Δημήτρης Αλεξόπουλος : «Έξυπνη σκόνη» : το χάραγμα είναι εδώ και είναι αόρατο!

Δημήτρης Αλεξόπουλος : «Έξυπνη σκόνη» : το χάραγμα είναι εδώ και είναι αόρατο!

23 Σεπτεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,737
Μοίρασέ το

 

Ο γνωστός ιδρυτής των wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ προειδοποίησε την ανθρωπότητα για τους ενδεχόμενους κινδύνους της έξυπνης σκόνης σε συνέντευξή του όπου τόνισε, ότι πρόκειται για μία: “διαβολικά έξυπνη σκόνη που θα κάνει τους ανθρώπους ένα ζωντανό δίκτυο παρακολούθησης και πληροφοριών όπως το ιντερνετ μόνο που τη θέση του υπολογιστη,θα παίρνει ο άνθρωπος.

Η κυβέρνηση θα μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τη ζωή μας ανα πάσα στιγμή “.

Ξεχάστε τις κάρτες,τα τσιπάκια και τα bar codes στο δέρμα,η νέα τάξη έχει ήδη προχωρήσει πολύ στον απόλυτο έλεγχο των πολιτών με τη χρήση της «έξυπνης σκόνης».

 

Τι είναι η έξυπνη σκόνη;

 

Σκεφτείτε ηλεκτρονικές συσκευές στο μέγεθος κόκκου άμμου( ή ακόμα και μικρότερες),εξοπλισμένες με μικροκάμερες, αισθητήρες και κάθε άλλο μέσο μετάδοσης δεδομένων οι οποίες ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα και επικάθονται ή ακόμα και εισχωρούν στους πόρους του δέρματος και παρακολουθούν σε ζωντανό χρόνο τις δραστηριότητες και τη φυσική κατάσταση του ανθρώπου στον οποίο έχουν εγκατασταθεί.

Τσιπάκια έξυπνης σκόνης.

Καλούνται MEMS (microelectromechanical systems) δηλαδή μικροηλεκτρομηχανικά συστήματα.Τα MEMS μπορούν να εντοπίζουν σχεδόν οτιδήποτε: από δονήσεις και φώς μέχρι τις μεταβολές θερμοκρασίας.

Παρόλο του ότι έχουν το μέγεθος κόκκου άμμου διαθέτουν πολύ μεγάλο ποσό ενέργειας.

Η τεχνολογία τους βασίζεται στην αυτόνομη παροχή ενέργειας την ασύρματη επικοινωνία μαζί με υψηλή υπολογιστική ισχύ. Όλα αυτά συνδυασμένα σε μία σχεδόν αόρατη συσκευή μεγέθους σκόνης.

Η έξυπνη σκόνη στον πόλεμο: το ελικόπτερο ψεκάζει το εχθρικό άρμα μάχης και ο στρατιώτης με ειδική συσκευή λαμβάνει τα δεδομένα που του στέλνουν τα σωματίδια της σκόνης.

 

Η προειδοποίηση του Julian Assange

 

Ο γνωστός ιδρυτής των wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ προειδοποίησε την ανθρωπότητα για τους ενδεχόμενους κινδύνους της έξυπνης σκόνης σε συνέντευξή του όπου τόνισε,ότι πρόκειται για μία: “διαβολικά έξυπνη σκόνη που θα κάνει τους ανθρώπους ένα ζωντανό δίκτυο παρακολούθησης και πληροφοριών όπως το ιντερνετ μόνο που τη θέση του υπολογιστη,θα παίρνει ο άνθρωπος.

Η κυβέρνηση θα μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τη ζωή μας ανα πάσα στιγμή “.

Σαν λύση προτείνει την μαζική πληροφόρηση και κινητοποίηση των πολιτών και το διαμοιρασμό της τεχνολογίας σε οποιονδήποτε τη θελήσει,όπως ακριβώς είναι ελεύθερο το ίντερνετ και αυτό γιατί τότε η συγκεκριμένη τεχνολογία θα γίνει παρωχημένη και θα χάσει την «ειδική» αξία της για τη νέα τάξη.

Πως εισχωρεί η έξυπνη σκόνη στον εγκέφαλο.Ας φανταστούμε τι μπορεί να κάνει απο κει και πέρα στον άνθρωπο.

Πως λειτουργεί η έξυπνη σκόνη;

 

Τα MEMS συλλέγουν μεγάλο αριθμό δεδομένων όπως πχ τα σχετικά με την πίεση,θερμοκρασία,άγχος,ήχο κτλ ύστερα τα αποθηκεύουν στη μνήμη τους και προχωρούν σε επεξεργασία τους μέσω του ενσωματωμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή τους.

Τα MEMS μπορούν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται μεταξύ τους σαν μία μεγάλη μονάδα επεξεργασίας δεδομένων.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τομείς όπως τη γεωργία,την ιατρική ,τη βιομηχανία,τις καθημερινές δοσοληψίες,τα ψώνια αλλά και τη κατασκοπία την αστυνόμευση τη τρομοκρατια και τον πόλεμο.

Λόγω μικρότατου μεγέθους θα είναι σχεδόν αδύνατο να ελεγχθεί η σκόνη ενώ, αν αυτό καταστεί ποτέ δυνατό θα είναι εξαιρετικά δαπανηρό.

Η τεχνολογία έξυπνης σκόνης,έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη της από το 1992, με έρευνα από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες, όπως οι IBM, η General Electric Cargill και η Cisco Systems.

Ωστόσο, αυτές οι ίδιες εταιρείες είναι της πεποίθησης ότι η τεχνολογία θα μπορούσε να καταλήξει να διαταράξει την οικονομία ή ακόμα και ολόκληρο τον κόσμο.

Βιοαισθητήρας τοποθετημένος σε ανθρώπινο ιστό.Τέτοιους θα έχουν τα όργανα της νέας τάξης για να λαμβάνουν τις πληροφορίες της έξυπνης σκόνης αλλά και κάθε πολίτης που θα θελει να ψωνίσει κάτι ή να απολαύσει υπηρεσίες.

Φυσικά η νέα τάξη αδιαφορεί για το τι λένε δημόσια οι εταιρίες και προχωρά στην παραγωγή της σκόνης που θα κάνει τους ανθρώπους ακούσια ρομποτάκια.

Σαν επίλογο ας αναλογιστούμε τι είπε ο Ιησούς για τη πίστη σαν κόκκο σινάπεως όταν ρωτήθηκε απο τους μαθητές του γιατί οι ίδιοι δεν μπορούσαν να εκβάλλουν το δαιμόνιο της επιληψίας. Επιληψία που η έξυπνη σκόνη θα μπορεί να προκαλέσει σε όποιον μπεί μέσα του-ακριβώς όπως κάνει ένα δαιμόνιο!

«δια την ολιγοπιστία σας. Σας βεβαιώνω πως αν είχατε πίστη έστω και σαν κόκκο σινάπεως, θα λέγατε σ’ αυτό το βουνό πήγαινε από εδώ εκεί και θα πήγαινε και τίποτε δεν θα ήταν αδύνατο σε σας. Αυτό δε το δαιμονικό γένος (οι δαίμονες της επιληψίας) δεν βγαίνει παρά μόνο με προσευχή και νηστεία» Ματθ.17.19-21.

Κόκκος σινάπεως και πίστης ο Χριστός – κόκκος μετάλλου και διαστροφής ο αντίχριστος που όλα τα κάνει ανάποδα για να καταστρέψει τις ψυχές των πιστών.

 

Πηγή

Προβολές : 1,737


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα