Γ.Αυφαντής: «Για να μην ενοχληθούν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί θυσιάζουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα και επιτρέπουμε τα πάντα στους Τούρκους». Αποκαλυπτικό βίντεο

Γ.Αυφαντής: «Για να μην ενοχληθούν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί θυσιάζουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα και επιτρέπουμε τα πάντα στους Τούρκους». Αποκαλυπτικό βίντεο

7 Ιουνίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:370
Μοίρασέ το

 

Επισημαίνει ότι η Τουρκία δεν απαιτεί μόνο οικονομικό έλεγχο στο Αιγαίο αλλά κυριαρχία.

Αυτό και μόνο απορρίπτει το «επιχείρημα» που λέει «ας συμφωνήσουμε σε κάτι τώρα για να αποφύγουμε τον πόλεμο. Δεν θα τον αποφύγουμε»

Ο κ.Αυφαντής ελπίζει στην αντίδραση του κόσμου που θα πρέπει να πάει κόντρα στα συστημικά ΜΜΕ ,στο ΕΛΙΑΜΕΠ και σε άλλα ινστιτούτα που είναι βέβαιο ότι θα παρουσιάσουν με γοητευτικό τρόπο την επώδυνη συμφωνία.

 

Λέει πολλές και τρομακτικές αλήθειες ο πρέσβης επί τιμή κ. Αϋφαντής…

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ:

ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΟΛΕΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο κ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…

Αυτό που προσδοκά για τον “ελληνικό λαό” ο κ. πρέσβης, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ… 

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΖΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ…

ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ… και το ISXYS, όπως με ενημέρωσαν πριν λίγο…

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ” ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ.

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ, ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΠΕ Ή ΕΓΡΑΨΕ ΛΕΞΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ…

ΟΥΤΕ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ… “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ… ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΕ …

 

 

Υ.Γ.2. Κάθε φορά που θα αναρτήσω θέμα ΕΘΝΙΚΟ, οι θεάσεις είναι τραγικά λίγες… και τα σχόλια μηδενικά…

Αν αναρτήσω θέμα για τον Κασιδιάρη, πλακώνουν και οι … γιούφτοι…

ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…

 

Υ.Γ.3.  Το φωτογραφικό υλικό είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

 

«Είναι γεγονός ότι οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί σύμμαχοι μας -κυρίως αυτοί- έχουν αποφασίσει ότι θα μπει ένα τέλος στο «ελληνοτουρκικό πρόβλημα» και τους είναι εντελώς αδιάφορο αν τα νησιά του Αιγαίου θα είναι ελληνικά ή τουρκικά ή αν θα έχουν αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς ή θα έχουν παραχωρηθεί στην ΄Υπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες».

Ο Πρέσβης ε.τ Γιώργος Αυφαντής μιλά στο militaire channel για όσα «έρχονται» στα ελληνοτουρκικά με απαίτηση των ξένων και δυστυχώς με τη συνενοχή του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Οι σύμμαχοι πιέζουν και ο κ.Δένδιας λέει ότι πρέπει «να συζητήσουμε εντός του Ιουλίου για να μην χαλάσει το καλό κλίμα»!

 

Ο κ.Αυφαντής λέει ότι το πολιτικό μας σύστημα δείχνει να έχει συμφωνήσει σε διαπραγματεύσεις στις οποίες « είναι αρρήτος ομολογημένο ότι θα δώσουμε έδαφος, χωρικά ύδατα, εναέριο χώρο και θα επισημοποιησούμε την άσκηση λειψής κυριαρχίας σε νησιά του Αιγαίου, προχωρώντας σε σταδιακή αποστρατιωτικοποίησης τους».

Τι λέει για όσα λέγονται, γράφονται, ακούγονται και δεν διαψεύδονται για «σύμφωνα μη επιθέσεως» με την Τουρκία και άλλα πολλά με τα οποία θα προσπαθήσουν να μας «χρυσώσουν το χάπι»;

Τι δεν έκανε η Ελλάδα από το 2012 ακόμη;

Κανένας από τους συμμάχους δανειστές μας δεν θέλουν η Ελλάδα να αποκτήσει εναλλακτικές λύσεις για την οικονομία της , λύσεις που έχουν να κάνουν με την εκμετάλλευση του πλούτου της χώρας, από τον οποίο παραιτούμαστε γιατί »εμείς είμεθα του τουρισμού, ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

Δυστυχώς φαίνεται να έχουμε γίνει το Πουέρτο Ρίκο της Μεσογείου και ο κ.Αυφαντής αναφέρεται στην τελευταία επίσκεψη του επικεφαλής της CIA στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς την παρουσία κανενός από το ελληνικό κράτος!

Ο κ.Αυφαντής ελπίζει στην αντίδραση του κόσμου που θα πρέπει να πάει κόντρα στα συστημικά ΜΜΕ ,στο ΕΛΙΑΜΕΠ και σε άλλα ινστιτούτα που είναι βέβαιο ότι θα παρουσιάσουν με γοητευτικό τρόπο την επώδυνη συμφωνία.

Επισημαίνει ότι η Τουρκία δεν απαιτεί μόνο οικονομικό έλεγχο στο Αιγαίο αλλά κυριαρχία.

Αυτό και μόνο απορρίπτει το «επιχείρημα» που λέει «ας συμφωνήσουμε σε κάτι τώρα για να αποφύγουμε τον πόλεμο. Δεν θα τον αποφύγουμε», υποστηρίζει ο κ.Αυφαντής.

Βρισκόμαστε στη φάση του γεωπολιτικού μνημονίου, μετά από τα εξοντωτικά οικονομικά μνημόνια;

Ο κ.Αυφαντής τα είχε πει αυτά από το 2014 στον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Ο έμπειρος διπλωμάτης εξηγεί, πως η Ελλάδα πρέπει να πάει σε οποιονδήποτε διάλογο με την Τουρκία.

Αν οι όροι που θα τεθούν από την ελληνική πλευρά τότε δεν πρέπει να συζητήσουμε.

 

«Δεν μπορεί να πάμε ικετεύοντας να συζητήσεις», λέει.

 

Ο κ.Αυφαντής όπως λέει είναι διπλωμάτης και θέλει την ειρήνη. Γι ΄ αυτό και όσα λέει για την στρατιωτική αντιμετώπιση της Τουρκίας είναι εξαιρετικά σημαντικά και ενδιαφέροντα.

 

Ο πρέσβης επί τιμή επισημαίνει ότι για το θέμα των τουρκικών αλιευτικών που έχουν φθάσει στα Κύθηρα υπάρχει παράβαση καθήκοντος.

«Για να μην ενοχληθούν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί θυσιάζουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα και επιτρέπουμε τα πάντα στους Τούρκους», λέει.

 


Πηγή

Προβολές : 370


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα