Δημήτρης Κ. Τζανακάκης: “Kάτι δεν μου πάει καλά  στην υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη.”

7 Ιουλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Έχω πει και επιμένω πως για την κατάντια σ’ αυτή τη χώρα και σ’ αυτή την κοινωνία τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η εκπορνευμένη δημοσιογραφία και η επίσης εκπορνευμένη δικαιοσύνη και στη δεύτερη περιλαμβάνω και την αστυνομία.

Aπό τα τσουβαλιάσματα συνήθως κερδισμένοι βγαίνουν οι πιο βρώμικοι και αν τα τσουβαλιάσματα γενικευτούν, είναι βέβαιο ότι το ίδιο το θέμα της κακοποίησης γυναικών θα χαθεί!

 

 

 

 

Το τι κάνει στην προσωπική του ζωή ο Αδαμαντίδης και ο κάθε καλλιτέχνης, και αν θέλει να φάει το κεφάλι του, από τη στιγμή που δεν με προκαλεί με χυδαιότητα (στυλ Λιγνάδη – Φιλιππίδη – Φουρθιώτη και λοιπών “επώνυμων”) μου είναι αδιάφορο.

Το αν έσπασε ή όχι στο ξύλο μια συνοδό κυρίων, ούτε κι αυτό μ’ ενδιαφέρει… ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται… ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ…

Με ενδιαφέρει όμως η βρωμιά της “δικαιοσύνης”, της “δημοσιογραφίας” και της “αστυνομίας”… και η κατάντια της κοινωνίας μας, που τα καταπίνει και τα τσουβαλιάζει όλα…

Και σ΄αυτά, θα συμφωνήσω με τον αρθρογράφο…

Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που ασχολούμαι με το θέμα Αδαμαντίδη…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δημήτρης Κ. Τζανακάκης 

Ότι ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης είναι μανιώδης και μάλλον αθεράπευτα εξαρτημένος τζογαδόρος είναι γνωστό.
Κατά καιρούς έχει συλληφθεί σε μαγαζιά παράνομου τζόγου και μάλιστα οι συλλήψεις του από την αστυνομία ήταν τόσο συχνές, κάτι σαν “δουλειά δεν έχουμε απόψε, πάμε να πιάσουμε τον Αδαμαντίδη”.
Βέβαια αυτή η μανία των μπάτσων με τον συγκεκριμένο τζογαδόρο έχει και μια εξήγηση, ο ίδιος επανειλημμένως έχει πει ότι συνειδητά πάει σε παράνομα μαγαζιά και ότι δεν πρόκειται να πάει στα κοντά 300 ή και παραπάνω μικρά και μεγάλα καζίνο που υπάρχουν και λειτουργούν στην Αττική συχνά υπο την προστασία των μπάτσων οι οποίοι μιζάρονται από αυτά.
Είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα γίνει πελάτης τους.
Ο Θέμης Αδαμαντίδης λοιπόν είχε και έχει πάθος με τον τζόγο, σίγουρα έχει κάνει και χρήση ουσιών –δεν είναι ασυνήθιστο αυτό στον επαγγελματικό του χώρο.
Τα πάθη λοιπόν δεν του λείπουν, αλλά αυτά δεν τον καθιστούν αυτόματα εγκληματία γενικού κατηγορητηρίου και παντός καιρού, ούτε μπορεί να του φορτώσουν τον μισό Ποινικό Κώδικα.
Από προχθές, ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται κατηγορούμενος ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συντρόφου του κυρίας Βαρβάρας Κίρκη, συνελήφθη αμέσως, κρατήθηκε και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Πήρε προθεσμία μέχρι αύριο και στο μεταξύ εμφανίστηκε και η πρώην σύζυγος του Αναστασία Στεφάνοβα από την Βουλγαρία όπου έχει φύγει με τα παιδιά τους και του εκτόξευσε και άλλες κατηγορίες ότι και σε εκείνη είχε βίαη συμπεριφορά.
Εκείνος πάλι προσέλαβε δικηγόρο για να τον υπερασπιστεί τον Κούγια.
Έκανε δηλαδή τη χειρότερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει, διότι το να έχεις δικηγόρο τον Κούγια σε τέτοια υπόθεση, αυτό από μόνο του σχεδόν σε καθιστά ύποπτο ότι μάλλον έκανες αυτά για τα οποία σε κατηγορούν και καταφεύγεις φοβισμένος στον Κούγια που “και ξέρει και μπορεί να αθωώνει”.
Με τον Κούγια δικηγόρο ακόμα κι αν αθωωθείς, σου μένει το στίγμα του ενόχου.
Χωρίς δικηγόρο να πήγαινε αύριο στο δικαστήριο, ηθικά θα έστεκε καλύτερα!
Αυτό είναι δική μου άποψη, ας διαφωνήσει όλος ο νομικός και μη νομικός κόσμος. Αδιαφορώ!
Οι κατηγορίες που απευθύνουν στον Θέμη Αδαμαντίδη για βιαιοπραγία δύσκολα γίνονται από εμένα πιστευτές και μάλλον όχι μόνο από εμένα.
Ήδη, κάποιοι ακόμα τις αμφισβητούν! Καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί.
Βέβαια, είμαστε στην εποχή που αδιανόητα περιστατικά βίας σε βάρος κυρίως γυναικών -και παιδιών- καθημερινά αποκαλύπτονται και επιβεβαιώνονται. Έχουμε τόσες γυναικοκτονίες, τόσους βιασμούς, ξυλοδαρμούς, βασανισμούς που σταματάει ο νους του ανθρώπου.
Και ταυτόχρονα βέβαια έχουμε και τα εξής:

Έχουμε ένα ολόκληρο μιντιακό σύστημα να πασχίζει με κάθε τρόπο να αμφισβητήσει, παράδειγμα, τις κατηγορίες που βαρύνουν τον βιαστή και παιδοβιαστή Λιγνάδη (τον οποίο μάλιστα υπερασπίζεται με όλη τη χυδαιότητα του κόσμου ο Κούγιας!), που πασχίζει ταυτόχρονα να αμφισβητήσει τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα από τον …λεβέντη γόνο των βαθύπλουτων Λεβέντηδων, ένα μιντιακό σύστημα που μας έλεγε πως … “τουλάχιστον ο Αναγνωστόπουλος δεν τεμάχισε την δύστυχη Καρολάιν” και που ποτέ, αυτό το μιντιακό σύστημα δεν έψαξε να δει τι μετέφερε αυτός ο πιλότος με τα ελικόπτερα…

Έχουμε ένα δικαστικό σύστημα που πασχίζει να αναγνωρίζει ελαφρυντικά, που, παράδειγμα, απάλλαξε εντελώς αρχικά, τον δολοφόνο της Έφης Τσιχλάκη, κάποιον χρυσαυγίτη Κων/νο Λεμενιτάκη και τώρα τον έριξε στα μαλακά με ποινή αδιανόητη για τα δικαστικά χρονικά, έχουμε δικαστικό λειτουργό στο Λασήθι που πάσχιζε να πείσει κοπέλα να αποσύρει τις κατηγορίες σε βάρος του βιαστή της, επίσης χρυσαυγίτη Γεωργίου Πετράκη, έχουμε, έχουμε…
Έχουμε και μια αστυνομία που επανειλημμένως καταγγέλλεται ότι με κάθε τρόπο προσπαθεί κάθε φορά να αποτρέπει γυναίκες να προχωρούν τις καταγγελίες για τη βία που δέχονται από τους άντρες ή τους συντρόφους τους…
Να συνεχίσω να γράφω τι συμπεριφορές έχουμε από το χώρο της δημοσιογραφίας, της δικαιοσύνης και της αστυνομίας;
Θα χρειαστεί ολόκληρο το Facebook.
Έχω πει και επιμένω πως για την κατάντια σ’ αυτή τη χώρα και σ’ αυτή την κοινωνία τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η εκπορνευμένη δημοσιογραφία και η επίσης εκπορνευμένη δικαιοσύνη και στη δεύτερη περιλαμβάνω και την αστυνομία.
Μπορώ να το αναλύσω αυτό που γράφω.
Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση ο πολίτης λογικά ζαλίζεται και είτε συλλήβδην αποδέχεται την κάθε κατηγορία είτε, το εντελώς αντίθετο, την απορρίπτει. Και βέβαια, στα θολά νερά που δημιουργούνται, συνήθως επιπλέουν και ξεπλένονται οι χειρότεροι εγκληματίες.
Αλλά για να επανέλθουμε: Κοιτάξτε: Ασφαλώς δεν είμαι ανακριτής και ούτε μπορώ να βάλω το χέρι μου στο ευαγγέλιο ούτε για τον Θέμη Αδαμαντίδη ούτε για κανέναν, ούτε επίσης από το Ρέθυμνο μπορώ να κάνω την έρευνα που πρέπει για να βγάλω συμπέρασμα αμάχητο.
Όμως πολλά πράγματα δεν μου κάθονται καλά, για να το πω όσο πιο απλά, και ούτε μπορώ να τα καταπιώ αμάσητα!
Με μεγάλη ταχύτητα αν και Σαββατοκύριακο, και με εξαιρετικά συνοπτικές διαδικασίες τρέχουν τα μέσα ενημέρωσης τα ρεπορτάζ τους για τον Αδαμαντίδη, κι έχω κάποιες απορίες…
Γιατί, παράδειγμα, δεν ψάχνουν και το άλλο: (που ακόμα και ένας μαθητευόμενος δημοσιογράφος βρε παιδί μου θα έψαχνε):
Τι δουλειά κάνει αυτή η –καταγγέλουσα σύντροφος του- κυρία Βαρβάρα Κίρκη;
Τι πορεία και σταδιοδρομία έχει;
Tι κίνητρα μπορεί να έχει;
Γιατί, το να προβάλλεσαι σε όλη τη ζωή σου ως συνοδός κυρίων είναι ένα θέμα!
Το να είσαι σύντροφος του Ηλία Κασιδιάρη, είναι ένα πάρα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα!
Εξαιρετικά σοβαρό!
Το να μπαίνεις στα κρυφά στο σπίτι του Θέμη Αδαμαντίδη που υποτίθεται ότι …αγάπησες και να αρπάζεις 7.000 ευρώ είναι κι αυτό ένα ζήτημα!
Βέβαια, θα μου πείτε: “Κι αυτός ο Αδαμαντίδης, με την πρώην του Κασιδιάρη βρήκε να μπλέξει”;
Δεν έχω απάντηση!
Ξέρετε, εδώ στην Κρήτη, υπάρχει μια μαντινάδα, την έχω ακούσει από τον αξέχαστο φίλο τον Νίκο Μανιά:
“Να σφάλλει θέλει ο άνθρωπος όσο και να προσέχει
γιατί τις ώρες τις κακές, κανείς δεν τις κατέχει”..
Δεν είμαι μοιρολάτρης και ούτε πρέπει ο άνθρωπος να είναι μοιρολάτρης, όμως και αυτό που λέει η μαντινάδα ισχύει!
Καλό θα ήταν οι δημοσιογράφοι να λειτουργούν πιο προσεκτικά, όπως και το αναγνωστικό κοινό τους, και να είμαστε πάντα επιφυλακτικοί.
Aπό τα τσουβαλιάσματα συνήθως κερδισμένοι βγαίνουν οι πιο βρώμικοι και αν τα τσουβαλιάσματα γενικευτούν, είναι βέβαιο ότι το ίδιο το θέμα της κακοποίησης γυναικών θα χαθεί!
Θα εξαφανιστεί κάθε σοβαρή προσπάθεια περιορισμού και αντιμετώπισης του.
Δεν γνωρίζω τον Θέμη Αδαμαντίδη, δεν έχω πάει ποτέ στα μαγαζιά που τραγουδάει και ούτε προβλέπεται, δεν τον έχω δει ούτε από απόσταση, τραγούδια του ακούω κάποιες φορές, κι έχω διαβάσει κάποια πράγματα γι αυτόν, το παιδί που ξεκίνησε από τα προσφυγικά της Καισαριανής, που με την οικογένεια του μετανάστευσε στη Νότια Αφρική, που ξαναγύρισε στην Ελλάδα, που έγινε ένας αντισυμβατικός μπορούμε να πούμε καλλιτέχνης και νομίζω παραμένει.
Κι αν θα μπορούσα να του μιλήσω, μόνο μια λέξη θα του έλεγα: Πρόσεχε! Και τη μαντινάδα που έγραψα παραπάνω.
Ίσως και να κάνω λάθος με όσα έγραψα αλλά νομίζω δεν κάνω! Δεν έχω να προσθέσω κάτι! Δεν πιστεύω τα όσα με ρυθμό βροχής ρίχνουν πάνω του αυτές τις μέρες!
-Δ.Τζ.

 

Πηγή

Προβολές : 1,046


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα