Δεν αρέσει τώρα στον Αλέξη Τσίπρα η απλή αναλογική – Τι πραγματικά σημαίνουν οι άθλιοι υπαινιγμού της Πόπης Τσαπανίδου για εκβιασμό του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη!

Δεν αρέσει τώρα στον Αλέξη Τσίπρα η απλή αναλογική – Τι πραγματικά σημαίνουν οι άθλιοι υπαινιγμού της Πόπης Τσαπανίδου για εκβιασμό του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη!

31 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:210
Μοίρασέ το

 

Η απευθείας στόχευση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον άθλιο υπαινιγμό ότι εκβιάζεται από την ΝΔ – προφανώς με υλικό υποκλοπών – αποτελεί το νέο στοιχείο που εισάγει κατά την προεκλογική περίοδο…

Είπε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα η Ποπίτσα, για να μην πέσει φως στη μετεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά μάλλον δεν της έκατσε…

Ποπίτσα, εσύ που εξαργύρωσες την δημοσιογραφία σου με την πολιτική, είμαι περίεργη τι θα λες όταν ο ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπείς, συνεργαστεί με τον Μητσοτάκη της Νέας Δημοκρατίας…

ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ… ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΟΥ…

 

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

To σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για λεηλασία των κεντροαριστερών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ , με στόχο το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη να μην μπορέσει να συγκεντρώσει το κρίσιμο διψήφιο ποσοστό που θα του δώσουν την ευκαιρία να παίξει ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις αποκάλυψε σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπονόμευσε εκ των προτέρων οποιαδήποτε προσπάθεια για μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την Νέα Δημοκρατία εκτιμώντας ότι αν αυτό γίνει , μπορεί να θεωρηθεί από τους ψηφοφόρους ως προϊόν εκβιασμού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Παράλληλα αποκάλυψε και κάτι άλλο: Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ ομνύει στο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής , απορρίπτει εκλογική συνεργασία πρώτου και τρίτου κόμματος , δημιουργώντας την εντύπωση ότι επιδιώκει να βάλλει τη χώρα σε γύρο δύο ή τριών εκλογικών αναμετρήσεων .

Στην ουσία η κ. Τσαπανίδου είπε ανοικτά αυτό που υπαινίσσονται εδώ και μερικές μέρες πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαπιστώνουν δήθεν με …έκπληξη , πως το ΠΑΣΟΚ έχει ρίξει τους τόνους της κριτικής προς την ΝΔ .

Παράλληλα κάνοντας …μαθήματα αποτελεσματικής αντιπολίτευσης προς τον Νίκο Ανδρουλάκη υποστηρίζουν ότι στην κριτική του εξισώνει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που δηλώνει απώτερες προθέσεις και αφήνει έτσι ανοικτό το παράθυρο της μετεκλογικής συνεργασίας με την σημερινή κυβέρνηση.

Η απευθείας στόχευση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον άθλιο υπαινιγμό ότι εκβιάζεται από την ΝΔ – προφανώς με υλικό υποκλοπών – αποτελεί το νέο στοιχείο που εισάγει κατά την προεκλογική περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ , αφού διαπιστώθηκε ότι η συνεχής απαίτησή προς τον Νίκο Ανδρουλάκη να δηλώσει πως θα συναινέσει με τον Αλέξη Τσίπρα σε μετεκλογική συνεργασία, δεν είχε καμιά τύχη.

 

Ειδικότερα και μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κυρία Τσαπανίδου άφησε να εννοηθεί ότι μια πιθανή μελλοντική συνεργασία της ΝΔ και του ΠαΣοΚ, μπορεί να μην αποτελεί προϊόν, προγραμματικής συμφωνίας αλλά εκβιασμού.

Αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεργαστεί τελικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον σχηματισμό κυβέρνησης, αυτό θα μπορούσε να είναι προϊόν εκβιασμού, από τις υποκλοπές.

«Δεν θα μπορούσε; Εσείς το αποκλείετε; Είστε σίγουρος;» διερωτήθηκε με νόημα η κυρία Τσαπανίδου.

Άρα μια κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουμε αν ήταν προϊόν εκβιασμού αυτή η σύγκληση ή αν ήταν ουσιαστική σύγκληση. Όταν παρακολουθούνται άνθρωποι, τότε το αποτέλεσμα μιας πιθανής συνεργασίας στο μέλλον είναι αποτέλεσμα ουσιαστικό ή …», είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ, Δημήτρης Μάντζος, πέρασε στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας «ψεκασμένα σενάρια και συνωμοσιολογία» όσα είπε η κ. Τσαπανίδου περί εκβιασμού του Νίκου Ανδρουλάκη. «Είναι άλλοι αυτοί που εκβιάζονται», είπε.

«Προσδοκούσαμε ότι η κ. Τσαπανίδου θα έφερνε άλλο ύφος και ήθος στην πολιτική επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυσάρεστο ότι διαψευδόμαστε τόσο γρήγορα. Βεβαίως, δεν εκπλήσσομαι προσωπικά. Εκπλήσσομαι ίσως από την ταχύτητα με την οποία η κ. Τσαπανίδου μπήκε στο ρόλο και υιοθέτησε τις πρακτικές του κ. Πολάκη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναδειχθεί δικαιωματικά πρωταθλητές σε «ψεκασμένα» σενάρια και συνωμοσιολογία» ανέφερε ο κ. Μάντζος

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε περίπτωση που τα ποσοστά της πρώτης Κυριακής βγαίνουν για να σχηματιστεί κυβέρνηση είτε με τη Νέα Δημοκρατία είτε με το ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σχολίασε:

Θα σεβαστούμε την ισχυρή εντολή αναγνώρισης της πολιτικής μας ταυτότητας. Ποια είναι η πολιτική μας ταυτότητα; Εμείς εκβιαζόμαστε. Είναι αυτοί που εκβιάζονται από τον πρώην κολλητό τους και συνεργάτη τους τον κύριο Καλογρίτσα. Είναι ο κ. Μητσοτάκης που εκβιάζεται από τα ρυπαρά δίκτυα και ο κ. Τσίπρας που εκβιάζεται από τον κ. Καλογρίτσα. Και μιας και μιλάμε για ονόματα, ας θυμηθεί η κ. Τσαπανίδου, πότε ήρθαν οι επιχειρηματίες που ακόμη και σήμερα διακινούν το Predator στην Ελλάδα; Με ποια Κυβέρνηση έκαναν τις πρώτες τους συμβάσεις οι κύριοι Λαβράνος και Μπίτζιο; Μήπως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Είναι αυτοί οι επιχειρηματίες που ο ΣΥΡΙΖΑ καλωσόρισε στη χώρα μας, η Νέα Δημοκρατία τους χρησιμοποίησε, τους προστάτεψε, τους έδωσε και την άδεια να εξαγάγουν το Predator σε ανελεύθερα καθεστώτα. Αυτή είναι η αμείλικτη αλήθεια.

 

Πηγή

Προβολές : 210


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα