Δημ.Κωνσταντακόπουλος: «Ο πόλεμος των πολιτισμών που επιδιώκει το Ισραήλ και η εθνική μας υποτέλεια»- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δημ.Κωνσταντακόπουλος: «Ο πόλεμος των πολιτισμών που επιδιώκει το Ισραήλ και η εθνική μας υποτέλεια»- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

20 Οκτωβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:962
Μοίρασέ το

 

Τέτοια υποτέλεια, δεν υπήρχε ούτε την εποχή του Εμφυλίου πολέμου.

«Οι Παλαιστίνιοι δεν κάνουν τίποτα παραπάνω απ΄ ότι κάναμε εμείς το 1821. Έχουν πει Ελευθερία ή Θάνατος».

Μια συνέντευξη έξω από τα δόντια…

Με αλήθειες που τρομάζουν…

Αλήθειες, που αν ο νεοέλλην δεν τις λάβει σοβαρά υπόψη του και συνεχίσει να είναι ΡΑΓΙΑΣ και… ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ.

Άκου ΡΑΓΙΑ… ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ…

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 – ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ – ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.

ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… Ο ΕΝΑΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΣ… ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΤΑ ΟΠΛΑ… ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ…

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ, Ή ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ…

Αυτά που συμβαίνουν στην Παλαιστίνη από τους ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ…

ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ…

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Λίγες ώρες μετά από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα, συνομιλούμε με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο που έχει ασχοληθεί επί χρόνια με το Μεσανατολικό.

Ο κ.Κωνσταντακόπουλος μας θυμίζει ότι δεν είναι μόνο το νοσοκομείο. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της Γάζας που έχει ισοπεδωθεί κυριολεκτικά. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσοι νεκροί είναι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια.

Ο κ.Κωνσταντακόπουλος μιλά για τον «πόλεμο των πολιτισμών» που φαίνεται να επιδιώκει η ηγεσία του Ισραήλ.

 

Επισημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους Παλαιστινίους «που αυτοί τουλάχιστον συνεχίζουν να αντιστέκονται».

Υπενθυμίζει τον χάρτη που έδειξε τον Σεπτέμβριο στον ΟΗΕ ο Νετανιάχου, στον οποίο δεν υπήρχε ούτε σπιθαμή εδάφους για τους Παλαιστίνιους. Υπενθυμίζει ότι η Κύπρος «είναι στα σχέδια του μεγάλου Ισραήλ, αλλά αυτό ποιος τολμάει να το πει»;

Ο κ.Κωνσταντακόπουλος λέει ότι δεν είναι αντίθετος με τις καλές σχέσεις με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ αλλά «εδώ μιλάμε για σχέση αποικίας, για σχέση τέτοιας υποτέλειας που δεν υπήρχε ούτε την εποχή του Εμφυλίου πολέμου».

«Ο Νετανιάχου επιδίωκε μια κρίση για να διώξει όλους τους Παλαιστίνιους, αυτό είναι το σχέδιο που υπηρετεί», υποστηρίζει ο κ.Κωνσταντακόπουλος.

Θεωρεί ανέφικτο το σχέδιο «μεταφοράς» τους στο Σινά.

«Οι Παλαιστίνιοι δεν κάνουν τίποτα παραπάνω απ΄ ότι κάναμε εμείς το 1821. Έχουν πει Ελευθερία ή Θάνατος».

Δεν κρύβει τις ανησυχίες του για σοβαρή επέκταση της κρίσης που θα απειλήσει όλη την περιοχή.

Ο κ.Κωνσταντακόπουλος σε μια συνέντευξη στην οποία λέει μεγάλες αλήθειες.

 


Πηγή

Προβολές : 962


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα