Δεν ξέρω, πραγματικά, ΠΩΣ ξεπληρώνεται ένα έγκλημα τέτοιας κολοσσιαίας κλίμακας, και τέτοια σωρεία κακουργημάτων της διαπλοκής ομίλων και έμμισθων προδοτών και γενοκτόνων.

Δεν ξέρω, πραγματικά, ΠΩΣ ξεπληρώνεται ένα έγκλημα τέτοιας κολοσσιαίας κλίμακας, και τέτοια σωρεία κακουργημάτων της διαπλοκής ομίλων και έμμισθων προδοτών και γενοκτόνων.

11 Σεπτεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:472
Μοίρασέ το

 

Τα “φράγματα” που υποχώρησαν με αποτέλεσμα αυτή την άνευ προηγουμένου καταστροφή δεν ήταν καν φράγματα, αποτελούσαν τον ορισμό της απάτης.
Δεν διέθεταν ούτε καν εσωτερικό μεταλλικό σκελετό, ούτε υποστήλωση, ούτε ενίσχυση, ούτε τίποτα.
Δεν υπήρχε ούτε σιδερόβεργα.

Υπήρχαν όμως πολλές τσέπες για να γεμίσουν.

 

 

Και η μανδάμ της Αλεξάνδρας, απούσα…

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΧΟΝΗ… ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ…

Μετά όλες οι άλλες, θα είναι … ευκολάκι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί; Σίγουρα; Δεν αναφέρομαι στην κλίμακα και τον αντίκτυπο του ολέθρου. Αναφέρομαι στην αιτία του.
Ο Θεσσαλικός κάμπος πλημμύρισε γιατί σπάσανε κάποια φράγματα που κατασκευάστηκαν μόλις πριν δύο χρόνια.
“Κατασκευάστηκαν” που λέει ο λόγος, γιατί εδώ δεν μιλάμε απλώς για κακοτεχνία.
Ο όρος “απευθείας ανάθεση” σας λέει κάτι;
Ο κύριος στη φωτογραφία λέγεται Περιστέρης.
Είναι διευθύνων σύμβουλος (αρχιμαφιόζος, δηλαδή) στον υπόκοσμο του εν λόγω ομίλου.
Η ΤΕΡΝΑ όμως δεν ασχολείται μόνο με την απάτη των ανεμογεννητριών, δεν είναι δηλαδή μόνο εργοδοσία εμπρηστών. Ασχολείται και με οδικά δίκτυα, με την κατασκευή και συντήρηση δρόμων. Επίσης ασχολείται και με την κατασκευή φραγμάτων.
Τα “φράγματα” που υποχώρησαν με αποτέλεσμα αυτή την άνευ προηγουμένου καταστροφή δεν ήταν καν φράγματα, αποτελούσαν τον ορισμό της απάτης.
Δεν διέθεταν ούτε καν εσωτερικό μεταλλικό σκελετό, ούτε υποστήλωση, ούτε ενίσχυση, ούτε τίποτα.
Δεν υπήρχε ούτε σιδερόβεργα.
Υπήρχαν όμως πολλές τσέπες για να γεμίσουν.
Οπότε οι δουλίτσες συνεχίζονται με την αλάνθαστη συνταγή του Ντήλερ Σημίτη και της συμμορίας του: απευθείας αναθέσεις.
Η φάρα Μητσοτάκη είναι πρωταθλήτρια.
Οι μαφίες των ομίλων πληρώνονται για έργα 100 ευρώ, πχ, και κατασκευάζουν έργα που κοστίζουν 15 ευρώ, για να γίνει κατανοητό ακόμα και από πεντάχρονο παιδί.
Οι υποδομές που κατασκευάστηκαν από τη ΜΟΜΑ όμως, την κατασκευαστική των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν έχουν πάθει το παραμικρό εδώ και πενήντα κι εξήντα χρόνια, διότι τα έργα αυτά δεν φτιάχτηκαν για να πρηστούν κι άλλο τα παράσιτα της κοινωνίας. Φτιάχτηκαν για να λειτουργήσουν και να διαρκέσουν.
Και, λυπάμαι που το λέω, μάλλον οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να πετάξουν έξω τους φυτευτούς, να συνεννοηθούν και να αναλάβουν και μια ΑΛΛΗ δουλίτσα. Σχεδιασμένα και με αμείλικτο τρόπο.
Ο όμιλος ΤΕΡΝΑ ετοιμάζεται να αναλάβει και την Αττική Οδό, να ληστεύει τους περαστικούς δηλαδή.
Μυρίστηκαν διόδια οι ύαινες και τους τρέχουν τα σάλια.
Την Αττική Οδό όμως ήταν να την αναλάβει άλλος μαφιόζος, ο Αλαφούζος, αλλά ο Μητσοτάκης τον “άδειασε”.
Καταλάβατε γιατί ο υπόνομος του ΣΚΑΪ τα “γυρίζει” τελευταία;
Το κατοικίδιο, ο Πορτοσάλτε, δαγκώνει το χέρι που ταΐζει το αφεντικό του, γιατί αυτό το χέρι ταΐζει τώρα κι άλλα αφεντικά.
Δεν ξέρω, πραγματικά, ΠΩΣ ξεπληρώνεται ένα έγκλημα τέτοιας κολοσσιαίας κλίμακας, και τέτοια σωρεία κακουργημάτων της διαπλοκής ομίλων και έμμισθων προδοτών και γενοκτόνων.
Ή μάλλον ξέρω… Επίσης ξέρω ότι οι στόχοι της Συνθήκης του Μάαστριχτ επιτυγχάνονται, ένας ένας.
Λίγο πιο ανορθόδοξα και δολοφονικά, αλλά επιτυγχάνονται. Έστω κι αν οι Βρυξέλλες θα προτιμούσαν να κρατηθούν κάποια προσχήματα.
Θα το ξαναγράψω: ακόμη και εφτά ζωές να έχουν και να εκτελεστούν εφτά φορές ο καθένας τους, όλο και κάποιο κακούργημα θα μείνει ατιμώρητο.
Οι υπόλοιπες πολιτικές αποφάσεις και η αυτονόητη εγκατάληψη της “σωστής πλευράς της ιστορίας” θα προκύψουν αμέσως μετά, αναπόφευκτα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

 

Haris Freeman

Όσο η πόρνη πολυτελείας του πιστοποιημένου προτεκτοράτου της Κολομβίας των Βαλκανίων, που ονομάζεται κατ΄ ευφημισμό(ν) Ελληνική “Δικαιοσύνη” διορίζεται απ’ τους περιούσιους ληστές που υποδύονται την εκάστοτε κυβέρνηση, σωτηρία δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ σ αυτόν τον τόπο.
Απ’ τα μνημόνια φωνάζω ότι το προβλημα της χώρας είναι ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ πάνω απ’ ολα!

Ελεύθερη Ελληνίδα

Haris Freeman ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ!!! Αυτό φωνάζω κι εγώ από το 2010. ΕΚΤΕΛΕΣΗ! ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ! ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ! ΕΚΤΕΛΕΣΗ!!!

 

Haris Freeman

Emma Mpogou & Ελεύθερη Ελληνίδα έχουν άλλες προτεραιότητες οι δικαστικοί λειτουργοί στην χώρα, σαν τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ που ψώνιζε Πακιστανούς & γuφτουs…
Αυτοί επιτρέπουν στην συμμορία να κυβερνά με παράνομες ΚΥΑ και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου..αρχής γενομένης των μνημονίων όλα σχεδόν είναι αντισυνταγματικά και αυτοί επιτρέπουν την άλωση και κατάντια της χώρας

 

Periklis Bozinakis

George Tzavellas Γι αυτό αναφέρω το Μάαστριχτ και τις Βρυξέλλες. Υποκατάστημα του παρακράτους των ΗΠΑ.

 

Ελεύθερη Ελληνίδα

Periklis Bozinakis Επιτρέψτε μου να συμπληρώσω:
Χρήση HAARP…
Στόχοι: Καταστροφή της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής…
Συγκέντρωση των κατοίκων των πλυμμηρισμένων περιοχών, σε μεγαλουπόλεις, που θα μετατραπούν σε πόλεις των 15’…
Καταστροφή της ψυχολογίας των καταστρεμμένων κατοίκων, ώστε να αποδεχθούν και ψηφιακές ταυτότητες και ψηφιακό χρήμα και ψηφιακό πιστοποιητικό Π.Ο.Υ. …
Και το κερασάκι στην τούρτα… ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ…
Σ’ αυτά , προσθέστε και τη Θράκη… ακολουθεί Κρήτη και Κύπρος…
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ…
ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ, ας μην γράψω τι κάνουμε…

 

Sakis Trigon

Και για τους Στρατιωτικούς δεν θα έπαιρνα όρκο .
Σήμερα έχουν εκπαιδευτεί στις μίζες όποτε μια ενδεχόμενη ανασύσταση της Μ.Ο.Μ.Α χμμμμ κάτι σαν τον Φλορο θα είχε διοικητή !
Η ΕΕ προφανώς και θα απαγόρευε κάτι τέτοιο .( σωστή πλευρά της ιστορίας)

 

Periklis Bozinakis

Sakis Trigon Ούτε εγώ θα έπαιρνα. Και δεν μιλάω για τη ΜΟΜΑ. Όταν λέω να ξεφορτωθούν τους φυτευτούς, κάτι σαν τον Φλώρο εννοώ. Μιλάω για εξέγερση και σύμπραξη των πολιτών με τον στρατό – αφού πρώτα αναλάβουν οι στρατιωτικοί που ΔΕΝ είναι σαν τον Φλώρο.

Αιμιλιος Παπαθυμνιος

Πολυ σωστές οι παρατηρήσεις, αλλα οταν λες ότι “οι ενοπλες δυναμεις πρεπει να πετάξουν εξω τους φυτευτους”, ποιες ενοπλες δυναμεις? Ο Φλώρος που είναι φυτευτος του μητσ@τ@κη???

 

 

 

Sakis Trigon

Periklis Bozinakis Σκέφτομαι , πόσοι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί γλύφουν ακόμα και τις πατούσες του Φλωρου , και του κάθε φυτευτού διαχρονικά , για μια στάλα εύνοια .
Ποσό επαναστάτες μπορεί να γίνουν όλοι αυτοί που για μια μεταθεσουλα πουλάν την ψυχή τους στον διαβολο !

 

Emma Mpogou

Έχει λεχθεί ότι τα φράγματα τα άνοιξαν οι τοπικοί άρχοντες ηθελημένα, για να μην πληγεί η πόλη της Καρδίτσας.
Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν έγιναν τα έργα για τα οποία πληρώθηκαν αδρά οι λωποδύτες.

 

Periklis Bozinakis

Emma Mpogou “Έχει λεχθεί”. Εγώ δεν γράφω τι έχει λεχθεί, γράφω τι έχει γίνει. Και τι γίνεται δεκαετίες τώρα.

 

Emma Mpogou

Periklis Bozinakis η οικογένεια μου ζει στην Καρδίτσα. Δεν ακούγεται απλά, λέγεται ανάμεσα στους κατοίκους της πόλης κ των χωριών. Υποψήφιοι γυρίζουν στην πόλη κ λένε ευτυχώς που δεν πνίγηκε η Καρδίτσα,κάτι που ήταν φυσικα προτιμότερο από το να γίνει αυτή η βιβλική καταστροφή κ το λέω Παρ όλο που κ η οικογένεια μου είχε ζημιές με τον Ιανό.
Καταλαβαίνετε φυσικα τη διαφορά της αστοχίας ενός τεχνικού έργου, η οποία θα αποδοθεί στον όγκο του νερού κ τελικά θα βγει καθαρή η εταιρεία, και στην συνειδητή επιλογή των τοπικών αρχόντων να οδηγήσουν τον όγκο του νερού σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, με αποτελέσματα που βλέπουμε. Αυτό είναι κτηνωδες κ επισύρει ποινικές ευθύνες.

Periklis Bozinakis

Emma Mpogou Και τα δύο επισύρουν ποινικές ευθύνες, τεράστιες.

 

 

Πηγή

Προβολές : 472


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα