Δίωξη εγκληματιών για το «εμβόλιο» του Covid σε παγκοσμιοποιητικές τεχνικές πλύσης εγκεφάλου

Δίωξη εγκληματιών για το «εμβόλιο» του Covid σε παγκοσμιοποιητικές τεχνικές πλύσης εγκεφάλου

30 Νοεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:319
Μοίρασέ το

 

 Η Elisabeth Sabaditsch-Wolff παραθέτει εκθέσεις από τη Διεθνή Διάσκεψη Κορυφής για την Κρίση IV

 

Ελίζαμπεθ Σαμπάντιτς-Βολφ

 

Η Elisabeth Sabaditsch-Wolff εξασφάλισε αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Jason Christoff και τον Dr. Ryan Cole, διερευνώντας ιδέες για την αντίσταση στην πλύση εγκεφάλου της εποχής της πανδημίας και συζητώντας τις δυνατότητες μελλοντικής νομικής δράσης εν μέσω των αυξανόμενων περιπτώσεων «καρκίνων turbo» μετά τις συναρπαστικές παρουσιάσεις τους στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Ακριβώς όπως ο κόσμος αποφάσισε το 2020 ότι ο Covid ήταν «ενεργός», πριν από λίγους μήνες, ο κόσμος σχεδόν συλλογικά αποφάσισε ότι ο Covid «τέλειωσε».

 

Ενώ για τους περισσότερους από εμάς, αυτό μπορεί κάλλιστα να ισχύει, υπάρχουν πιθανώς εκατομμύρια άνθρωποι που εξακολουθούν να φοβούνται τον κορωνοϊό χάρη στον συνεχιζόμενο πόλεμο πληροφοριών που διαδίδουν οι πολιτικοί, τα μέσα ενημέρωσης και η Big Pharma από τα τέλη του 2019.

 

Ως αποτέλεσμα, το trifecta που αναφέρθηκε παραπάνω παρουσιάζει πολύ λίγη ενέργεια για την έναρξη διερεύνησης ως προς το τι, πώς και γιατί ο κόσμος έκλεισε λόγω ενός «νέου» ιού και, πιο κρίσιμο, πώς τα «εμβόλια» «στημονιού ταχύτητας» επηρεάζουν τους πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι όπου η Διεθνής Σύνοδος Κορυφής για τον Covid (ICS) παρενέβη για να καλύψει το κενό.

Η International Covid Summit, ένα κίνημα βάσης που επιδιώκει να ξεμπερδέψει τον ιστό των αντιφάσεων που συναντήθηκαν στις πρώτες μέρες της «πανδημίας», συνήλθε για πρώτη φορά στη Ρώμη τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε συγκεντρώθηκε στη Μασσαλία της Γαλλίας, ακολουθούμενη από την Ευρωπαϊκή Βουλή στις Βρυξέλλες, με τη Συμμαχία για την Ένωση των Ρουμάνων, ένα ρουμανικό πολιτικό κόμμα, να φιλοξενεί την πιο πρόσφατη εκδήλωση στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου στο Βουκουρέστι.

Χάρη στους γενναίους πολεμιστές που αμφισβητούν την αφήγηση, συλλέγουν δεδομένα και βρίσκουν επιλογές θεραπείας, η αφήγηση έχει ραγίσει, επιτρέποντας σφαιρικές συνομιλίες και τολμηρές συζητήσεις.

Γνωρίζοντας ότι δεν αφορούσε ποτέ μόνο τον Covid, η Διεθνής Σύνοδος Κορυφής για τον Covid μετονομάστηκε πλέον σε Διεθνή Σύνοδο Κορυφής για την Κρίση, επιτρέποντας μια συνολική προσέγγιση καλύπτοντας άλλες κρίσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα.

Για τον εορτασμό της ανθεκτικότητας της Ρουμανίας ενάντια στην αδικία, τη λογοκρισία και τον περιορισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023, το κοινό κλήθηκε να συγκεντρωθεί στην όμορφα στολισμένη Αίθουσα Rossetti του κοινοβουλίου. (Παρεμπιπτόντως, το κτίριο του ρουμανικού κοινοβουλίου είναι ένα από τα βαρύτερα κτίρια με 10,4 εκατομμύρια τόνους και το τρίτο μεγαλύτερο διοικητικό κτίριο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο και το κτίριο της Εθνοσυνέλευσης στην Ταϊλάνδη).

Με τους τελευταίους ομιλητές να ολοκληρώνουν την παρουσίασή τους μετά τις 7 μ.μ. και τις δύο ημέρες, ο κατάλογος των ομιλητών γέμισε στο έπακρο με γνωστά ονόματα όπως ο Dr. Robert Malone , ο Dr. Ryan Cole, η Dr. Jessica Rose , ο Dr. Piers Robinson , Professor Ο Matthias Desmet, ο Dr. Mark Trozzi και πολλοί άλλοι. Επιπλέον, ένας σημαντικός αριθμός Ρουμάνων ειδικών συζήτησαν την εμπειρία της Ρουμανίας με την «πανδημία», καθώς και τα τελευταία ιατρικά ευρήματα.

Χάρηκα ιδιαίτερα που οι διοργανωτές κάλεσαν δύο νεαρούς, τον Pietro Stramezzi και τον Rain Trozzi, να μιλήσουν. Ο Πιέτρο, ένας διπλός Ιταλο-Ρώσος υπήκοος, είναι φοιτητής Διεθνών Σχέσεων και Παγκόσμιων Υποθέσεων στο Μιλάνο, γράφει και δημοσιεύει άρθρα σε εφημερίδες για το Il Giornale d’Italia και είναι πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής του Μιλάνου της Comitato Fermare la Guerra .

 

Ο Πιέτρο συζήτησε τη σημασία ενός ισχυρού κριτικού μυαλού, τη δημιουργία ισχυρών οικογενειακών δεσμών και την αναγκαιότητα υπεράσπισης των παραδοσιακών χριστιανικών αρχών για να αποφευχθεί η επιτυχής κατήχηση από τους σημερινούς ηγέτες. Αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο με τον οποίο οι εντολές του Covid επηρέασαν αρνητικά την ανάπτυξη των παιδιών και των νεαρών ενηλίκων και πώς τους διδάχτηκαν να διαχωρίζονται, να μίσους και να φοβούνται.

Ο Rain Tozzi , Καναδός και ιδρυτής του Over to the Youth , μιας διεθνούς κοινότητας νεολαίας με άτομα που γνωρίζουν, μοιράστηκε μαρτυρίες από μέλη της κοινότητάς του για το πώς οι εντολές Covid επηρέασαν τους συνομηλίκους του σε όλο τον κόσμο. Αυτός είπε:

Πριν από τρία χρόνια, οι εντολές για τον Covid ενεργοποιήθηκαν με έναν παγκόσμιο τρόπο κλειδώματος. Τα λουκέτα, η χρήση μάσκας, η κοινωνική απόσταση και η στροφή στην ηλεκτρονική εργασία και εκπαίδευση άλλαξαν τη ζωή μας ξαφνικά και δραματικά. Αυτό ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για όσους από εμάς μεταβαίνουμε στην πρώιμη ενήλικη ζωή, προσπαθώντας να οικοδομήσουμε μια καριέρα και να περιηγηθούμε σε ένα ήδη περίπλοκο κοινωνικοοικονομικό τοπίο. Ο Covid ήταν τραυματικός. Τα σημάδια της κοινής μας εμπειρίας παραμένουν, αλλά δεν είμαστε εθισμένοι στη θυματοποίηση. Οικοδομούμε τους εαυτούς μας σε ολοκληρωμένους, ικανούς και συμπονετικούς νέους και νέες, προετοιμασμένοι να καλύψουμε το επικείμενο κενό ηγεσίας και παρακινούμενοι από την πλήρη επίγνωση ότι είμαστε οι επόμενοι στη σειρά».

Οι παρουσιάσεις του Jason Christoff και του Dr. Ryan Cole με εντυπωσίασαν τόσο πολύ που αποφάσισα να τους πάρω συνέντευξη για να εμβαθύνω στο θέμα.

Ο Jason Christoff είναι ένας Καναδός που διευθύνει ένα διεθνές ινστιτούτο επαναπρογραμματισμού όπου οι μαθητές εκπαιδεύονται στο θέμα του ελέγχου του νου, της πλύσης εγκεφάλου, της τροποποίησης συμπεριφοράς και της ψυχολογικής χειραγώγησης. Ο Christoff πιστεύει ότι η κοινωνική αποσύνθεση που βλέπουμε στον κόσμο μας σήμερα προέκυψε μόνο επειδή οι βασικοί παίκτες χρησιμοποιούν αυτή τη χειραγωγική ψυχολογία ενάντια στο μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε και να αγωνιστούμε τα επόμενα χρόνια, προσθέτει, όλοι οι πολίτες πρέπει να κατανοήσουν αυτές τις διαδικασίες για να προστατευτούν από μελλοντικές ψυχολογικές επεμβάσεις.

Κατά τη διάρκεια της «πανδημίας», αναρωτιόμουν συχνά πώς οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να υπέκυψαν στις τακτικές πλύσης εγκεφάλου, ενώ άλλοι, όπως εγώ, όχι.

Ρώτησα τον Jason Christoff για την άποψή του:

Κατά τη διάρκεια των ετών της πανδημίας, ο Δρ Ράιαν Κόουλ έγινε σχεδόν οικείο όνομα, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω της συχνής μαρτυρίας του στη Γερουσία των ΗΠΑ και σε πολλά νομοθετικά σώματα πολιτειών, καθώς και σε πολυάριθμα εθνικά και διεθνή συνέδρια, που μοιράζονταν την επιστήμη και την αλήθεια για Covid, θεραπείες, εμβολιασμοί και ιατρική ελευθερία.

Η παρουσίασή του επικεντρώθηκε σε μια από τις πιο τρομακτικές πτυχές της μαζικής γονιδιακής θεραπείας (“εμβόλια Covid”), την άνοδο των ποσοστών καρκίνου και μια αλλαγή στη συμπεριφορά των καρκίνων, που σήμερα αναφέρονται στην καθομιλουμένη ως “καρκίνοι turbo”.

Αντιμετώπισε επίσης τη μόλυνση των συνθετικών φιαλιδίων mRNA με κατακερματισμένο πλασμιδικό DNA από μια διαδικασία παραγωγής δολώματος και διακόπτη. Ως αποτέλεσμα, ζητά πρόσθετη χρηματοδότηση έρευνας για όσους έχουν πληγεί και άμεση παύση των μολυσμένων συνθετικών προϊόντων mRNA.

Καθώς αυτές οι περιπτώσεις «καρκίνων του τούρμπο» αυξάνονται, ρώτησα τον Δρ Κόουλ αν πίστευε ότι κάποια μέρα θα υπήρχαν επαρκή στοιχεία για τη δίωξη των δραστών στο δικαστήριο. Να πώς απάντησε ο Δρ Κόουλ:

 

Ο συνάδελφός μου, Peter Mcilvenna , παρέχει μια εκτενή αναφορά από το συνέδριο:

Πολλές θέσεις στο αμφιθέατρο παρέμειναν κατειλημμένες μέχρι το τέλος του συνεδρίου, υποδεικνύοντας το υψηλό ενδιαφέρον και την επιτυχία του συνεδρίου. Καθώς οι κρίσεις συνεχίζουν να ξεδιπλώνονται, οι πληροφορίες συνεχίζουν να εμφανίζονται και η έρευνα συνεχίζεται, πιθανότατα θα χρειαστούν περισσότερα συνέδρια για να συνεχιστεί η κατανόηση του τι συμβαίνει.

Δείτε όλα τα βίντεο, εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 319


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα