Δεν σας επιτρέπω να με αμφισβητείτε, κύριε Μπέχλη...

10 Νοεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,180
Μοίρασέ το

 

Η απάντησή σας κύριε Μπέχλη, δείχνει παντελή έλλειψη σοβαρότητας, ήθους, ψυχραιμίας και κύρους που οφείλει να έχει ένας πολιτικός αρχηγός.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Θα ξεκινήσω διαφορετικά σήμερα, την ειδησεογραφία, γιατί κάποια πρόσωπα, πρέπει να παίρνουν δημόσιες και άμεσες απαντήσεις…

Εχθές, ανάρτησα το παρακάτω θέμα, με τον κ. Ζώη Μπέχλη, πρόεδρο του Κινήματος 21. (πατήστε το παρακάτω λινκ για να διαβάσετε το θέμα)

Περίεργα πράγματα μας λέει ο κύριος Μπέχλης και γεννώνται ερωτηματικά… (βίντεο)

Στην ανάρτησή μου αυτή, ο κ. Μπέχλης, απάντησε με σχόλιά του στο ιστολόγιό μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ,  και οφείλω δεοντολογικά και συνειδησιακά, όχι μόνον να αναρτήσω τα σχόλιά του, αλλά και να του δώσω και την δική μου απάντηση σε όσα γράφει:

Παραθέτω πρώτα, τα σχόλια του κ. Ζώη Μπέχλη και ακολουθεί η απάντησή μου.

Ο/Η ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ λέει:

ΛΟΙΠΟΝ …μάλλον σας αρεσει το κουτσομπολιο.

Το συγκεκριμενο βίντεο γυρίστηκε με οδηγο άλλον και στον δρόμο απο το νοσοκομείο για το σπίτι μου.

Όχι δεν εχω παρει εξαμηνο πιστοποιητικο και δεν συχνάζω ποτε σε μαγαζια με ή χωρίς πιστοποιητικο.

Αν χρειαστει θα το πάρω για να το χρησιμοποιήσω για λόγους που εγω αξιολογώ.

Τα περί μασώνων αποτελούν ντροπή και μόνον ως αναφορά στο προσωπό μου και απλά δείχνουν ότι αγνοείτε τα του κινήματος 21, στην πραγματικότητα ειναι χαρακτηριστικό της ρουφιανιάς που επικρατεί απο ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ποτέ τίποτα και κοιτούν να σπιλώσουν όσους προσπαθούν να κάνουν αυτό που πρέπει.

Τα λοιπά δεν χρειάζεται να τα σχολιασω….

Ας κρατήσουν την επιθετικοτητά τους κάποιοι για τους εχθρούς μας…εκτός αν είναι και αυτοί εχθροί…ή απλά αργόσχολοι.

Φυσικά η Πόπη μπορεί να αναπαραγάγει ότι θέλει ως δημοσιογράφος

 

Ο/Η ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ λέει:

Και κατι ακόμα…Ο σχολιαστής τι ακριβώς αντιπροσωπεύει με την εμπάθεια που επιδεικνύει;;;;;

ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ;;;;;;

Μάλλον όχι διότι υπάρχουν σημαντικότερα θέματα να ασχοληθεί κάποιος…

ΥΓ ….ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

 

Παραθέτω κι ένα τρίτο σχόλιο, έχοντας την άποψη πως σ’ αυτό ο κ. Μπέχλης, σχολίασε χωρίς να βάλει το όνομά του.

Έτσι είναι κύριε Μπέχλη;

 

Ο/Η Ανώνυμος λέει:

ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕ …ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ..ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΣ

 

Πάμε τώρα και στις δικές μου απαντήσεις:

Κύριε Μπέχλη, σε ότι με αφορά, σας πληροφορώ πως σιχαίνομαι το κουτσομπολιό γενικώς.

Εδώ όμως πρόκειται για τον πολιτικό αρχηγό ενός Κινήματος, το οποίο διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού, για να εισέλθει στο κοινοβούλιο ουχί το ελληνικό, αλλά του Ρότσιλντ… έτσι για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα…

Οπότε σ’ αυτή την περίπτωση, δεν πρόκειται για κουτσομπολιό, αλλά για ερωτήματα που έχει δικαίωμα κάθε πολίτης ή αναγνώστης, να έχει.

Κι εσείς, ακόμα και κακοπροαίρετα να είναι τα ερωτήματα, έχετε υποχρέωση ως πολιτικός αρχηγός, να τα δέχεστε και να απαντάτε.

Ας δούμε μια μια τις προτάσεις που γράφετε στο πρώτο σχόλιό σας.

Ισχυρίζεστε πως δεν ήσασταν εσείς οδηγός, αλλά κάποιος άλλος κι εσείς, ήσασταν συνοδηγός.

Από πότε η χειρολαβή του αυτοκινήτου στο οποίο ήσασταν ως συνοδηγός, όπως ισχυρίζεστε, βρίσκεται στην δεξιά πλευρά (όπως κοιτάμε την εικόνα) και όχι στην αριστερή του συνοδηγού;;;

Μέχρι κι εγώ που δεν οδηγώ αυτό το γνωρίζω…

Κι εσείς, πιάνετε την χειρολαβή, με το αριστερό σας χέρι και όχι με το δεξί…(πάντα όπως κοιτάμε την εικόνα)…

Παράξενο δεν είναι αυτό;

Προσωπικά, θα ήθελα να δεχθώ την διαβεβαίωσή σας, πως δεν έχετε πάρει εξάμηνο πιστοποιητικό, αλλά η συνέχεια των όσων γράφετε, με… δυσκολεύει να αποδεχθώ την… “αλήθεια σας”…

Και η συνέχεια, είναι αυτή που γράφετε περί μασσονίας.

Δηλαδή, διαψεύδετε δέκα ανθρώπους που ήταν παρόντες στο σπίτι μου, και σας ετέθη μπροστά τους το πρώτο όνομα από τους δέκα μασσόνους που έχουν εισχωρήσει στο Κίνημά σας;

Διαψεύδετε ανθρώπους που έχουν υψηλότατο κύρος και ευρύτατη αποδοχή από μια πολύ μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού;

Ανθρώπους όχι μόνον με κύρος, αλλά και με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Και το σταματώ εδώ, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά, πως έχω δίκιο, κι ας αρνείστε να το αποδεχθείτε και να το παραδεχθείτε  δημοσίως.

Ακόμα και ο συνάδελφος δημοσιογράφος κ. Σπύρος Χατζάρας, ο οποίος ήταν παρών και με τον οποίον ήλθατε, θέλω να πιστεύω πως θα συμφωνήσει πως σας ετέθη το θέμα δέκα μασσόνων στο Κίνημά σας, στην συγκεκριμένη συνάντηση στο σπίτι μου.

Χρησιμοποιείτε το μικρό όνομά μου, απόδειξη ότι γνωριζόμαστε εκ του σύνεγγυς… μπορώ ακόμα να σας θυμίσω τι φορούσα και τι φορούσατε…

Σε μια δημόσια συζήτηση όμως, ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω το μικρό σας όνομα, αλλά το επίθετό σας, όπως θα χρησιμοποιήσω και το επώνυμο ΕΝΤΙΜΩΝ, ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Είναι θέμα… τακτ…

Στην δε πρότασή σας στην οποία γράφετε: “Τα περί μασώνων αποτελούν ντροπή και μόνον ως αναφορά στο προσωπό μου και απλά δείχνουν ότι αγνοείτε τα του κινήματος 21, στην πραγματικότητα ειναι χαρακτηριστικό της ρουφιανιάς που επικρατεί απο ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ποτέ τίποτα και κοιτούν να σπιλώσουν όσους προσπαθούν να κάνουν αυτό που πρέπει.”, απαντώ:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Η απάντησή σας, δείχνει παντελή έλλειψη σοβαρότητας, ήθους, ψυχραιμίας και κύρους που οφείλει να έχει ένας πολιτικός αρχηγός.

Τον ρόλο του ρουφιάνου, δεν τον έπαιξα ποτέ και δεν θα τον παίξω στη ζωή μου.

Όσο για το τι έχω κάνει στη ζωή μου, επιτρέψτε μου να το γνωρίζω εγώ και όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, με εκτιμούν και με εμπιστεύονται δεκαετίες τώρα.

Δεν σκοπεύω να περιαυτολογήσω, κύριε Μπέχλη…

Οφείλετε όμως να γνωρίζετε, πως ο δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να ελέγχει και να κρίνει όσους είτε κατέχουν θέσεις εξουσίας, είτε διεκδικούν θέσεις εξουσίας, μέσα από πολιτικές  ή άλλες  θέσεις… και όχι να χαϊδεύει αυτιά.

Είκοσι πέντε χρόνια δημοσιογραφικών αγώνων  με αποδείξεις για το ήθος μου, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ Ή … ΑΠΡΑΞΙΑ.

Στόχος μου, δεν είναι η σπίλωσή σας, κύριε Μπέχλη, αλλά η διόρθωση των λαθών σας, γιατί δεν μου επιτρέπεται να παραγνωρίζω ότι έχετε και σωστές θέσεις στο Κίνημά σας…

Αν θέλετε να το αντιληφθείτε, έχει καλώς… διαφορετικά, θα φάτε τα μούτρα σας (πολιτικώς).

Επιπλέον, δεν σας επιτρέπω να με αμφισβητείτε, κύριε Μπέχλη…

Είκοσι πέντε χρόνια στην δημοσιογραφία, έχω δώσει χιλιάδες εξετάσεις του Ήθους και της Αξιοπρέπειάς μου και ως Άνθρωπος και ως Δημοσιογράφος… και συνεχίζω να δίνω καθημερινά και να ελέγχομαι γι αυτά που γράφω και λέω, θεωρώντας υποχρέωση των αναγνωστών μου και καθήκον τους να με ελέγχουν, καθ’ ότι ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ… και πρώτη εγώ.

Κι εσείς ελέγχεστε, κύριε Μπέχλη… και πρέπει να ελέγχεστε, για πολλούς λόγους, όπως πρέπει να ελέγχεται κάθε πολιτικός αρχηγός…ή άλλος παράγοντας του δημόσιου βίου,  όπως πρέπει να ελέγχομαι κι εγώ ως δημοσιογράφος.

Αλλάξτε τον τρόπο απαντήσεών σας.

Εκτίθεστε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το τρίτο σχόλιο, αυτό στο οποίο χαρακτηρίζεται “ΓΕΛΟΙΟΣ” κάποιος σχολιαστής, μήπως είναι δικό σας;

Γιατί αυτή την αίσθηση έχω… και δεν την έχω τυχαία…

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, και αν προκληθώ, θα χρησιμοποιήσω πιο σκληρή γλώσσα.

 

Πηγή σχολίων και προηγούμενης ανάρτησης

Προβολές : 2,180


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα