Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε λάθος.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε λάθος.

24 Μαΐου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:457
Μοίρασέ το

 

Με τη “Scamdemic 2” (Ψευτοπανδημία2) να φαίνεται ότι θα εξαπολυθεί ανά πάσα στιγμή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αναγνωρίσουμε τη διαμόρφωση των δυνάμεων που έχουν παραταχθεί εναντίον της ανθρωπότητας.

Αλλά μην ξεγελιέστε. Η παγκοσμιοποίηση, με όποιο όνομα κι αν είναι γνωστή, αφορά την τελική καταστροφή της ανθρώπινης ατομικότητας, των επιλογών & της ελευθερίας στο όνομα μιας ψεύτικης & ελεγχόμενης “συλλογικότητας”.

 

Το προσπαθούν χιλιάδες χρόνια… και το έχουν δηλώσει…:

“Η ΓΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ή Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, Ή Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Έφτασε η στιγμή, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

ΟΧΙ!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ… ΚΥΡΙΩΣ ΓΙ ΑΥΤΕΣ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υπάρχουν πολλές υπεραπλουστευμένες ή/και απλά λανθασμένες ιδέες σχετικά με το ποια μπορεί να είναι η ατζέντα και ποιοι είναι οι παίκτες.

 

💢 Η ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ/ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

 

Στην πραγματικότητα, η Ρωσία τάσσεται  100% με την ψευδή αφήγηση για τη μαϊμουδο-ευλογιά, όπως ακριβώς ήταν 100% πίσω από την ψευδή αφήγηση για τον “ιό” COVID & ήδη “εμβολιάζει” τον κόσμο.

 

💢 Η “ειδική επιχείρηση” της Ρωσίας στην Ουκρανία ΔΕΝ έχει να κάνει με την ήττα του ΠΟΥ ή του WEF και ΔΕΝ είναι “αντιπαγκοσμιοποίηση”

 

Στην πραγματικότητα η Ρωσία τάσσεται 100% πίσω από την Ατζέντα 2030, τη Μεγάλη Επανεκκίνηση & την παγκοσμιοποίηση.

💢Η παγκοσμιοποίηση ΔΕΝ είναι απλώς ένα άλλο όνομα για τον μονοπολικό ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ.

 

Στην πραγματικότητα με πολλούς τρόπους οι δύο “ιδεολογίες” είναι αντίθετες.

Η παγκοσμιοποίηση, όπως προωθείται από το WEF, υποστηρίζει ένα πολυεστιακό παγκόσμιο δίκτυο και προβλέπει τη Ρωσία ως τη νέα μεγάλη οικονομική δύναμη.

 

💢 Μπορείς να είσαι αντι-ΗΠΑ, αντι-Δυτικός, ακόμα και “αντι-ιμπεριαλιστής” & να είσαι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ.

Στην πραγματικότητα πολλοί από τους πιο ισχυρούς υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης είναι όλα τα παραπάνω, ή ισχυρίζονται ότι είναι. Η παγκοσμιοποίηση είναι μια αναδιάρθρωση της δυναμικής της εξουσίας σε υπερεθνικό επίπεδο.

 

Μπορεί να την αποκαλούν με διαφορετικά ονόματα σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Μπορεί ακόμη και να την πλαισιώνουν ως απελευθέρωση ή ισονομία, προκειμένου να απευθυνθούν σε όσους αναζητούν δικαιοσύνη.

 

Αλλά μην ξεγελιέστε. Η παγκοσμιοποίηση, με όποιο όνομα κι αν είναι γνωστή, αφορά την τελική καταστροφή της ανθρώπινης ατομικότητας, των επιλογών & της ελευθερίας στο όνομα μιας ψεύτικης & ελεγχόμενης “συλλογικότητας”.

 

Και έρχεται σε σας αυτή τη στιγμή τυλιγμένη σε πολλές διαφορετικές σημαίες & λάβαρα & κρυμμένη πίσω από πολλές διαφορετικές Χεγκελιανές Διαλεκτικές.

 

Γι’ αυτό πρέπει όλοι μας να είμαστε σε επαγρύπνηση & να κάνουμε ενδελεχή έλεγχο & να παρακολουθούμε & να ακούμε προσεκτικά την κακοφωνία των “πληροφοριών” που μας βομβαρδίζουν.

 

Πρέπει να αποφύγουμε να οπισθοχωρήσουμε σε παλιές ιδεοληψίες (π.χ. κομμουνισμός, εθνικισμός, δεξιά,αριστερά κλπ.) που μπορεί να μας φαίνονται καθησυχαστικά, αλλά μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε την ταχέως αναπτυσσόμενη νέα πραγματικότητα.

 

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε λάθος.

 

Πηγή  https://t.me/offguardian/1057 και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 457


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα