ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΗΣΥΧΗ!!!

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΗΣΥΧΗ!!!

11 Μαρτίου, 2024 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:813
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και  εξοργίζομαι!!!

Διέφυγε ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού Μάνου Καλαϊτζιδάκη από δομή ψυχικής υγείας όπου και είχε μεταφερθεί

Είχε δοθεί εντολή το παιδί να μεταφερθεί από το νοσοκομείο σε κοινωνική δομή στον Πειραιά και να μιλάει στον πατέρα του μέσω κοινωνικού λειτουργού!

 

Με αφορμή αυτό το νέο γεγονός στην οικογένεια του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη που διώκεται από το καθεστώς Μητσοτάκη και τις θεραπαινίδες του, την ανύπαρκτη και διεφθαρμένη στην πλειοψηφία της δικαιοσύνη και τους πραίτωρες της διεφθαρμένης στην πλειοψηφία της αστυνομία, καταθέτω μερικές σκέψεις μου:

1. ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”, ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

 

 

2. ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΜΗ ΕΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΑΘΩΩΝΕΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

3. ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΔΟΜΗ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ” 57 ΨΥΧΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΧ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

 

ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού Μάνου Καλαϊτζιδάκη απέδρασε από τη δομή ψυχικής υγείας που φιλοξενείται, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο ίδιος αναρωτήθηκε πως γίνεται σε μια δομή που υποτίθεται ότι ο γιος του προστατεύεται να μπορεί να το σκάσει τόσο εύκολα.

Διέφυγε ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού Μάνου Καλαϊτζιδάκη από δομή ψυχικής υγείας όπου και είχε μεταφερθεί

Επιπλέον, κατηγόρησε τις αρχές ότι προσπαθούν να του φορτώσουν αδικήματα που δεν έχει διαπράξει όπως αυτό της αιμομιξίας.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες είχε δοθεί εντολή το παιδί να μεταφερθεί από το νοσοκομείο σε κοινωνική δομή στον Πειραιά.

Βάση αυτής της εντολής ο 15χρονος θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού.

Έτσι και χθες πήγαν στο σημείο όπου είχε δοθεί το ραντεβού με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής και εξαφανίστηκε.

Την ίδια ώρα, κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται η σύζυγος του Μανώλη, Σεβαστή, με τα υπόλοιπα παιδιά τους.

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, αυτό που χρειάζονται είναι να ηρεμήσουν από αυτή την αρνητική δημοσιότητα. Είναι ικανή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Μανώλης.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 813


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα