ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ  ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

10 Ιανουαρίου, 2024 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,108
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και … δεν γίνεται να μην οργιστώ…

Καταργούν τα δυο φύλα με Προεδρικό Διάταγμα Πατέλη!

Δεν είναι μόνον ο γάμος των ομοφύλων ζευγαριών – Πως εξηφανίσθησαν μέσα σε μια νύκτα οι έννοιες των φύλων «άρρεν – θήλυ»

ΟΡΓΗ… ΜΟΝΟΝ ΟΡΓΗ…
ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
ΤΟ ΨΑΡΙ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…
ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ, ΤΟΣΗ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ…

Πολύ σωστά τα λέει ο π. Στυλιανος Καρπαθίου…

Όταν καταργούσε τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ η κυβέρνηση του Τσίπρα, ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΦΥΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ… ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ… ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (;;;) ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

 

ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ…

 

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ…

 

ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΕΝΩ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ…

 

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ;;;

ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Έχετε συνειδητοποιήσει πως ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΦΥΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ… ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΦΥΛΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ;;;

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΕΚΦΥΛΟΙ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ… ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ…

ΠΕΣ ΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ…

Το είχε πει και ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ…

Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ…

ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ…

ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ήταν το 1982 όταν η πρώτη Κυβέρνησις Ανδρέα Παπανδρέου προχώρησε στην ίδρυση της Γενικής Γραμματείας Ισότητος των Φύλων. Απλά πράγματα. Σαφής αναφορά στα δυο φύλα τα οποία εδημιούργησε η φύσις. Και η Γενική αυτή Γραμματεία προσδιοριζόταν ως «ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση της εφαρμογής των πολιτικών για την ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών σε όλους τους τομείς».

  • Εφημερίδα Εστία

Από εκεί εφθάσαμε στο 2023, οπότε, μετά σειρά οβιδιακών μεταμορφώσεων με το Προεδρικό Διάταγμα 7/2023, «συστήνεται το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογενείας και, συμφώνως με το άρθρο 3, συστήνεται στο τελευταίο η Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (στην οποία μετονομάζεται η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων) και η αντίστοιχος θέσις Γενικού Γραμματέως.

Τα δυο φύλα εξηφανίσθησαν. Τα ανθρώπινα δικαιώματα τα εξετόπισαν. Το ερώτημα είναι για ποιους πλέον υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα, αν όχι για τα δυο βιολογικά φύλα; Για το «τρίτο φύλο», το οποίο προωθεί ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξης Πατέλης; Αυτός είναι, άλλως τε, συμφώνως προς επιβεβαιωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Εστίας», που επέμενε να επιβάλει την επιθυμία του για την ανωτέρω διατύπωση του Διατάγματος.

Αξίζει, όμως, να δούμε την ταραχώδη διαδρομή της Γενικής Γραμματείας, που από όργανο της πολιτείας με αποστολή την ισότητα των δυο φύλων κατέληξε τώρα, μετά τις εκλογές του 2023, σε ένα όργανο με ασαφές και απροσδιόριστο έργο. Τόσο ασαφές όσο και η περί κόσμου αντίληψις των νέων νομοθετημάτων.

Όλα ήρχισαν με τον Ν.1288/1982 (ΦΕΚ120/Α), διά του οποίου ιδρύθηκε «γνωμοδοτικό συμβούλιο για την προώθηση και την πραγματοποίηση της νομικής και ουσιαστικής εξίσωσης των δυο φύλων και υπάγεται απ’ ευθείας στον Πρωθυπουργό».

Ηκολούθησε το 1985 (Ν.1558/1985 -ΦΕΚ 137/Α) η ίδρυσις της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων ως αυτοτελούς Δημοσίας Υπηρεσίας, που υπάγεται στο Υπουργείο Προεδρίας της Κυβερνήσεως. Σκοπός η καλλιτέρα και αποδοτικωτέρα λειτουργία της Υπηρεσίας. Με το Π.Δ. 189/2009 (ΦΕΚ 221/Α), η Γ. Γ. Ισότητας των Φύλων μετεφέρθη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αυτό ίσχυσε για έναν χρόνο, καθώς με το Π.Δ. 96/2010 (ΦΕΚ 170/Α) η Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων μετεφέρθη στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκεντρώσεως & Ηλεκτρονικής Διακυβερνήσεως, ενώ με το Π.Δ. 65/2011 (ΦΕΚ 147/Α) και την διάσπαση του ανωτέρω Υπουργείου σε Υπουργείο Εσωτερικών και Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρυθμίσεως, η Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων μετεφέρθη ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων και προσωπικού στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Νέες αλλαγές το 2019, οπότε η Γ. Γ. Ισότητας (πάντα των δυο) Φύλων μεταφέρεται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, προσωπικού και εποπτευομένων φορέων, στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφαλίσεως και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο μετονομάζεται σε Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ακολούθως, με το άρθρο 7 του Π.Δ. 84/2019, συστήνεται στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, στην οποία μεταφέρονται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, προσωπικού και εποπτευομένων φορέων, οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.

Και φθάνουμε στο 2021, οπότε με το άρθρο 2 του Π.Δ. 3/2021, η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων μετονομάζεται σε Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Τα φύλα καταργούνται τελικώς, αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2023.

Με το άρθρο 1 του Π.Δ. 77/2023, συστήνεται το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογενείας και, συμφώνως προς το άρθρο 3, υπάγεται στο τελευταίο η Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (στην οποία μετονομάζεται η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων). Τα… «Ανθρώπινα Δικαιώματα», δηλαδή, κατήργησαν τα δυο φύλα!

Το ζήτημα, λοιπόν, είναι πολύ πιο βαθύ και σημαντικό από την απλή θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφύλων. Πρόκειται για μιαν ολομέτωπο επίθεση κατά της παραδοσιακής οικογενείας και αυτής της ιδίας της φυσικής εξελίξεως. Το εξωφρενικό είναι ότι βάζουν τον γάμο των ομοφύλων στο υπουργείο που υποτίθεται ότι θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα. Οποία αντίφασις. Την οποία κάποιοι ηθελημένα αγνοούν.

 

 

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,108


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα