Δήλωση “βόμβα” από τον Σταμάτη (ΝΔ) για τα Τέμπη... (Ποιός κινεί τα νήματα κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή;;;)

Δήλωση “βόμβα” από τον Σταμάτη (ΝΔ) για τα Τέμπη... (Ποιός κινεί τα νήματα κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή;;;)

22 Μαρτίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:475
Μοίρασέ το

 

“Αν ήμουν στη θέση του Καραμανλή μπορεί να είχα αυτοκτονήσει”

“Εγώ δεν θα άντεχα αν μου είχε συμβεί αυτό το πράγμα, είναι ξεκάθαρο” συμπλήρωσε – Σοκαρισμένη δήλωσε η Δώρα Αυγέρη.

Σταμάτης ΝΔ
Τι έγινε παίδες;;;
Έβαλε σημάδι τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο Μητσοτάκης;;;
ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ;;;
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
Βάλτε κρασάκι, μπυρίτσα, ότι πίνετε τέλος πάντων, και απολαύστε το θέαμα ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ…
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

Σε μία δήλωση που σοκάρει στο άκουσμά της και θα συζητηθεί προχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Γιώργος Σταμάτης, αναφερθείς στην τραγωδία των Τεμπών.

Μιλώντας στο Attica, ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, όταν δέχτηκε ερώτηση για τα λεγόμενα του Λευτέρη Κτιστάκη, ο οποίος νωρίτερα είχε πει πως εγώ προσωπικά, ναι θα παραιτούμουν από την ασυλία αν ήμουν στη θέση του Κώστα Καραμανλή“, αυτός με τη σειρά του υποστήριξε: “Και εγώ θα σας πω ότι μπορεί να είχα αυτοκτονήσει“.

Ο παρουσιαστής του ζήτησε να επαναλάβει και ο βουλευτής είπε εκ νέου: “Σας το λέω και εγώ μπορεί να είχα αυτοκτονήσει αν μου είχε συμβεί αυτό. Αλλά σας λέω δεν πρέπει να λέμε τι θα κάναμε εμείς γιατί έτσι…“.

“Τι εννοείτε;” ρώτησε η Δώρα Αυγέρη για να της απαντήσει ο κ. Σταμάτης: “Εγώ δεν θα άντεχα αν μου είχε συμβεί αυτό το πράγμα, είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που χρειάζεται ερμηνείας. Απλά νομίζω, στην απάντηση τι θα κάναμε εμείς, είναι σαν να αδειάζουμε αυτόν που δεν κάνει αυτό που είτε θέλουμε εμείς, είτε θέλει η κοινωνία”, σχολίασε ο κ. Σταμάτης.

 

Δώρα Αυγέρη: Συγγνώμη, αλλά εμένα με σοκάρει αυτό που λέτε.

 

Γιώργος Σταμάτης: Να μην σας σοκάρει καθόλου.

 

 

Δώρα Αυγέρη: Όταν λέει κάποιος ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει, άρα φαντάζομαι στο ελάχιστο θα είχατε παραιτηθεί της ασυλίας σας.

 

 

Γιώργος Σταμάτης: Ο κάθε άνθρωπος είναι τελείως διαφορετικός, διαχειρίζεται τελείως διαφορετικά. Επειδή ήμουν ο αρμόδιος γενικός γραμματέας όταν συνέβη αυτό, να επικοινωνήσω με τις οικογένειες, αντιλαμβάνεστε ότι ήταν για εμένα πάρα πολύ οδυνηρό. Σηκώνοντας το τηλέφωνο κάποιος που έχασε τον άνθρωπό του, να μην ξέρεις τι θα του πεις. Απλά να του λες ότι είσαι εδώ ως κράτος και αν κρίνει, όποτε κρίνει, αν χρειάζεται κάτι.

 

 

Νωρίτερα, ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ, Λευτέρης Κτιστάκης, δήλωσε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό: “Το λέω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι μια γενικότερη φιλοσοφία που έχω για χρόνια και τώρα που εκλέχθηκα δεν έχω κανένα λόγο να το αλλάξω”.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 475


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα