Δεν έχει ξαναγίνει: Ο σύντροφος της Προέδρου συμμετείχε μέχρι και στις επίσημες συνομιλίες στην Ουκρανία!

Δεν έχει ξαναγίνει: Ο σύντροφος της Προέδρου συμμετείχε μέχρι και στις επίσημες συνομιλίες στην Ουκρανία!

4 Νοεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:571
Μοίρασέ το

Νέα ήθη έχει εισάγει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που καταστρατηγεί κάθε έννοια πρωτοκόλλου

Όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις… Διότι και στην Ουκρανία όχι μόνο ήταν η σκιά της Σακελλαροπούλου, αλλά συμμετείχε και στις επίσημες συζητήσεις, όπως αποδεικνύουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα! Με ποια ιδιότητα άραγε;

Ποιά ήθη και ποιά πρωτόκολλα;;;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΡΙΑ.

ΑΝ Η ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ…

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΤΗΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Καλά ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ;;; ΤΙ ΣΚΑΤΑ “άντρας” ΕΙΣΑΙ;;;

Υ.Γ.2. Εσύ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΟΤΖΑΜ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ;;;

Κατάλαβα… στρινγκάκι φοράς κι εσύ, κοτούλα μου… ανάλογο με τον πρωθυπουργό σου…

 

Νέα ήθη έχει εισάγει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που καταστρατηγεί κάθε έννοια πρωτοκόλλου

Ο πλήρης διασυρμός του θεσμού της προεδρίας συνεχίζεται με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να έχει αναγάγει σε θεσμικό παράγοντα τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη.

Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες «λύνει και δένει» στο Προεδρικό, με περιστατικά που δεν έχουν προηγούμενο, καταστρατηγούν κάθε έννοια πρωτοκόλλου και μας εκθέτουν.

Η επίσημη αναβάθμιση του προεδρικού συντρόφου έγινε όταν η κυρία Πρόεδρος αποφάσισε να σταθεί δίπλα της στην εξέδρα, κατά την στρατιωτική παρέλαση της εθνικής μας επετείου στην Αθήνα.

 

Από τότε δεν υπάρχει επίσημη συνάντηση που να λείπει ο Κοτσώνης. Μέχρι και τους Ευρωπαίους βασιλείς μαζί τους υποδέχονται.

Όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις…

Διότι και στην Ουκρανία όχι μόνο ήταν η σκιά της Σακελλαροπούλου, αλλά συμμετείχε και στις επίσημες συζητήσεις, όπως αποδεικνύουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα! Με ποια ιδιότητα άραγε;

Και αλήθεια εκείνοι που επέλεξαν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για το ανώτατο αξίωμα της χώρας μπορούν να απαντήσουν τι θα γινόταν εάν είχε τέτοια εμπλοκή η σύζυγος του οποιουδήποτε πρώην Προέδρου της Ελλάδας;

Οι οποίες πάντα έστεκαν με διακριτικότητα στο πλευρό των συζύγων τους, σεβόμενες το αξίωμά τους;

Αλλά δυστυχώς άλλα ήθη, άλλες εποχές…

 

Πηγή

Προβολές : 571


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα