δεν μοιραστήκαμε την αγάπη... (3 βίντεο και μια ταινία)

δεν μοιραστήκαμε την αγάπη... (3 βίντεο και μια ταινία)

28 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:182
Μοίρασέ το

 

Σπαταλάμε τη ζωή μας και δεν το νοιώθουμε…

…δεν μοιραστήκαμε την αγάπη….

… αφεθήκαμε σε μια σύνεση εγωιστική, χωρίς να διακινδυνεύσουμε τίποτα…

… αφήσαμε σε ύπνωση τις δυνάμεις που έχουμε μέσα μας…

… χάσαμε την ευτυχία, γιατί ευτυχία σημαίνει πόνος…

… κι εμείς αποφύγαμε τον πόνο…

 

καλησπέρα… άραγε, θα μάθουμε ποτέ, πως ο πόνος, λειαίνει τις ψυχές…. πώς μέσα απ’ αυτόν φτάνεις στην ευτυχία… τη συνειδητή ευτυχία…

 

 

Καλλιόπη

 

 

μουσικά μοιράσματα… εδώεδώ… κι εδώ

 

 

η ταινία, εδώ

 

 

 

Προβολές : 182


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα