Διάγγελμα Μπάιντεν: Ο Πούτιν αποφάσισε να εισβάλει – Θα μπει Κίεβο! – Τα χειρότερα έρχονται για ΝΑΤΟ και Ευρώπη...

Διάγγελμα Μπάιντεν: Ο Πούτιν αποφάσισε να εισβάλει – Θα μπει Κίεβο! – Τα χειρότερα έρχονται για ΝΑΤΟ και Ευρώπη...

19 Φεβρουαρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:430
Μοίρασέ το

 

Σοκαρισμένος ο Αμερικανός πρόεδρος

Ο Μπάιντεν φοβάται επέκταση της ρωσικής επιχείρησης προς την Υπερδνειστερία και την Μολδαβία και την δημιουργία ενός εκτεταμένου ρωσικού Ανατολικού μετώπου εναντίον του ΝΑΤΟ.

Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η εισβολή θα ενώσει Ρωσία-Λευκορωσία και Ουκρανία και θα αποκτήσει μια νέα μορφή, ένα νέο “Ενωσιακό Κράτος” διοικητικό αντίγραφο της ΕΣΣΔ.

 

Όχι που θα σας άφηνε να αλωνίζετε και να κουμαντάρετε κατά πως θέλετε εσείς, όλο τον κόσμο και να τον αιματοκυλλάτε …

Ρε θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι…

Όταν εισβάλλατε στο Ιράκ, το ξεχάσατε…

Όταν εισβάλλατε στη Συρία και την ισοπεδώσατε, το ξεχάσατε…

Όταν εισβάλλατε στο Αφγανιστάν και δημιουργήσατε τους ταλιμπάν, κι αυτό το ξεχάσατε…

Όταν στην Ελλάδα και την κάνατε προτεκτοράτο των σιωνιστικών σας συμφερόντων μέσω της πόρνης Γερμανίας και στο βάθος Γισραέλι, κι αυτό το ξεχάσατε…

Ένα YELLOWSTONE πρέπει να εκραγεί, για να σας τελειώσει δια παντός ως σιωνιστικό κράτος.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Άντε γονάτισε μπροστά στον γισραηλινό πρόεδρο, πριν σε αποκεφαλίσουν και βάλουν στη θέση σου την τρανσέξουαλ σκύλα…

Μέσα σε δραματικούς τόνους ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τ. Μπάιντεν, ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, έχει αποφασίσει να εισβάλλει στην Ουκρανία και να εισέλθει μέχρι το Κίεβο σε μια πόλη 3 εκατ. ανθρώπων.

Πολλά θα ειπωθούν μετά την ρωσική εισβολή αλλά η αλήθεια είναι πως σε ένα πράγμα έχει δίκαιο ο πρόεδρος των ΗΠΑ:

H Ευρώπη θα αλλάξει μετά από αυτή την τρομαχτική- όπως θα εξελιχθεί- ρωσική στρατιωτική επιχείρηση.

Ο Μπάιντεν φοβάται επέκταση της ρωσικής επιχείρησης προς την Υπερδνειστερία και την Μολδαβία και την δημιουργία ενός εκτεταμένου ρωσικού Ανατολικού μετώπου εναντίον του ΝΑΤΟ.

Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η εισβολή θα ενώσει Ρωσία-Λευκορωσία και Ουκρανία και θα αποκτήσει μια νέα μορφή, ένα νέο “Ενωσιακό Κράτος” διοικητικό αντίγραφο της ΕΣΣΔ.

 

“Ο Πούτιν αποφάσισε να εισβάλλει”

Πεπεισμένος ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει πάρει την απόφαση να εισβάλει στην Ουκρανία το αμέσως επόμενο διάστημα, δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν, στο δεύτερο μήνυμά του προς τον αμερικανικό λαό, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα σε λίγα 24ωρα.

Πριν τις δηλώσεις, ο Αμερικανός πρόεδρος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τους Ευρωπαίους ηγέτες και το ΝΑΤΟ και για τον λόγο αυτό καθυστέρησε να ανέβει στο βήμα. Στην τηλεδιάσκεψη ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και τις κινήσεις των Ρώσων στην περιοχή. Όσα άκουσε φαίνεται πως ενίσχυσαν τις αμερικανικές εκτιμήσεις, δίνοντας στον Δημοκρατικό πρόεδρο το έναυσμα να εμφανιστεί κατηγορηματικός για τις προθέσεις του Κρεμλίνου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στις πληροφορίες και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και οι σύμμαχοι στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι «η Ρωσία υποστηρίζει ότι δεν θα εισβάλει, αλλά έχει περικυκλώσει την Ουκρανία».

Τόνισε ότι στα σύνορα της Ουκρανίας, τόσο σε ρωσικό έδαφός όσο και στη Λευκορωσία, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 150.000 Ρώσοι στρατιώτες (200.000 μέχρι τώρα)

“Θα χτυπήσει Κίεβο”

Πρόσθεσε δε πως οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν στρατιώτες στην Ουκρανία, αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, η Ρωσία θα κτυπήσει το Κίεβο τις επόμενες ημέρες.

«Η απειλή για μία επίθεση από τη Ρωσία έχει πολλές πιθανότητες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε «πεπεισμένος ότι ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες» και πρόσθεσε ότι «δεν πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, αλλά να πιέσει την Ευρώπη, ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί».

Ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε να εννοηθεί ότι η Μόσχα προετοιμάζει το έδαφος για μία επίθεση, παρουσιάζοντας ψευδείς επιθέσεις εναντίον ρωσόφωνων πολιτών. Χαρακτηριστικά είπε:

«Για παράδειγμα, ο βομβαρδισμός ενός ουκρανικού νηπιαγωγείου χθες, για τον οποίο η Ρωσία ισχυρίστηκε ψευδώς ότι έγινε. Συνεχίζουμε επίσης να βλέπουμε όλο και περισσότερη παραπληροφόρηση να προωθείται στο ρωσικό κοινό, συμπεριλαμβανομένων των αυτονομιστών που υποστηρίζονται από τη Ρωσία, υποστηρίζοντας ότι η Ουκρανία σχεδιάζει να εξαπολύσει μια μαζική επίθεση στο Ντονμπάς.

Δεν υπάρχουν στοιχεία αυτών των ισχυρισμών. Δεν υπάρχει λογική βάση, ώστε να πιστεύουμε ότι οι Ουκρανοί θα επέλεγαν αυτή τη στιγμή, με πάνω από 150.000 Ρώσους στρατιώτες παρατεταγμένους στα σύνορά τους, να κλιμακώσουν μια ευρεία σύγκρουση».

«Όλα τα παραπάνω συνάδουν με τις τακτικές που έχει εφαρμόσει η Ρωσία και κατά το παρελθόν», τόνισε ο Τζο Μπάιντεν.

“Καταστροφικός πόλεμος”

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε για άλλη μία φορά τη Ρωσία ότι αν επιτεθεί στην Ουκρανία «θα πληρώσει βαρύ τίμημα», επαναλαμβάνοντας ότι η Ουάσινγκτον δεν σκοπεύει να στείλει στρατό στην Ουκρανία. Ο Αμερικανός πρόεδρος επισήμανε ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους παραμένουν ενωμένοι, παρά τις προσπάθειες της Μόσχας να τους διχάσει.

Σημείωσε επίσης ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται σημαντική αύξηση των παραβιάσεων της εκεχειρίας από τη ρωσική πλευρά και ότι οι ουκρανικές δυνάμεις επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση.

«Εάν η Ρωσία συνεχίσει τα σχέδιά της θα είναι υπεύθυνη για έναν καταστροφικό πόλεμο», τόνισε ο Μπάιντεν.

Παράλληλα, είπε ότι «υπενθυμίζει στη Μόσχα ότι δεν είναι αργά για να χρησιμοποιήσει τη διπλωματία» και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να βρεθεί μια λύση στη συνάντηση που θα έχουν στις 24 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη οι υπουργοί Εξωτερικών Ρωσίας και ΗΠΑ, Σεργκέι Λαβρόφ και Άντονι Μπλίνκεν.

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 430


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.