Δεν συμμερίζεται την ανησυχία των πολιτών για τους πλειστηριασμούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δεν συμμερίζεται την ανησυχία των πολιτών για τους πλειστηριασμούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης

18 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:323
Μοίρασέ το

 

Εμφανής η απορία του πρωθυπουργού για τις αντιδράσεις έπειτα από την απόφαση του Αρείου Πάγου

Θάθελα να ‘ξερα ΠΟΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ με την αμύθητη περιουσία, την ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ FUND ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…
Θα ‘θελα να ‘ξερα, ποιοί θα ψηφίσουν αυτό το σίχαμα της οικουμένης, που ούτε ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ … ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ…
Θα ‘θελα να ΄ξερα, ΠΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ…
ΠΟΙΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

 

Συντάκτης: κύριος Μάξιμος

Για λαϊκισμό κατηγορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσους αντιδρούν και επιτίθεται στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη, έπειτα από την δημοσιοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου που δίνει το πράσινο φως για διενέργεια κατασχέσεων πρώτης κατοικίας από τους servicers.

Ο πρωθυπουργός αντιτίθεται ακόμα και σε όσους συνεργάτες του προτείνουν να υπάρξει κάποια νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές.

Αντίθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, προστατεύει αποτελεσματικά τους δανειολήπτες.

Ο ίδιος μάλιστα για να τεκμηριώσει την άποψη του φέρεται να είπε σε στενούς συνεργάτες του:

«Ρε παιδιά εμείς χρωστάμε 430 εκατομμύρια € και δεν μας έχουν κατάσχει ούτε συνδετήρα»!

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τον ισχυρισμό του;

 

Πηγή

Προβολές : 323


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα