Δεν πρόκειται για εκλογές. Πρόκειται για τελετουργικό επικύρωσης των εγκλημάτων των κλόουν.

Δεν πρόκειται για εκλογές. Πρόκειται για τελετουργικό επικύρωσης των εγκλημάτων των κλόουν.

20 Μαΐου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:585
Μοίρασέ το

 

Πρέπει να είναι κάποιος τουλάχιστον καθυστερημενος, για να νομίσει ότι μετέχοντας στο αυθαίρετο και στημένο τελετουργικό των εκλογών, θα αλλάξει κάτι, σε μια διεφθαρμένη κοινωνία, όπου οι πολιτικοί τους αντιπρόσωποι έχουν άμεση σχέση με τους δαίμονες, υπό την καθοδήγηση των οποίων ενεργούν, καθώς πρώτα πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι, και μετά τα βασίλεια.

Η αποχή από το τελετουργικό, είναι ύψιστη πράξη επανάστασης, κι αν είναι μαζική και μεγάλη, κλυδωνιζει συθέμελα την ισχύ της πόρνης, αφαιρώντας δικαιώματα από το κακό

Είναι άξιο ψυχιατρικής έρευνας, το πως ένας πανέξυπνος λαός, αδυνατεί να δει την πραγματικότητα, θεωρώντας ότι συμμετέχοντας στις εκλογές, εν γνώσει του ότι αυτές θα είναι ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ, μπορεί ν’ αλλάξει μια νοσηρή κατάσταση που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, εδώ και 250 χρόνια…

Και επιπλέον, όσοι τολμούν να μιλούν για ΑΠΟΧΗ, ρίπτονται στην πυρά, ενώ επιβεβαιώνεται ο Μάρκ Τουαιν, που είχε πει πως “ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ”!!!

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δεν πρόκειται για εκλογές.
Πρόκειται για τελετουργικό επικύρωσης των εγκλημάτων των κλόουν.
Μετά τις χοντροκομμενες χοντράδες που έγιναν από 1/1/2020, συν τα μνημόνια, και την παραβίαση του δημοψηφίσματος του 2015, μετά από την συνθήκη για τις πανδημίες του διεφθαρμενου ΠΟΥ, που αναστέλλει το διεθνές δίκαιο, προαναγγελοντας τα τρις χειρότερα κατά της ανθρωπότητας, μετά την διαπίστωση της επιστημονικής κοινότητας, ότι η ζημιά που έγινε με τις φόλες, δεν είναι αναστρέψιμη, και τις συνέπειές της δεν τις είδαμε ακόμα, μετά τις αποκαλύψεις που οι περισσότεροι δεν βλέπουν, ότι πρόκειται για την κορύφωση του πολέμου του κακού , κατά της δημιουργίας, ενός πολέμου με υπαρξιακές διαστάσεις, και τα ολοφάνερα σημεία που δείχνουν την Βασιλεία του Θεού, επι θύραις, με την επικείμενη Δεύτερη Παρουσία του Χριστού στην γη, μετά τις εξαγγελίες για το σφράγισμα του χαραγματος που ήδη έχει γίνει, με το ψηφιακό νόμισμα, κατα το Πιερακάκη “ευαγγέλιο” και διανύοντας τους τελευταίους μήνες παράλλαξης του ενδελεχισμού, που δείχνουν το τέλος, και την νέα Αρχή, είναι τουλάχιστον λυπηρό, να υπάρχουν άνθρωποι, και μάλιστα αυτοί που πρωτοστάτησαν στην Αποκάλυψη της παγκόσμιας απάτης, οι οποίοι να μετέχουν στην τελετή επικύρωσης των πεπραγμένων της πόρνης, λίγο πριν την οριστική της καταστροφή, δίδοντάς της το πράσινο φως, για την συνέχιση της βδελυρής πορνειας της, σε όλο τον κόσμο, με τελετουργικά με τον μανδύα των εκλογών.
Τα τεχνάσματα του τύπου ότι η αποχή από το τελετουργικό μεταφράζεται σε ψήφο συμμετοχής υπέρ τους, δεν με αφορούν, είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου.
Πρέπει να είναι κάποιος τουλάχιστον καθυστερημενος, για να νομίσει ότι μετέχοντας στο αυθαίρετο και στημένο τελετουργικό των εκλογών, θα αλλάξει κάτι, σε μια διεφθαρμένη κοινωνία, όπου οι πολιτικοί τους αντιπρόσωποι έχουν άμεση σχέση με τους δαίμονες, υπό την καθοδήγηση των οποίων ενεργούν, καθώς πρώτα πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι, και μετά τα βασίλεια.
Αντίθετα, η αποχή από το τελετουργικό, είναι ύψιστη πράξη επανάστασης, κι αν είναι μαζική και μεγάλη, κλυδωνιζει συθέμελα την ισχύ της πόρνης, αφαιρώντας δικαιώματα από το κακό, και προσθέτοντας δικαιώματα στον Βασιλιά των Εθνών της Δόξης, διατρανώνοντας εκφώνως την επιθυμία του λαού, για την Βασιλεία του Θεού, που ουτως η αλλως θα συμβεί, και απορρίπτοντας τους άρχοντες του κόσμου αυτού.
Όσο για τους εξωκοινοβουλευτικούς σωτήρες, μηδενός εξαιρουμένου, αποτελούν όλοι τους, την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

 

Πηγή

Προβολές : 585


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα