Γ.Ρωμανός:  «Η Ελλάδα χωρίς το Αιγαίο δεν θα μπορεί να υπάρξει πλέον ως χώρα, τελειώνει» Σε αυτή την κόλαση η Ελλάδα έφτασε γιατί βρέθηκαν στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, 2.113.087 ψηφοφόροι της ΝΔ, είτε ως πελάτες με ιδιοτελή συμφέροντα είτε ως παντελώς απληροφόρητοι και έτσι εθνικά επικίνδυνοι!!!

Γ.Ρωμανός: «Η Ελλάδα χωρίς το Αιγαίο δεν θα μπορεί να υπάρξει πλέον ως χώρα, τελειώνει» Σε αυτή την κόλαση η Ελλάδα έφτασε γιατί βρέθηκαν στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, 2.113.087 ψηφοφόροι της ΝΔ, είτε ως πελάτες με ιδιοτελή συμφέροντα είτε ως παντελώς απληροφόρητοι και έτσι εθνικά επικίνδυνοι!!!

19 Ιουλίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,065
Μοίρασέ το

 

Αν τελικά υπογραφεί μια τέτοια προδοτικού αποτελέσματος «συμφωνία» με παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας μας στην Τουρκία, μέσω Χάγης, επειδή αυτό επέβαλαν οι Αμερικανοί, τότε, όπως έχω ξαναπεί κι άλλες φορές, η Μικρασιατική Καταστροφή θα μοιάζει ασήμαντο επεισόδιο.

Ο εκ των υστέρων θρήνος κάποιων (όχι όλων…) ψηφοφόρων της ΝΔ, δεν θα μας ξαναδώσει τις νέες χαμένες πατρίδες, ούτε την παραδομένη εθνική κυριαρχία μας.

Ελπίζουμε ο Θεός της Ελλάδος να φέρει έτσι τα πράγματα, ώστε να ακυρωθεί το σχεδιαζόμενο έγκλημα, όπως απέτυχε το αίσχιστο Σχέδιο Ανάν.

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ…

ΕΚΤΕΛΕΣΗ!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ… ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει ο

Γιώργος Ρωμανός

Συγγραφέας Αναλυτής, ιστορικός Ερευνητής

 

Από την παρωδία των «Εκλογών» στις «Πρέσπες Μητσοτάκη».

8 ντοκουμέντα

Αυτοί που επέλεξαν να ψηφήσουν την Σκύλλα-ΝΔ αντί της Χάρυβδης-ΣΥΡΙΖΑ, συλλέγουν ήδη –ως άμεσοι συνεργοί…– τις εθνοκτόνες συμφορές των επιλογών τους τις οποίες υφίσταται η συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικά αιχμάλωτου ελληνικού λαού, στα 49 χρόνια της ολέθριας Μεταπολίτευσης.

Μέσα σε λίγες μέρες η αχαλίνωτα ενδοτική πολιτική του Κυρ. Μητσοτάκη άρχισε να υλοποιεί τις «Πρέσπες του Αιγαίου» με καταφανείς υποσχέσεις σε Ερντογάν και Αμερικανούς, αλλάζοντας Εθνικές πολιτικές γραμμές δεκαετιών. Έτσι ξεπεράστηκαν οι ακραία εθνοβλαβείς Κωνστ. Καραμανλής: «η Κύπρος κείται μακράν», ο Σημίτης, με τα Ίμια και τις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου και ο Αλ. Τσίπρα, ο για πάντα ταυτισμένος με την διεθνώς παράνομη «Συμφωνία των Πρεσπών» και τις προδοτικού αποτελέσματος επιπτώσεις της.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης πρόλαβε… και εξήγγειλε κυνικά, λίγες μέρες μετά την παρωδία των Εκλογών, μία σειρά από επαχθείς όρους σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Όρους που ο ίδιος και το περιβάλλον του προετοίμαζαν επί χρόνια τους οποίους συνόψισε εμφαντικά στην απολύτως απαράδεκτη συνέντευξη–λαγό που έδωσε στον ΣΚΑΙ, (13/7/23, 20:15-20:45). Μέσα από τον ορυμαγδό των ενδοτικών εξαγγελιών, πριν και κατά την συνέντευξη, ξεχώρισαν τα εξής:

  1. Μη αναπλήρωση όπλων στα ήδη αφοπλιζόμενα νησιά μας και έτσι υλοποίηση της σταδιακής αποστρατικοποίησής τους, όπως επιβάλλουν Τουρκία και ΗΠΑ.
  2. Παραδέχτηκε «μία βασική διαφορά» με την Τουρκία, και έτσι δέχτηκε σαφώς ότι υπάρχουν ΚΑΙ άλλες!
  3. Επέμεινε με αμείωτη πολιτική μανία στον όρο «θαλάσσιες ζώνες», παριστάνοντας… πως αγνοεί, ότι σε αυτές τις «θαλάσσιες ζώνες» που θέλει να διαπραγματευτεί με την Τουρκία, εντάσσεται απολύτως η εδαφική κυριαρχία, το εδαφικό καθεστώς της Ελλάδος, όπως προέκυψε μετά από εθνικούς αγώνες, πολέμους και διεθνείς συνθήκες 202 ετών.

Επί του προκειμένου, ο Μητσοτάκης, θα πρέπει να διαλέξει, εάν είναι διεθνονομικά αμόρφωτος όπως και ο προκάτοχός του Τσίπρας ή εάν οι πολιτικές του πράξεις ενέχουν την σημασία της «εσκεμμένης διάπραξης», με ότι αυτό σημαίνει στη νομική γλώσσα.

 

Θα έπρεπε να γνωρίζει πως το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης έχει εκδώσει σχετική ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 19-12-1978, στην Παράγραφο 84 της οποίας αναγράφεται πως «οιαδήποτε οριοθέτηση ενός συνόρου ενέχει διαπίστωση του νομικού τίτλου στις προς οριοθέτηση περιοχές».

 

Ενώ στην παράγραφο 86 αναγράφονται τα εξής: «τα δικαιώματα επί της υφαλοκρηπίδας νομικά είναι τόσο μία προέκταση όσο και ένα παρεπόμενο της εδαφικής κυριαρχίας του παράκτιου κράτους. Το εδαφικό καθεστώς ενός παράκτιου κράτους περιλαμβάνει αυτοδίκαια ipso jure τα δικαιώματα εξερεύνησης και εκμετάλλευσης στην υφαλοκρηπίδα, τα οποία δικαιούται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».

Ακόμη και ο γνωστός για τις θέσεις του υπέρ της Τουρκίας, κ. Χρήστος Ροζάκης, έχει αποφανθεί για την παραπάνω απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης θεωρώντας, ότι: «μία τέτοια διαφορά τείνει από τη φύση της να αφορά εδαφικό καθεστώς, γιατί τα δικαιώματα του παράκτιου κράτους στην υφαλοκρηπίδα πηγάζουν από τη κυριαρχία του στο παρακείμενο έδαφος της ξηράς.» (βλ. Α. Σαρρή, Δίκαιο της Θάλασσας, σ. 433-434.) Αυτή την θεμελιώδους σημασίας απόφασή ο Μητσοτάκης ΔΕΝ την γνωρίζει;!

  1. Είπε, ακόμη, πως: «Υπάρχει μία τολμηρή (Σ.σ. ποια είναι αυτή και πόσο τολμηρή;!) ατζέντα, την οποία είμαι διατεθειμένος να διερευνήσω»!
  2. Όταν οι του ΣΚΑΙ του έθεσαν το προσχηματικό ερώτημα (για να προετοιμάζεται ο πολιτικά αιχμάλωτος λαός), «αν θα υπάρξει απομείωση της εθνικής κυριαρχίας, όπως την γνωρίζουμε σήμερα…», ο Μητσοτάκης απάντησε, ότι «Αυτό είναι μία σχετική έννοια Οποιαδήποτε συμφωνία μπορεί ενδεχομένως, ναι, να συνεπάγεται και κάποιες υποχωρήσεις από θέσεις που αποτελούν την αφετηρία της διαπραγμάτευσης». Έτσι για τον Μητσοτάκη είναι «σχετική έννοια» η εθνική κυριαρχία.

(Σ.σ. Ας μη συνωστίζονται κάποιοι, μετά την ψήφο που έριξαν, στο δέντρο του Ιούδα, δεν τους χωράει όλους!)

  1. Ο Μητσοτάκης μίλησε εμμονικά και για προσφυγή στη Χάγη, εννοώντας Συνυποσχετικό που θέλει να υπογράψει με την Τουρκία με κάθε τρόπο… Έτσι όμως μετατρέπει μια δήθεν ΝΟΜΙΚΗ διαφορά, μόνο για την Υφαλοκρηπίδα, σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΆ που εξυπηρετεί την Τουρκία και τις ΗΠΑ. Και είναι «δήθεν» η ΝΟΜΙΚΗ διαφορά, διότι η Τουρκία, βάσει της Συνθήκης της Λοζάνης, 1923, έχει εθνική κυριαρχία ΜΟΝΟ 3 μίλια από τις ακτές της. Τίποτε άλλο! Όλα τα άλλα είναι του …Μητσοτάκη και των ψηφοφόρων του!

Παρ’ όλα αυτά, τα πολιτικώς κατάπτυστα, οι Τούρκοι επανέφεραν προχθές ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις τους σε βάρος της Ελλάδος σε Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο και τις ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου.

Έτσι, γεννάται το τεράστιο ερώτημα: πώς ο Μητσοτάκης δηλώνει έτοιμος για εθνικές υποχωρήσεις και παράδοση εθνικών εδαφών στην Τουρκία πριν καν αρχίσει ο διάλογος; Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Πώς η Ελλάδα έφτασε στην κόλαση να συζητά για «Πρέσπες του Αιγαίου»

Σε αυτή την κόλαση η Ελλάδα έφτασε γιατί βρέθηκαν στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, 2.113.087 ψηφοφόροι της ΝΔ, είτε ως πελάτες με ιδιοτελή συμφέροντα είτε ως παντελώς απληροφόρητοι και έτσι εθνικά επικίνδυνοι.

Τώρα που έχει κατακάτσει η σκόνη του δήθεν «θριάμβου» της ΝΔ, η οποία έχασε 300.000 (!) ψήφους σε σχέση με τις Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, οφείλω να δημοσιεύσω για πρώτη φορά σε γραπτό κείμενό μου μία σειρά από ντοκουμέντα τα οποία είναι ελευθέρα αντιγραφής…

Τα ίδια ντοκουμέντα θα τα βρει ο αναγνώστης σε πρόσφατες συνεντεύξεις μου στο You Tube.

Με την παρωδία των Εκλογών ο Κυρ. Μητσοτάκης και το κόμμα του έλαβαν επί του συνόλου των επισήμως Εγγεγραμμένων στους Εκλογικούς Καταλόγους, 9.974.469 ψηφοφόρων, μόνο τις ψήφους 2.113.087 από αυτούς. Έτσι σχηματίστηκε από την ΝΔ μια αντιδημοκρατική κυβέρνηση, εξ αντικειμένου ολιγαρχικής μειοψηφίας, με ποσοστό 21,18%, επί του προαναφερθέντος συνόλου των Εγγεγραμμένων.

Τι ανέφεραν για τον γράφοντα τα μεγάλα ΜΜΕ της Γερμανίας, Deutsche Welle και Tageszietung του Βερολίνου, στις 23/7/2023, δυο μέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023

1. ΕΙΚΟΝΑ 1:

Με το ως άνω ντοκουμέντο είναι αυταπόδεικτο, ότι τα γερμανικά ΜΜΕ θεώρησαν, πως είχα κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόβλεψη για την είσοδο στη Βουλή τουλάχιστον 8 κομμάτων, προκειμένου να μην υπάρξει η απειλή της επικίνδυνης παντοδυναμίας Μητσοτάκη.

Η πρόβλεψή μου αυτή έγινε μέσα σε ένα κλίμα ακραίας αντιδημοκρατικής και εθνομηδενιστικής πόλωσης του Ενιαίου Κυβερνητισμού της Μεταπολίτευσης, που πρωτίστως τον απαρτίζουν τα 4 συστημικά κόμματα, ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ τα οποία απαιτούσαν να είναι μόνο αυτά στην Βουλή και όχι και άλλα μικρότερα κόμματα.

Ήταν σαφές ότι δεν τους ενοχλούσε η πιθανότητα να συγκεντρώσει η ΝΔ 180 (!) έδρες με ό,τι σήμαινε αυτό για τα τελευταία ίχνη «Δημοκρατίας» που έχουν απομείνει στη χώρα μας. Τους 180… ανακοίνωσε ως στόχο, στις 23 Μαΐου 2023, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης.

Ποιο ήταν το Πλαίσιο μέσα στο οποίο έγιναν οι εκλογές

Στη χώρα μας μετά από 49 χρόνια αντιδημοκρατικής Μεταπολίτευσης υπάρχει σαφές έλλειμμα Δημοκρατίας και ανοιχτό Πολιτειακό ζήτημα για μια πραγματική «Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» με Πρόεδρο που να έχει αληθινές εξουσίες.

Σήμερα το πολίτευμά μας είναι μια (μισοψηφισμένη…) κοινοβουλευτική «Δημοκρατία» ή ορθότερα μια Πρωθυπουργοκεντρική κληρονομική, οικογενειοκρατική Ολιγαρχία.

Σε αυτήν το Σύνταγμα παραβιάζεται συνεχώς ενώ ΔΕΝ υπάρχει Διάκριση των Εξουσιών με αποτέλεσμα και η Δικαιοσύνη, που θα έπρεπε να ήταν ο Τρίτος ανεξάρτητος Πυλώνας της Δημοκρατίας, να είναι απολύτως και κυνικά ελεγχόμενη από τον Πρωθυπουργό και το κόμμα του.

Το Πλαίσιο μέσα στο οποίο διενεργήθηκαν οι Εκλογές της 21ης Μαΐου και 25ης Ιουνίου 2023 αποδεικνύεται από τα αδιάψευστα έγγραφα που έφερα στην επιφάνεια. Σημειώνεται πως όλα τα στοιχεία προέρχονται από τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπες, στις 23/5/23 ,τις 26/6/23, και από την ΕΕ.

  1. ΕΙΚΟΝΑ 2: Ο επίσημος πίνακας αποτελεσμάτων εθνικών εκλογών, 25/7/2023, του ΥπΈσ, ο οποίος παρουσιάζει ψευδώς ότι οι Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι: 9.974.469 πολίτες. Το εξωφρενικότερο είναι ότι το έγγραφο γράφει στο κάτω μέρος πως: «τα στοιχεία ΔΕΝ έχουν διασταυρωθεί με τα επίσημα στοιχεία των πρωτοδικείων» κι αυτό το υπογράφει η Songular Logic(!), σαν να μην υπάρχει ελληνικό κράτος. Με αυτά τα μη διασταυρωμένα στοιχεία ο Μητσοτάκης πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

  1. ΕΙΚΟΝΑ 3. Στο τρίτο κατά σειρά έγγραφο φαίνονται οι ψήφοι που έλαβαν τα κόμματα, με την ΝΔ να λαμβάνει, όπως ήδη προαναφέρθηκε, ΜΟΝΟ 2.113.087 ψήφους και αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση μειοψηφίας της σχηματίστηκε με το 21,18% των συνολικών ψήφων και όχι το δήθεν ποσοστό που εμφάνισε «40, 79%».

Πρώτο κόμμα σε αυτές τις εκλογές ήταν η Αποχή, με 4.691.293 ψήφους επί των Εγγεγραμμένων και με ποσοστό 47,17 %.

  1. ΕΙΚΟΝΑ 4: Η κρατική παραχάραξη αποδεικνύεται και σε αυτό το έγγραφο των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, που έγιναν με το σύστημα της Απλής Αναλογικής, στις οποίες οι Εγγεγραμμένοι είναι 9.945.502 άτομα. Δηλαδή, προσετέθησαν στις 35 μέρες από τις πρώτες μέχρι τις δεύτερες εκλογές, 28.967 νέοι ψηφοφόροι!

  1. ΕΙΚΟΝΑ 5: Συμπερασματικός πίνακας όλων των αποτελεσμάτων, στον οποίο αποδεικνύεται η ήδη περιγραφείσα κρατική απάτη και η οπερέτα των «Εκλογών».

Σχετικές δηλώσεις του Γεν. Γραμματέα Υπ. Εσωτερικών, Σταυριανουδάκη, έγιναν στις 23 Μάϊου 2023 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος μίλησε για εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους περί τους 180.000 ψηφοφόρους ΑΝΩ των 100-130 ετών!!!

Με βάσει τα ως άνω δεδομένα είναι σαφές ότι ΔΕΝ ξέρουμε τελικά όχι μόνο πόσοι ψηφίζουν στην Ελλάδα, αλλά όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια ΔΕΝ γνωρίζουμε ούτε καν πόσοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας μας.

 

Το κράτος της Μεταπολίτευσης δεν γνωρίζει πόσοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας μας

  1. ΕΙΚΟΝΕΣ 6 και 7: Στον επίσημο ιστότοπο (Μάρτιος 2023) της Ε.Ε αποδεικνύεται με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ότι στην Ελλάδα ζουν 10.432.481 μόνιμοι κάτοικοι, ενώ στο ΦΕΚ της Απογραφής του 2022, και πάλι με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, δηλώνονται μόνο 9.716.889 μόνιμοι κάτοικοι. Η κρατική απάτη είναι πασιφανής, καθώς μεταξύ των δύο αριθμών υπάρχει διαφορά 715.592 Ελλήνων «φαντομάδων» τους οποίους η ολιγαρχική κυβέρνηση της χώρας μας μπορεί να εμφανίζει όποτε θέλει και όπως θέλει στις Εκλογές!

Από ποιον κατασκευάστηκε «σαν» πολιτικός ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ως είναι παγκοίνως γνωστό ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι πεπαιδευμένος κλώνος αμερικανικών πανεπιστημίων και της αμερικανικής πολιτικής. Ούτος παρά τα εμφανώς μειονεκτικά πολιτικά χαρακτηριστικά του έγινε Πρωθυπουργός, κυρίως λόγω της οικογενειακής κληρονομικής εξουσίας που του παραδόθηκε. Όμως πίσω από το εν λόγω άτομο κρύβεται ένα ικανότατος κατασκευαστής πολιτικών ο οποίος τον μεταμόρφωσε ικανοποιητικά, αν σκεφτεί κάποιος ποιο ήταν το αρχικό υλικό που παρέλαβε.

  1. ΕΙΚΟΝΑ 8: Ο άνθρωπος που κατασκεύασε τον «πολιτικό» Μητσοτάκη.

Μετά το 2015, ο Κυρ. Μητσοτάκης, «προσέλαβε» έναντι πολύ μεγάλης αμοιβής τον παγκοσμίως κορυφαίο Σταν Γκρίνμπεργκ που είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο για παροχή συμβουλών στον τομέα της πολιτικής στρατηγικής και επικοινωνίας, την Greenberg Quinlan Rosner Research. Αμοιβής, που προφανώς θα χρεωθεί στο κόμμα της ΝΔ το οποίο ήδη χρωστάει στον ελληνικό λαό περί τα 400 εκατομμύρια. Έτσι την αμοιβή του Γκρίνμπεργκ και της εταιρείας του, τελικά , θα την πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Στον Γκρίνμπεργκ οφείλουν την ανάδειξη και την εκλογή τους οι: Μπιλ Κλίντον, Τόνι Μπλερ, Γκέρχαρντ Σρέντερ, Νέλσον Μαντέλα και άλλοι παγκόσμια επιφανείς. Η εταιρεία του είναι παγκοσμίως  η μεγαλύτερη στους τομείς παροχής συμβουλών πολιτικής , για συμβουλευτικές υπηρεσίες πολιτικής στρατηγικής σε εταιρικούς κολοσσούς όπως: η Boeing, η Microsoft, η BP, η Sun Microsystems, η Comverse, η Monsanto και η United HealthCare.

Σημειώνεται πως ο Γκρίνμπεργκ είναι «γνωστός» της Ελλάδος, διότι διετέλεσε στρατηγικός σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων, του 2004, στην Αθήνα, συμβάλλοντας στην προετοιμασία για τις «γεωπολιτικές προκλήσεις της Ολυμπιάδας»… Το περιοδικό Esquire τον συμπεριέλαβε στον κατάλογο των σημαντικότερων ανθρώπων του 21ου αιώνα.

Λέει πολλά το γεγονός, ότι οι Αμερικανοί επιστράτευσαν αυτό το «υπερόπλο» τους για να κατασκευάσουν τον Μητσοτάκη «σαν» πολιτικό αρχικά και «σαν» πρωθυπουργό για δύο τετραετίες.

Μέσα σε αυτές λογαριάζουν –και το πετυχαίνουν– να πάρουν τα πάντα από την Ελλάδα, μετά τον όλεθρο Τσίπρα που και αυτόν τον «υποβοήθησαν» οι Αμερικανοί με την εκατομμυριούχο κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και το ίδρυμα Κλίντον.

Ο Τσίπρας «κατάφερε» σε 4 χρόνια να δώσει στις ΗΠΑ, στο πιάτο, 2 Μνημόνια, 99 χρόνια στέρησης της ελληνικής κρατική περιουσίας και την διεθνώς παράνομη «Συμφωνία των Πρεσπών». Δεν τα λες και λίγα…

Ο αμερικανικός Κυβερνητισμός επιβάλλει να παραμείνει η Ελλάδα τα επόμενα 100 χρόνια ως ένα υπερχρεωμένο προτεκτοράτο της. Έτσι, ο καταλληλότερος συνεχιστής του Τσίπρα βρέθηκε στο πρόσωπο του Μητσοτάκη, αν και υπάρχουν και άλλοι πρόθυμοι στον ελληνικό Ενιαίο Κυβερνητισμό της Μεταπολίτευσης.

Για τον «μάγο» Γκρίνμπεργκ δεν έχει καμία σημασία εάν το πολιτικό μυαλό όλων μαζί των εν Ελλάδι Πολιτικών «εργαλείων» του δεν μπορεί να γεμίσει μέχρι τη μέση μία δαχτυλήθρα ραψίματος. Μήπως είχαν πολιτικό μυαλό οι Μπιλ Κλίντον και ο Τόνι Μπλερ που τους ανέδειξε;

Ο Γκρίνμπεργκ είναι παγκοσμίως ο πιο ειδικός στην «Μαύρη Προπαγάνδα» και στην «Δολοφονία Χαρακτήρων». Στην Ελλάδα είχε πανεύκολο έργο, καθώς εκμεταλλεύτηκε την φανερή μειονεξία –πολιτικής και μόρφωσης– του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τα κραυγαλέα μειονεκτήματα των άλλων κομμάτων και έδρασε μέσα στο κλασικό γι’ αυτόν τρίπτυχο επιστημονικής «Μαύρης Προπαγάνδας», εφαρμόζοντας τα εξής:

Α. Το Setting. Ο Μητσοτάκης έθεσε και θέτει τα ζητήματα που τον συμφέρουν, π.χ. «Αυτοδυναμία», «Υποσχέσεις παράδεισου» στην Ελλάδα, ενώ πνίγει όλα όσα δεν τον συμφέρουν, όπως έκανε με τα πρόσφατα εθνικά εγκλήματα των Παρακολουθήσεων, τους 57 νεκρούς και άγνωστο αριθμό τραυματιών και αναπήρων, στα Τέμπη, αλλά και με τα τεράστια ηθικά και οικονομικά σκάνδαλα των υπουργών του, στην προηγούμενη κυβέρνησή του. Ταυτόχρονα ΔΕΝ έθεσε προεκλογικά τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, όπως Αιγαίο, ΑΟΖ, Τουρκία, Κύπρος, Θράκη, Ήπειρος…

 

Β. Το message control. Δηλαδή την απόλυτη διαχείριση του μηνύματος που συμφέρει την ΝΔ. Έτσι προβάλλεται ο δήθεν μελλοντικός παράδεισος στο ΕΣΥ, τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια…, ενώ η χώρα βουλιάζει στην ακρίβεια, τα χρέη που καθημερινά μεγαλώνουν και  κυριολεκτικά καίγεται για μια ακόμη φορά σε πυρκαγιές, λόγω χαρακτηριστικής έλλειψης πολιτικής του Μητσοτάκη και σε αυτόν τον τομέα.

Γ. Την Πλύση εγκεφάλου, μέσω του απολύτως εξαγορασμένου Τύπου-ΜΜΕ, με την λίστα Πέτσα, κυρίως των μεγάλων υπερχρεωμένων καναλιών τηλεόρασης.

 

Ένα βήμα πριν την νέα μέγιστη εθνική καταστροφή

Ο Μητσοτάκης έγινε πλέον συνώνυμος με τις νέες «Πρέσπες Αιγαίου και Ανατ. Μεσογείου», ενώ εγκατέλειψε την Κύπρο. Ωστόσο ο όρος «Πρέσπες Μητσοτάκη», τον οποίο ο γράφων παρουσιάζει εδώ για πρώτη φορά στον δημόσιο λόγο, αποδίδει πλήρως τα γεγονότα.

Αν τελικά υπογραφεί μια τέτοια προδοτικού αποτελέσματος «συμφωνία» με παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας μας στην Τουρκία, μέσω Χάγης, επειδή αυτό επέβαλαν οι Αμερικανοί, τότε, όπως έχω ξαναπεί κι άλλες φορές, η Μικρασιατική Καταστροφή θα μοιάζει ασήμαντο επεισόδιο.

Ο εκ των υστέρων θρήνος κάποιων (όχι όλων…) ψηφοφόρων της ΝΔ, δεν θα μας ξαναδώσει τις νέες χαμένες πατρίδες, ούτε την παραδομένη εθνική κυριαρχία μας.

 

Ελπίζουμε ο Θεός της Ελλάδος να φέρει έτσι τα πράγματα, ώστε να ακυρωθεί το σχεδιαζόμενο έγκλημα, όπως απέτυχε το αίσχιστο Σχέδιο Ανάν.

Η Ελλάδα χωρίς το Αιγαίο της, τις θάλασσες γύρω από όλα τα νησιά της και ειδικά του Καστελόριζου, της Ρόδου και της Κρήτης, όπως και χωρίς την φυσική σύνδεση της ΑΟΖ της με την κυπριακή δεν θα μπορεί να υπάρξει πλέον ως χώρα. Τελειώνει.

 

Πηγή

Προβολές : 1,065


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα