«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ»!!! Κραυγή διανοουμένων από την Γαλλία για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ»!!! Κραυγή διανοουμένων από την Γαλλία για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

8 Δεκεμβρίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:551
Μοίρασέ το

 

«Η Μεγάλη Αντικατάσταση, σοκαρίστηκα ότι λέγεται θεωρία. Δεν είναι θεωρία, είναι γεγονός», είπε ο Houellebecq. «Όταν πρόκειται για τη μετανάστευση, κανείς δεν ελέγχει τίποτα, αυτό είναι το όλο πρόβλημα. Η Ευρώπη θα παρασυρθεί από αυτόν τον κατακλυσμό».

Κι ενώ στη Γαλλία, ο πνευματικός κόσμος άρχισε επιτέλους να αφυπνίζεται, στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜ ΜΟΥΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ…

Όταν συνειδητοποιήσουμε πως ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ”, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και για να μην το ξεχάσω… Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΣΤΙΣ 18 ΔΕΚ 2018, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ 120.000.000 ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… 

Τι δηλώνουν…

Ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας της Γαλλίας Michel Houellebecq λέει ότι η Ευρώπη θα «παρασυρθεί» από τη μαζική μετανάστευση, προσθέτοντας ότι ήταν «σοκαρισμένος» που η «μεγάλη αντικατάσταση (των γηγενών πληθυσμών από αλλοδαπούς ή μιγάδες)» αντιμετωπίζεται ως θεωρία συνωμοσίας.

Ο Houellebecq έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Γάλλο φιλόσοφο Michel Onfray.

«Η Μεγάλη Αντικατάσταση, σοκαρίστηκα ότι λέγεται θεωρία. Δεν είναι θεωρία, είναι γεγονός»,είπε ο Houellebecq. «Όταν πρόκειται για τη μετανάστευση, κανείς δεν ελέγχει τίποτα, αυτό είναι το όλο πρόβλημα. Η Ευρώπη θα παρασυρθεί από αυτόν τον κατακλυσμό».

Ο Onfray συμφώνησε μαζί του, δηλώνοντας ότι «είναι αντικειμενικό αυτό που δείχνουν τα στοιχεία»,σε σχέση με το ζήτημα της μαζικής δημογραφικής αλλαγής.

«Το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας της Γαλλίας, όπως συχνά τον περιγράφει ο κυρίαρχος Τύπος, είπε ότι η Μεγάλη Αντικατάσταση είναι γεγονός, θα ενισχύσει το ολοένα αυξανόμενο σώμα διανοουμένων, ακαδημαϊκών και πολιτικών που περιγράφουν και καταγγέλουν την Μεγάλη Αντικατάσταση σε δημόσια φόρουμ», παρατηρεί ο John Cody.

Ενώ ο Onfray πιστεύει ότι οι περισσότεροι από τους παράνομους μετανάστες (πολλοί από τους οποίους είναι μουσουλμάνοι) θα μετατραπούν απλώς σε καταναλωτές όπως όλοι οι άλλοι, ο Houellebecq βλέπει ένα πολύ πιο βίαιο μέλλον.

«Όταν ολόκληρα εδάφη βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών, νομίζω ότι θα γίνουν πράξεις αντίστασης. Θα υπάρξουν επιθέσεις και πυροβολισμοί σε τζαμιά», δήλωσε ο Houellebecq.

 

Πηγή

Προβολές : 551


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα