Γνωστός συγγραφέας – ερευνητής και ιστολόγος, ο ... βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς και... “θεματοφύλακας του Συντάγματος”!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γνωστός συγγραφέας – ερευνητής και ιστολόγος, ο ... βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς και... “θεματοφύλακας του Συντάγματος”!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 Ιουλίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,334
Μοίρασέ το

 

 

Έκρηξη στη Τεκτονική Στοά: Συνελήφθη 61χρονος «θεματοφύλακας του Συντάγματος» – Βρέθηκε ΤΝΤ στο σπίτι του

Πέρασαν χειροπέδες για την έκρηξη στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών σε 61χρονο, ο οποίος αυτοαποκαλείται ως «θεματοφύλακας του Συντάγματος». Σε εργαστήριο εκρηκτικών είχε μετατρέψει το σπίτι του.

Αποτελεί σοκ το γεγονός πως ο συλληφθής είναι γνωστός στο διαδίκτυο και ως συγγραφέας – ερευνητής και ως ιστολόγος…

Έχουν αναρτήσει θέματά του πολλά ιστολόγια και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ… 

Αυτή του την παράνοια όμως, δεν την είχα εντοπίσει… και αγνοούσα το γεγονός πως ήταν στους “θεματοφύλακες του Συντάγματος”…

“Θεματοφύλακες του Συντάγματος”… μια ομάδα που πήρε πολλούς στο λαιμό της…

Βλέπεις μούτρα του Παναγιωτη Αποστολόπουλου και τις φάτσες δίπλα του και καταλαβαίνεις για τι πρόκειται… ΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;

Και δυστυχώς την πάτησαν πολλοί… και έπαιξαν πολλοί το παιχνίδι των λαμόγιων…

Και λυπάμαι που “πατριωτικά” ιστολόγια, ΑΚΡΙΤΑ τους ανέδειξαν οδηγώντας πολλούς αφελείς σε πράξεις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ…

ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ Η “ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ” ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΠΩΣ “ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ”…

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ “ΙΕΡΟΔΗΛΩΣΗΤΕΣ” ΚΑΙ “ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ”…

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π., ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αρχίστε να σκέπτεστε τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί οι… “αντάρτες”…

Γράφει ο

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε έναν 61χρονο Έλληνα, ο οποίος αυτοαποκαλείται ως «θεματοφύλακας του Συντάγματος», για την έκρηξη που σημειώθηκε στις 13 Ιουλίου στην Τεκτονική Στοά στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, μέσα στο σπίτι του έχουν εντοπιστεί ποσότητες εκρηκτικών ΤΝΤ και ΑΝFO και άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών. Το σπίτι του χαρακτηρίζεται ως «εργαστήριο», λόγω της πληθώρας των εκρηκτικών υλικών και του εξοπλισμού που βρέθηκαν.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας αναφέρουν ότι ο συλληφθείς κρύβεται πίσω και από τις επιθέσεις στο Ειρηνοδικείο του Κορωπίου, αλλά και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Η δικογραφία είναι για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος επικαλείται το άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο – όπως είπε – «του δίνει το δικαίωμα να αυτενεργήσει».

 

 

Στοά, έκρηξη, σύλληψη

Στοά, έκρηξη, σύλληψη

Στοά, έκρηξη, σύλληψη

Στοά, έκρηξη, σύλληψη

 

 

Πηγή

 

«Θεματοφύλακας του Συντάγματος» ο βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς – «Η Μασονία και η σατανική διακυβέρνηση»

Τι έγραφε μετά την βομβιστική επίθεση στην Αχαρνών

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τον 61χρονο άνδρα που συνελήφθη για την βομβιστική επίθεση στην Τεκτονική Στοά, στις 13 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος βομβιστής, δηλώνει «Θεματοφύλακας του Συντάγματος», όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις του, ενώ στρέφεται με μίσος κατά της Μασονίας και των σατανικών κυβερνήσεων. Μάλιστα κάνει λόγο για «εκδίκηση» του Ιωάννη Καποδίστρια στους «μασόνους δολοφόνους»

Στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άνδρας που προκάλεσε τρόμο στην Τεκτονική Στοά, έγραφε κηρύγματα μίσους, ενώ στο προσωπικό του blog σχολίαζε ότι η έκρηξη ήταν τιμωρία από τον «Πολέμαρχο του Θεού».

Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από φέιγ βολάν που έγραφαν «Μασόνοι Σατανιστές και Προδότες της Ελλάδος» και «κηρύσσουμε επίσημα τον πόλεμο σε κάθε εχθρό και πολέμιο της πατρίδος μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στον Ωρωπό και κατηγορείται για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες δύο επιθέσεις εμπρησμού και συγκεκριμένα στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας αλλά και στην απόπειρα εμπρησμού του κτιρίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Δείτε επίσης:

 

Πηγή

Προβολές : 1,334


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα