Δεν είναι μόνο η Ανθρωπότητα που Αντιμετωπίζει τον Αποπληθυσμό- τα Ζώα και η Φυτική Ζωή βρίσκονται Επίσης στη Γραμμή Πυρός της Παγκοσμιοποιητικής Συμμορίας.

Δεν είναι μόνο η Ανθρωπότητα που Αντιμετωπίζει τον Αποπληθυσμό- τα Ζώα και η Φυτική Ζωή βρίσκονται Επίσης στη Γραμμή Πυρός της Παγκοσμιοποιητικής Συμμορίας.

8 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:528
Μοίρασέ το

 

Αυτό που ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε είναι πως έχει τελειώσει η ζωή που ζήσαμε μέχρι τον Μάρτιο του 2020…
Μας οδηγούν σε καταστάσεις ανεξέλεγκτης τρομοκρατίας, κι εμείς ακόμα πιστεύουμε πως τέλειωσε ο κορονογιός και τα μπόλια…
Κανένας προγραμματισμός, καμιά σχεδίαση εκ μέρους μας, γι αυτά που έρχονται… απλώς τα διαβάζουμε σαν… “παραμυθάκι” και ξαφνικά, θα τρέχουμε να σωθούμε… ούτε κι εμείς δεν ξέρουμε από που…
Επειδή τα γεγονότα με την καινούργια χρονιά δεν θα τα προλαβαίνουμε, σας παρακαλώ, λάβετέ τα όλα αυτά που αναρτούν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ως κάτι που αν δεν βρούμε άμεσους τρόπους να τα αντιμετωπίσουμε με σωφροσύνη, σοβαρούς σχεδιασμούς επιβίωσης και αλληλεγγύη, θα καταστραφούμε…
ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ… ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

1 Μαΐου 2022 |  THE EXPOSÉ | Διαβάστε το εδώ

 

Καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία συσσωρεύονται σχετικά με την πραγματική φύση του αντι-ανθρώπινου πραξικοπήματος που έχει εξαπολυθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η ερήμωση είναι όντως ένας από τους βασικούς στόχους που επιδιώκουν οι κακοποιοί πίσω από αυτή την ανθρωποκτονία.

Το αν ο στόχος τους είναι να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10-15% (όπως άφησε κάποτε να εννοηθεί ο Bill Gates σε μια ομιλία του στο TED[1]), ή αν στοχεύουν να το ξεπεράσουν κατά πολύ, είναι θέμα προσωπικής γνώμης ή εικασίας.

Ανεξάρτητα από αυτό, σχεδόν εξίσου δυσοίωνος με τον παραπάνω στόχο είναι ο πολύ σαφής στόχος της μείωσης της βιοποικιλότητας σε αυτόν τον πλανήτη με τη θανάτωση μεγάλου αριθμού τόσο των αγροτικών ζώων όσο και της άγριας ζωής, καθώς και της φυτικής ζωής.

Από τον Tigran Kalaydjian

Με την εξάπλωση του “εμβολίου” Covid-19 στο δεύτερο έτος του, φαίνεται ότι η ατζέντα για την ανθρώπινη πληθυσμιακή μείωση έχει αποκτήσει κάποια δυναμική.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο διευθύνων σύμβουλος μιας μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας των ΗΠΑ με έδρα την Ιντιάνα ανακοίνωσε ότι το ποσοστό θανάτου μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18-64 ετών είχε αυξηθεί κατά ένα συγκλονιστικό ποσοστό 40% [2].

Δήλωσε επίσης ότι μια καταστροφή που θα συνέβαινε μία φορά στα 200 χρόνια θα δικαιολογούσε μόλις 10% αύξηση του ποσοστού θανάτου, και αποκάλυψε ότι η εταιρεία του έβλεπε επίσης μεγάλη αύξηση των αιτήσεων αναπηρίας.

Δεδομένου ότι η Ιντιάνα έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά “εμβολιασμού” του Covid-19 στις ΗΠΑ, μπορεί να υποτεθεί ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε πολιτείες με πολύ υψηλότερα ποσοστά βλέπουν ακόμη μεγαλύτερες αιχμές στους θανάτους. Εάν μια καταστροφή που συμβαίνει μία φορά στα 200 χρόνια μπορεί να εξηγήσει μια αύξηση 10% στο ποσοστό θανάτων, τότε μια αύξηση 40% είναι σαν να λέμε ότι αντιμετωπίζουμε μια καταστροφή που συμβαίνει μία φορά στα 800 χρόνια, η οποία θα μας γυρίσει πίσω στον Μεσαίωνα και στη “Μεγάλη Πανούκλα”.

Είναι ενδιαφέρον ότι κατά τους τελευταίους έξι μήνες περίπου, η επίσημη αφήγηση έχει αλλάξει κάπως και τώρα εστιάζει όλο και περισσότερο στις επιδημίες που πλήττουν τα ζώα και τα άγρια ζώα που θα μπορούσαν να περάσουν στον άνθρωπο.

Σύμφωνα με την καθιερωμένη πρακτική τους να προειδοποιούν τους ανθρώπους για το τι σχεδιάζουν να κάνουν στη συνέχεια, ένα φερέφωνο της συμμορίας των κακοποιών –ο πρώην διευθυντής του CDC Robert Redfield– δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του:

” Πιστεύω ότι η μεγάλη πανδημία είναι ακόμα στο μέλλον, και θα είναι μια πανδημία γρίπης των πτηνών για τον άνθρωπο. Θα έχει σημαντική θνησιμότητα της τάξης του 10-50%. Θα είναι μεγάλο πρόβλημα [3].

Η δήλωση αυτή γίνεται με φόντο τις επίσημες ανακοινώσεις για κρούσματα γρίπης των πτηνών σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και σε άλλες χώρες. Για παράδειγμα, τον Μάρτιο αναφέρθηκε ότι 5,3 εκατομμύρια κοτόπουλα θα θανατώνονταν στην Αϊόβα λόγω μιας “εξαιρετικά μεταδοτικής και θανατηφόρας γρίπης των πτηνών”[4], ενώ ένα άλλο ειδησεογραφικό μέσο ανέφερε ότι από τον Ιανουάριο περισσότερα από 15 εκατομμύρια κοτόπουλα και 1,3 εκατομμύρια γαλοπούλες είχαν καταστραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες[5].

Αυτές οι μαζικές θανατώσεις πουλερικών οδήγησαν σε προειδοποιήσεις για επικείμενες ελλείψεις αυγών και άλλων προϊόντων σε πολλές χώρες, όπως η Γερμανία, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο[6].

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η βιομηχανία χοίρων σε πολλές χώρες βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης λόγω της εκτίναξης των τιμών των ζωοτροφών και της έλλειψης εργατικού δυναμικού, με τον επικεφαλής της Εθνικής Ένωσης Χοίρων στο Ηνωμένο Βασίλειο να δηλώνει πρόσφατα ότι [η] κατάσταση είναι πλέον πέρα από απελπιστική και δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ“[7].

Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν οι αναφορές για μαζικούς θανάτους πτηνών σε πολλές χώρες, με μια μυστηριώδη ασθένεια που σκότωσε πτηνά σε τουλάχιστον έξι πολιτείες των ΗΠΑ πέρυσι[8] και περιστατικά εκατοντάδων πτηνών που έπεσαν ξαφνικά από τον ουρανό αναφέρθηκαν στην Ισπανία, το Μεξικό, την Ιταλία και την Αγγλία[9]. Ενώ τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να εξηγήσουν τα περιστατικά αυτά ως κάτι το ασυνήθιστο, σίγουρα δεν μπορεί να είναι σύμπτωση το γεγονός ότι τόσα πολλά περιστατικά μαζικών θανάτων πτηνών συμβαίνουν ταυτόχρονα σε τόσες πολλές χώρες.

Επιπλέον, σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, οι αρχές έχουν πλέον αρχίσει να εξετάζουν την άγρια πανίδα για Covid-19, σαν να θέλουν να τονίσουν τον υποτιθέμενο κίνδυνο νέων πανδημιών που θα προκύψουν λόγω “διαρροής” από τα άγρια ζώα.

Το περασμένο φθινόπωρο, η Επιτροπή Πόρων Άγριας Ζωής της Βόρειας Καρολίνας εξέτασε λευκά ελάφια για το Covid-19 και δήλωσε ότι ορισμένα από τα ζώα βρέθηκαν θετικά, παρόλο που κανένα από αυτά δεν είχε συμπτώματα ασθένειας[10]. Και πιο πρόσφατα, το CDC δήλωσε ότι είναι πλέον “κρίσιμο” για τις υγειονομικές αρχές και τις υπηρεσίες να παρακολουθούν τακτικά την εξάπλωση του κορονοϊού στα άγρια ζώα, επικαλούμενο τις ανησυχίες του για νέες παραλλαγές στην αμερικανική άγρια πανίδα[11].

Οι μαζικοί θάνατοι δεν περιορίζονται σε μεγαλύτερα ζώα όπως τα θηλαστικά- τα έντομα και οι μέλισσες έχουν υποστεί εδώ και χρόνια μαζική μείωση του αριθμού τους. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πέρυσι, για παράδειγμα, διαπίστωσε ότι ο φωτισμός των δρόμων με LED αποδεκατίζει τον πληθυσμό των εντόμων του Ηνωμένου Βασιλείου[12], ενώ ο μαζικός θάνατος των μελισσών έχει τεκμηριωθεί ευρέως εδώ και περίπου μια δεκαετία[13].

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι ιοί, οι “μυστηριώδεις ασθένειες“, τα φυτοφάρμακα και τα φώτα LED που σκοτώνουν ζώα και έντομα. Γίνεται όλο και πιο σαφές ότι τόσο τα φυτά όσο και τα ζώα επηρεάζονται επίσης από το έντονο στρες της ακτινοβολίας. Οι ζημιές σε δέντρα κοντά σε πύργους κινητής τηλεφωνίας 5G γίνονται ευρέως διαδεδομένες, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι πολλές μελέτες έχουν δείξει πώς η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία προκαλεί φυσιολογικές και μορφολογικές αλλαγές στα φυτά[14].

Στην πραγματικότητα, αυτό που παρατηρούμε σήμερα είναι μια παγκόσμια κατάρρευση πολλών οικοσυστημάτων, και αυτό δεν είναι απλώς μια ατυχής παρενέργεια της ρύπανσης, της υπερβολικής χρήσης φυτοφαρμάκων και των νέων τεχνολογιών φωτισμού των δρόμων, αλλά μέρος ενός ενορχηστρωμένου σχεδίου για τη μείωση της βιοποικιλότητας στον πλανήτη και για να γίνει ο κόσμος ένα πιο ελεγχόμενο και ομοιογενές μέρος. Βασικό όπλο αυτής της εκστρατείας είναι ο πόλεμος των καιρικών συνθηκών, τις καταστροφικές συνέπειες του οποίου έχουμε δει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, π.χ. τις αφύσικες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια το 2017, όπου συνέβησαν ταυτόχρονα πολλαπλά γεγονότα “αυτανάφλεξης”- ή τις τρέχουσες πλημμύρες που πλήττουν τις ανατολικές ακτές της Αυστραλίας, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως η χειρότερη φυσική καταστροφή που έχει συμβεί ποτέ στη χώρα [15].

Ποιους στόχους επιτυγχάνει η μαζική ερήμωση της ζωικής και της φυτικής ζωής; Στην πραγματικότητα, αρκετούς.

Οι κακοποιοί θέλουν να τρώμε στο μέλλον υποκατάστατα ανόργανων τροφών που καλλιεργούνται στο εργαστήριο – υποκατάστατα κρέατος, υποκατάστατα λαχανικών, ακόμη και υποκατάστατα φρούτων – έτσι ώστε να εξαλειφθεί ο έλεγχος των ανθρώπων για το τι τρώνε.

Για το σκοπό αυτό, μηχανεύονται μαζικές ελλείψεις κρέατος, πουλερικών και γαλακτοκομικών προϊόντων και ανεβάζουν τις τιμές, ρίχνοντας την ευθύνη στις διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας και στον πόλεμο στην Ουκρανία. Προχωρώντας προς τα εμπρός, θα δούμε όλο και περισσότερους αγρότες να εκδιώκονται από τη γη μέσω ενορχηστρωμένων πτωχεύσεων ή καιρικών πολέμων.

Περισσότερες μυστηριώδεις ασθένειες θα επηρεάσουν τις φάρμες πουλερικών/κρέατος/ψαριών, και ως αποτέλεσμα θα δούμε τη σφαγή εκατομμυρίων κοτόπουλων, χοίρων και βοοειδών. Λόγω των απαιτήσεων υγείας και ασφάλειας, οι άνθρωποι στις αγροτικές περιοχές θα απαγορευτεί τελικά να διατηρούν κοτόπουλα ή άλλα ζώα στην αυλή τους, και με τη σταδιακή εισαγωγή συνθετικών τροφών ως υποκατάστατα των πραγματικών, η ανθρώπινη επαφή -και η ανθρώπινη σχέση- με τα ζώα θα μειωθεί δραματικά. Αυτό είναι ένα ύπουλο μέρος της ατζέντας, επειδή η επαφή με τα ζώα είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρωπότητα, τόσο για την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος όσο και για την ψυχική ευεξία.

Υπάρχει σαφώς η επιθυμία να “εξυγιανθεί” ο πλανήτης και να γίνει λιγότερο βιοποικιλόμορφος και λιγότερο περίπλοκος. Η ύπαρξη τόσων πολλών ειδών πολύπλοκων πλασμάτων πρέπει να φαίνεται τόσο περιττή για τους ψυχοπαθείς που επιδιώκουν να παράγουν τα πάντα σε εργαστήρια με τρόπο που να τους επιτρέπει να εισάγουν εύκολα οποιαδήποτε ένωση ή τοξίνη επιθυμούν πριν από την παγκόσμια διάθεση. Το ίδιο ισχύει και για τα φυτά, τα οποία αποτελούν τη βάση για φυσικές θεραπείες και θεραπείες εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εξαλείφοντας ολόκληρα οικοσυστήματα, εξαλείφετε την ιατρική με βάση τα φυτά, οδηγώντας ακόμα περισσότερους ανθρώπους στα νύχια των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών. Οι μαζικές εξαφανίσεις τόσο των φυτών όσο και των ζώων πρέπει επομένως να είναι μουσική στα αυτιά εκείνων που επιδιώκουν να ελέγχουν τον κόσμο μας σαν να ήταν ένα τεράστιο πείραμα στο εργαστήριο.

Υπό αυτό το πρίσμα, μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τη σημασία της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος από τις πολυεθνικές εταιρείες, της διατήρησης της γνώσης σχετικά με την κτηνοτροφία και τη φυτική ιατρική, της εκπαίδευσης των ανθρώπων ενάντια στην κατανάλωση ανόργανων τροφίμων μαζικής παραγωγής και της ενθάρρυνσης των ανθρώπων να καλλιεργούν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα φρέσκα τρόφιμά τους; Υπό το πρίσμα αυτής της καλά οργανωμένης πολύπλευρης επίθεσης κατά της ανθρωπότητας, αμφιβάλλει κανείς ότι οι κυβερνήσεις τους δεν είναι πια “δικές τους”; Δεν είναι ήδη ξεκάθαρο ότι, όταν επέλθει η επόμενη “μεγάλη πανδημία”, θα έρθουμε αντιμέτωποι με μια ακόμη πιο κατάφωρη επίθεση από ό,τι στην περίπτωση της πανδημίας του Covid-19;


Πηγές /Αναφορές:

[1] https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/transcript#t-316523

[2] https://vaccineimpact.com/2022/crisis-in-america-deaths-up-40-among-those-aged-18-64-based-on-life-insurance-claims-for-2021-after-covid-19-vaccine-roll-outs/

[3] https://winepressnews.com/2022/04/12/former-cdc-director-redfield-warns-the-great-pandemic-of-bird-flu-is-going-to-happen-media-pushes-this-mass-culling-scenario/

[4] https://www.huffpost.com/entry/bird-flu-iowa-chickens-killed_n_6235e183e4b046c938dc4678

[5] https://www.upi.com/Top_News/US/2022/04/04/bird-avian-flu-poultry-disease/6791649092960/

[6] https://www.dailymail.co.uk/news/article-10672737/Consumers-egg-shortages-weeks-without-price-increase.html

[7] https://www.theguardian.com/environment/2022/mar/11/uk-farmers-call-for-urgent-action-to-prevent-soaring-food-prices

[8] https://www.ecowatch.com/mystery-disease-killing-birds-2653532689.html

[9] https://www.bbc.com/news/uk-wales-60345914

[10] https://www.wfae.org/health/2022-02-15/scientists-test-north-carolina-deer-for-covid-19

[11] https://www.cbsnews.com/news/covid-variants-in-animals-wildlife-cdc/

[12] https://www.independent.co.uk/climate-change/news/eco-friendly-led-streetlights-moths-b1909067.html

[13] https://newswithviews.com/killing-bees-in-america-and-worldwide-will-be-the-death-of-humanity/

[14] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27650031/

[15] https://www.abc.net.au/news/science/2022-03-10/floods-nsw-queensland-climate-change-worst-ever-natural-disaster/100894956


—-Δικτυογραφία :

It’s not just Humanity facing depopulation; Animals and Plant Life are also in the firing line of the Globalist Cabal – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/05/01/humanity-animals-plantlife-depopulation/

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/c14

Προβολές : 528


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα