“Γυμνός” ο Νατοϊκός αριστερός Νόαμ Τσόμσκι!

21 Απριλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Καταπέλτης η Francesca Qibla, που αποδεικνύει ότι η Νατοϊκή αριστερά πήρε το όπλο της για να υπερασπιστεί το Ναζισμό!

 O “φιλόσοφος” μας δίνει το πορτρέτο του “ηγέτη” της “αντίστασης” ο γραφικός Τσόμσκι κι αριστερός μόνον για την ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά «Ο Ζελένσκι έδειξε μεγάλο θάρρος και ακεραιότητα οδηγώντας την Ουκρανία στην υπεράσπιση από τη δολοφονική επίθεση».

 

 

 

Δεν είναι απλά ΝΑΤΟικός… είναι ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

Κι αν δεν ήταν οβριός σιωνιστής και χάζαρος, δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του…

Αρκετά πια μ’ αυτά τα σιωνιστικά ερπετά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σχολιάζει οΝίκος Κλειτσίκας

«Κάποιος να ενημερώσει τον Τσόμσκι ότι οι Αντάρτες του Ιταλικού ΕΑΜ τις σβάστικες και τους χιτλερικούς σταυρούς… τους πολέμησαν.
Δεν τα έβαζαν στο…
στήθος τους.

Και να μιλήσει για τη χώρα του που εξοπλίζει και χρηματοδοτεί τους ΝΑΖΙ.
Πως κατάντησε…»
Francesca Qibla, 20 Απρίλη 2022

 

Καταπέλτης η Francesca Qibla, που αποδεικνύει ότι η Νατοϊκή αριστερά πήρε το όπλο της για να υπερασπιστεί το Ναζισμό!

 

Αφορμή το βιβλίο του “αριστερού” Νόαμ Τσόμσκι, με τίτλο «Γιατί η Ουκρανία» (“Perché l’Ucraina“) που κυκλοφορεί αύριο σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση-έκδοση από τον ιταλικό εκδοτικό οίκο Ponte alle Grazie. και η σημερινή συνέντευξη του Τσόμσκι στην “Corriere della Sera” με τίτλο Νόαμ Τσόμσκι: «Στην Ουκρανία οι αντιστασιακοί τόσο ηρωικοί όσο οι παρτιζάνοι» (Noam Chomsky: «In Ucraina i resistenti eroici come i partigiani»).

Διαβάζουμε την παρουσίαση του βιβλίου, που εκδόθηκε από την Ponte alle Grazie ως παγκόσμια πρεμιέρα… πως οNoam Chomsky σκιαγραφεί τα αίτια της ρωσικής εισβολής, ξεκινώντας από μια θεμελιώδη υπόθεση“:
«Η εισβολή στην Ουκρανία είναι ένα σοβαρό έγκλημα πολέμου. Συνιστάται πάντα να αναζητάτε εξηγήσεις, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες ή ελαφρυντικοί παράγοντες».

Μας λέει στη σημερινή “Corriere della Sera” ο εκπρόσωπος της Αμερικάνικης Νατοϊκής αριστεράς με το προσωπείο του “προβληματισμένου φιλόσοφου” σε διατεταγμένη υπηρεσία, με αμπελοφιλοσοφίες και για να προωθήσει τις πωλήσεις των “προοδευτικών” απόψεων του στο βιβλίο του:«Φυσικά υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στην ιταλική Αντίσταση και την ουκρανική αντίσταση που οδηγεί ο στρατός εναντίον της ρωσικής επίθεσης.
Η σημαντική ομοιότητα συνίσταται στο ότι κι οι δύο είναι ηρωικές και πλήρως δικαιολογημένες
».

Και μεταξύ άλλων ο “φιλόσοφος” μας δίνει το πορτρέτο του “ηγέτη” της “αντίστασης” ο γραφικός Τσόμσκι κι αριστερός μόνον για την ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά «Ο Ζελένσκι έδειξε μεγάλο θάρρος και ακεραιότητα οδηγώντας την Ουκρανία στην υπεράσπιση από τη δολοφονική επίθεση».

Έτσι όταν τα λέει κι ο τρανός Νόαμ Τσόμσκι… “δικαίως”:«Η σκύλα του ναζισμού σε οργασμό… γέννησε μέσα στην “ελληνική” βουλή!»

 

Η “απάντησητης φίλης Francesca Qibla, συνοδεύεται κι από σχετικές φωτογραφίες των ινδαλμάτων του Νατοϊκού αριστερού Νόαμ Τσόμσκι:

Μόνον οι αφελείς σήμερα δεν θέλουν ν’ αναγνωρίσουν πως το μεγαλύτερο όπλο της παγκόσμιας ελίτ είναι η κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή κι αμερικάνικη αριστερά. Η σημερινή περίπτωση του περί πολλού Αμερικανού “αριστερού διανοούμενου” Νόαμ Τσόμσκι, σ’ αυτή την αναβίωση του Ναζισμού στην Ευρώπη είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση, που αναγκάζει να μπει σε προτεραιότητα το “κλείσιμο των λογαριασμών” με όλη τη Νατοϊκή αριστερά στην Ευρώπη, να τεθεί ένα τέλος στον μύθο των “προοδευτικών” και της “προοδευτικότητας” στο όνομα του δικαιωματισμού, των ανοιχτών συνόρων, της “κλιματικής αλλαγής”, των πολυεθνικών Big Pharma, της πράσινης ανάπτυξης και πράσινα άλογα, πάντα με φερετζέ τον “αντιφασισμό”.

Ποτέ δεν ήταν διαφορετικός ο λακές των ιμπεριαλιστών Νόαμ Τσόμσκι, ένας “δούρειος ίππος” που κτυπάει όταν κινδυνεύουν οι ελίτ του καπιταλισμού.

Να Θυμηθούμε τι δήλωνε ο αντικομουνιστής Τσόμσκι για τη μεγαλύτερη ιμπεριαλιστική επίθεση του αιώνα εναντίον της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου;  (“The Assad Regime is a Moral Disgrace”: Noam Chomsky on Ongoing Syrian War)

«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού, ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»
Pier Paolo Pasolini

«Η μάζα των διανοουμένων που μετατόπισε τον αγώνα υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων,
εντάσσοντας τον έτσι στον προοδευτικό κώδικα, ή στον κομφορμισμό της αριστεράς,
δεν κάνει τίποτα άλλο παρά το παιχνίδι εξουσίας:
όσο περισσότερο ο προοδευτικός διανοούμενος είναι φανατικά πεπεισμένος
για την αγαθότητα της δικής του συμβολής στην υλοποίηση των ατομικών δικαιωμάτων,
τόσο περισσότερο, κατ’ ουσίαν, αυτός αποδέχεται τη σοσιαλδημοκρατική λειτουργία
που του επιβάλλει η εξουσία, καταργώντας, μέσω της πλασματικής και
συσσωρευμένης υλοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων, κάθε πραγματική διαφορετικότητα. Επομένως, αυτή η εξουσία προσλαμβάνει τους προοδευτικούς διανοούμενους ως δικούς της κληρικούς.
Κι αυτοί έχουν ήδη δώσει σ’ αυτή την αόρατη δύναμη μια αόρατη συναίνεση… κερδίζοντας στην τσέπη τους μια αόρατη ταυτότητα»
Pier Paolo Pasolini (5 Μάρτη 1922 – 2 Νοέμβρη 1975)
«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini

 

Πηγή

Προβολές : 369


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα