Δεν βάζουν μυαλό από την οργή του κόσμου στις εκλογές – Ετοιμάζουν “ξέπλυμα” του ανιψιού του Μητσοτάκη Δημητριάδη που οργάνωσε τις υποκλοπές

Δεν βάζουν μυαλό από την οργή του κόσμου στις εκλογές – Ετοιμάζουν “ξέπλυμα” του ανιψιού του Μητσοτάκη Δημητριάδη που οργάνωσε τις υποκλοπές

17 Οκτωβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:262
Μοίρασέ το

 

Την ώρα που η “ανεξάρτητη” και “τυφλή” ελληνική δικαιοσύνη, ετοιμάζει το μεγάλο ξέπλυμα του ανεκδιήγητου ανιψιού και πρώην δ/τη στο Μαξίμου του Kyriakos Mitsotakis με σκανδαλώδες απαλλακτικό βούλευμα, προκειμένου να επιστρέψει… πανηγυρικά στα δημόσια πράγματα και την κεντρική πολιτική σκηνή, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εταιρία #Intellexa τη βασική πρωταγωνίστρια του σκανδάλου των υποκλοπών

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ “δικαιοσύνη”…

ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ…

Κανένας πολιτικός εγκληματίας δεν θα μπορούσε να παρανομήσει, αν υφίστατο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Την ώρα που η “ανεξάρτητη” και “τυφλή” ελληνική δικαιοσύνη, σύμφωνα με όσα είμαι σε θέση να πληροφορούμαι, ετοιμάζει το μεγάλο ξέπλυμα του ανεκδιήγητου ανιψιού και πρώην δ/τη στο Μαξίμου του Kyriakos Mitsotakis με σκανδαλώδες απαλλακτικό βούλευμα, προκειμένου να επιστρέψει… πανηγυρικά στα δημόσια πράγματα και την κεντρική πολιτική σκηνή, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εταιρία #Intellexa τη βασική πρωταγωνίστρια του σκανδάλου των υποκλοπών -και γενικώς των παρακολουθήσεων-, η οποία εμπορευόταν το παράνομο λογισμικό βρώμικης παρακολούθησης #Predator : Η “αμαρτωλή εταιρία” αρνείται να δημοσιεύσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις για το 2021.

Μάλιστα, η Intellexa τέθηκε σε αναστολή καταχώρισης από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο #ΓΕΜΗ στις 14 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο-ντοκουμέντο, η εταιρεία παρόλο που ενημερώθηκε στις 29/9 ότι δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, αυτή δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση για να τις εκπληρώσει, έστω και ετεροχρονισμένα.

Σύμφωνα με το επίμαχο αποκαλυπτικό έγγραφο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η Intellexa θα παραμείνει σε αναστολή για όσο καιρό δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της.

Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι: «Με σχετική ειδοποίηση 29/09/2023 ενημερωθήκατε ότι από τον έλεγχο των στοιχείων και πράξεων που έχουν καταχωριστεί στο ΓΕ.ΜΗ. προκύπτει ότι η εταιρεία με την επωνυμία INTELLEXA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 154460701000 δεν έχει εκπληρώσει την κάτωθι υποχρέωσή της: Δεν έχει δημοσιεύσει εμπρόθεσμα στο Γ.Ε.ΜΗ. τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης του 2021. Παρήλθε η καταληκτική ημερομηνία: 29/09/2023.

Δεδομένου ότι παρήλθαν οι δέκα εργάσιμες ημέρες, χωρίς να προβείτε στις αναγκαίες καταχωρίσεις, ούτε να απευθυνθείτε με αίτηση στην ΥΓΕΜΗ, προκειμένου να εκθέσετε τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία δεν πρέπει να τεθεί σε αναστολή καταχώρισης, η εταιρεία με την επωνυμία INTELLEXA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 154460701000 τέθηκε σε αναστολή καταχώρισης αυτόματα από 14/10/2023 με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 3810992 και για όσο διάστημα δεν εκπληρώνει τις προαναφερθείσες υποχρεώσεις».

Σημειώνεται ότι προκειμένου να αρθεί η αναστολή καταχώρισης στο ΓΕΜΗ, θα πρέπει η Intellexa να προβεί στις «αναγκαίες καταχωρίσεις και για το σκοπό αυτό παραμένει ενεργή η δυνατότητα υποβολής αποκλειστικά και μόνο των σχετικών αιτήσεων στο πληροφοριακό σύστημα του ΓΕΜΗ».

 

Πηγή

Προβολές : 262


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα