Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Ποιά είναι τα πιο προφανή τεκμήρια της εγκληματικής Συγκάλυψης”!!! ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!

Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Ποιά είναι τα πιο προφανή τεκμήρια της εγκληματικής Συγκάλυψης”!!! ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!

18 Μαρτίου, 2023 31 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,077
Μοίρασέ το

 

ΤΟ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

ΜΕΡΟΣ Β’: ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΗ ΚΟΡΩΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια τραγωδία, που πολύ φοβάμαι πως όσο περνούν οι μέρες, θ’ αποκαλύπτονται όλο και πιο φρικτές εικόνες.

Στο προηγούμενο άρθρο του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος, είχε κάνει τις πρώτες σημαντικές αποκαλύψεις.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος, αποκαλύπτει ΤΟ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Κι αν ίσως οι λέξεις ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΟ, φάνηκε περίεργο σε κάποιους, η συνέχεια είναι πιο αποκαλυπτική και πολύ πιο τραγική, αφήνοντας να φανούν πολλά περισσότερα πίσω από τις λέξεις και ανάμεσα στις γραμμές του νέου αποκαλυπτικού άρθρου του…

Ερωτήματα που οδηγούν σε ασύλληπτες καταστάσεις…

Μιλάμε πλέον για εγκαύματα που προήλθαν από ακτινοβολία…

Γιατί μόνο τέτοια μπορούν να δημιουργηθούν, αν έχει χρησιμοποιηθεί ραδιενέργεια και να μολύνουν όλους όσους βρέθηκαν όχι μόνο στον χώρο της τραγωδίας αλλά και στην συνέχεια στα νοσοκομεία, ή αυτούς που σώθηκαν και επέστρεψαν στα σπίτια τους…

Έγραψα σε σχόλιό μουεδώ…για την πιθανότητα να χρησιμοποιήθηκαν ενεργειακά όπλα, δευτερόλεπτα πριν την σύγκρουση… και δεν το έγραψα τυχαία…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ;;;

ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ;;;

Όλες αυτές, είναι σκέψεις που προκύπτουν και από το αποκαλυπτικό άρθρο του Δημήτρη Γιαννόπουλου…

Πολύ φοβάμαι πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΑΞΕΙΔΕΥΑΝ, ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εξοργιστικό σε μιά προμελετημένη και τετελεσμένη μαζική δολοφονία από την επιχείρηση Συγκάλυψης της. Αυτοί που την επιτελούν έχουν ως προμετωπίδα του ασύμμετρου πολέμου τους το απόφθεγμα του Χίτλερ: «Όσο πιο μεγάλο το Ψέμα τόσο πιο εύκολα γίνεται πιστευτό».

 

 Είναι αυτό που κάνει ακόμα και τον πιο επιφυλακτικό ερευνητή να γίνει τόσο σκληρός όσο η Αλήθεια και τόσο ασυμβίβαστος όσο η Δικαιοσύνη. Του υπενθυμίζει το σύνθημα που αντηχούσε στους δρόμους της Αθήνας το 1974, στο 20 έτος της ενηλικίωσης του: 

ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ. 

 

Ήταν τότε που εκατοντάδες χιλιάδες λαού απαιτούσαν να μη παραμείνει θαμμένος κάτω από τα ματωμένα συντρίμμια της Μεγαλονήσου ή καμμένος στην υψικάμινο της Χαλυβουργικής, ο λεγόμενος «Φάκελος της Κύπρου», η πιο ξεδιάντροπη Συνομωσία Εσχάτης Προδοσίας στην ιστορία του Ελληνισμού που παραμένει «ακαταδίωκτη», ανεκδίκαστη και ατιμώρητη επί μισό αιώνα!

 

Χρειάζεται καλπάζουσα φαντασία «συνομωσιολόγου» για να καταλάβει κανείς πώς συμβαίνει όλες οι εξουσίες ενός κράτους να εμφανίζονται τη μια μέρα τόσο διεφθαρμένες, ανίκανες, δυσκίνητες, ανάλγητες ή ανοργάνωτες προκειμένου σε 23 συνεχόμενα χρόνια να αποτρέψουν ένα αδιανόητο πολύνεκρο  «δυστύχημα» σύγκρουσης τρένων που διανύουν απο αντίθετες κατευθύνσεις 40 χιλιομέτρα πάνω στο ίδιο ρεύμα της σιδηροτροχιάς… Και την άλλη μέρα να γίνονται ως δια μαγείας τόσο ικανές, ταχύρρυθμες και αποτελεσματικές για να συγκαλύψουν  αριστουργηματικά και τελεσίδικα κάθε ίχνος πιθανής «προμελέτης».

 

Ποιά είναι τα πιο προφανή τεκμήρια της εγκληματικής Συγκάλυψης;

Θα αναφέρουμε κατ’αρχάς μόνο δύο:

1. Μέσα σε μια εβδομάδα κατάφεραν να μετακινήσουν και εξαφανίσουν κάθε παραμορφωμένη μάζα σιδερικού, κάθε εκτροχιασμένο ή άθικτο βαγόνι, κάθε κομμάτι νεκρής σάρκας, από τον τόπο του δυστυχήματος χωρίς τη διενέργεια στοιχειώδους αυτοψίας από ειδικευμένους πραγματογνώμονες σιδηροδρομικών ατυχημάτων.

Δύο μέρες αργότερα, ο ίδιος δυσκίνητος γραφειοκρατικός μηχανισμός κατάφερε να μεταφέρει τόνους ασφάλτου, τσιμέντου, άμμου και χαλικιού για να καλύψει κάθε σπιθαμή του επίμαχου χώρου και να αντικαταστήσει τις κατεστραμμένες σιδηρογραμμές μαζί με όλο τον ηλεκτρικό εξοπλισμό τους.

2. Επί 16 μέρες ακούγαμε τις πιο απίθανες παραδοξολογίες στοχοποίησης των δύο εξιλαστήριων θυμάτων αυτής της τραγωδίας: του προφυλακισμένου Σταθμάρχη Λάρισας και του νεκρού Εργοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας IC62.

Μέχρι που οι Τούρκοι αποφάσισαν ή «πείστηκαν» επιτέλους να ελευθερώσουν τον φυλακισμένο πατέρα του ΔΕΥΤΕΡΟΥ εργοδηγου της IC62 για να παραστεί στη κηδεία του γιού του!

Τότε καταλάβαμε πως δεν ήταν ένας, αλλά δύο Εργοδηγοί που μαζί διήνυσαν 26 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα «καθόδου» της διπλής γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη, χωρίς να ξέρουν πως την ίδια περίπου στιγμή είχε ξεκινήσει από τον σταθμό των Νέων Πόρων η εμπορική αμαξοστοιχία 63503 κατευθυνόμενη καταπάνω τους από την αντίθετη κατεύθυνση με προορισμό το Σταθμό Λάρισας — δηλαδή εκεί όπου ο αποδιοπομπαίος Σταθμάρχης είχε καταγράψει ιδιοχείρως το χρόνο αναχώρησης των δύο τρένων: 23:04 της επιβατικής και 23:05 της εμπορικής!

Στο προηγούμενο άρθρο αυτής της έρευνας  είχαμε δείξει παραστατικά πόσο «ιλιγγιωδώς» απίθανο ήταν να συμβεί αυτή η «σύμπτωση» χωρίς ο ΕΝΑΣ εργοδηγός της επιβατικής να μην έχει λάβει απόλυτη διαβεβαίωση από ανώτερη πηγή Ελέγχου του Σιδηροδρομικού Δικτύου της χώρας πως η εμπορική αμαξοστοιχία είχε σταματήσει στο Σταθμό των Νέων Πόρων και θα περίμενε για περίπου 20 λεπτά εκεί, μέχρι την έλευση της επιβατικής αμαξοστοιχίας για επαναφορά της στο σωστό ρεύμα κυκλοφορίας. Αφού μάλιστα, αμφότερα τα τραίνα είχαν ήδη καθυστερήσει — λόγω ταυτοχρόνων «βλαβών» — επί μία περίπου ώρα την προγραμματισμένη αναχώρηση τους για την ολέθρια διαδρομή προς το Θάνατο!

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος, αποκαλύπτει ΤΟ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

 

Τελικά μάθαμε πως δεν ήταν ένας, αλλά δύο, οι νεκροί εργοδηγοί της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που έπεσαν σε αυτή την σατανική Παγίδα, μαζί με τους δύο εργοδηγούς της εμπορικής ΚΑΙ τον τραγικό Σταθμάρχη Λάρισας.

 

Λόγω έλλειψης τεχνικών γνώσεων σχετικά με Φυσική Χαμηλής Ενέργειας, ηλεκτροβαρυτικά πεδία, διαμήκη ενεργειακά κύματα, πηνία Tesla, εκκενώσεις Ηλεκτρικών Τόξων και Κορώνες Πλάσματος, δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε επακριβώς τα ίχνη-πειστήρια που έπρεπε να «τσιμεντωθούν» κατεπειγόντως στην περιοχή του δυστυχήματος. 

Ήταν μήπως υπολείμματα τοξικών χημικών ουσιών, ραδιενεργών αποβλήτων, εκρηκτικών υλών, πολεμοφοδίων ή «λαδιών» που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία, ναυλωμένη από δυό εταιρίες κολοσσούς της βιομηχανίας Διηπειρωτικών Μεταφορών, την OOCL (Oriental Overseas Container Line) και την ZIMonitor;

Κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχε αποκλειστεί από την πρώτη μέρα του δυστυχήματος, αφού οι πρώτες φωτογραφίες (με κορυφαία εκείνη του Ανάποδου Σταυρού στο μέσο του «σαλονιού» των σελίδων 16-17 της RealNews 12-3-23)  έδειχναν πως όλα τα 10 βαγόνια κλειστών κοντέινερ παρέμειναν εμφανώς άθικτα, χωρίς να έχουν καν εκτροχιαστεί, με ευδιάκριτα τα έγχρωμα λογότυπα και τους κωδικούς κιβωτίων των δύο ξένων εταιριών στα κατάλευκα βαγόνια της κάθε μιας!

Αυτό το φαινόμενο της 80% άθικτης αμαξοστοιχίας, δεν κατάφερε να αναπαραστήσει καμιά από τις ψηφιακές «προσομοιώσεις» σύγκρουσης των δύο τρένων που κατα κόρον προέβαλαν τα τηλεοπτικά κανάλια. 

 

 Γι αυτό άλλωστε, από τη δεύτερη μέρα του συμβάντος, τα περισσότερα από αυτά τα βαγόνια είχαν αποχωρήσει με …οπισθοχωρία, σαν να μη συνέβη τίποτα!

Διασώθηκαν έτσι από την οικονομική ζημιά τα «παρασκευάσματα διατροφής, μπύρες και σύρματα από σίδηρο» που υποτίθεται πως μετέφεραν οι δύο κολοσσοί του παγκόσμιου εμπορίου!

 

Ευτυχώς όμως, οι επιστημονικές γνώσεις της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης, έδωσαν τη μόνη λογική εξήγηση για την τοξική ουσία που έπρεπε κατεπειγόντως να «τσιμεντωθεί» για να ολοκληρωθεί το έργο της Συγκάλυψης. Ήταν η τοξική σκόνη από την καθίζηση των σωματιδίων ιονισμενης ατμοσφαιρας που προκάλεσε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η εκτυφλωτική  λάμψη μιας πρωτοφανούς ηλεκτρικής εκκένωσης.

 

 

Το ότι δεν τυφλώθηκε κανένας από τους εκατοντάδες επιβάτες που επιβίωσαν του δυστυχήματος καθώς και οι δεκάδες οδηγοί αυτοκινήτων που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή αμέριμνοι στην Εθνική Οδό και τους γύρω δρόμους, οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός πως κανένας δεν είχε το βλέμμα του στραμμένο κατευθείαν προς τον μικρό ήλιο της εκκένωσης Corona. Μόνο οι δύο βιντεοκάμερες που απαθανάτισαν το συμβάν από απόσταση ασφαλείας 650 μέτρων είχαν αυτό το προνόμιο.

«Σε καμία περίπτωση πάντως δεν δικαιολογείται η επικάλυψη με τσιμέντο  της σκηνής – τόπου του εγκλήματος/δυστυχήματος από τα παρακάτω. Η ζημιά είχε γίνει.

 

«Είναι γνωστό ότι η  ύπαρξη  ηλεκτρικού τόξου  (στο οποίο , κατέληξαν κάποιοι, ότι  οφείλεται το «μανιτάρι φωτιάς ») που δημιουργήθηκε – πιστοποιείται εκ των υστέρων και από μια  λευκή τοξική σκόνη – επικίνδυνη για τους πνεύμονες, τα μάτια  και το δέρμα – που επικάθεται στο  γύρω περιβάλλον.

«Πυροσβέστες, αστυνομικοί , όσοι προσέτρεξαν να βοηθήσουν , όσοι βρέθηκαν  στο πεδίο  αυτό της τραγωδίας, εκτέθηκαν  για ώρες σ αυτήν την τοξική σκόνη που δημιουργήθηκε από το τεράστιο ηλεκτρικό τόξο που προκλήθηκε από την αδιανόητη σύγκρουση των δύο μοιραίων ηλεκτρικών τρένων και που με σύμμαχο το σκοτάδι και τον πανικό, μπήκε στα πνευμόνια τους και επικάθησε στο δέρμα τους

 

«Κανείς δεν τους προειδοποίησε να φορούν τουλάχιστον προστατευτική μάσκα, αντί αυτού, έσπευσαν να τσιμεντάρουν τη γύρω περιοχή, όταν ήταν αργά. Γιατί, αφού ήταν αργά;

«Άλλο ένα σοβαρό δείγμα της αποσύνθεσης και της έλλειψης εκπαίδευσης του κρατικού μηχανισμού που δρα στα τυφλά.

 

«‘Η μήπως δεν ήταν ηλεκτρικό τόξο αλλά εκκένωση corona, αυτό που προκάλεσε τόσους νεκρούς από την φωτιά  που δημιουργήθηκε;

Είχαν τα μοιραία  τρένα συστήματα προστασίας από ηλεκτρικά τόξα ;

 

«Ως γνωστόν οι  εκκενώσεις Corona λαμβάνουν χώρα στην επιφάνεια των αγωγών μιας γραμμής μεταφοράς, όταν η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου (στην επιφάνεια του αγωγού) υπερβεί μια τιμή, και έτσι ξεκινάνε οι ηλεκτρικές εκκενώσεις στο στρώμα του αέρα.” (https://www.triklopodia.gr/ο-υ-α-αποκάλυψη-σε-τοξική-λευκή-σκόνη-ε/)

 

Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει: 

 

Το «αδιανόητο» του «εγκλήματος/δυστυχήματος» που υπογραμμίζει η ανακοίνωση της ΟΥΑ, ήταν ευθέως ανάλογο του «αδιανόητου» Λάθους που επιρρίπτεται στα πέντε εξιλαστήρια θύματα της Τραγωδίας: τον Σταθμάρχη Λάρισας και τους τέσσερις μηχανοδηγούς των δύο αμαξοστοιχιών.

Αλλά εξίσου «αδιανόητο» ήταν το μέγεθος των «εκκενώσεων Corona» το οποίο απαθανάτισε με γεωμετρική ακρίβεια το τηλεοπτικό συνεργείο που είχε στηθεί σε απόσταση 650 μέτρων, στο Μηχανοστάσιο Ηλεκτροδότησης δίπλα στην είσοδο της Δίδυμης Σήραγγας των Τεμπών.

 

Έτσι, προχωρώντας «στα τυφλά», η εκτυφλωτική Κορώνα της Συγκάλυψης δίνει τη θέση της στο Αναστάσιμο Φως της Αλήθειας η οποία θα «ελευθερώσει υμάς» και θα οδηγήσει στη Νέμεση «δι’ ελέου και φόβου περαίνουσα την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν».

 

ΥΓ: Επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, παραδίδω στη δημοσιότητα χωρίς κανένα σχόλιο, μικρό μέρος των φωτογραφιών και χαρτών που μελετήθηκαν σε αυτή την έρευνα.

Με θερμές ευχαριστίες προς τις πρωτογενείς πηγές τους από το ελληνικό διαδίκτυο και ιδιαίτερα τα εξαιρετικά εργαλεία των Google Maps και Google Earth. 

— ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

Προβολές : 2,077


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα