Διαίρει και βασίλευε: Μας χειραγωγούν με κάθε τρόπο

Διαίρει και βασίλευε: Μας χειραγωγούν με κάθε τρόπο

9 Ιανουαρίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:417
Μοίρασέ το

 

Είναι καιρός να αρχίσουμε να επικεντρωνόμαστε σε αυτά που όλοι έχουμε κοινό: έναν αγώνα για να κατανοήσουμε τον κόσμο, να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τη θέση μας σε αυτόν και πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή καλύτερη για τους άλλους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τη φυλή , φύλο, ηλικία, θρησκεία ή πολιτική προτίμηση.

 

Κανείς δεν εξουσιάζει εάν δεν υπάρχει κανείς να υπακούσει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μας χειραγωγούν ώστε να διχαζόμαστε για θέματα που δεν θα ήταν καν προβλήματα αν δεν υπήρχε εξαρχής τέτοιου είδους χειραγώγηση.

Η τακτική είναι απλή: κρατήστε μας να μαλώνουμε μεταξύ μας για όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα, ώστε να μην αναλαμβάνουμε ποτέ αποτελεσματικά μέτρα στη ζωή μας, ούτε να περιορίζουμε σοβαρά τη δύναμη και την επιρροή όσων θέλουν να μας κυβερνήσουν με οργανωμένες εκστρατείες ενιαίας αντίσταση.

Ακολουθεί η πρώτη σελίδα του The Light ( Τεύχος 40, Δεκέμβριος 2023 ) που δημοσιεύτηκε από το The Light Paper .

Το The Light είναι μια μηνιαία εφημερίδα που χρηματοδοτείται από ανθρώπους, η οποία μπορεί να διαβαστεί στο Διαδίκτυο ή να παραγγελθούν εκτυπωμένα αντίτυπα για παράδοση σε επιλεγμένη διεύθυνση, οπουδήποτε στον κόσμο.

Ελάτε όλοι μαζί

DIVIDE AND COQUER: πολλοί γνωρίζουν αυτήν την πανάρχαια τακτική για να κερδίζεις μάχες και να υποτάσσεις πληθυσμούς που μπορεί να μην τους αρέσει αυτό που θέλεις να τους κάνεις. Μας χειραγωγούν ώστε να διχαζόμαστε για θέματα που δεν θα ήταν καν προβλήματα αν δεν υπήρχε εξαρχής τέτοιου είδους χειραγώγηση.

Αν και είναι υγιές και φυσιολογικό να έχουμε διαφορές απόψεων και συζητήσεις για πολλά θέματα, αυτό που δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε είναι να τις αφήσουμε να καταστρέψουν τις σχέσεις μας και να αφήσουμε οποιοδήποτε θέμα της ημέρας να γίνει πιο σημαντικό από το να μείνουμε στην ίδια πλευρά με έναν συνάδελφο μαχόμενος άνθρωπος, που τον βάζουν όπως όλοι οι άλλοι από αυτούς που κυβερνούν.

Η τακτική είναι απλή: κρατήστε μας να μαλώνουμε μεταξύ μας για όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα, ώστε να μην αναλαμβάνουμε ποτέ αποτελεσματικά μέτρα στη ζωή μας, ούτε να περιορίζουμε σοβαρά τη δύναμη και την επιρροή όσων θέλουν να μας κυβερνήσουν με οργανωμένες εκστρατείες ενιαίας αντίσταση.

Τα άτομα θα διασκεδάζουν πάντα να δοκιμάσουν τη ζωή σε μια νέα χώρα, αλλά η μαζική μονόδρομη μετανάστευση από τις φτωχότερες χώρες στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική είναι διαχειριζόμενη και έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να προκαλέσει μαζικές αναταραχές τόσο στους αυτόχθονες πληθυσμούς όσο και στους ίδιους τους μετανάστες.

Όλοι μας παίζονται, κατά μήκος οποιουδήποτε ρήγματος που μπορούν να ονειρευτούν και να εφαρμοστούν από εκείνους που επιδιώκουν να συνεχίσουν να μας διχάζουν και να μας κυβερνούν, για πάντα.

Οι νέοι έχουν διδαχθεί να ασέβονται και να αγνοούν τις παλαιότερες γενιές από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο καταστρέφεις τη σοφία και εμποδίζεις τους ανθρώπους να προχωρήσουν. Κάθε ηλικιωμένος είναι ένας νέος που έκανε λάθη και έμαθε από αυτά, αλλά οδηγούμαστε στο να συνεχίσουμε να ξεχνάμε τα πάντα, για να μας κρατούν αδαείς, στην ρόδα του χάμστερ και χωρίς πρόοδο γενεών.

Ο ψεύτικος πόλεμος μεταξύ γυναικών και ανδρών είναι επίσης εξαιρετικά διχαστικός και μια απατηλή εξαπάτηση που βασίζεται σε ψευδείς πεποιθήσεις. Άνδρες και γυναίκες δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους. είμαστε ξεκάθαρα φτιαγμένοι για να συνεργαζόμαστε και να αλληλοσυμπληρώνονται – ο ένας είναι γενικά καλύτερος σε ορισμένα πράγματα από τον άλλο και το αντίστροφο. Οποιαδήποτε απάντηση αγανάκτησης προέκυψε στο μυαλό σας μόλις τώρα για να διαφωνήσετε, φυτεύτηκε εκεί από χρόνια προπαγάνδας.

Ο καθένας μπορεί να ανταγωνιστεί και κανείς δεν πρέπει να υφίσταται διακρίσεις για άλλους λόγους εκτός από τις ικανότητές του, αλλά η πίεση για ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες έχει οδηγήσει πολλές δυστυχισμένες γυναίκες να γίνονται μισθωτές σκλάβες, αντί να μεγαλώνουν χαρούμενα, υγιή παιδιά, χωρίς τα οποία υπάρχει δεν υπάρχει ευτυχισμένο, υγιές μέλλον.

Ο συλλογικισμός θα είναι πάντα λάθος για την ανθρωπότητα αφού όλοι είμαστε τόσο μοναδικά άτομα. Αλλά, και πάλι, δεν μισούμε εκείνους που πιστεύουν ότι το κράτος, οι κεντρικές τράπεζες και οι γιγάντιες εταιρείες του κόσμου είναι η λύση στα προβλήματα που δημιουργούν εξαρχής αυτά τα ιδρύματα.

Η μόνη μας επιθυμία είναι να δείξουμε τους κρυμμένους μοχλούς ελέγχου και ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να δούμε τον κόσμο – αυτός που επιτρέπει την ελευθερία και τις ευκαιρίες σε κάθε έναν από εμάς, χωρίς εξαίρεση. Οι διαφορές μεταξύ μας δεν είναι μεγαλύτερες από αυτό που μας ενώνει όλους ενάντια σε έναν κοινό και πολύ πραγματικό εχθρό που μας σφίγγει και μας ωθεί τις σκέψεις και συνεπώς τις συμπεριφορές μας από τη γέννησή μας.

Αλλά ο εχθρός δεν είναι οι πολιτικοί, που τοποθετούνται εκεί για να δίνουν στους ανθρώπους την ψευδαίσθηση της επιλογής. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες είναι αυτοί που κατέχουν το χρηματικό σύστημα και μέσω αυτού ελέγχουν όλες τις τράπεζες, τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις. Κάθε όργανο, συμπεριλαμβανομένων των δικαστηρίων και της αστυνομίας, καθώς και όλα τα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα, βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.

Είναι καιρός να αρχίσουμε να επικεντρωνόμαστε σε αυτά που όλοι έχουμε κοινό: έναν αγώνα για να κατανοήσουμε τον κόσμο, να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τη θέση μας σε αυτόν και πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή καλύτερη για τους άλλους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τη φυλή , φύλο, ηλικία, θρησκεία ή πολιτική προτίμηση.

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 417


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα