Γονείς προσοχή: Το παιδικό βιβλίο με παραμύθια για την ΕΚΤΡΩΣΗ έχει γίνει viral

2 Μαΐου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

“Η έκτρωση δεν είναι δικαίωμα της γυναίκας – είναι φόνος”

“Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το βιβλίο είναι εξ αρχής γεμάτο παραπληροφόρηση.

Περιγράφουν μια αποβολή όχι ως απώλεια ενός παιδιού, αλλά ως μια διαδικασία όπου μια “κύηση” δεν είναι αρκετά υγιής για να συνεχίσει να μεγαλώνει.

Αυτό είναι κατανοητό ότι θα προκαλέσει σύγχυση στα παιδιά που γνωρίζουν ενστικτωδώς ότι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Χρησιμοποιούν το ίδιο τέχνασμα για να περιγράψουν τη δολοφονία ενός μωρού στη μήτρα: “Έκτρωση είναι όταν κάποιος αποφασίζει να σταματήσει να μεγαλώνει την εγκυμοσύνη του”.

 

Πήξαμε από ανώμαλους στην ψυχή, στο μυαλό και στο σώμα… άη σιχτίρ…

ΕΚΤΡΩΣΗ, σημαίνει ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…

Δολοφονώντας ένα έμβρυο, δολοφονείς και την ψυχή σου…

Μάθετε στα παιδιά σας, ν’ αγαπούν και να σέβονται τη ζωή, από την πρώτη της ανάσα, μέσα στην κοιλιά μιας γυναίκας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

Ένα πρόσφατο άρθρο του ακτιβιστή υπέρ της ζωής Jonathon Van Maren περιέγραψε ένα παιδικό βιβλίο με παραμύθια που εξυμνεί την άμβλωση ως συγκλονιστικό – ακόμη και για μερικούς από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της διαδικασίας.

Ο Van Maren αναφερόταν στο βιβλίο με τίτλο “Τί είναι μια έκτρωση, τέλος πάντων;” που περιέχει προπαγάνδα υπέρ των αμβλώσεων.

“Τί είναι η άμβλωση, τέλος πάντων;” έγινε viral χάρη σε μια ανταλλαγή απόψεων στο Twitter μεταξύ της ακτιβίστριας για τις αμβλώσεις Renee Bracey Sherman και της Christina Pushaw, γραμματέα Τύπου του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ron DeSantis.

Δύο γκέϊ βοηθοί μητρότητας που έκαναν έκτρωση από την πολιτεία της Νέας Υόρκης ήταν υπεύθυνες για το βιβλίο. Η συγγραφέας Carly Manes, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως λευκή και γκέϊ, συνέταξε το κείμενο. Εν τω μεταξύ, ένας έγχρωμος διεμφυλικός καλλιτέχνης ονόματι Mar παρείχε τις εικόνες με το ψευδώνυμο “Emulsify”.

“Αρνούνται να αναφερθούν στο μωρό με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή σε όλο [το βιβλίο, το οποίο] έχει σκοπό να εισαγάγει το θέμα της άμβλωσης στα παιδιά . [Επίσης, πετάει] εσκεμμένα σε ορισμένα σημεία τις απόψεις του κινήματος ΛΟΑΤ, λέγοντας στα παιδιά ότι: Άνθρωποι “κάθε ταυτότητας φύλου μένουν έγκυοι”, έγραψε ο Van Maren.

Ο Van Maren είχε επίσης ασκήσει κριτική στο βιβλίο των Manes και Mar σε ένα άρθρο του Ιουνίου 2021 για το LifeSiteNews.

“Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το βιβλίο είναι εξ αρχής γεμάτο παραπληροφόρηση. Περιγράφουν μια αποβολή όχι ως απώλεια ενός παιδιού, αλλά ως μια διαδικασία όπου μια “κύηση” δεν είναι αρκετά υγιής για να συνεχίσει να μεγαλώνει. Αυτό είναι κατανοητό ότι θα προκαλέσει σύγχυση στα παιδιά που γνωρίζουν ενστικτωδώς ότι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. Χρησιμοποιούν το ίδιο τέχνασμα για να περιγράψουν τη δολοφονία ενός μωρού στη μήτρα: “Έκτρωση είναι όταν κάποιος αποφασίζει να σταματήσει να μεγαλώνει την εγκυμοσύνη του”.

“Στη συνέχεια εξηγούν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι “αφαίρεσης της εγκυμοσύνης” – με χάπια, μέσω μιας χειρουργικής επέμβασης που χορηγείται από γιατρό – και δηλώνουν ότι η άμβλωση είναι “ασφαλής” επειδή “εκατομμύρια άνθρωποι” τις κάνουν”. (Σχετικό: Η φεμινίστρια υπέρ των αμβλώσεων ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι η άμβλωση τερματίζει μια ανθρώπινη ζωή, αλλά λέει ότι είναι δικαιολογημένη.)

Ο Van Maren πρόσθεσε: “Επίσης, υποδεικνύουν ότι οι γυναίκες … κάνουν εκτρώσεις για διαφορετικούς λόγους.

Μερικές επειδή “τους αρέσει η οικογένειά τους όπως ακριβώς είναι”, (!!!!!!!!!!!!) άλλες επειδή “δεν μπορούν να φροντίσουν ένα νέο μωρό αυτή τη στιγμή”. (!!!!!!!)

Φυσικά, το υπόλοιπο του βιβλίου δεν αναφέρεται σε “μωρά” αλλά σε “εγκυμοσύνες” για να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά δεν θα τραυματιστούν πολύ από το τι είναι στην πραγματικότητα η άμβλωση”.

ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ VIRAL ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το βιβλίο έχει γίνει viral αφού ο Pushaw ανέφερε ένα tweet του Μάη του 2021 από την Sherman, η οποία επαίνεσε το βιβλίο για τον “σούπερ χαριτωμένο και στοχαστικό” τρόπο που εξηγεί την εγκυμοσύνη και την άμβλωση.

“Μου αρέσει να μιλάω σε παιδιά για πράγματα [αναπαραγωγής], συμπεριλαμβανομένης της άμβλωσης, αλλά ξέρω ότι δεν έχουν όλοι λόγια για αυτό”, έγραψε στο Twitter η Sherman, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως “η Beyonce της αφήγησης των αμβλώσεων”.

“Μου αρέσει να μιλάω στα παιδιά για την άμβλωση”, έγραψε στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του DeSantis, με ένα emoticon μιας γυναίκας που κάνει τη χειρονομία της παλάμης που καλύπτει το πρόσωπο.

Η Sherman απάντησε στην ανάρτηση της Pushaw με μια φωτογραφία της να κρατά ένα βιβλίο με δύο από τα ανίψια της να κοιμούνται. Η φωτογραφία είχε μια λεζάντα με ένα απόσπασμα που φέρεται να είπε μια από τις ανιψιές της: “Θα μπορούσα να διαβάσω [στην μικρότερη αδερφή μου] την ιστορία της πριν τον ύπνο; Γιατί ξέρω τι είναι η άμβλωση, αλλά εκείνη δεν το ξέρει και μάλλον θα έπρεπε”. (!!!!!!!!!!!!!)

“Περιμένετε μέχρι να μάθει ότι αυτή ήταν η ιστορία της οικογένειάς μας που αφηγούμαστε πριν τον ύπνο στις διακοπές μας αυτή την εβδομάδα, καθώς η ανιψιά μου λατρεύει αυτό το βιβλίο και το διαβάζει στη μικρή της αδερφή κάθε βράδυ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Η οικογένειά μας δημιουργήθηκε από αποφάσεις σε ζητήματα άμβλωσης, υιοθεσίας και γονικής μέριμνας. Αγαπώ την οικογένειά μας”, έγραψε η Sherman στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η ακτιβίστρια υπέρ της ζωής και ιδρύτρια του Live Action Lila Rose απάντησε στη συνέχεια στην Sherman: “Πήραμε το μικρό σου αδερφάκι και την σκοτώσαμε. Είσαι τυχερή που δεν σε σκοτώσαμε. Τώρα γιόρτασε και επιβεβαίωσε μαζί μου τον θάνατο της αδερφής σου”.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πόσο βίαιο, σκληρό και καταχρηστικό είναι αυτό”.

Ο Ben Shapiro της Daily Wire καταδίκασε επίσης την ακτιβίστρια υπέρ των αμβλώσεων, γράφοντας στο Twitter: “Η οικογένειά μας δημιουργήθηκε από την άμβλωση” ένα πολύ ζοφερό επιχείρημα”.

Ο Van Maren ολοκλήρωσε το άρθρο του λέγοντας ότι τόσο το tweet της Sherman όσο και το βιβλίο των Manes και Mar “απλώς αποτελούν μέρος μιας αυξανόμενης τάσης όπου η άμβλωση υιοθετείται ως αντικειμενικό καλό παρά ως αναγκαίο κακό”.

“Δεκάδες άλλοι άνθρωποι επεσήμαναν ότι μια οικογένεια δεν μπορεί να “δημιουργηθεί” με την άμβλωση, γιατί η άμβλωση σκοτώνει ένα παιδί. ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ, και όχι να “δημιουργηθεί””.

Επισκεφτείτε το Abortions.news για περισσότερες ιστορίες σχετικά με το πώς η άμβλωση χαρακτηρίζεται ως καλή και απαραίτητη.

Παρακολουθήστε την Kaitlin Bennett του Liberty Hangout παρακάτω που κάνει ρεπορτάζ για το InfoWars σχετικά με την άμβλωση.


(“Η έκτρωση δεν είναι δικαίωμα της γυναίκας – είναι φόνος” – διάρκεια 8:57)

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι InfoWars στο Brighteon.com

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

– Ο πρόεδρος της “Planned Parenthood” παραδέχεται ότι η βασική τους αποστολή είναι οι “αμβλώσεις”, όχι η υγειονομική περίθαλψη. (Planned Parenthood president admits their core mission is “abortion,” not health care.)

– Οι προπαγανδιστές των αμβλώσεων πρόκειται να κυκλοφορήσουν ΠΑΙΔΙΚΟ βιβλίο που προωθεί πώς δολοφονούνται τα παιδιά προτού γεννηθούν. (Abortion propagandists to release CHILDREN’S book that promotes children being killed before they’re born.)

– ΝΟΣΗΡΕΣ φεμινίστριες γιορτάζουν την άμβλωση με σύμβολα ΑΓΑΠΗΣ, ενώ αποσιωπούν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας ενός αγέννητου μωρού. (SICK feminists celebrate abortion with LOVE symbols while glossing over the gruesome details of murdering an unborn baby.)

 

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com 1

LifeSiteNews.com 2

Twitter.com 1

Twitter.com 2

Twitter.com 3

Twitter.com 4

Brighteon.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 335


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα