Γρηγόρης Λέων ιατροδικαστής “ξανακτυπάει” για το έγκλημα του αιώνα...

Γρηγόρης Λέων ιατροδικαστής “ξανακτυπάει” για το έγκλημα του αιώνα...

7 Απριλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:564
Μοίρασέ το

 

Γρηγόρης Λέων: “Εάν αποφραχτούν η μύτη και το στόμα με…”

 

 

 

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, ο ιατροδικαστής…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Εάν αποφραχτούν η μύτη και το στόμα με το χέρι ή με κάποιο άλλο αντικείμενο (π.χ πανάκι) δύναται να προκληθεί θάνατος από εγκεφαλοπάθεια συνεπεία ανοξυγοναιμίας. #πατρα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Suffocation, by obstruction of breathing, can occur as a component of homicidal assault, and can also occur by accident. Covering the mouth and nose by hand or using a pillow, plastic bag or other object, may result in death by anoxic encephalopathy. Homicidal suffocation is particularly implicated in cases where the victim IS especially vulnerable, such as babies, the diseased elderly, or adults significantly impaired by intoxication with alcohol or drugs.[ 26, 27, 28 31, 32]"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Πηγή

Και στην Τζωρτζίνα και στη γειτόνισα σε περίπτωση εκταφής ένα βιολογικό υλικό που θα πρέπει να λάβουμε είναι οι τρίχες έτσι ώστε να έχουμε μια αξιόπιστη εικόνα για τη χρήση ουσιών όπως η κεταμίνη.
Ως χώρα έχουμε ένα από τα πρωτοπόρα εργαστήρια ανάλυσης τριχών, στην Κρήτη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 564


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα