Δεν μας έφταναν οι ξένες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΕΣ, μας προέκυψε και... ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

Δεν μας έφταναν οι ξένες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΕΣ, μας προέκυψε και... ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

27 Δεκεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:418
Μοίρασέ το

 

Τα γραφεία της “κινέζικης αστυνομίας” στην Ομόνοια και οι “καρφωμένοι” κοριοί της κρατικής ασφάλειας! Ξυλοδαρμοί, απαγωγές, εκβιασμοί και οι αντιφρονούντες που “εξαφανίζονται” από την Αθήνα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτό το κτήνος, ο Χι Τσι Πινγκ, ή όπως διάολο τον λένε, έχει μετατρέψει τη χώρα του, σ’ ένα απέραντο δικτατορικό καθεστώς, όπου οι αντιφρονούντες υφίστανται τρομακτικά βασανιστήρια και δολοφονίες…

Αυτός ο σατανικός νεοταξίτης σατανιστής, έχει μετατρέψει κι άλλες χώρες σε φυλακές για αντιφρονούντες…
Μια απ’ αυτές είναι και η Ελλάδα… με την άδεια των κυβερνήσεων βεβαίως βεβαίως…
Κινεζική Αστυνομία, Κινεζική Μαφία…
ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ…
Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία από το Αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, τους φρικτούς τρόπους βασανισμού των αντιφρονούντων…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ… ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
Υ.Γ.2. Κι έχεις και κάποιους “μπατριώτες ιστολόγους”, να υπεραμύνονται του Κινέζου Δικτάτορα!!!
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ…


Στα πολυτελή γραφεία της Συνομοσπονδίας Ενώσεων Φουτζιάν Κίνας – Ελλάδας, τα οποία βρίσκονται σε κτίριο της οδού Αγησιλάου στην Αθήνα και στην οποία φαίνεται να δίνουν παρών περίπου 40-60 Κινέζοι σε καθημερινή βάση, έχουν βρεθεί στο στόχαστρο μυστικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Τους τελευταίους μήνες, ύστερα από αναφορές ότι εκεί έχει έδρα το ελληνικό παράρτημα της επονομαζόμενης «κινεζικής αστυνομίας» που στοχεύει άτυχους αντιφρονούντες από τη συγκεκριμένη χώρα.

Και όλα αυτά στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας έρευνας των αρχών ασφαλείας ύστερα από αναφορές ΜΚΟ στο εξωτερικό και από άλλες πηγές ότι σε πολλές χώρες στον κόσμο – ανάμεσα σε αυτές η Γαλλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ισπανία, η Ολλανδία, ο Καναδάς, η Βραζιλία, o Ισημερινός, η Αργεντινή, η Χιλή, η Νιγηρία και άλλες – εδρεύουν αυτά τα συγκεκαλυμμένα «κινεζικά τμήματα» που έχουν δημιουργηθεί με επίκληση βοήθειας σε κινέζους πολίτες που ζουν στο εξωτερικό «να υποβάλλουν αναφορές στην τοπική αστυνομία και να βοηθούν σε άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες».

Το ζήτημα της παρουσίας κινεζικών «κέντρων υπηρεσιών αστυνομίας», που φαίνεται να προέρχονται από την πόλη Φουτσόου με 7.200.000 κατοίκους στη φτωχή κινεζική επαρχία Φουτζιάν και την κομητεία Κινγκτιάν στη νοτιοανατολική επαρχία Τσεγιάνγκ της Κίνας, αναδείχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τη ΜΚΟ «Safeguard Defenders» με έδρα τη Μαδρίτη.

Οπως αναφέρει η εν λόγω ΜΚΟ, «από τα μικρά κεντρικά μας γραφεία στη Μαδρίτη της Ισπανίας συνεργαζόμαστε με τοπικούς εταίρους, που περιλαμβάνουν δασκάλους, δικηγόρους, τοπικούς ανεξάρτητους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που ασχολούνται με την προώθηση και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου».

Με την οργάνωση να καταγράφει όλες τις διευθύνσεις σε δεκάδες πόλεις στον κόσμο όπου φέρονται να εδρεύουν τα άτυπα «γραφεία της κινεζικής αστυνομίας».

Οι αναφορές αυτές φέρεται να προκάλεσαν την κινητοποίηση των εγχώριων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες άρχισαν να εποπτεύουν το κτίριο στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας (σ.σ.: κοντά σε πολλά καταστήματα και χώρους όπου κινούνται Κινέζοι) που μνημονεύεται στη λίστα της ξένης ΜΚΟ ότι φιλοξενεί τα γραφεία της «κινεζικής αστυνομίας» στην Ελλάδα.

 
  

 

Εκεί λοιπόν φαίνεται να έχουν έδρα τα προαναφερόμενα γραφεία της Συνομοσπονδίας Ενώσεων Φουτζιάν Κίνας – Ελλάδας με αναφορές για υπηρεσίες που ενώνουν τους Κινέζους του εξωτερικού και επιπρόσθετη αναφορά σε παρουσία δικηγόρου ναυτιλιακών εταιρειών.

Ως διευθυντής της εν λόγω «Συνομοσπονδίας» ειδικά για την επαρχία Φουτζιάν εμφανίζεται, σύμφωνα με στοιχεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, ο Τσενγκ Φενγκ.

Ωστόσο από την περαιτέρω έρευνα του «Βήματος» ως υπεύθυνος εμφανίζεται ο Τσεν Χουάν Μέι, ο οποίος φαίνεται να είναι κάτοχος του κινητού με αριθμό «693933…», το οποίο σύμφωνα με τις αναρτήσεις της ισπανικής ΜΚΟ είναι το τηλέφωνο του ελληνικού παραρτήματος της «κινεζικής αστυνομίας».

Σημειώνεται ότι σε εκθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αναφορές για «δράση κυκλωμάτων ατόμων κινεζικής καταγωγής που εκβιάζουν, βασανίζουν ή προχωρούν και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος ομοεθνών τους (σ.σ.: η κινεζική παροικία στη χώρα μας υπολογίζεται σε 25.000-300.000 άτομα) στο πλαίσιο πώλησης προστασίας ή για να εισπράξουν μεγάλα χρηματικά ποσά από τη μεταφορά τους από τα βάθη της Ασίας στην Ευρώπη».

Ακόμη, όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., τουλάχιστον 3-4 φορές τον μήνα έχουμε αναφορές για επιθέσεις (ξυλοδαρμούς κ.λπ.) σε βάρος Κινέζων, οι οποίες αποδίδονται όμως σε απόπειρες ληστειών, εκβιάσεων κ.λπ. Χωρίς να υπάρχουν καταγγελίες για ασφυκτικές πιέσεις από άτομα της κινεζικής παροικίας με άγνωστες διασυνδέσεις, που ωθούν άτυχους αντιφρονούντες ομοεθνείς τους να επιστρέψουν εκβιαστικά στην πατρίδα τους. Ωστόσο δεν αποκλείουν ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, λόγω και του νόμου της σιωπής στον χώρο και της ελληνικής Chinatown.


Τα περισσότερα από τα παράνομα αστυνομικά τμήματα του εξωτερικού στήθηκαν μετά το 2016 από αντίστοιχα αστυνομικά τμήματα των πόλεων Ναντόνγκ και Γουεντζόου.

Ακολούθησαν παραρτήματα των αστυνομικών τμημάτων από την πόλη Φουτζόου και την περιοχή του Τσινγκτιάν που εγκαταστάθηκαν σε σημεία με μεγάλη κινεζική παροικία στο εξωτερικό.

Αν και δεν αναφέρονται απευθείας στο Πεκίνο, είναι προφανές ότι η κεντρική κυβέρνηση ενθαρρύνει την ίδρυσή τους και καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας τους.

 

Πηγή

 

Η Κίνα κατηγορείται ότι λειτουργεί «μυστικά αστυνομικά τμήματα» στη Βρετανία: Ομάδα πολιτικών δικαιωμάτων ισχυρίζεται ότι το κυβερνών Κομμουνιστικό κόμμα χρησιμοποιεί «κέντρα κατά της απάτης» στο Λονδίνο και τη Γλασκώβη για να αναγκάσει τους επικριτές του να επιστρέψουν – καθώς οι βουλευτές απαιτούν έρευνα για «πολύ ανησυχητικούς» ισχυρισμούς

  • Το Πεκίνο έχει κατηγορηθεί για λειτουργία μυστικών υπερπόντιων σταθμών σε κοινή θέα 
  • Οι βρετανικές διευθύνσεις που αναφέρονται δημόσια στην Κίνα περιλαμβάνουν εστιατόρια και μια εταιρεία διανομής
  • Οι βουλευτές απαιτούν έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι τα αστυνομικά τμήματα χρησιμοποιούνται για την καταστολή των διαφωνούντων

 

Η Κίνα λειτουργεί δεκάδες μυστικά αστυνομικά τμήματα σε κοινή θέα, μεταμφιέζοντάς τα σε βρετανικά εστιατόρια, κτηματομεσίτες και άλλες απλές επιχειρήσεις, ισχυρίστηκε μια υπηρεσία παρακολούθησης των πολιτικών ελευθεριών.

Μια έκθεση από την οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων Safeguard Defenders προειδοποίησε ότι η Κίνα λειτουργεί περισσότερους από 50 αδήλωτους αστυνομικούς κόμβους ως μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου για να αναγκάσει τους αντιφρονούντες να επιστρέψουν στο Πεκίνο .

Οι ερευνητές της ομάδας περιέγραψαν την ύπαρξη πιθανών τοποθεσιών στο Λονδίνο και τη Γλασκώβη μετά τη δημοσιοποίηση των διευθύνσεών τους από κινεζικά γραφεία ασφαλείας στο Fuzhou και στο Qingtian.

Οι διευθύνσεις συνδέονταν με κινέζικα εστιατόρια στη Σκωτία και με κτηματομεσίτη και εταιρεία ταχυφαγείων στο Λονδίνο. Όλες οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις αρνήθηκαν συνδέσμους με το κινεζικό κράτος ή δεν έκαναν κάποιο σχόλιο όταν ήρθαν σε επαφή οι Times.

Οι βουλευτές ζήτησαν έρευνα του Υπουργείου Εσωτερικών για τους ισχυρισμούς – που προκαλούν ευρύτερες ανησυχίες για την ολοένα και πιο αυταρχική σιδερογροθιά της Κίνας που χρησιμοποιείται για την καταστολή των διαδηλωτών που ζουν στο εξωτερικό.

Ένας εκπρόσωπος της Ομάδας Ερευνών της Κίνας των βουλευτών είπε: «Ένας κινεζικός κυβερνητικός αξιωματούχος φέρεται να παραδέχτηκε τον ρόλο αυτών των σταθμών στην «πίεση εγκληματιών» να επιστρέψουν στην Κίνα.

«Αυτοί οι «εγκληματίες» θα μπορούσαν να είναι Χονγκκόνγκοι, Ουιγούροι, αντιφρονούντες ή οποιοσδήποτε τόλμησε να επικρίνει το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα».

Το Πεκίνο απέρριψε ισχυρισμούς ότι επρόκειτο για μυστικά αστυνομικά τμήματα και επέμεινε ότι τα φυλάκια χρησιμοποιήθηκαν για την αποτροπή «διεθνικής απάτης» και την παροχή διπλωματικών υπηρεσιών σε Κινέζους πολίτες που ζουν στο εξωτερικό.

Περισσότεροι από 200.000 ύποπτοι για απάτη «πείστηκαν να επιστρέψουν» στο Πεκίνο μεταξύ Απριλίου 2021 και Ιουλίου 2022, επιβεβαίωσαν Κινέζοι αξιωματούχοι.

Μια έκθεση από την οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων Safeguard Defenders προειδοποίησε ότι η Κίνα διαχειρίζεται περισσότερα από 50 αδήλωτα αστυνομικά κέντρα ως μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου για να αναγκάσει τους αντιφρονούντες να επιστρέψουν στο Πεκίνο

Μια έκθεση από την οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων Safeguard Defenders προειδοποίησε ότι η Κίνα διαχειρίζεται περισσότερα από 50 αδήλωτα αστυνομικά κέντρα ως μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου για να αναγκάσει τους αντιφρονούντες να επιστρέψουν στο Πεκίνο

Η ιστορική τρίτη θητεία του Xi Jinping εγείρει την προοπτική μεγαλύτερης έντασης μεταξύ Κίνας και Δύσης, καθώς ο κομμουνιστής ηγέτης σφίγγει τον έλεγχο της εξουσίας

Η ιστορική τρίτη θητεία του Xi Jinping εγείρει την προοπτική μεγαλύτερης έντασης μεταξύ Κίνας και Δύσης, καθώς ο κομμουνιστής ηγέτης σφίγγει τον έλεγχο της εξουσίας

Η έκθεση του Safeguard ανέδειξε 54 τέτοια παράνομα «αστυνομικά τμήματα» που έχουν κατακλύσει αθόρυβα τον κόσμο σε πέντε ηπείρους σε κατάφωρη παραβίαση των διεθνών νόμων σχετικά με τις εκδόσεις και τις διασυνοριακές συλλήψεις.

Η ΜΚΟ περιέγραψε την κατάσταση ως «Η κινεζική διακρατική αστυνόμευση έχει εξαφανιστεί».

Έχοντας πάρει το όνομά τους από τον κινεζικό αριθμό έκτακτης ανάγκης, τα κέντρα «110 Overseas» πωλούνται ως ενιαία καταστήματα για τους Κινέζους στο εξωτερικό, προσφέροντας νομικές συμβουλές, επεξεργασία εγγράφων και «hotlines» στην αστυνομία στην Κίνα.

Ο πραγματικός σκοπός τους, ωστόσο, είναι ένα μέσο για το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) να πάρει το νόμο στα χέρια του —ανεξαρτήτως δικαιοδοσίας— και να «καταπολεμήσει αποφασιστικά διάφορες παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες που αφορούν στο εξωτερικό Κινέζικα’.

Οι δύο διευθύνσεις της Γλασκώβης συνδέονται με δύο κινέζικα εστιατόρια που λειτουργούν στην πόλη εδώ και πολλά χρόνια.

Οι δύο διευθύνσεις του Λονδίνου που αναφέρονται από την κινεζική αστυνομία ως πρατήρια καυσίμων στο εξωτερικό περιλαμβάνουν μια εφαρμογή παράδοσης σε πακέτο και έναν κτηματομεσίτη.

Η MailOnline επικοινώνησε με τις τέσσερις επιχειρήσεις για σχόλια.

Ένας εκπρόσωπος των κινεζικών εξωτερικών υποθέσεων είπε ότι οι διευθύνσεις ήταν «σταθμοί εξυπηρέτησης Κινέζων πολιτών στο εξωτερικό».

Οι Safeguard Defenders ισχυρίστηκαν ότι αυτοί οι σταθμοί ήταν ένα πιθανό «μέτωπο» για χρήση από Κινέζους αξιωματούχους κατά τη διαχείριση διοικητικών εφαρμογών και την πίεση των διαφωνούντων να επιστρέψουν.

Ένας εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Αυτοί οι σταθμοί δεν είναι εγγεγραμμένοι, ως εκ τούτου είναι άγνωστοι στην κυβέρνηση υποδοχής τους.

«Επιχειρούν σε ξένο έδαφος, χρησιμοποιώντας ντόπιους Κινέζους κατοίκους για να εκτελέσουν καθήκοντα για την κινεζική αστυνομία. Αυτή είναι μια μεγάλη παραβίαση με οποιαδήποτε έννοια της λέξης ».

Είναι κατανοητό ότι παρόμοια «κέντρα εξυπηρέτησης στο εξωτερικό» ερευνώνται στο Ρότερνταμ και το Άμστερνταμ. Η Ευρώπη έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αδήλωτων αστυνομικών κέντρων στον κόσμο, ισχυρίστηκαν οι ακτιβιστές.

Μια άλλη επιχείρηση στο Σίδνεϊ φέρεται να ιδρύθηκε από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του κομμουνιστικού κόμματος το 2018. Παρόμοιες έρευνες αποκάλυψαν εγκαταστάσεις που συνδέονται με το ΚΚΚ στη Νέα Υόρκη.

Ο Καναδάς έχει προειδοποιήσει με παρόμοιο τρόπο για το θέμα, με την Επίτροπο της Βασιλικής Καναδικής Έφιππης Αστυνομίας, Brenda Lucki, να επιβεβαιώνει ότι τα υπερπόντια κέντρα υπάρχουν «ένα αυξανόμενο πρόβλημα».

Η έκθεση του Safeguard Defender ανέδειξε 54 τέτοια παράνομα «αστυνομικά τμήματα» που έχουν κατακλύσει αθόρυβα τον κόσμο σε πέντε ηπείρους σε κατάφωρη παραβίαση των διεθνών νόμων για την έκδοση και τις διασυνοριακές συλλήψεις. Η ΜΚΟ είπε ότι η κινεζική διακρατική αστυνόμευση έχει ξεφύγει

Η έκθεση του Safeguard Defender ανέδειξε 54 τέτοια παράνομα «αστυνομικά τμήματα» που έχουν κατακλύσει αθόρυβα τον κόσμο σε πέντε ηπείρους σε κατάφωρη παραβίαση των διεθνών νόμων για την έκδοση και τις διασυνοριακές συλλήψεις. Η ΜΚΟ είπε ότι η κινεζική διακρατική αστυνόμευση έχει ξεφύγει

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι το 2020, ένα υποκατάστημα της Μαδρίτης μπόρεσε να συλλάβει τον Liu, έναν Κινέζο κάτοικο Ισπανίας, τον οποίο καταζητούσαν οι εισαγγελείς στην Κίνα για «περιβαλλοντική ρύπανση».

Χρησιμοποιώντας το δίκτυο των ανθρώπων στο έδαφος στην ισπανική πρωτεύουσα, ο Liu μεταφέρθηκε στον «σταθμό» του 110, όπου τον έφεραν σε βιντεοκλήση με την αστυνομία από την επαρχία καταγωγής του.

Κάθισαν με ένα μέλος της οικογένειας του Liu — τοποθέτησαν εκεί ως απειλή με λεπτό πέπλο — και ο Liu «έπειθε» να επιστρέψει στην ηπειρωτική χώρα όπου στη συνέχεια διώχθηκε.

Τον περασμένο μήνα, η κινεζική πρεσβεία στην Ιρλανδία αρνήθηκε την ύπαρξη μυστικού «αστυνομικού τμήματος» όταν δημοσιογράφοι εφημερίδων επισκέφτηκαν τη διεύθυνση ενός υποτιθέμενου κέντρου 110, σε ένα παντοπωλείο στο Δουβλίνο.

Η υπόδειξη ότι ένα αυταρχικό κράτος λειτουργεί κρυφά σε ξένο έδαφος είναι πιθανό να ασκήσει περαιτέρω πίεση σε μια ήδη τεταμένη σχέση μεταξύ του Πεκίνου και της Ντάουνινγκ Στριτ.

Έρχεται μέρες αφότου ο διαδηλωτής υπέρ της δημοκρατίας Μπομπ Τσαν ανασύρθηκε στο έδαφος έξω από την πύλη του κινεζικού προξενείου στο Μάντσεστερ μετά από διαδήλωση κατά του προέδρου της χώρας Σι Τζινπίνγκ.

Έρχεται μέρες αφότου ο διαδηλωτής υπέρ της δημοκρατίας Μπομπ Τσαν ανασύρθηκε στο έδαφος έξω από την πύλη του κινεζικού προξενείου στο Μάντσεστερ μετά από διαδήλωση κατά του προέδρου της χώρας Σι Τζινπίνγκ.

Μόνο τον περασμένο μήνα, έχουν εκφραστεί ανησυχίες σχετικά με την απόκτηση προσοδοφόρων συμβάσεων από την πρώην RAF «Top Guns» της Βρετανίας που συμβουλεύει την Κίνα πώς θα μπορούσε να καταρρίψει δυτικά πολεμικά αεροσκάφη.

Η βρετανική κυβέρνηση εξέδωσε μια «ειδοποίηση απειλής» την περασμένη εβδομάδα προειδοποιώντας πρώην Βρετανούς πιλότους μαχητικών που εγγράφονται για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση του κινεζικού αντίστοιχου της RAF.

Ομοίως, μια δεξαμενή σκέψης ισχυρίστηκε ότι εντόπισε περισσότερα από 60 άτομα από κορυφαίες κινεζικές αμυντικές εταιρίες ή πανεπιστήμια που συνδέονται με τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό, τα οποία διεξήγαγαν έρευνα σε βρετανικές πανεπιστημιουπόλεις τους τελευταίους 18 μήνες.

Ο επικεφαλής της MI5, Ken McCallum, προειδοποίησε τον Ιούλιο ότι η «πρόκληση που αλλάζει περισσότερο το παιχνίδι» για την ασφάλειά μας προέρχεται από το «ολοένα και πιο αυταρχικό Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα».

Και νωρίτερα φέτος, ισχυρίστηκε ότι ένας Κινέζος «κατάσκοπος» που εξωθήθηκε από την MI5 στόχευε τα «υψηλά επίπεδα της κυβέρνησης», συμπεριλαμβανομένων των πρώην πρωθυπουργών.

Οι αρχηγοί κατασκόπων εξέδωσαν μια άνευ προηγουμένου προειδοποίηση ασφαλείας στους βουλευτές σχετικά με τη δικηγόρο Christine Lee, 58, προειδοποιώντας ότι οι «δραστηριότητές της πολιτικής παρέμβασης για λογαριασμό του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος» παρακολουθούνταν κρυφά από τις υπηρεσίες ασφαλείας εδώ και χρόνια.

Η δύο φορές παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών από τα West Midlands έχει δώσει ανοιχτά περίπου 670.000 λίρες στο Εργατικό Κόμμα από το 2005, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάς άνω των 600.000 λιρών στον βουλευτή του Brent North, Barry Gardiner – ο οποίος απασχολούσε τον γιο της.

Η είδηση ​​έρχεται επίσης μετά από πρόσφατο βίντεο που δείχνει έναν διαδηλωτή υπέρ της δημοκρατίας από το Χονγκ Κονγκ να σύρεται μέσα στις πύλες του Γενικού Προξενείου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στο Rusholme και να ξυλοκοπείται.

Ο βουλευτής των Τόρις, Sir Iain Duncan Smith, είπε ότι το βίντεο ήταν «βαθιά ανησυχητικό» και κάλεσε την υπουργό Εσωτερικών Suella Braverman να «εξετάσει επειγόντως το θέμα».

«Η κυβέρνηση πρέπει να απαιτήσει πλήρη συγγνώμη από τον Κινέζο πρεσβευτή… και να απαιτήσει να σταλούν οι υπεύθυνοι στην Κίνα».

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

 

Προβολές : 418


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα