο; Nid fy brenin! Δεν είσαι ο βασιλιάς μου!

ΠΗΓΗ- Οι φορολογούμενοι “πληρώνουν για την παρέλαση σας”- Ο Κάρολος παρενοχλήθηκε στην Ουαλία για το κόστος της μοναρχίας

[Ο διαδηλωτής πετάει αυγά στον Κάρολο, συλλαμβάνεται.]

ΠΗΓΗ- Παρακολουθήστε- Διαδηλωτής πετάει αυγά στον βασιλιά Κάρολο Γ’.

Όχι, δεν χαίρονται όλοι που ο βασιλιάς Κάρολος μπαίνει στα παπούτσια της μητέρας του … ή στα διαμαντένια παπούτσια, ή στα χρυσοποίκιλτα clodhoppers, ή ό,τι άλλο φορούν οι μονάρχες για να μην αγγίζουν τα φτωχά, ευαίσθητα βασιλικά πόδια τους τη γη.

Αλλά ενώ το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του κοινού πέφτει στα προφανή ζητήματα -την αυξανόμενη ακαταλληλότητα της μοναρχίας για τον 21ο αιώνα, την κολοσσιαία σπατάλη των πόρων των φορολογουμένων που πηγαίνουν για τη συντήρηση της πλουσιότερης οικογένειας του κόσμου και των πολλαπλών παλατιών της, τη σκοτεινή ιστορία της δουλείας και άλλων αποικιακών καταχρήσεων για τις οποίες ευθύνονται οι βασιλείς του μακρινού παρελθόντος- λίγοι γνωρίζουν πόσο σκοτεινή είναι η ιστορία της βασιλικής οικογένειας ή πόσο διεστραμμένο είναι το όραμα του Καρόλου για το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου -και, πράγματι, του κόσμου-.

Είμαι ο James Corbett του Corbett Report, και σήμερα θα κοιτάξουμε πέρα από τους τίτλους και τα σημεία συζήτησης, ώστε να γνωρίσουμε τον βασιλιά Κάρολο, τον Μεγάλο Επανεκκινητή.

Κεφάλαιο 1 – Βασιλιάς Κάρολος

Για όσους δεν θεωρούν τους εαυτούς τους “βασιλικούς παρατηρητές” και γνωρίζουν τον νέο βασιλιά της Αγγλίας μόνο ως εκείνον τον καραγκιόζη που πέρασε όλη του τη ζωή περιμένοντας να πεθάνει η μητέρα του, το πρώτο σημάδι για το πώς είναι πραγματικά ο Κάρολος ήρθε σε ένα viral βίντεο, μια στιγμή που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της τυπικά πομπώδους τελετής στην οποία ανακηρύχθηκε βασιλιάς.

Εκεί, στο μανιακό, λουκάνικο-δάχτυλο, με τα δόντια τεντωμένα, χτύπημα του νέου βασιλιά, υπάρχει η τέλεια συμπύκνωση του Καρόλου Φίλιππου Αρθούρου Γεωργίου Ουίνδσορ, γνωστού και ως “Κάρολος Γ'”.

Η ζωή του ήταν μια ατελείωτη σειρά από προσεκτικά οργανωμένες φωτογραφικές ευκαιρίες και τελετές κοπής κορδέλας που δεν εξυπηρετούν καμία πραγματική λειτουργία παρά μόνο να υπογραμμίζουν τη θλιβερή πολυτέλεια της βασιλικής του ύπαρξης. Αλλά είναι σε στιγμές όπως αυτές που βλέπουμε μέσα από το πέπλο των δημοσίων σχέσεων και της προπαγάνδας τον πραγματικό Κάρολο: έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει τους υπηρέτες της ακολουθίας του σαν απλά αντικείμενα, που είναι καλοί μόνο για να ικανοποιούν τις βασιλικές του επιθυμίες και να εκπληρώνουν τις βασιλικές του απαιτήσεις.

Και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Οι καθημερινές απαιτήσεις της βασιλικής του μεγαλειότητας ξεκινούν με το σιδέρωμα των βασιλικών κορδονιών του και την απαίτηση να τοποθετηθεί το βύσμα του βασιλικού μπάνιου του ακριβώς στη σωστή θέση και η βασιλική μπανιέρα να είναι ακριβώς μισογεμάτη με ακριβώς χλιαρό νερό. Ο υπηρέτης του Καρόλου πρέπει στη συνέχεια να πιέσει ακριβώς μία ίντσα οδοντόκρεμας στη βασιλική οδοντόβουρτσά του, ενώ οι βασιλικοί σεφ ετοιμάζουν μια σειρά από βραστά αυγά, τα οποία αριθμούνται ανάλογα με το πόσο καιρό βράστηκαν, ώστε “Αν ο πρίγκιπας αισθανόταν ότι το νούμερο πέντε ήταν πολύ ρευστό, θα μπορούσε να χτυπήσει την κορυφή από το νούμερο έξι ή επτά”.

Στην πραγματικότητα, όπου κι αν ταξιδεύει ο Κάρολος, όχι μόνο παίρνει μαζί του μια μεγάλη ομάδα από το 124μελές προσωπικό του -συμπεριλαμβανομένου του μπάτλερ, δύο υπηρέτες, μια ιδιωτική γραμματέα, μια δακτυλογράφο, έναν σεφ και μια χούφτα σωματοφύλακες-, αλλά φροντίζει επίσης να παίρνει μαζί του τις δικές του προσωπικές προμήθειες τροφίμων, που αποτελούνται αποκλειστικά από φρέσκα, βιολογικά συστατικά που καλλιεργούνται στο δικό του βιολογικό αγρόκτημα.

Ναι, ο βασιλιάς Κάρολος είναι περισσότερο από ευτυχής να βάλει το John Hancock του στο The Genetic Technology Precision Breeding Act 2023, το οποίο (όπως θα εξηγήσουν ευχαρίστως οι υποστηρικτές του) “αφαιρεί τα εμπόδια στην έρευνα για τη νέα τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων” με (όπως δεν θα εξηγήσουν ποτέ οι υποστηρικτές του) “αφαιρεί τις ρυθμιστικές εγγυήσεις από ολόκληρες υποκατηγορίες γενετικά τροποποιημένων οργανισμών” κατ’ εντολή (έκπληξη, έκπληξη!) της βιομηχανίας ΓΤΟ (Γενετικά Τροποπιημένοι Οργανισμοί).

Αλλά μην περιμένετε να βάλει αυτά τα γονιδιακά επεξεργασμένα τρόφιμα-φρανκενστάϊν πουθενά κοντά στα χείλη του! Δεν είναι κατάλληλα για το βασιλικό στόμα, δεν το ξέρετε;

Κεφάλαιο 2 – Η Βασιλική Αρρώστια

Κατά μία έννοια, οι βασιλείς δεν έχουν άδικο όταν ισχυρίζονται ότι το αίμα που ρέει στις φλέβες τους είναι διαφορετικό από το αίμα που ρέει στις φλέβες εμάς των κοινών πολιτών. Όπως πολλοί γνωρίζουν, οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης πάσχουν πράγματι από μια γενετική διαταραχή του αίματος, την αιμορροφιλία, ένα από τα πολλά ελαττώματα που προέκυψαν από αιώνες ενδογαμίας.

Αλλά, παραδόξως, δεν βλέπουν το λεγόμενο “μπλε αίμα” τους ως πρόβλημα. Αντιθέτως, ακολουθούν ένα διεστραμμένο σύστημα πεποιθήσεων- ένα σύστημα που υποστηρίζει ότι, ως αποτέλεσμα του ιδιαίτερου αίματός τους, οι βασιλείς αξίζουν πραγματικά να κυβερνούν τους υπηκόους τους.

Για να κατανοήσουμε αυτή τη βασιλική κοσμοθεωρία, πρέπει να πάμε πίσω στην αρχή. Όχι, όχι στην αρχή της βασιλείας της Ελισάβετ το 1952. Όχι στην αρχή του αγγλικού κλάδου του οίκου των “Ουίνδσορ” στον οποίο ανήκε. Ούτε καν στην αρχή του μοναρχικού συστήματος στην Αγγλία.

Όχι, πρέπει να πάμε πίσω στην αρχή της ίδιας της μοναρχίας.

Βλέπετε, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι λάτρευαν τους Φαραώ ως απογόνους του θεού του ήλιου, του Ρα. Στους Ιάπωνες έλεγαν ότι η αυτοκρατορική τους οικογένεια καταγόταν από τη θεά του ήλιου, Αματεράσου, και τον θεό της θάλασσας, Ριουτζίν. Στην Ευρώπη, οι μονάρχες ισχυρίζονταν ότι ο ίδιος ο Θεός τους είχε παραχωρήσει άμεσα το “Θεϊκό Δικαίωμα” να κυβερνούν τους υπηκόους τους. Στην Κίνα, το αποκαλούσαν “εντολή του ουρανού”.

Ναι, οι αρχαίοι διδάσκονταν να πιστεύουν ότι οι αυτοκράτορές τους ήταν κυριολεκτικά θεοί. Οι ευρωπαϊκές δυναστείες, εν τω μεταξύ, άκμασαν για αιώνες κάτω από τη μαζική αυταπάτη ότι οι οικογένειες αυτές ήταν ειδικά επιλεγμένες από τον Θεό για να κυβερνήσουν τον λαό τους. Θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποια στιγμή οι βασιλείς άρχισαν να πιστεύουν τη δική τους προπαγάνδα;

Αλλά, όπως σύντομα κατάλαβαν αυτοί οι πρωτο-ευγονιστές, αν το αίμα τους ήταν πολύ πολύτιμο για να αναμειχθεί με το αίμα των απλών ανθρώπων, τότε αυτό το αίμα έπρεπε να παραμείνει στην οικογένεια. Και έτσι άρχισαν αιώνες βασιλικής ενδογαμίας που είχαν ως αποτέλεσμα τις παραμορφώσεις, τις ανωμαλίες και τις γενετικές παραξενιές που διαπερνούν σήμερα τις βασιλικές γραμμές αίματοςσυγγενής αιμορροφιλία είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα). Ίσως το πιο αξιοσημείωτο παράδειγμα ενδοοικογενειακού γάμου που οδήγησε σε γενετική καταστροφή είναι αυτό των Ισπανών Αψβούργων, οι οποίοι, μετά από 500 χρόνια κυριαρχίας σε τεράστιες εκτάσεις της Ευρώπης, κατάφεραν να αυτοαναπαραχθούν.

Με αυτή την κατανόηση της πρωτο-ευγονικής φιλοσοφίας ως υπόβαθρο, μπορούμε να αρχίσουμε να κατανοούμε τη χιλιετή ιστορία της βρετανικής μοναρχίας. Ο Αλφρέδος ο Μέγας μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα η τρέλα του βασιλιά Γεωργίου κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. η κυρία John Brown και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής μέχρι τον Eddie (VII, για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα στο σπίτι) και τις ίντριγκες που πυροδότησαν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και γέννησαν τον σύγχρονο κόσμο. Ξέρετε, αυτή η ιστορία.

Για να ολοκληρώσουμε την κατανόηση αυτής της ιστορίας, πρέπει απλώς να προσθέσουμε ένα ακόμη στοιχείο στην ιστορία: όπως αποδεικνύεται, η “βρετανική” βασιλική οικογένεια δεν είναι καθόλου βρετανική. Ο οίκος των “Ουίνδσορ” έγινε ο οίκος των “Ουίνδσορ” μόλις το 1917, εξάλλου. Πριν από αυτό, ήταν ο Saxe Coburg-Gotha. Αλλά το βρετανικό κοινό ήταν κάπως αναστατωμένο με τους Ούννους εξαιτίας όλου αυτού, ξέρετε, του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, οπότε έγινε “Ουίνδσορ”.

Η επισήμανση της πραγματικής προέλευσης του οίκου “Windsor” δεν είναι απλώς κάποια φτηνή αντιγερμανική προσβολή, φυσικά. Δείχνει κάτι ακόμα πιο θεμελιώδες. Αυτοί οι βασιλείς -συνδεδεμένοι, όπως θυμόμαστε, μέσω ενδογαμίας- είχαν πολύ περισσότερα κοινά με τα ευρωπαϊκά αδέλφια τους, τα ξαδέλφια και τους θείους τους (αλλά επαναλαμβάνομαι), παρά με τους πληθυσμούς που υποτίθεται ότι κυβερνούσαν.

Με αυτό το ιστορικό υπόβαθρο στη θέση του, μπορούμε να κατανοήσουμε, για παράδειγμα, την τεκμηριωμένη συμπάθεια των Ουίνδσορ για τους ναζί που προωθούσαν την ευγονική.

Από πού νομίζετε ότι πήραν οι Ναζί τις ευγονικές πεποιθήσεις τους, τελικά;

Δεδομένης της βασιλικής γενεαλογίας της ευγονικής κοσμοθεωρίας, δεν αποτελεί ίσως έκπληξη να μάθουμε ότι η ψευδοεπιστήμη της ευγονικής πρωτοστάτησε από τον κάτοχο του Βασιλικού Μεταλλίου Francis Galton, ο οποίος ο ίδιος προερχόταν από τη διάσημη (και πλήρως αιμομικτική) γραμμή Darwin-Galton, η οποία διέθετε πολλά αξιόλογα Μέλη της Βασιλικής Εταιρείας.

Οι απροκάλυπτοι δεσμοί μεταξύ της Εδουαρδιανής (VIII, για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα στο σπίτι) αυλής και του καθεστώτος του Χίτλερ που είχε εμμονή με την ευγονική είναι καλά τεκμηριωμένοι.

 

Οι κρυφοί δεσμοί είναι ακόμη πιο ενδιαφέροντες. (Χμμμ, αυτό μου δίνει μια ιδέα για ένα ντοκιμαντέρ … …)

 

Αλλά δεν είναι μόνο οι οικιακές ταινίες που δείχνουν τη μελλοντική βασίλισσα να χαιρετάει τους Ναζί ή τις συναναστροφές του Εδουάρδου Η’ με τον Χίτλερ ή τη δια βίου φιλία του βασιλιά Καρόλου με τον μη μεταρρυθμισμένο αξιωματικό των SS (και συνιδρυτή της Μπίλντερμπεργκ) πρίγκιπα Bernhard των Κάτω Χωρών ή την προτίμηση του πρίγκιπα Harry στα ναζιστικά cosplaying (παιχνίδι με κοστούμια). Περισσότερο στην καρδιά του θέματος είναι η διαβόητη επιθυμία του πρίγκιπα Φίλιππου να μετενσαρκωθεί ως “ένας ιδιαίτερα θανατηφόρος ιός” προκειμένου να συμβάλει στον αποπληθυσμό ερήμωση του πλανήτη (μια παρατήρηση που έχει ελεγχθεί από το Snopes, οπότε ξέρετε ότι είναι αλήθεια!).

FIONA BRUCE: Ποιες θεωρείτε τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη διατήρηση της φύσης;

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο αυξανόμενος ανθρώπινος πληθυσμός. Από εκεί που βρισκόμαστε δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

ΠΗΓΗ: Πρίγκιπας Φίλιππος για το τι πρέπει να γίνει για τον “υπερπληθυσμό”

Βλέπετε, η γαλαζοαίματη μεγαλοπρέπεια των βασιλικών δεν θα ήταν τόσο κακή, αν απλά αισθάνονταν ανώτεροι από τους κοινούς θνητούς με ένα είδος “Τι, εσύ να περιποιείσαι το σκαμνί σου;!”.

Δυστυχώς, δεν είναι ο απλός σνομπισμός που τους κινητοποιεί, και η μεγάλη τους επιθυμία δεν είναι απλώς να κρατηθούν μακριά από τους κοινούς θνητούς. Όπως αποδεικνύεται, η βασιλική οικογένεια δεν αισθάνεται απλώς ανώτερη από τους υπηκόους της, αλλά τους αντιπαθεί ενεργά και σχεδιάζει διαρκώς να τους υποτάξει, να τους ληστέψει, να τους εξαθλιώσει και να τους παραπλανήσει.

Κεφάλαιο 3 – Βασιλικές Ψεύτικες Σημαίες (Ψευδή γεγονότα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των λαών)

Υπάρχει κάτι γραφικό στο να ανακαλύπτουν οι Redditors φαινομενικά για πρώτη φορά ότι, μακριά από έναν συμπαθή γέροντα που χαιρετά τα πλήθη και απολαμβάνει τσάι και κέικ σε όμορφους αγγλικούς κήπους, ο βασιλιάς Κάρολος είναι στην πραγματικότητα ο κληρονόμος μιας περιουσίας που συγκεντρώθηκε μέσω της βίαιης υποταγής μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού και της λεηλασίας του πλούτου και των πόρων του.

Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να σοκαριστεί από αυτή την ιστορική πραγματικότητα δείχνει την αφέλεια των μαζών, οι οποίες δεν μπορούν να φανταστούν ότι αδίστακτοι ψυχοπαθείς συνωμοτούν για να συγκεντρώσουν περισσότερο πλούτο προκαλώντας πόνο στον κόσμο.

(Περιμένετε μόνο να μάθουν αυτές οι αγαπητές, εύπιστες μάζες για τη Βρετανική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών και τους πολέμους του οπίου και τη γενοκτονία της Βεγγάλης και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Μπόερς και τη σφαγή του Amritsar, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ…).

Αλλά για ένα κορυφαίο παράδειγμα της δολιότητας με την οποία η βρετανική μοναρχία κυβερνά εδώ και αιώνες (και η οποία έδωσε το παρατσούκλιPerfidious Albion“), αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στην ιστορία της ειδικότητάς της: των επιχειρήσεων με ψεύτικες σημαίες.

Όπως αρμόζει στην κυβερνώσα μοναρχία ενός έθνους που είναι γνωστό για την προδοσία της εδώ και αιώνες, η χρήση από τους Βρετανούς βασιλείς γεγονότων με ψεύτικη σημαία για να αντλήσουν την υποστήριξη του κοινού για τη δίωξη των εχθρών τους χρονολογείται επίσης εδώ και αιώνες.

Για ένα κορυφαίο παράδειγμα αυτού, θα πρέπει να “Θυμήσου, θυμήσου την πέμπτη Νοεμβρίου”.

Έξω από τη Βρετανία, η “συνωμοσία της πυρίτιδας” είναι γνωστή μόνο εφαπτομενικά μέσα από πολιτιστικά τεχνουργήματα, όπως οι αναφορές στη συνωμοσία που περιέχονται στο V for Vendetta και η επακόλουθη υιοθέτηση της μάσκας του Guy Fawkes ως σύμβολο των Anonymous. Ακόμη και στην Αγγλία, οι περισσότεροι θα γνωρίζουν μόνο την επίσημη εκδοχή της ιστορίας – αυτή που συντάχθηκε στο λεγόμενο “King’s Book”, γραμμένο από τον ίδιο τον βασιλιά Ιάκωβο Α’.

Σύμφωνα με αυτή την επίσημη εκδοχή: το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου 1605, ο Guy Fawkes ανακαλύφθηκε με 36 βαρέλια πυρίτιδας και ένα σωρό ξύλα και κάρβουνο στο υπόγειο κάτω από τη Βουλή των Λόρδων στο Κοινοβούλιο, πιθανώς ετοιμαζόμενος να ανατινάξει το κτίριο. Μετά τη σύλληψή του, ο Fawkes οδηγήθηκε ενώπιον του βασιλιά και, λυγίζοντας κατά την ανάκριση, οδήγησε τελικά τους πράκτορες του βασιλιά στους άλλους συνωμότες της συνωμοσίας.

Όπως αποδείχτηκε, όλο το παλαβό σχέδιο για την ανατίναξη του Κοινοβουλίου που συνεδρίαζε στις 5 Νοεμβρίου είχε καταστρωθεί από τους Ιησουίτες και είχε πραγματοποιηθεί από μια ομάδα τρελών επαρχιωτών Άγγλων καθολικών! Ο βασιλιάς Ιάκωβος έλαβε τότε τη λογική προφύλαξη να πατάξει τους καθολικούς στην Αγγλία, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η καθολική προδοσία δεν θα απειλούσε ποτέ ξανά το βασίλειο.

Φυσικά, αυτή η ιστορία -όπως και τόση ιστορία που γράφεται από τους νικητέςείναι σκέτη ανοησία. Θα μπορούσαν να γραφτούν ολόκληρα βιβλία για τη συνωμοσία, για το τι πραγματικά γνωρίζουμε γι’ αυτήν και για το πώς δημιουργήθηκε η επίσημη εκδοχή … και τουλάχιστον ένα βιβλίο έχει ήδη γραφτεί! Ονομάζεται The Gunpowder Plot (Η συνωμοσία της πυρίτιδας) και γράφτηκε από τον Hugh Ross Williamson και εκδόθηκε το 1952.

Όσοι ενδιαφέρονται για την πλήρη ιστορία, ενθαρρύνονται να διαβάσουν τον απολογισμό του Williamson. Αν και η πλήρης αλήθεια της συνωμοσίας πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ γνωστή -θαμμένη όπως είναι σε μια θάλασσα από πλαστά έγγραφα, παραποιημένα στοιχεία και επίσημη μυστικότητα- μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η επίσημη ιστορία κατασκευάστηκε από μαρτυρίες βασανιστηρίων και πλαστογραφημένες ομολογίες, ότι οι κατάσκοποι του βασιλιά ήταν πιθανότατα αναμεμειγμένοι σε κάθε επίπεδο της συνωμοσίας, ότι η ομάδα των αποδιοπομπαίων τράγων που τελικά κατηγορήθηκαν για την όλη υπόθεση δεν θα μπορούσε να την έχει διαπράξει μόνη της και, το σημαντικότερο, ότι παρείχε στον βασιλιά Ιάκωβο την τέλεια δικαιολογία για να πατάξει τους καθολικούς με τον ακριβή τρόπο που επιθυμούσε.

Με άλλα λόγια, ο Guy Fawkes πιθανότατα δεν ήταν ούτε ο ριζοσπαστικός καθολικός τρομοκρατικός εγκέφαλος που η αυλή του βασιλιά Ιάκωβου τον έκανε να είναι ούτε ο σταυροφόρος αντιεξουσιαστής ήρωας που το V for Vendetta και οι Anonymous τον παριστάνουν, αλλά, μάλλον, ένα κορόιδο, ένας χαφιές ή ένας χαφιές που χρησιμοποιήθηκε από τη μοναρχία ως βολική δικαιολογία για να θεσπίσει νέους δρακόντειους νόμους για την πάταξη των αντιπάλων του βασιλιά.

Σκέψου το.

Αλλά τα χτυπήματα με ψεύτικη σημαία της βρετανικής μοναρχίας δεν σταματούν εδώ!

Οι θεατές του ντοκιμαντέρ μου “Συνωμοσία για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο” θα γνωρίζουν ήδη τον κεντρικό ρόλο που διαδραμάτισαν ο βασιλιάς Εδουάρδος VII και η γερμανόφιλη σύζυγός του στη σφυρηλάτηση της λεγόμενης “Τριπλής Αντάντ” μεταξύ Βρετανίας, Γαλλίας και Ρωσίας, η οποία άνοιξε το δρόμο για τον “Μεγάλο” Πόλεμο κατά των Ούννων.

Πιθανόν να θυμάστε επίσης την αφήγηση του ίδιου του συνωμότη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου Έντουαρντ Μαντέλ Χάουζ για την μάλλον αξιοσημείωτη συνομιλία του με τον διάδοχο του Εδουάρδου Ζ’, τον βασιλιά Γεώργιο Ε’, το πρωί της 7ης Μαΐου 1915.

Όπως αφηγείται ο House στα οικεία έγγραφά του, οι δυο τους “έπεσαν να συζητούν, περιέργως, για την πιθανότητα να βυθίσει η Γερμανία ένα υπερατλαντικό πλοίο”. Ακόμη πιο “συμπτωματικά”, ο House αναφέρει ότι ο Γεώργιος ρώτησε συγκεκριμένα τι θα συνέβαινε αν οι Ούννοι “βύθιζαν το Λουζιτάνια με Αμερικανούς επιβάτες”.

Αργότερα την ίδια ημέρα, το Λουζιτάνια βυθίστηκε και η κοινή γνώμη στην Αμερική στράφηκε αποφασιστικά εναντίον της Γερμανίας, προετοιμάζοντας το έδαφος για την είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο στο πλευρό της Βρετανίας.

 

Σύμπτωση, σίγουρα.

 

“Μα αυτό είναι αρχαία ιστορία!” θα ισχυριστούν κάποιοι. “Θέλω να πω, ναι, οι Βρετανοί ήταν υπεύθυνοι για την υποστήριξη, τη στήριξη και τη δυνατότητα που έδωσαν στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας να αρχίσει τη βάναυση κυριαρχία της στην αραβική χερσόνησο και” (όπως τεκμηρίωσα στο βιβλίο False Flags: The Secret History of Al Qaeda),η βρετανική υποστήριξη και η συνεννόηση με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και με τους ριζοσπάστες Ουαχάμπι γέννησε τη σύγχρονη εποχή της τρομοκρατίας με ψεύτικες σημαίες … αλλά τι σχέση έχει αυτό με τον βασιλιά Κάρολο;“.

Καλή ερώτηση. Ίσως κάποιος ατρόμητος δημοσιογράφος θέσει στον νέο βασιλιά το ερώτημα της δωρεάς εκατομμυρίων λιρών που έλαβε από την οικογένεια Μπιν Λάντεν;

Ή μήπως θα μπορούσαν να ρωτήσουν για την αξιοσημείωτη διορατικότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα που προειδοποίησε για τον θάνατό της από τα χέρια … [όνομα διαγράφηκε]

ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Τον Οκτώβριο του 1996, σε μια επιστολή προς τον μπάτλερ της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξέφρασε τον φόβο ότι θα πέθαινε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και δεν θα ήταν ατύχημα.

ΗΘΟΠΟΙOΣ (ΩΣ ΠΡΙΓΚIΠΙΣΣΑ ΝΤAΪAΝΑ): Κάθομαι εδώ στο γραφείο μου σήμερα τον Οκτώβριο και λαχταρώ κάποιον να με αγκαλιάσει και να με ενθαρρύνει να παραμείνω δυνατή και να κρατήσω ψηλά το κεφάλι μου. Αυτή η συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι η πιο επικίνδυνη. Ο Χ σχεδιάζει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου. Βλάβη στα φρένα και σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι [. . .].

ΠΗΓΗ: Τι πραγματικά συνέβη τη νύχτα του δυστυχήματος της Νταϊάνα και του Ντόντι; | Diana: Νταϊάνα: Η ανάκριση | Real Royalty

Δεδομένης της συμμετοχής της βασιλικής οικογένειας σε γεγονότα με ψεύτικη σημαία στο παρελθόν, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab κάλεσε την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να εγκαινιάσει τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) που αφορά, τη μεγάλη παγκόσμια προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί η γενόμενη κρίση της απάτης της ψευτο-πανδημίας για να μετασχηματιστεί πλήρως ο κόσμος και να θεσπιστούν νέα παραδείγματα διακυβέρνησης και κοινωνικού ελέγχου.

CHARLES: Έχουμε μια χρυσή ευκαιρία να αρπάξουμε κάτι καλό από αυτή την κρίση. Τα πρωτοφανή της ωστικά κύματα μπορεί κάλλιστα να κάνουν τους ανθρώπους πιο δεκτικούς σε μεγάλα οράματα αλλαγής. Οι παγκόσμιες κρίσεις μας, όπως οι πανδημίες και η κλιματική αλλαγή, δεν γνωρίζουν σύνορα και αναδεικνύουν πόσο αλληλοεξαρτώμενοι είμαστε ως ένας λαός που μοιραζόμαστε έναν πλανήτη.

[. . .]

Και καθώς περνάμε από τη διάσωση στην ανάκαμψη, έχουμε επομένως ένα μοναδικό αλλά ταχέως συρρικνούμενο παράθυρο ευκαιρίας για να αντλήσουμε διδάγματα και να επανατοποθετηθούμε σε μια πιο βιώσιμη πορεία. Είναι μια ευκαιρία που δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν και ίσως να μην έχουμε ποτέ ξανά, γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλους τους μοχλούς που έχουμε στη διάθεσή μας, γνωρίζοντας ότι ο καθένας από εμάς έχει να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο”.

ΠΗΓΗ: Ο Πρίγκιπας Κάρολος λέει ότι η πανδημία είναι μια ευκαιρία να “σκεφτούμε μεγάλα και να δράσουμε τώρα

Ναι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το βασιλικό φερέφωνο εμφανίζεται στο καθοριστικό γεγονός ψεύτικης σημαίας της εποχής μας, υποστηρίζοντας την πλήρη επαναπροσδιορισμό της οικονομίας μας, του τρόπου ζωής μας, ακόμη και του κοινωνικού συμβολαίου μεταξύ των ανθρώπων και της κυβέρνησής τους, με αφορμή μια συνθετική και κατασκευασμένη “κρίση”.

Μακάρι όμως η εμπλοκή του σε γεγονότα με ψεύτικη σημαία να ήταν η μεγαλύτερη ανησυχία του βασιλιά Καρόλου. . .

Κεφάλαιο 4 – Το Πρόβλημα Παιδεραστίας των Windsors

Ω, μακάρι το μεγαλύτερο ελάττωμα του νέου βασιλιά να ήταν ότι γεννήθηκε σε μια οικογένεια με εμμονή στην ευγονική.

Μακάρι να ήταν ο αθώος ευεργέτης της εξαπάτησης, της απάτης, του εκβιασμού, της κλοπής και της λεηλασίας των προγόνων του.

Μακάρι το χειρότερο αμάρτημά του να ήταν η γελοία υποκρισία του για το κλίμα ή η εκστρατεία του για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του Κλάους Σβαμπ ή η προσπάθειά του να βάλει μάσκες στις αγελάδες.

Μακάρι να ήταν ένας συνηθισμένος, συνηθισμένος τύραννος, ένας ψυχοπαθής που τη γλύτωνε βασανίζοντας και σκοτώνοντας άλλους.

Δυστυχώς για όλους μας, είναι πολύ χειρότερα από αυτό.

Παρουσιαστής: Οι αναφορές για την ασυνήθιστη συμπεριφορά του Savile στους βασιλικούς κύκλους προέκυψαν καθώς προέκυψαν λεπτομέρειες για έναν ρόλο-έκπληξη που του ανατέθηκε ως σύμβουλος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα κατά τη διάρκεια των συζυγικών τους δυσκολιών και ένα αίτημα του πρίγκιπα Καρόλου να βοηθήσει με την εικόνα της Sarah Ferguson.

ΠΗΓΗ: Jimmy Saville: “έγλειφε τα χέρια νεαρών γυναικών” στις επισκέψεις στο Παλάτι

Το κοινό πήρε μια ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πύλες του κάστρου της βασιλικής οικογένειας όταν το σκάνδαλο Jimmy Savile ήρθε για πρώτη φορά στο φως πριν από μια δεκαετία.

Αν είστε σε θέση να ρίξετε το μυαλό σας πίσω στις αθώες ημέρες του 2012, ίσως θυμηθείτε ότι, εκείνη την εποχή, η ύπαρξη κυκλωμάτων παιδεραστίας υψηλού επιπέδου (πόσο μάλλον κυκλωμάτων παιδεραστίας υψηλού επιπέδου με νεκροφιλικές τάσεις) θεωρούνταν το υλικό της απόλυτης συνωμοσιολογικής τρέλας.

Μπορεί επίσης να θυμάστε ότι η σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Savile ήταν σίγουρα “προβληματική” (για να χρησιμοποιήσουμε τη γλώσσα των παιδιών). Αλλά, δεδομένων των όσων γνώριζε τότε η κοινή γνώμη, όχι απαραίτητα πιο προβληματική από την εμπλοκή οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου που είχε καλοπιάσει τον τερατώδη παιδόφιλο κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Βέβαια, η βασίλισσα είχε χρίσει τον Savile ιππότη το 1990, και οποιοσδήποτε αριθμός φωτογραφιών θα μπορούσε να σας πει ότι ήταν τρομερά φιλικός με τον Κάρολο. Ωστόσο, ίσως ο ιπποτισμός να ήταν αναμενόμενος, αν σκεφτεί κανείς ότι φαινομενικά είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στη φιλανθρωπία και είχε κάνει πολλούς φίλους υψηλού προφίλ στην πορεία.

Στην πραγματικότητα, τα πρώτα σκληρά ερωτήματα σχετικά με το ποιος ήξερε τι και πότε για τον Savile τέθηκαν στο BBC, το οποίο σίγουρα γνώριζε για τους ισχυρισμούς πολλές δεκαετίες πριν ο αηδιαστικός κακοποιητής πεθάνει τελικά.

JON SNOW: Ένα από τα πράγματα που με ενδιέφερε πραγματικά ήταν η άποψή σας για τον Jimmy Savile και η γνώση σας την εποχή που συνέβαινε αυτό.

JOHN LYDON: Ναι. Δυστυχώς, νομίζω ότι όλοι μας -αυτό που αποκαλούμε “ο λαός”- ξέραμε τι συνέβαινε με το BBC.

SNOW: Τόσο άσχημα όσο ξέρουμε τώρα ότι ήταν;

LYDON: Ναι, το ξέραμε. Όλοι ξέραμε.

ΠΗΓΗ: John Lydon on Jimmy Savile and BBC

Αλλά με την πάροδο των ετών η ρουτίνα “ποιος θα μπορούσε να το ξέρει;” που χρησιμοποιούν οι υπερασπιστές των Windsors έχει γίνει όλο και πιο ανυπόφορη.

Πρώτα, υπήρξε η αποκάλυψη ότι ο Savile ήταν τόσο κοντά στη βασιλική οικογένεια που παραλίγο να γίνει νονός του πρίγκιπα Harry.

Στη συνέχεια ήρθαν οι ολοένα και πιο καταδικαστικές αναφορές για τη στενή προσωπική φιλία του Σάβιλ με τον Κάρολο, με αποκορύφωμα τη δημοσιοποίηση νωρίτερα φέτος επιστολών που αποδεικνύουν ότι ο σημερινός βασιλιάς της Αγγλίας ζητούσε τακτικά τη συμβουλή του Saville για ευαίσθητα πολιτικά θέματα.

ALISON BELLAMY: Δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι – ξέρετε ότι δεν είναι μόνο τρεις ή τέσσερις. Υπάρχουν πάρα πολλά – υπάρχουν ολόκληροι φάκελοι!

ALISON BELLAMY [ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ JIMMY SAVILE]: 22 Δεκεμβρίου 1989. Αναρωτιέμαι αν θα ήσασταν ποτέ διατεθειμένος να γνωρίσετε την κουνιάδα μου, τη Δούκισσα της Υόρκης; Δεν μπορώ να μην αισθανθώ ότι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο γι’ αυτήν αν μπορούσατε. Νομίζω ότι θα της χρειαζόταν λίγη από την απλή κοινή λογική σας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: 54 λεπτά μετά την απογείωσή τους χωρίς προειδοποίηση ή σήμα κινδύνου, το αεροσκάφος άρχισε να διαλύεται πάνω από το Λόκερμπι.

ALISON BELLAMY: 27 Ιανουαρίου 1989. Ένα μήνα μετά την καταστροφή του Λόκερμπι. Αυτή είναι η Jimmy που δίνει συμβουλές δημοσίων σχέσεων στη βασιλική οικογένεια για το πώς να αντιδράσει δημόσια όταν υπάρχει ένα σημαντικό περιστατικό στη Βρετανία.

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ANDREW: Υποθέτω ότι, στατιστικά, κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί κάποια στιγμή. Αλλά φυσικά, επηρεάζει την κοινότητα μόνο σε πολύ μικρό βαθμό.

ALISON BELLAMY [ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ]: Jimmy συμβουλεύει ότι η βασίλισσα πρέπει να ενημερώνεται εκ των προτέρων για κάθε προτεινόμενη ενέργεια από μέλη της οικογένειας. Ο Τζίμι προτείνει να έχουν έναν συντονιστή, ο οποίος είναι ένα ειδικό πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία σε τέτοια θέματα. Πρέπει να υπάρχει αίθουσα συμβάντων με πολλές ανεξάρτητες τηλεφωνικές γραμμές, Teletex κ.λπ.

ALISON BELLAMY: Θέλω να πω, ο Jimmy τους συμβουλεύει πώς να το κάνουν. Τι πρέπει να κάνουν. Πώς πρέπει να ενεργήσουν. Τι πρέπει να λένε. Αν πρέπει να πουν οτιδήποτε.

Έτσι, ο Κάρολος λέει στον Jimmy: “Επισυνάπτω ένα αντίγραφο του υπομνήματός μου για τις καταστροφές, το οποίο ενσωματώνει τα σημεία σας, και το έδειξα στον πατέρα μου και αυτός το έδειξε στην Αυτού Μεγαλειότητα”.

Ο Τζίμι είχε στείλει πίσω στον Κάρολο ένα εγχειρίδιο πέντε τμημάτων με τίτλο “Οδηγίες για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και το προσωπικό τους”. Ο Τζίμι φαίνεται να είναι ένα είδος ανεπίσημου κύριου συμβούλου του πρίγκιπα της Ουαλίας.

ΠΗΓΗ-Jimmy Savile- Μια βρετανική ιστορία τρόμου

Και πάνω σε όλα αυτά, υπήρχε και η άβολη παραδοχή του ίδιου του Savile ότι η ιπποσύνη τον είχε “απαλλάξει” από τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Όπως είναι αναμενόμενο, η βασιλική οικογένεια δεν χρειάστηκε ποτέ να απαντήσει με οποιονδήποτε τρόπο στη δημόσια κατακραυγή για αυτές τις αναφορές.

Κανένας πρεσβευτής που θέλει να διατηρήσει τη δουλειά του δεν θα τολμήσει ποτέ να πιέσει τον Κάρολο για το θέμα και, δεδομένου ότι τα εγκλήματα του Σάβιλ ήρθαν στο φως μόνο μετά τον θάνατό του, οι βασιλείς μπορούσαν πάντα να κρυφτούν πίσω από την “εύλογη άρνηση” ότι δεν γνώριζαν τι σκάρωνε ο σερ Τζίμι.

Δεν χρειάστηκε καν να κινήσουν επίσημη διαδικασία για να αφαιρέσουν από τον Savile τον τίτλο του ιππότη, επειδή, όπως αποδεικνύεται, η τιμή “λήγει αυτόματα όταν ένα άτομο πεθαίνει”.

Αλλά, όπως λέω, το σκάνδαλο Savile έσκασε στην περασμένη εποχή πριν από μια δεκαετία, όταν η έννοια των πολιτικών κυκλωμάτων παιδεραστίας ήταν ακόμη στη σφαίρα των τρελών συνωμοσιολόγων.

Όλα αυτά άλλαξαν, βέβαια, όταν η ιστορία του Epstein μπήκε τελικά στη συνείδηση του κοινού το 2019.

Και ποιος έτυχε να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του σκανδάλου;

Σωστά, ο πρίγκιπας Andrew. Ο αδελφός του σημερινού βασιλιά και ο όγδοος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Ένας άνθρωπος τόσο διαφανώς ακόλαστος που για δεκαετίες οι βρετανικές φυλλάδες τον αποκαλούσαν περιπαικτικά “Randy Andy”. Ένας άνδρας που κυριολεκτικά χρειάστηκε να εφεύρει μια επιστημονικά άγνωστη πάθηση της “ανικανότητας να ιδρώνει” για να προσπαθήσει να “αποδείξει” ότι οι ισχυρισμοί που διατυπώθηκαν εναντίον του από το θύμα του Τζέφρι Επστάιν, τη Βιρτζίνια Τζιούφρε, ήταν ψευδείς.

Θέλω να πω, ναι, υπάρχει η φωτογραφία του με το χέρι του γύρω από την ανήλικη Giuffre (με την χειριστή των μυστικών υπηρεσιών και καταδικασμένο σωματέμπορο Ghislaine Maxwell να αιωρείται στο βάθος), αλλά δεν ιδρώνει οπότε … είναι όλα ψέματα;

Κανείς δεν αγοράζει τίποτα που βγαίνει από το στόμα της βασιλικής του εξοχότητας, του πρίγκιπα Άντριου, Δούκα του Ντορκ. Εξάλλου, ξέρεις ότι κάποιος πρέπει να είναι ένα χάος στις δημόσιες σχέσεις όταν ακόμη και η βασιλική οικογένεια αναγκάζεται να ανακαλέσει τους τίτλους και τις βασιλικές προστασίες του για να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως είδαμε, οι βασιλικοί δεν επέβαλαν καν αυτή τη μορφή αναδρομικής τιμωρίας στον σερ Jimmy.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το κοινό δεν είναι πλέον τόσο αφελές όσο ήταν το 2012 και, δυστυχώς, η εφιαλτική πραγματικότητα των προστατευόμενων κυκλωμάτων πολιτικών παιδεραστών είναι τόσο αποδεκτή ως τεκμηριωμένο γεγονός που δεν χλευάζεται πλέον ως νήμα συνωμοσίας. Και, προς έκπληξη κανενός που δεν είναι εξοικειωμένος με την ατιμωτική ιστορία της βασιλικής οικογένειας, ο οίκος των Ουίνδσορ έχει εμπλακεί σε δύο από τα πιο προβεβλημένα σκάνδαλα παιδεραστίας στην πρόσφατη μνήμη. . . .

Περίμενε, ας πούμε τρία.

Να λοιπόν μια ρητορική ερώτηση για εσάς: Ποιος από τα ελεγχόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης πιστεύετε ότι θα τολμήσει ποτέ να αναφερθεί ξανά σε αυτό το θέμα τώρα που ο πρίγκιπας Κάρολος είναι και επίσημα βασιλιάς Κάρολος;

Συμπέρασμα

Κάνοντας αυτό το βίντεο νιώθω σαν να λέω σε ένα παιδί, σε μία μόνο συνεδρίαση, ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι αληθινός, το Πασχαλινό Λαγουδάκι είναι φάρσα και η νεράιδα των δοντιών είναι απλώς η μαμά σου.

Αλλά, στην πραγματικότητα, είναι χειρότερα από αυτό. Είναι σαν να λες σε ενήλικες ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι αληθινός, το Πασχαλινό Λαγουδάκι είναι φάρσα και η νεράιδα των δοντιών είναι απλώς η μαμά τους και να γελοιοποιείσαι ως περιθωριακός τρελός επειδή το κάνεις.

Ούτε αυτή είναι η πρώτη μου προσπάθεια να ανοίξω τα μάτια σε αυτό το θέμα. Πίσω στο 2015, σημείωσα την απόλυτη τρέλα που κατέλαβε τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης γύρω από την ανακοίνωση της γέννησης της πριγκίπισσας Charlotte, γράφοντας:

Ποιος λοιπόν τρελαίνεται τόσο πολύ για αυτό το βασιλικό μωρό; Σίγουρα κανένας που είναι εξοικειωμένος με την πραγματική ιστορία της βασιλείας των “Ουίνδσορ”, μια βασιλεία που σημαδεύτηκε από τις δεκάδες εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν στον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο (στον οποίο η βασιλική οικογένεια είχε μεγάλο βαθμό ενοχής), τη στενή συνεργασία με τους τραπεζίτες που μας έφεραν στο χείλος της επόμενης μεγάλης ύφεσης, η διαμόρφωση της αγγλοαμερικανικής “ειδικής σχέσης” σε κοινή υπόθεση με ομοϊδεάτες ευγονιστές στην Αμερική όπως ο Teddy Roosevelt, η καλλιέργεια και προστασία παιδόφιλων (εκ των οποίων ο Jimmy Savile  ήταν απλώς η πιο αξιοσημείωτη κορυφή ενός πολύ μεγάλου παγόβουνου), η δολοφονία της Νταϊάνα και κάθε άλλη φρικαλεότητα που θα έπρεπε να κάνει αυτή την οικογένεια μια από τις πιο καταφρονημένες στην “κοινοπολιτεία” που ισχυρίζονται ότι κυβερνούν. Και όμως, τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να επαινούν κάθε ενέργειά τους, να τους υμνούν ως έναν σεβαστό θεσμό στον πυρήνα της βρετανικής κοινωνίας, να ενεργούν υπάκουα ως το βασιλικό φερέφωνο δημοσίων σχέσεων αναφέροντας το φιλανθρωπικό τους έργο και να περιθωριοποιούν κάθε συζήτηση για την κατάργηση της βασιλικής οικογένειας συνολικά ως “ρεπουμπλικανικό παραλήρημα”.

Plus ça change …

Και τώρα για άλλη μια φορά έρχεται ένα από αυτά τα βασιλικά γεγονότα για να μας υπενθυμίσει πόσοι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι σταθερά εγκατεστημένοι στη Νορμανδία. Μετά από όλα όσα μας έχουν περάσει οι βασιλείς, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι εξακολουθούν να χαίρουν τόσο μεγάλης εκτίμησης.

Είναι ακατανόητο το γεγονός ότι αυτός ο βασιλικός ευγονιστής αναδεικνύεται ως το πρόσωπο της Μεγάλης Επανεκκίνησης και δίνει διάλεξη στους αγρότες για το πώς θα πρέπει να γίνουν δουλοπάροικοι στη νεοφεουδαρχική φυτεία για χάρη της Μητέρας Γης, αλλά ακόμη πιο αποκαρδιωτικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη μεγάλες μάζες ανθρώπων που πιστεύουν ότι αυτή η οικογένεια έχει επιλεγεί από τον ίδιο τον Θεό για να κυβερνήσει ένα ολόκληρο έθνος (ή ακόμη και μια “κοινοπολιτεία”).

Στην υγειά της ημέρας που αυτού του είδους τα βίντεο θα είναι εντελώς περιττά και η τοποθέτηση ενός φανταχτερού καπέλου στο κεφάλι κάποιου πομπώδους Βρετανού ογδοντάχρονου δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία για κανέναν. Πάντα μπορεί κανείς να ονειρεύεται. . . .


Αυτό το άρθρο πρωτοεμφανίστηκε στο
ενημερωτικό δελτίο συνδρομητών του Corbett Report τον Σεπτέμβριο του
2022. Για να ενημερώνεστε για το ενημερωτικό δελτίο και να υποστηρίζετε
το The Corbett Report, εγγραφείτε σήμερα.


—Δικτυογραφία :

Meet King Charles, The Great Resetter – Truth Comes to Light

Meet King Charles, The Great Resetter

 

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/great-resetter-binteo

Προβολές : 727


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα