Δείτε σε τι χάος έστειλαν τα παλικάρια ο Φλώρος και Μητσοτάκης

Δείτε σε τι χάος έστειλαν τα παλικάρια ο Φλώρος και Μητσοτάκης

19 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:713
Μοίρασέ το

 

Στους δρόμους φανατισμένοι πολίτες της Λιβύης ζητάνε κρέμασμα στους πολιτικούς

Στην Ελλάδα, τους ψηφίζουν και τους ξαναψηφίζουν…
Μιλάμε για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ…
ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ…
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΒΡΑΙΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ…
ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!

 

 

Οι κάτοικοι της Ντέρνα, στην ανατολική Λιβύη, διαδήλωσαν σήμερα απαιτώντας να λογοδοτήσουν οι αρχές μετά τις φονικές πλημμύρες που ισοπέδωσαν την πόλη, σύμφωνα με ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου.

Εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Μεγάλο Τέμενος της πόλης και φώναζαν συνθήματα κατά των αρχών της ανατολικής Λιβύης, του κοινοβουλίου και του προέδρου του, Αγκίλα Σάλεχ. «Ο λαός θέλει την πτώση του κοινοβουλίου», «Ο Αγκίλα είναι ο εχθρός του Θεού» και «Το αίμα των μαρτύρων δεν χύθηκε μάταια» αλλά και «Όσοι έκλεψαν ή πρόδωσαν πρέπει να τους κρεμάσουμε», ήταν μερικά από τα συνθήματα αυτά.

Σε μια ανακοίνωση που διαβάστηκε στη διαδήλωση «εξ ονόματος των κατοίκων της Ντέρνα», ζητείται να διενεργηθεί γρήγορα έρευνα και να προσαχθούν στη δικαιοσύνη «οι υπεύθυνοι της καταστροφής». Επίσης, οι κάτοικοι ζήτησαν να λειτουργήσει «ένα γραφείο υποστήριξης του ΟΗΕ στην Ντέρνα» και να ξεκινήσει η διαδικασία ανοικοδόμησης της πόλης αλλά και να δοθούν αποζημιώσεις στους πληγέντες.

Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν τη διάλυση του δημοτικού συμβουλίου και τη διενέργεια έρευνας για τους παρελθόντες προϋπολογισμούς της πόλης.

Πληροφορίες στα social media αναφέρουν ότι διαδηλωτές πυρπόλησαν το σπίτι του δημάρχου της ρημαγμένης πόλης.

 

Σε αυτό το χάος έστειλαν τους άξιους στρατιωτικούς μας.

 

Δίκτυο πληροφόρησης δεν υπήρχε;

 

Διπλωμάτες δεν ερωτήθηκαν;

 

Επίσης, πληροφορίες λένε ότι στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει έντονο αντιτουρκικό αίσθημα.

 

Ενδέχεται σαν σενάριο όσοι ενδεχομένως ανατίναξαν το πούλμαν με τους Έλληνες, να νόμιζαν ότι είναι τούρκοι στρατιώτες.

 

 

 


Πηγή

Προβολές : 713


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα