Δεν θα υπάρχει πλέον Ουκρανία, θα είναι μία χώρα…404!!!

Δεν θα υπάρχει πλέον Ουκρανία, θα είναι μία χώρα…404!!!

25 Μαρτίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:910
Μοίρασέ το

 

Θα διαλυθεί πλήρως και θα τεμαχιστεί σε ζώνες

Η αληθεια κρύβεται πίσω από αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας χρόνια πριν…

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ…

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΕΙ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ακολουθούν άρθρα που θα αντιληφθείτε πόσο ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ…

 

Δεν θα υπάρχει πλέον Ουκρανία, θα είναι μία χώρα…404 – Θα διαλυθεί πλήρως και θα τεμαχιστεί σε ζώνες
Η Ουκρανία θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει αν η Δύση δεν είχε προσπαθήσει να την οπλίσει με τα θανατηφόρα συστήματα κρούσης, που διαθέτει.
Εξόχως ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά είναι όλα όσα είπε ένας Αμερικανός αξιωματούχος με μεγάλη εμπειρία τόσο στις υπηρεσίες πληροφοριών, όσο και στον ΟΗΕ.
Ο λόγος για τον πρώην αξιωματικό της CIA και άλλοτε επιθεωρητή όπλων των Ηνωμένων Εθνών Scott Ritter ο οποίος προβλέπει την επόμενη μέρα για την πολύπαθη Ουκρανία που έπεσε θύμα του αδίστακτου καθεστώτος Zelensky, που την οδηγεί σε πραγματικό αφανισμό.
«Η Ρωσία θα δημιουργήσει ουδέτερες ζώνες στο ουκρανικό έδαφος για να αποτρέψει τις επιθέσεις με πυραύλους», τόνισε ο Ritter στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.
«Δεν θα υπάρχει πλέον ουκρανικό κράτος.
Όλοι όσοι μίλησαν για την ανάγκη να δοθούν στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις όπλα μεγάλου βεληνεκούς θα είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό.
Όπως έχει ήδη πει ο Vladimir Putin, θα δημιουργηθούν αποστρατιωτικοποιημένες ζώνες.

Οι διαστάσεις τους θα αντιστοιχούν στη μέγιστη απόσταση που μπορούν να πετάξουν οι καλύτεροι δυτικοί πύραυλοι», προέβλεψε ο ειδικός.

 

Όπως σημείωσε ο Ritter η Ουκρανία θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει αν η Δύση δεν είχε προσπαθήσει να την οπλίσει με τα θανατηφόρα συστήματα κρούσης, που διαθέτει

 

 

Πρόσθεσε δε ότι εκατομμύρια απώλειες στην Ουκρανία θα οδηγήσουν στο γεγονός ότι οι Ουκρανοί θα εξαφανιστούν ως έθνος.
«Θα δούμε το τέλος του ουκρανικού λαού, ο οποίος θα διασκορπιστεί σε όλο τον κόσμο.
Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα», πιστεύει ο πρώην αξιωματικός της CIA.
Δήλωσε εξάλλου ότι οι ουκρανικές απώλειες ανέρχονται σε περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα.

Χώρα 404

Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έχει αποκαλύψειότι η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην Ουκρανία θα πρέπει να κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των ρωσικών πόλεων.

 

Με τη σειρά του, ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev, μιλώντας για την ουδέτερη ζώνη στη γειτονική χώρα, είπε ότι λαμβάνοντας υπόψη την προμήθεια όπλων μεγάλης εμβέλειας, θα πρέπει να περάσει κατά μήκος των συνόρων του Lviv, αυτά θα είναι τα νέα ασφαλή σύνορα της «χώρας 404».

Η «υγειονομική ζώνη»

H Ρωσία, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στην περιοχή του Belgorod, μπορεί κάποια στιγμή να δημιουργήσει μια «υγειονομική ζώνη» στα παρακείμενα εδάφη, έχει αποκαλύψει ο Putin.

 

 

«Δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω τώρα για το τι, πώς και πότε πρέπει να προσαρτήσουμε νέα εδάφη.

 

 

Δεν αποκλείω όμως ότι, λαμβάνοντας υπόψη τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα, θα αναγκαστούμε κάποια στιγμή – όταν το κρίνουμε σκόπιμο – να δημιουργηθεί μια συγκεκριμένη «υγειονομική ζώνη» στα σημερινά εδάφη που υπάγονται στο καθεστώς του Κιέβου», τόνισε, σχολιάζοντας τις προτάσεις για προσάρτηση της περιοχής του Kharkiv για να αποτραπούν οι ουκρανικές επιθέσεις στα ρωσικά σύνορα.
«Να δημιουργηθεί μια ζώνη ασφαλείας, η οποία θα είναι αρκετά δύσκολο να ξεπεραστεί χρησιμοποιώντας τα όπλα που χρησιμοποιεί ο εχθρός, κυρίως, φυσικά, ξένης κατασκευής», εξήγησε o Putin.
Ο Putin δεν διευκρίνισε ποιο μπορεί να είναι το βάθος της «υγειονομικής ζώνης».
«Αυτό είναι ένα ξεχωριστό θέμα», είπε απαντώντας σε αντίστοιχο αίτημα.
Από την πλευρά του, ο σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας Mykhailo Podolyak τόνισε ότι η ιδέα του Ρώσου προέδρου για τη δημιουργία μιας «ουδέτερης ζώνης» εντός του ουκρανικού εδάφους είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Μόσχα σχεδιάζει να κλιμακώσει τον πόλεμο.

 

«Πρόκειται για (…) μια σαφή, εξόφθαλμη δήλωση ότι ο πόλεμος θα κλιμακωθεί» ανέφερε στο πρακτορείο Reuters.
«Όλα αυτά είναι σαφείς αποδείξεις ότι η Ρωσική Ομοσπονδία δεν είναι έτοιμη να συνάψει σύγχρονες, κοινωνικές και πολιτικές σχέσεις, λαμβάνοντας υπόψη τα κυρίαρχα δικαιώματα των άλλων χωρών», πρόσθεσε.

 

Η Ουκρανία δεν θα επιβιώσει και λόγω δημογραφικής κατάρρευσης

Η Ουκρανία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γονιμότητας στον κόσμο, καταγράφοντας κατά μέσο όρο μόλις 0,7 παιδιά ανά γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία.
Αυτή η κατάσταση, που επιδεινώθηκε από τους μαζικούς βίαιους θανάτους και τη φυγή εκατομμυρίων προσφύγων, θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση της Ουκρανίας ως έθνους, προειδοποιούν οι Times.
Η Ella Libanova, διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημογραφίας και Κοινωνικών Σπουδών στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών της Ουκρανίας, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι το προσδόκιμο ζωής των ανδρών μειώθηκε από 66-67 χρόνια σε 57-58 χρόνια λόγω του πολέμου.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μόνο το Τσαντ (54), η Νιγηρία (54), το Λεσότο (55) και η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (55) έχουν χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής από την Ουκρανία και τονίζει πως οι δημογραφικές προοπτικές για τη χώρα είναι ζοφερές.
demogaphfic.jpg
Αντιμετώπιζε κρίση πριν από την επιχείρηση της Ρωσίας

«Η δημογραφική εικόνα φαίνεται ζοφερή», ανέφερε η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι μια ομάδα 12 ακαδημαϊκών που ειδικεύονται στη δημογραφία υπολόγισε τον αντίκτυπο των στρατιωτικών απωλειών στην ουκρανική κοινωνία χρησιμοποιώντας διάφορες πηγές.
Ωστόσο, το καθεστώς του Κιέβου δεν δημοσίευσε αυτά τα στοιχεία.
Η Ella Libanova εξήγησε ότι οι πληροφορίες διαρρέουν και οι ηλικίες των νεκρών είναι γνωστές.
Εξέτασαν την εμπειρία της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, ανέλυσαν προηγούμενα δεδομένα και χρησιμοποίησαν όλες τις διαθέσιμες πηγές για να εκτιμήσουν την τρέχουσα κατάσταση.
Η Ουκρανία αντιμετώπιζε ήδη μια δημογραφική κρίση πριν από τη σύγκρουση, με ποσοστό γεννήσεων 1,16 και ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού ηλικίας μεταξύ 20 και 40 ετών, η ίδια ηλικιακή ομάδα που είναι πιο πιθανό να σκοτώνεται στη μάχη.
Η κρίση έχει φτάσει σε τόσο κρίσιμο σημείο που οι Ουκρανοί υπουργοί ανέπτυξαν μια στρατηγική αύξησης πληθυσμού για το 2040, αποκάλυψε η Libanova.
Ωστόσο, εξακολουθούν να λείπουν συγκεκριμένα σχέδια για την αναστροφή αυτής της τάσης, ακόμα κι αν η ειδικός είπε στους Times ότι οι στρατηγικοί στόχοι είναι η αύξηση του ποσοστού γεννήσεων, η εξάλειψη της πρόωρης θνησιμότητας, η προώθηση της μεταναστευτικής ανάπτυξης και η προσαρμογή της κοινωνίας στη γήρανση του πληθυσμού.
Το απλό γεγονός είναι ότι όσο ο πόλεμος συνεχίζεται, η Ουκρανία δεν έχει καμία πιθανότητα να ανακάμψει από τη δημογραφική της κατάρρευση.

Ο ουκρανικός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 33%

Τους πρώτους έξι μήνες του 2023, 96.755 παιδιά γεννήθηκαν στην Ουκρανία, έναντι 135.079 το πρώτο εξάμηνο του 2021, σημειώνοντας τεράστια πτώση της τάξης του 28%.
Αν και ο αριθμός των νεογέννητων μωρών έχει μειωθεί την τελευταία δεκαετία, αυτή είναι η μεγαλύτερη πτώση από τότε που η Ουκρανία κέρδισε την ανεξαρτησία το 1991 και αποδίδεται άμεσα στον πόλεμο.

 

Ο πληθυσμός της Ουκρανίας ήταν πάνω από 43 εκατομμύρια πριν από τον πόλεμο, αλλά σύμφωνα με τον ΟΗΕ, σχεδόν έξι εκατομμύρια έχουν φύγει από τη χώρα τότε ενώ υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις ότι οι περισσότεροι θα επιστρέψουν μόλις τελειώσει ο πόλεμος.

 

Εάν οι πρόσφυγες δεν επιστρέψουν στην Ουκρανία, οι δημογραφικές προβλέψεις δείχνουν ότι ο πληθυσμός θα μπορούσε να συρρικνωθεί έως και 33% τις επόμενες δεκαετίες.

 

Η ερευνητική εργασία που επικαλείται η Kyiv Post προέβλεψε ότι εάν μόνο το 10% των προσφύγων επιστρέψει στην Ουκρανία, αυτό θα είχε βαθιά επίδραση στο μελλοντικό εργατικό δυναμικό της Ουκρανίας.

 

 

«Ο πληθυσμός θα μειωνόταν κατά 24-33% μέχρι το 2040 ανάλογα με τον τελικό αριθμό των προσφύγων μέχρι το τέλος του πολέμου.

 

 

Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η μείωση του μεγέθους του πληθυσμού σε ηλικία εργασίας (κατά 27-36%) και ιδιαίτερα του αριθμού των παιδιών (κατά 46-56%) έως το 2040», εκτιμά η εφημερίδα.

 

Πέρα από την απώλεια ανθρώπινου κεφαλαίου, οι περισσότεροι από τους Ουκρανούς πρόσφυγες είναι καλύτερα μορφωμένοι, με τα 2/3 να έχουν ολοκληρώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, πράγμα που σημαίνει ότι η μόνιμη απώλεια τους θα ήταν άλλο ένα οικονομικό πλήγμα.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 910


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα