Δείτε εδώ τι έρχεται.... ξυπνάτε ρεεεεε (βίντεο)

Δείτε εδώ τι έρχεται.... ξυπνάτε ρεεεεε (βίντεο)

5 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,436
Μοίρασέ το

 

 

Κάνουν τα πάντα, προκειμένου να περιορίσουν την κτηνοτροφία, την αλιεία, προβάλλοντας ως αιτιολογία, την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα!!!

 

 

Όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και αποτελούσαν την καθημερινή διατροφή μας, τέλειωσαν…

Αποφασισμένοι να επιβάλουν κάθε ανωμαλία που φαντάζεται το σατανικό τους μυαλό (σ’ αυτή την κωλοφάρα δεν υπάρχει ούτε μια θετική σκέψη, παρά μόνο η διαστροφή), ως φυσιλογικό, έχουν αρχίσει τα τελευταία χρόνια, τον μύθο της απάτης της κλιματικής αλλαγής και την προώθηση της vegan διατροφής, στοχεύονται στον απόλυτο έλεγχο της τροφής από τις δικές τους εταιρείες…

Αυτός είναι και ο λόγος που τα τρόφιμα ακριβαίνουν συνεχώς, που εμφανίζουν υποτιθέμενες ασθένειες ζώων, και βρίσκουν την ευκαιρία να σφαγιάζουν εκατομμύρια ζώα.

Παράλληλα ήδη άρχισαν να απαγορεύουν τα οικόσιτα ζώα…

Τελευταίο τους επίτευγμα, η …καλλιέργεια κρέατος στο εργαστήριο, με αυξητικές ορμόνες, χωρίς να υπάρχει ζώο ή ψάρι, προκειμένου να παράγεται κρατόμαζα και ιχθυόμαζα!!!

Κάνουν τα πάντα, προκειμένου να περιορίσουν την κτηνοτροφία, την αλιεία, προβάλλοντας ως αιτιολογία, την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα!!!

Παραδοσιακά εργοστάσια τροφίμων καίγονται ξαφνικά – προφανώς με ενεργειακά όπλα – εκατομμύρια εκτάσεις απαλλοτριώνονται – μην ξεχνάτε τους κτηνοτροφους της Ολλανδίας – εκατομμύρια οικότιτων ζώων σφαγιάζονται δήθεν λόγω ασθένειας και ο κόσμος που ξεδιπλώνουν μπροστά μας, χωρίς καμία προς το παρόν ουσιαστική αντίδραση, θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε απίστευτους θανατηφόρους λιμούς, δίψα και μείωση της ανθρωπότητας.

Και επειδή ήδη κάνουν δειλά δειλά τα πρώτα βήματά τους και στην Ελλάδα, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη – και στο παιχνίδι φυσικά βρίσκονται και τα τέσσερα “μεγάλα” κόμματα της αντιπολίτευσης – με τις πρώτες απαγορεύσεις διατήρησης οικόσιτων ζώων (κότες, κατσίκια) στον Νομό Λασιθίου…

Βέβαια προς το παρόν, οι κρητικοί αντέδρασαν, αλλά… πολύ φοβάμαι πως θα χυθεί αίμα…

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Βλέπετε από που ξεκινούν τα διαβολικά τους σχέδια…

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ…

Γιώργος Βεσκούκης

Πηγή

Προβολές : 1,436


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα