Δείτε τι μας ετοιμάζουν πριν “ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ”. «Θα συλλέξουμε τα ιατρικά αρχεία ΟΛΩΝ των ανθρώπων» (βίντεο)

Δείτε τι μας ετοιμάζουν πριν “ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ”. «Θα συλλέξουμε τα ιατρικά αρχεία ΟΛΩΝ των ανθρώπων» (βίντεο)

22 Οκτωβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:700
Μοίρασέ το

 

Τρία χρόνια μετά την σύναψη μιας δεκαετούς στρατηγικής συνεργασίας με την Google, η Mayo Clinic ελπίζει να «συγκεντρώσει τα ιατρικά αρχεία όλων των ανθρώπων στον πλανήτη».

 

 

 

 

 

Μας τα σερβίρουν όλα τόσο απαλά, για να μην μπορέσουμε να συνδέσουμε τα κομμάτια και να αντιληφθούμε το πραγματικό τους ολοκληρωμένο σχέδιο….

Αντιλαμβάνεστε γιατί προσπαθούν να μας επιβάλουν τις ψηφιακές ταυτότητες, που θα περιέχουν και το ΑΜΚΑ μας;;;

Γίνεται τώρα αντιληπτό, γιατί θέλουν να γραφτείτε οπωσδήποτε σε στη λίστα με τους προσωπικούς γιατρούς;;;

Αντιλαμβάνεστε γιατί ότι φάρμακα σας γράφει ο γιατρός, περνάνε από τις κυβερνητικές πλατφόρμες gov;;;

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΖΑΡΕΙΑΣ ΛΕΠΡΑΣ… ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Επίσημες ανακοινώσεις…

Η Mayo Clinic σύναψε δεκαετή στρατηγική συνεργασία με την Google το 2019, βάσει της οποίας “Το Google Cloud θα ασφαλίσει και θα αποθηκεύσει τα δεδομένα της Mayo Clinic και θα εφαρμόσει την τεχνητή νοημοσύνη και το cloud computing στην υγειονομική περίθαλψη”!!!

Τρία χρόνια μετά την σύναψη μιας δεκαετούς στρατηγικής συνεργασίας με την Google, η Mayo Clinic ελπίζει να «συγκεντρώσει τα ιατρικά αρχεία όλων των ανθρώπων στον πλανήτη».

Στην περιβόητη Παγκόσμια Σύνοδο για την Υγεία, για την οποία σας έγραψε πράγματα το ΕΛ, δήλωσε η Molly Biwer, εκπρόσωπος της Mayo Clinic:

« Ελπίζουμε να συλλέξουμε τα ιατρικά αρχεία όλων στον κόσμο , ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε ασθένειες και καταστάσεις πριν καν εμφανιστούν, είναι ο υψηλός στόχος».

Και μετά όλα αυτά να μπουν και σε μία ψηφιακή ταυτότητα, η οποία θα εμφυτεύεται και θα μπορεί να συνδεθεί με την τεχνητή νοημοσύνη;;;

Τι λέτε;;; Αργεί το λεγόμενο «χάραγμα»;;;

Δείτε το βίντεο:

 


Πηγή

Προβολές : 700


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα