ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

25 Ιανουαρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:630
Μοίρασέ το

 

 Κανένας πολιτικός προδότης δεν θα μπορούσε να πράξει μια τόσο μεγάλη μειοδοσία χωρίς τη βοήθεια η την ανοχή του στρατού.

Οι Έλληνες δεν πρόδωσαν τη Μακεδονία. 

Οι εβραίοι που κυβερνούν το έκαναν και οι ένστολοι συνεργάτες τους. 

 

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ SITES…

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ.

Κάποιοι λίγοι μείναμε να θυμόμαστε εκείνη την μέρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ… και να περιμένουμε να έρθει η πολυπόθητη μέρα της ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ… ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ… ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ Η ΦΥΤΡΑ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΗ…

Και μπορεί οι συμπαντικοί νόμοι ν’ αργούν, και ο Θεός, να παίζει ζάρια, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ…ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

Σε ανάμνηση εκείνης της μαύρης μέρας, επέλεξα ένα μικρό αφιέρωμα… από το παλιό μου καταργημένο ιστολόγιο…

Και το αφιερώνω πρώτα στους … ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…

ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ…

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… ΓΙΑΤΙ “Ο ΣΙΩΠΩΝ, ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ”!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σήμερα είναι μια μέρα ιστορική. Παραδόθηκε έδαφος ελληνικό χωρίς μάχη για πρώτη φορά στην ιστορία μας με την ανοχή του ‘’ελληνικού’’ στρατού.

Κανένας πολιτικός προδότης δεν θα μπορούσε να πράξει μια τόσο μεγάλη μειοδοσία χωρίς τη βοήθεια η την ανοχή του στρατού.

ΟΛΟΙ οι αξιωματικοί τουλάχιστον από λοχαγό, ίλαρχο κλπ και πάνω είναι συνένοχοι με τους ελληνόφωνους πολιτικούς προδότες για εσχάτη προδοσία.  

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.  

Όταν παραδίδεις εδάφη και ιστορία είναι πράξη στρατιωτική και ο μόνος ικανός αλλά και υπεύθυνος να την ανατρέψει είναι ο στρατός. 

Γιατί ο στρατός είναι αυτός κυρίως που έχει δώσει όρκο να ‘’φυλάτει Θερμοπύλες’’, έχει πρόσβαση στον οπλισμό, έχει εκπαίδευση, τα μέσα και τον κατάλληλο αριθμό για να μπορέσει να αποτρέψει τέτοιες ενέργειες.

Αντίθετα, εδώ βλέπουμε στρατιωτικούς να υπογράφουν προδοσίες, όπως ο Ναύαρχος  Αποστολάκης που υπόγραψε ήδη την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και που πήρε ως αντάλλαγμα το ‘’υπουργιλίκι’’! 

Στην ίδια μοίρα είναι ο διαφημισμένος από το σύστημα, στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος,  ο οποίος επί των ημερών του,  εις γνώση του και με την ανοχή του δημιουργήθηκε ο στρατός κατοχής SEEBRIG στην Ελλάδα.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος συνεργάζεται και επισκέπτεται τον κατοχικό στρατό στον Τύρναβο. 

Χειρότερος όλων είναι ο υποστράτηγος Νίκος Τόσκας ο οποίος έπραξε ότι και οι παραπάνω όχι μόνο σαν στρατιωτικός, έστω και σε αποστρατεία, αλλά και ως υπουργός  εν ενεργεία. Κορυφαία στιγμή της μειοδοτικής καριέρας του η ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για όλους τους ανώτερους αξιωματικούς, αλλά και το σύνολο των ΜΑΤ, οι οποίοι είναι αυτοί που προστατεύουν όλους τους προδότες  και διευκολύνουν την εφαρμογή όλων των κατοχικών ‘’νόμων’’. 

Είναι αυτοί που στέκονται ενάντια σε κάθε προσπάθεια του ελληνικού λαού να ανατρέψει τις εκάστοτε προδοσίες και μνημόνια με την ειρηνική παρουσία του στα συλλαλητήρια. Είναι αυτοί οι ίδιοι που πολλές φορές φορώντας κουκούλες και μάσκες δημιουργούν επεισόδια – προβοκάτσιες  προκειμένου μετά να επέμβουν οι συνάδελφοι τους με δακρυγόνα και κλομπ να διαλύσουν τα συλλαλητήρια του ελληνικού λαού.


Όλοι οι παραπάνω να είναι σίγουροι ότι την μέρα που θα γίνει ανακατάληψη της χώρας μας θα κάτσουν στο σκαμνί. 

Καμία δικαιολογία δεν θα είναι ικανή να τους σώσει. 

Το ‘’εκτελούσα διαταγές’’ δεν θα αποτελεί τεκμήριο αθωότητας αλλά ένοχης. Γιατί όποια διαταγή εκδίδεται από κατοχική κυβέρνηση και εκτελείται , τότε αυτός που την εκτελεί είναι συνένοχος. 

Είναι συνένοχος για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Η συνθήκη των Πρεσπών είναι άκυρη για πολλούς και διάφορους λόγους που θα τους βρείτε εύκολα στο διαδίκτυο. 

Εμείς προσωρινά θα καταπιούμε την πίκρα της προδοσίας που μας κέρασαν σήμερα όλοι οι ένστολοι με την σιωπή, την ανοχή και την αδράνεια τους αλλά να ξέρουν ότι αυτή η πράξη τους αποτελεί και τον τερματισμό της καριέρας, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας τους στον κατάλληλο χρόνο. 

Από εδώ και εμπρός οι νύχτες τους θα είναι εφιαλτικές από το άγχος και τις τύψεις τους για την αθέτηση του όρκου τους.

Σήμερα οι ένστολοι πρόδωσαν τη Μακεδονία μας. 

Κουράγιο Έλληνες.

Σύντομα εμείς οι απλοί πολίτες θα δώσουμε τη λύση που δεν έδωσαν αυτοί ορκίστηκαν να το κάνουν.

Εμείς δεν πρόκειται να σε προδώσουμε Αλέξανδρε. 

Εμείς δεν πρόκειται να σε προδώσουμε Παύλο Μελά. 

Εμείς δεν πρόκειται να σε προδώσουμε Παναγιά μου.

Οι Έλληνες δεν πρόδωσαν τη Μακεδονία. 

Οι εβραίοι που κυβερνούν το έκαναν και οι ένστολοι συνεργάτες τους.

 

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

 

Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2019/01/blog-post_980.html

 

 

ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Απλώς, τα Σκόπια έπρεπε να κάνουν υπομονή για 28 χρόνια, μέχρι να έρθει στην εξουσία το ελληνόφωνο κόμμα που θα υπέκυπτε πιο εύκολα στον εκβιασμό τους, με την υπόθεση της φυγάδευσης από στελέχη του ΚΚΕες των ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ από το Βουκουρέστι στα Σκόπια.
ΝΑΙ Ή ΟΧΙ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ;
 

Ας ονομαστούν οι Σκοπιανοί όπως θέλουν ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΠΛΗΝ 153 ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ).

 


 Γράφει ο Δημήτρης ΓιαννόπουλοςΆξεστοι, ξετσίπωτοι, χοντρόπετσοι, απατεώνες τυχοδιώκτες…Κέρδισαν το αύριο για τον εαυτό τους καταστρέφοντας το αύριο του Ελληνισμού. Η μεγαλύτερη προδοσία του γένους των Ελλήνων σε καιρό ειρήνης συντελείται αυτές τις ώρες. Ακόμα και ο Καιρός εκδηλώνει την οργή του, αποτρέποντας την περαιτέρω κακοποίηση αγνών, αθώων πατριωτών και γυναικόπαιδων της Ελλάδας, που πνίγηκαν με τα ληγμένα τοξικά απόβλητα της «κοινοβουλευτικής» κοπροκρατίας. Δε καταφέραμε τελικά να σώσουμε τη Μακεδονία, Ίωνα Δραγούμη! Μας διέβαλαν, μας λοιδώρησαν, μας έβρισαν, μας κτύπησαν, μας εξαπάτησαν, μας εξαπέλυσαν οικονομική και δημογραφική γενοκτονία οι υπεράριθμοι συνειδητοί απόγονοι του Εφιάλτη και του Νενέκου.

Η Αιώνια Μακεδονία των Ελλήνων δικαιούται πλέον να εκδικηθεί σκληρά, όπως αξίζει σε όσους την πρόδωσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, φανερά ή στα μουλωχτά, με πράξεις ή παραλείψεις.

Πρίν δυό μέρες συναντήθηκα με τον Άδωνη Γεωργιάδη για να δώ αν μπορεί να κάνει κάτι για να σωθεί η χώρα, αυτός, ο τέως αρχαιολάτρης και εθνικιστής, ο νυν νούμερο 2 της Νέας Δημοκρατίας.

Παραίτηση Παυλόπουλου; 
Πρόταση μομφής; 
Παραίτηση βουλευτών; 
Αποχώρηση από τη Βουλή και καταγγελία πραξικοπήματος; 

Κάτι, τέλος πάντων, μήπως κερδίσουμε λίγο χρόνο.

«Πιστεύεις ότι ο ξεσηκωμένος κόσμος θα σας αφήσει να πάτε ομαλά σε εκλογές μετά από τέτοιο ξεπούλημα της Μακεδονίας;» τον ρώτησα.

«Μπα, μην το λες,» μου απάντησε. «Μέχρι τον Οκτώβριο που θα γίνουν οι εκλογές ο κόσμος θα το έχει ξεχάσει. Ήδη οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μικρή άνοδο του Σύριζα στη …βόρεια Ελλάδα».

Καλά, και το άρθρο 28 παρ.2;

«Δεν ισχύει η παράγραφος 2, είναι η παράγραφος 1”, είπε ο Άδωνις-Σπυρίδων, βγάζοντας από το συρτάρι του γραφείου του το μπλε «τεφτέρι» του Συντάγματος, να μου το διαβάσει. 

Άσε, ξέρουμε τι λέει το γράμμα… η «πίστη» που ορκιστήκατε πρέπει να αναφέρεται στο περιεχόμενο, την ουσία και το πνεύμα του Συντάγματος (που όμως έχετε ήδη καταπατήσει βάναυσα με τα Μνημόνια): 

Μόνο η Παράγραφος 2 του Άρθρου 28 μιλάει για ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ:

— «μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, αρμοδιότητες οργάνων διεθνών οργανισμών [σσ´: όπως είναι ο μεσολαβητης Μαθιου Νίμιτς του ΟΗΕ που συνέταξε την Συμφωνία των Πρεσπών και «παρέστη ως μάρτυρας σύμφωνα με τις αποφάσεις 817 και 845 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»] 

— για να ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ»!!!!

Δεν σας έχουν μάθει Συντακτικό και Γραμματική στο σχολείο για να βγάζετε νόημα σε σύνθετες προτάσεις, κύριε αρχαιολάγνε Άδωνι;

Τι άλλο θέλετε ρε — αγράμματοι υποκριτές — να γράφει ένα Σύνταγμα που συντάχτηκε 43 χρόνια πρίν από τη Συμφωνία των Πρεσπών για να αναλάβετε τις ευθύνες σας, εφ’ όσον δεν είστε θρασίδειλοι Συνένοχοι του Αίματος;

Εκεί φτάσαμε λοιπόν. 

Να χρησιμοποιούν οι ηγετίσκοι της Νέας Δημοκρατίας ως δικαιολογία απύθμενου κυνισμού την εφιαλτική «πρόβλεψη» του αρχιτέκτονα της Μακεδονικής Προδοσίας του 1992 «Σε 5-10 χρόνια αυτή η κουβέντα θα έχει ξεχαστεί»;

Και ταυτόχρονα ευτελίζουν, παραχαράσσουν και φαλκιδεύουν «κάθε λέξη και γράμμα του Συντάγματος».

Εκτός βεβαια από το άρθρο 120, που τους αφορά προσωπικά, για να κρύβονται πίσω από το πρόσχημα ότι δεν καταλύουν το Δημοκρατικό Πολίτευμα και το Σύνταγμα «με βίαια μέσα».

Αλλά αυτή τη φορά η Ιστορία θα γραφτεί από τους ηττημένους, γιατί το έγκλημα έχει μακριά ουρά που δεν περιορίζεται στο εσωτερικό της κατοχικής «Βουλής των Ελλήνων».

Το «διαπραγματευτικό πλαίσιο» που είχε συμφωνηθεί και υπογραφεί στα παρασκήνια με τη μεσολάβηση των Γερμανών, και ήταν εν γνώσει αυτών που συμμετείχαν στο Συμβούλιο των Αρχηγών Κομμάτων τον Απρίλιο του 1992, έχει ήδη διαρρεύσει από πολύ «έγκυρα» χείλη.

Το μόνο που απομένει είναι να δημοσιευτούν τα Πρακτικά εκείνου του Συμβουλίου για να επιβεβαιωθεί το ξεκίνημα της Μεγάλης Συμπαιγνίας Αθηνών και Σκοπίων σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Αυτό το «διαπραγματευτικό πλαίσιο» προέβλεπε πως τα Σκόπια θα υποχωρήσουν στο θέμα της επίσημης «σύνθετης ονομασίας» του κρατιδίου τους, για να πάρουν ως αντάλλαγμα από το κρατίδιο των Αθηνών τη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» που επικαλούνταν παρανόμως από το 1943.

Δηλαδή πήραν και έδωσαν αυτά ακριβώς που προβλέπει με απόλυτη λεκτική ακρίβεια και πανουργία η Συμφωνία των Πρεσπών!

Απλώς, τα Σκόπια έπρεπε να κάνουν υπομονή για 28 χρόνια, μέχρι να έρθει στην εξουσία το ελληνόφωνο κόμμα που θα υπέκυπτε πιο εύκολα στον εκβιασμό τους, με την υπόθεση της φυγάδευσης από στελέχη του ΚΚΕες των ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ από το Βουκουρέστι στα Σκόπια.

ΝΑΙ Ή ΟΧΙ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ;

Αυτό βεβαια σημαίνει πως κάθε διαπραγμάτευση με τους σφετεριστές τελειώνει με την αποκάλυψη των γεγονότων.

Ας ονομαστούν οι Σκοπιανοί όπως θέλουν ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΠΛΗΝ 153 ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ).

Αυτά όλα θα γίνουν γνωστά προς πάσα κατεύθυνση.
Και τότε να δούμε πόσο ομαλά θα κυλήσει η «μακρά προεκλογική περίοδος» που ετοιμάζει για τον Οκτώβριο το σημερινό «συνταγματικό τόξο» της Βουλής.

Στο μεταξύ, για τη συντριπτική πλειοψηφία των απλών, αγνών και χιλιοπροδομένων Ελλήνων δεν μένει παρά το Μονοπάτι των Θερμοπυλών.

Αυτό που εγκωμιάζει ο Καβάφης
για όσους το «έταξαν» στη ζωή τους:

«Κι όταν είναι πτωχοί, παλ’ εις μικρόν γενναίοι, πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε, πάντοτε την αλήθειαν ομιλούντες, πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.

«Και περισσότερη τιμή τους πρέπει όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν) πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος, κ’ οι Μήδοι επιτέλους θα διαβούνε.»

Ο αληθινός Αγώνας για την Αιώνια Μακεδονία των Ελλήνων τώρα αρχίζει λοιπόν.

ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΔΟΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΔΙΔΑΞΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΗΘΕΙ!

«ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ»!

 

 

Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2019/01/blog-post_823.html

 

Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ … “ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”… ακόμα κι απ’ το δίδυμο του ηλίθιου και του πανηλίθιου… ακόμα κι απ’ τον… “1.000.000 έτη μπροστά”!!!!!!!!!!!!! ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ… 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβολές : 630


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα