ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ... Άνθρωπος Στέλνει Σάλιο Σαύρας στην 23andMe για Εξέταση DNA, Αποκαλύπτοντας την Πλήρη Απάτη των Ισχυρισμών της Εταιρείας για Ανθρώπινη Καταγωγή και Προγόνους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ... Άνθρωπος Στέλνει Σάλιο Σαύρας στην 23andMe για Εξέταση DNA, Αποκαλύπτοντας την Πλήρη Απάτη των Ισχυρισμών της Εταιρείας για Ανθρώπινη Καταγωγή και Προγόνους

25 Απριλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,198
Μοίρασέ το

 

 

Η εξέταση DNA αποτελεί βιτρίνα της κομμουνιστικής Κίνας για τη συλλογή των προφίλ DNA των Αμερικανών για κάποιο κακόβουλο σκοπό.

“Ξυπνήστε όλοι! Συλλέγουν τα δείγματά σας προκειμένου να αναπτύξουν ένα βιολογικό όπλο κατά των Αμερικανών”, έγραψε ένας από τους σχολιαστές μας.

“Ξέρουν ότι είμαστε ένα γιγαντιαίο χωνευτήρι, οπότε πρέπει να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα για να αναπτύξουν ένα όπλο που θα τους σκοτώσει όλους”.

 

 

 

Δεν αφορά μόνο τους αμερικανούς… μας αφορά όλους…

Μην ξεχνάτε πως με τα τεστ του κορονοϊού, συγκέντρωσαν δισεκατομμύρια DNA…

ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ethan Huff | Διαβάστε το εδώ

 

Ένας άνδρας και η σύζυγός του αποφάσισαν να δοκιμάσουν την ακρίβεια του οικιακού κιτ εξέτασης DNA της 23andMe, στέλνοντας δείγμα σάλιου που είχαν συλλέξει από τη σαύρα που είχαν ως κατοικίδιο ζώο τους. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι το όλο θέμα είναι μια απάτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο άνδρας εξηγεί πώς μετά από τρεις μήνες αναμονής, έλαβε ανώμαλα αποτελέσματα που υποδηλώνουν ότι η κατοικίδια σαύρα του είναι κατά 48% Δυτική Ασία και κατά 51% Εβραίοι Ασκενάζι.

Η 23andMe του έστειλε επίσης μια έκθεση που εξηγούσε το ιστορικό και το υπόβαθρο της σαύρας, συμπεριλαμβανομένου του τι υποτίθεται ότι της αρέσει να τρώει.

“Σοκαριστήκαμε”, ακούγεται να δηλώνει ο άνδρας.


Δείτε το βίντεο 👉 ε δ ώ:

Το Rumor Mill News, αναφερόμενο στα αποτελέσματα, σημείωσε την ειρωνεία του ότι η σαύρα ουσιαστικά βρέθηκε θετική στο DNA του “σπέρματος του φιδιού”, βλέποντας πώς οι διαβόητοι παγκοσμιοποιητές “άνθρωποι-σαύρες” όπως ο George Soros και ο Lord Rothschild είναι εβραϊκής καταγωγής Ashkenazi.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του YouTube Susan Wojcicki ήταν συνιδρυτής της 23andMe

Η ανακάλυψη είναι επίκαιρη καθώς η 23andMe μόλις έκανε το ντεμπούτο της στο αμερικανικό χρηματιστήριο μετά τη συγχώνευση με μια SPAC του Richard Branson.

Η 23andMe συνιδρύθηκε, είναι σημαντικό να σημειωθεί, από την Susan Wojcicki, η οποία σήμερα κατέχει τον τίτλο του CEO στο YouTube. Το YouTube, όπως πιθανώς γνωρίζετε, ανήκει στην Google, η οποία είναι αναμφισβήτητα η πιο κακόβουλη εταιρεία στον κόσμο.

Η Wojcicki παραδέχτηκε το 2019 κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη Leslie Stahl του 60 Minutes ότι το YouTube πληρώνει τουλάχιστον 10.000 άτομα για να αστυνομεύουν και να αφαιρούν “αμφιλεγόμενο περιεχόμενο” από την πλατφόρμα βίντεο, συμπεριλαμβανομένων βίντεο σχετικά με τη φάρσα του Sandy Hook και άλλα γεγονότα ψευδούς σημαίας.

Πιο πρόσφατα, το YouTube κατέβασε κανάλια και βίντεο που μιλούσαν για την ιβερμεκτίνη και την υδροξυχλωροκίνη (HCQ), δύο πιθανές φαρμακευτικές θεραπείες για τον κορονοϊό Wuhan (Covid-19) που το ιατρικό βαθύ κράτος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει μυστικό από το ευρύ κοινό.

Η σύνδεση της Wojcicki με την 23andMe είναι περίεργη, διότι πολλοί έχουν υποθέσει σχετικά με τον πραγματικό σκοπό αυτών των λεγόμενων τεστ DNA. Βλέποντας πώς η Google προσπαθεί να μπει στη φαρμακευτική βιομηχανία εδώ και αρκετά χρόνια, μήπως η 23andMe αποτελεί προέκταση αυτής της προσπάθειας με σκοπό να σκιαγραφήσει το προφίλ των ατόμων και να τα στοχεύσει με νέα φάρμακα;

Και τι ακριβώς περιλαμβάνει η διαδικασία των δοκιμών της, ώστε το DNA μιας σαύρας να εμφανίζεται περίπου ως μισό ασιατικό και μισό εβραϊκό; Συμμετέχει η 23andMe στο ασιατικό μίσος και τον αντισημιτισμό ή η διαδικασία δοκιμών της είναι εντελώς ψεύτικη, αντλώντας τυχαία αναγνωριστικά στοιχεία και κατασκευάζοντας μια ψεύτικη καταγωγή γύρω από αυτά;

Κάτι δεν πάει καλά με το όλο θέμα και ίσως οι αναγνώστες μας μπορούν να συνδέσουν μερικές ακόμα τελείες. Ποια είναι η σχέση μεταξύ της Google, του YouTube και της 23andMe και γιατί οι σαύρες δοκιμάζονται “θετικά” για εβραϊκό και ασιατικό DNA;

Η Wojcicki έχει ξεκινήσει και κάτι σαν προσωπική σταυροφορία κατά της “ρητορικής μίσους”. Ανακοίνωσε στα τέλη του 2019 ότι η πολιτική “παρενόχλησης” του YouTube είχε επικαιροποιηθεί ώστε να καταδιώκει πιο επιθετικά τους παραβάτες που λένε πράγματα που προσβάλλουν άλλους στην πλατφόρμα.

Μια ομάδα στην οποία έχει κάνει τα χατίρια της είναι η λατρεία των LGBTQ, η οποία, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι μια προστατευόμενη ομάδα που σταθερά παίρνει το ελεύθερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να λέει ή να κάνει ό,τι θέλει χωρίς ποινή. Όποιος ασκεί κριτική σε ένα LGBTQ, εν τω μεταξύ, αντιμετωπίζει deplatforming, απονομιμοποίηση ή άλλη τιμωρία.

Αναφερθήκαμε επίσης στην εικασία ότι η εξέταση DNA αποτελεί βιτρίνα της κομμουνιστικής Κίνας για τη συλλογή των προφίλ DNA των Αμερικανών για κάποιο κακόβουλο σκοπό.

“Ξυπνήστε όλοι! Συλλέγουν τα δείγματά σας προκειμένου να αναπτύξουν ένα βιολογικό όπλο κατά των Αμερικανών”, έγραψε ένας από τους σχολιαστές μας. “Ξέρουν ότι είμαστε ένα γιγαντιαίο χωνευτήρι, οπότε πρέπει να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα για να αναπτύξουν ένα όπλο που θα τους σκοτώσει όλους”.


Περισσότερες σχετικές ειδήσεις όπως αυτή μπορείτε να βρείτε στο Twisted.news.

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής:

RumorMillNews.com

Archive.org

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com


Δικτυογραφία :

Man sends lizard saliva to 23andMe for DNA testing, exposing total fraud of company’s claims of human ancestry

https://www.naturalnews.com/2021-06-28-lizard-saliva-23andme-dna-testing-fraud-ancestry.html

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/23andme-dna

Προβολές : 1,198


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα