ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ όπως λέμε Κράμερ εναντίον Κράμερ. Πόσο έτοιμη είναι η Δύση να εμπλακεί σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο τριών μετώπων... Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ειρηνικό ;;

ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ όπως λέμε Κράμερ εναντίον Κράμερ. Πόσο έτοιμη είναι η Δύση να εμπλακεί σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο τριών μετώπων... Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ειρηνικό ;;

2 Φεβρουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:335
Μοίρασέ το

 

Αυτός ο πόλεμος θα είναι ένας στημένος /τεχνητός πόλεμος, ένας πόλεμος που οργανώνεται εδώ και καιρό συστηματικά, που προκαλείται για να γίνει .

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έφτασαν κάποιες πληροφορίες σε εμάς και προσπαθήσαμε να τις επιβεβαιώσουμε όσο αυτό είναι εφικτό , δεν είμαστε όμως σε θέση να επιβεβαιώσουμε 100% αυτές τις πληροφορίες.

Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί και που έχουν βγεί στην δημοσιότητα όποτε μπορούν να δώσουν κάποια αξιοπιστία σε αυτά που σας λέμε.

Η ιστορία εδώ είναι ότι πολλά από αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν στηθεί, κατασκευαστεί και σίγουρα το άτομο που βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο Λευκό Σπίτι στο Λειβάδι στις ΗΠΑ δεν είναι ο πραγματικός πρόεδρος.

Μέρος των πληροφοριών προέρχεται από έναν ηλικιωμένο πράκτορα που πεθαίνει και θέλει να βγει η αλήθεια προς τα έξω (σύμφωνα με αυτόν).

Σύμφωνα με αυτόν το Ισραήλ είναι στα πρόθυρα ενός μεγάλου πολέμου .

Πολλοί στην Μοσάντ λένε ότι το Ισραήλ είναι στα πρόθυρα του πολέμου των Γωγ και Μαγώγ*.

Και όπως λέμε αυτός ο πόλεμος θα είναι ένας στημένος /τεχνητός πόλεμος, ένας πόλεμος που οργανώνεται εδώ και καιρό συστηματικά, που προκαλείται για να γίνει .

Μάθαμε λοιπόν ότι αυτά τα 3 drones που μπήκαν και επιτέθηκαν στο Ιράν , ήταν μόνο 3 από τα 100 που μπήκαν μέσα στο Ιράν τον περασμένο μήνα.

Χτυπώντας στόχους βαθιά μέσα στο Ιράν.

Επίσης μάθαμε ότι οι μαχητές της Χεσμπολάχ επιστρέφουν στον Λίβανο και συγκεντρώνονται στα βόρεια σύνορα .

Και το ίδιο κάνουν και τα Ισραηλινά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα, και έχουν αποφασίσει να εξαφανίσουν τα πάντα σε απόσταση 20 μιλίων εντός της εμβέλειας των συνόρων τους.

 

Ακούγεται σαν να θέλουν να δημιουργήσουν μια ουδέτερη ζώνη  ( buffer zone ).

Μάθαμε επίσης ότι η Τουρκία θα εμπλακεί στην σύγκρουση με το Ιράν.

Κάποιοι στην Ουάσιγκτον πιστεύουν ότι θα είναι μια ανάμειξη χαμηλών τόνων της Τουρκίας, αλλά το Ισραήλ πιστεύει ότι αυτή η ανάμειξη της Τουρκίας ΔΕΝ θα είναι χαμηλών τόνων.

Υπάρχουν ήδη άτομα που άρχισαν να μετακινούνται ως αποτέλεσμα αυτής της επικείμενης σύγκρουσης , και ήδη ο Νετανιάχου συναντήθηκε με ηγέτες εθνών στην περιοχή όπως ο βασιλιάς Αμπντουλάχ  της Ιορδανίας για να τους ενημερώσει για το τι έρχεται.!!!

Οι πόλεμοι θα χειροτερέψουν πολύ σύντομα και η κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ είναι μέρος αυτού του σχεδίου , και η Κίνα με την εισβολή της στην Ταιβάν θα βοηθήσει σε αυτό το σχέδιο της κατάρρευσης του δολαρίου των ΗΠΑ.

Θα δούμε λοιπόν τι θα συμβεί.

 

Υ.Γ Μέσα σε όλο αυτό σημειώστε ότι η Ρωσία δεν αναγνωρίζει την Ισραηλινή κυριαρχία στα υψίπεδα του Γκολάν.

Πόσο έτοιμη είναι η Δύση να εμπλακεί σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο τριών μετώπων… Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ειρηνικό ;;

 

Υ.Γ1 Και μέσα σε όλα αυτά ο Δενδιάς σύμφωνα με την Καθημερινή βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ, και η συμμετοχή του Ισραήλ στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ βρίσκεται στον αέρα. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου.

* Πολλοί έχουν διδαχθεί ότι η Ρωσία αναφέρεται ως Γωγ, Μαγώγ. Αυτό όμως είναι εν μέρη αλήθεια.

Οι αρχαίοι χάρτες δείχνουν ότι η γη των Magog, Meshech, Beth Togarmah και Gomer καταλάμβαναν την περιοχή που τώρα είναι η Τουρκία.

Στον Ιεζεκιήλ 38-39, ο Ιεζεκιήλ προέβλεψε συγκεκριμένα ότι η Τουρκία θα γινόταν ένας από τους κύριους γεωπολιτικούς εχθρούς του Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες.

Στην εποχή του Ιεζεκιήλ, ο Μαγώγ, ο Μεσέχ και ο Τουβάλ βρίσκονταν όλοι στη σημερινή Τουρκία.

Ο ιστορικός Edwin Yamauchi έχει επίσης γράψει, «Από τα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, υπάρχουν διαθέσιμα ασσυριακά κείμενα που εντοπίζουν το Meshech (Mushku) και το Tubal (Tabal) στην κεντρική και ανατολική Ανατολία [Τουρκία] αντίστοιχα». 

Ο Γκογκ ή «Γυγέζ» ήταν πραγματικό πρόσωπο από την Τουρκία.

Γκογκ είναι το όνομα που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για να αναφέρεται στον «Γκουγκού» της Λυδίας στην Τουρκία. 

Το Togarmah ή “Tilgarimmu” βρίσκεται επίσης στην Τουρκία και ήταν μια πόλη/κράτος της  Ανατολίας, (Μικρά Ασία, σύγχρονη Τουρκία.) 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

@ 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 3:57 μ.μ.

Η Τουρκία προσπαθεί να φτιάξει το Μεγάλο Τουράν. Θέλει την δημιουργία ενός ενοποιημένου παντουρκικού στρατού που θα αποτελείται από την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκμενιστάν, το Κιργιστάν και το Τατζικιστάν.

Η μεγάλη τουρκική ιδέας που αγκάλιασε ο Σουλτάνος ​​Ερντογάν – η κατασκευή του Μεγάλου Turan – ένα ενιαίο κράτος υπό την κυριαρχία της Τουρκίας για όλους τους Τούρκους. Το έργο εκφράστηκε για πρώτη φορά από τους Νέους Τούρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ στις αρχές του 20ού αιώνα. Έτσι, η Κριμαία, η Υπερκαυκασία, το Ταταρστάν και τα βορειοανατολικά εδάφη της Ρωσίας πρέπει να γίνουν το ίδιο το Τουράν, σαν ένα ισλαμικό κράτος.

Πιστεύεις στα αλήθεια ότι το Ισραήλ χαίρεται γι αυτό;; Στην γειτονιά μας μόνο ένας σερίφης μπορεί να υπάρχει.

 

kakos04 είπε…

Καλησπέρα , τώρα που χάνουν τον έλεγχο οι απόγονοι κ επίγονοι του Κεμάλ στην γείτονα (οι περισσότεροι) , το όχημα που ετοιμαζόταν παρεκτρέπεται του στόχου και απειλεί τους πρώην χειριστές με τα σχέδια που είχαν ετοιμάσει . Ούτε το Ισραήλ ούτε η Ρωσία έχουν περιθώριο να αφήσουν τον μεγάλο ασθενή να δυναμώσει . Και ψάχνουν κάκτο να τον ρίξουν να ματώσει (γκουχ γκουχ εμάς) . Δεν ξέρω τι ξεπουλά ο γκαντέμης στην Ιαπωνία (σε σχέση με τον Βόσπορο ή αλλού ) . Απορία που έχω εμείς θέλουμε τα δυο ιερατεία να φαγωθούν , το Ισραήλ με ποιο πλαγιάζει ?

Άσχετο αλλά όπως λες στο μέλλον θα έχουμε και από την Ιταλία πρόβλημα , πάλι κάνει πλιάτσικο στην Λιβύη και υπάρχουν διαμαρτυρίες και πάλι δωρίζει στα βόρεια σύνορα μας στην Αλβανία να τους κάνει σιγά σιγά αξιόμαχους μαζί με τους Άγγλους https://www.echedoros-a.gr/2023/02/blog-post_1.html#more .

Εμάς ούτε ένα κεφάλι παρμεζάνα δεν κάνει δώρο , μόνο τραβάει το χαλί .

Να είστε καλά .

1 Φεβρουαρίου 2023 στις 7:30 μ.μ.

 

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε…

Καλησπερα σε ολους.
Μαγκες οπως βλεπετε το πραμα αρχιζει και βρωμαει απο Ιραν μερια, κυματα πολεμου και ολεθρου ερχονται για εμας τους μικρους και φυσικα απροετοιμαστους λογω ηγεσιας.

Μια και μοναδικη ευκαιρια εχουμε να ξεφορτωθουμε ολη τη γλιτσα που εχει κατσει στο σβερκο μας και φυσικα ολη τη σαρα και μαρα που κουβαλησαν εδω.

Η Αμερικη καταρεει οικονονικα πρωτα και οπως θα δειξουν και οι πολεμικες συγκρουσεις και στρατιωτικα, ερχεται εμφυλιος πολυεπιπεδος σε αυτη τη μεγαλη χωρα.

Η Αγγλια αυτη η μεγαλη πουτανα μας ριχνει σταχτη στα ματια με απιστευτη εκστρατεια προπαγανδας οτι δηθεν χανουν οι Ρωσσοι,οι οποιοι εχουν εξαγριωθει τα μαλλα με το Ισραηλ αλλα δεν το δειχνουν φανερα,τωρα ομως με αυτο το γεγονος ολα αρχιζουν και ευθυγραμιζονται.

Και αυτοι οι ψωριαρηδες ευρωπαιοι του κωλου θα ανακαλυψουν οτι οι πουστηδες δεν θα ‘ναι να πολεμησουν οποτε ποιος θα το κανει στη θεση τους?
Οσο για τους γειτονες ερχεται η ωρα τους αφου τους ταισαν παραμυθι για μεγαλο Τουραν τωρα ερχεται το μεγαλο Γαμαν.

Οι λαοι της της σημερινης Τουρκιας θα την διαλυσουν με κυριο καταλυτη την Ρωσσια που πραγματικα περιμενει την ωρα για να κατεβει στο Αιγαιο,αφου ριξει ενα γαμησι στους Βορειους λαους που ονειρευονται εκδικηση απο παλια.

Οσο για εμας θα πολεμησουμε για την ζωη μας για καθε μετρο αυτης της Πατριδας, παρακαλατε μονο να μην μας μπλεξει χειροτερα ο Μηστατακουλας μαζι με Τσιπρα και λοιπους και φαμε και μεις κανενα πυρηνικο στο κεφαλι.

Αγαπητε Λυκαστρε θα πρεπει το Ιραν να εχει φτιαξει πυραυλο για καθε κατοικο του Ισραηλ γιατι βλεπω μεγαλη ανησυχια και προετοιμασια μυστικη στην περιοχη.

1 Φεβρουαρίου 2023 στις 8:19 μ.μ.

 

 

Πηγή

Προβολές : 335


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα