Δίκη για το Μάτι: Το δικαστήριο διαβιβάζει τη δικογραφία στη Βουλή με αίτημα την άρση ασυλίας της Ρένας Δούρου

Δίκη για το Μάτι: Το δικαστήριο διαβιβάζει τη δικογραφία στη Βουλή με αίτημα την άρση ασυλίας της Ρένας Δούρου

4 Ιουλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:150
Μοίρασέ το

 

Με την έναρξη της διαδικασίας, το θέμα έθεσε ο εισαγγελέας της έδρας, Παναγιώτης Μανιάτης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει δικονομικό κώλυμα και θα πρέπει να ζητηθεί από τη Βουλή άδεια για τη συνέχιση της δίκης και μέχρι τότε η διαδικασία πρέπει να διακοπεί».

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ…
Μακάρι και ως πλημμέλημα που μετέτρεψαν αυτό ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ…
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ 104 (ΕΠΙΣΗΜΩΣ) ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ…
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…
ΤΑ 11 ΠΑΙΔΙΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…
ΟΙ 93 ΚΑΜΜΕΝΟΙ, ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: ΑΠΟΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Π@#$%ΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ…
ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ…
104 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ…
Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Διεκόπη η δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και αναμένεται να συνεχιστεί στις 24 Ιουλίου. Παράλληλα, το δικαστήριο διαβιβάζει τη δικογραφία στη Βουλή με αίτημα την άρση ασυλίας της βουλευτή Ρένας Δούρου, που είναι και κατηγορούμενη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν μπορεί να προχωρήσει η ακροαματική διαδικασία χωρίς άρση ασυλίας για έναν κατηγορούμενο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έως τις 24/7 η Βουλή θα πρέπει να έχει ψηφίσει την άρση ασυλίας της κας Δούρου, διαφορετικά η δίκη θα οδηγηθεί σε νέα διακοπή.

Με την έναρξη της διαδικασίας, το θέμα έθεσε ο εισαγγελέας της έδρας, Παναγιώτης Μανιάτης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει δικονομικό κώλυμα και θα πρέπει να ζητηθεί από τη Βουλή άδεια για τη συνέχιση της δίκης και μέχρι τότε η διαδικασία πρέπει να διακοπεί».

Το λόγο έλαβε ο Θεόδωρος Σχοινάς, συνήγορος της Ρένας Δούρου, ο οποίος και ανέγνωσε δήλωση της κατηγορούμενης, στην οποία αναφέρει ρητά ότι πρόθεσή της είναι η παραίτηση από τη βουλευτική ασυλία, ώστε να συνεχιστεί κανονικά η δίκη, επισημαίνοντας μάλιστα ότι αναμένει τη δίκαιη κρίση του δικαστηρίου, καθώς όπως αναφέρει, δεν έχει διαπράξει τίποτα για να φοβάται την κρίση του.

 

 

Πηγή

Προβολές : 150


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα