Διαβολικό μόριο μέσα στα εμβόλια mRNA παράγει επιβλαβείς πρωτεΐνες ως Killer Prions, “Brain-Tating Amoeba”

Διαβολικό μόριο μέσα στα εμβόλια mRNA παράγει επιβλαβείς πρωτεΐνες ως Killer Prions, “Brain-Tating Amoeba”

9 Φεβρουαρίου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,330
Μοίρασέ το

Η συγκλονιστική ανακάλυψη του βιομαθηματικού Perez (Ίδρυμα Montagnier)

«Τα ανοσοκύτταρα που έχουν προσλάβει τα νανοσωματίδια του εμβολίου απελευθερώνουν στην κυκλοφορία μεγάλους αριθμούς εξωσωμάτων που περιέχουν πρωτεΐνη ακίδας μαζί με κρίσιμα microRNA που επάγουν μια σηματοδοτική απόκριση στα κύτταρα λήπτες σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Εντοπίζουμε επίσης πιθανές βαθιές διαταραχές στον ρυθμιστικό έλεγχο της πρωτεϊνοσύνθεσης και την επιτήρηση του καρκίνου ».

Για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που έχει συντελεστεί, ότι και να γραφτεί  δεν μπορεί να δώσει την ολοκληρωμένη εικόνα, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή ως προς το μέγεθος και των θανάτων και των παρενεργειών…

Θα θυμισω όμως μετις παρακάτω τέσσερεις φωτογραφίες, κάποια πρόσωπα που όχι μόνο εγγυήθηκαν την ασφάλεια των εμβολίων του θανάτου, αλλά και συνέβαλαν σ’ αυτό που ζούμε και θα ζήσουμε κι εμείς και οι επόμενες γενιές…

Ένας Κολοκοτρώνης χρειάζεται… να δώσει το γνωστό σύνθημα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Στην περίπλοκη έρευνά μας για το διαβολικό μόριο N1-methylpseudouridine με μονογραφή «m1Ψ» , που δημιουργήθηκε με διπλό εργαστηριακό χειρισμό της ανθρώπινης ουριδίνης και χρησιμοποιείται στη νέα βιοτεχνολογία mRNA των εμβολίων Covid, η Καναδή βιοχημικός Jessica Rose έχει σοκαριστεί στην ανάλυση των αποτελεσμάτων. μιας έρευνας από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ ( Mulroney et al. ) που επιβεβαίωσε τον συναγερμό που προκάλεσε μαζί με άλλους ερευνητές σχετικά με τα πολύ επικίνδυνα θραύσματα DNA που εντοπίστηκαν στα φιαλίδια των γενετικών ορών Comirnaty (Pfizer-Biontech) και Spikevax (Moderna). .

Αυτά τα θραύσματα έχουν βρεθεί ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνα επειδή μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο , όπως υποστηρίζεται ακόμη και από τις οδηγίες της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (αμερικανικός ρυθμιστής φαρμάκων) και όπως αναφέρθηκε στην ίδια την FDA από τον Γενικό Χειρουργό της Φλόριντα που ζήτησε την άμεση και πλήρης διακοπή κάθε χορήγησης του εμβολίου mRNA του Covid.

 

Αναφερόμενος στη μελέτη του Κέιμπριτζ, ο Δρ. Ρόουζ εξήγησε ότι « το έγγραφο παρέχει στοιχεία για το σχηματισμό «εκτός στόχου» ή ακούσιες πρωτεΐνες μετά τον εμβολιασμό με BNT162b2 λόγω μετατόπισης πλαισίου. Δεδομένου του προτεινόμενου μηχανισμού, παρόμοιο πρόβλημα είναι πιθανό να υπάρχει και για το προϊόν Moderna».

Η συγκλονιστική ανακάλυψη του βιομαθηματικού Perez

Τις τελευταίες μέρες , ο βιομαθηματικός Jean-Claude Perez , συνεχίζοντας μια μελέτη που ξεκίνησε με τον αείμνηστο βιολόγο Luc Montagnier, κατάφερε να εντοπίσει ότι μερικές από αυτές τις ανώμαλες πρωτεΐνες μπορούν να παραχθούν στις περιοχές πριόν προκαλώντας νέες κεραυνοβόλο νευροεγκεφαλικές παθολογίες όπως η ανθρώπινη ασθένεια των τρελών αγελάδων.

Υπάρχουν όμως ίχνη παραγωγής πρωτεΐνης παρόμοια με εκείνα της αμοιβάδας που τρώει τον εγκέφαλο…

Ο Luc Montagnier και ο Jean-Claude Perez το 2021 στη Γαλλία

Αυτό τονίστηκε σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2024 στο Zenodo (ένα έγκυρο επιστημονικό περιοδικό που διαχειρίζεται ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικής Έρευνας, κοινώς γνωστό με το ακρωνύμιο CERN). Η έρευνα (σύνδεσμος στις πηγές παρακάτω) εξακολουθεί να είναι προεκτυπωμένη (εν αναμονή αξιολόγησης από ομοτίμους), αλλά ασχολείται με ένα θέμα για το οποίο ο συγγραφέας έχει ήδη γράψει άλλες αξιολογημένες έρευνες.

Σήμερα θα περιοριστούμε στη δημοσίευση των βασικών συμπερασμάτων του καθηγητή Perez, εμπειρογνώμονα βιομηχανικής και επιστήμονα του Ιδρύματος Montagnier , αναφερόμενος στα πιο τεχνικά μέρη των προηγούμενων άρθρων μας για τα φονικά πριόν  που δημοσιεύσαμε σε προεπισκόπηση.

Τον περασμένο Μάιο, μάλιστα, πήρα συνέντευξη από τον επιστήμονα κυρίως για την προηγούμενη και εκρηκτική έρευνά του που υπέγραψε με τον Montagnier, ήδη βραβευμένο με το Νόμπελ Ιατρικής, με την οποία απέδειξαν, τον Μάρτιο του 2020, την τεχνητή προέλευση του SARS-Cov-2.

Τότε ήταν επίσης αντικείμενο πολλαπλής λογοκρισίας από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, αλλά σήμερα ακόμη και η Επιτροπή Υγείας της Αμερικανικής Γερουσίας έχει καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα σε έναν φάκελο που δημοσιεύτηκε τους τελευταίους μήνες.

Ο ρόλος και ο κίνδυνος των Prions

Ας κάνουμε πρώτα μια σύντομη επιστημονική εισαγωγή στη βιοχημεία. Τα πριόν είναι πρωτεΐνες που υπάρχουν φυσικά στον εγκέφαλο . Επιτελούν κρίσιμα καθήκοντα και είναι απαραίτητα για την ανθρώπινη υγεία.

Ωστόσο, σε σπάνιες περιπτώσεις, ένα υγιές πριόν μπορεί να μετατραπεί σε παθογόνο πριόν. Αυτή η κακή αναδίπλωση (δηλ. αυτή η λανθασμένη αναδίπλωση της πρωτεΐνης, εκδ.) είναι μη αναστρέψιμη και από εκείνη τη στιγμή το παθογόνο πριόν μετατρέπει όλα τα υγιή πριόν που συναντά σε παθογόνα πριόν.

Όταν συσσωρεύονται παθογόνα πριόν, οι άνθρωποι μπορούν να αρχίσουν να αναπτύσσουν παθολογίες πριόν όπως το CJD ή η νόσος Creutzfeldt-Jakob που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το κτηνιατρικό σύνδρομο τρελών αγελάδων στους ανθρώπους.

Οι Perez και Montagnier (με τη βοήθεια της νευρολόγου Claire Moret Chalmin) τόνισαν ότι 26 εμβολιασμένα άτομα είχαν πεθάνει από αυτή τη νευροεγκεφαλική παθολογία . Τα προσβεβλημένα άτομα έχουν αναφέρει ότι τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν μία έως 31 ημέρες μετά τον τελευταίο εμβολιασμό κατά του COVID-19. Όλοι οι ασθενείς παρουσίασαν ταχεία επιδείνωση.

Άλλοι ερευνητές έχουν προτείνει ότι η νόσος του Πάρκινσον και η νόσος του Αλτσχάιμερ, που χαρακτηρίζονται και οι δύο από συσσώρευση λανθασμένων πρωτεϊνών, μπορεί επίσης να είναι παθολογίες πριόν.

Νέα έρευνα για τις επιβλαβείς πρωτεΐνες σε εμβόλια mRNA

Ας δούμε τώρα τι συμπέρασμα κατέληξε ο Γάλλος βιομαθηματικός στη μελέτη που τιτλοφορείται με σύνεση με μια ερώτηση στην οποία προφανώς έδωσε θετική απάντηση: «Τα τροποποιημένα εμβόλια mRNA Covid19 ενέχουν κίνδυνο δημιουργίας επιβλαβών πρωτεϊνών ή πριόν;».

«Στα εμβόλια mRNA για τον COVID-19, οι φυσικές βάσεις ουρακίλης αντικαθίστανται με τροποποιημένη ψευδουρακίλη. Αυτή η μελέτη διερευνά τις πιθανές συνέπειες αυτής της τροποποίησης στη σύνθεση πρωτεϊνών. Περιστασιακά, τα ριβοσώματα μπορεί να παραβλέψουν αυτές τις τροποποιημένες βάσεις, οδηγώντας σε μια αλλαγή στο πλαίσιο ανάγνωσης του γενετικού κώδικα. Εξετάζουμε την πρωτεΐνη ακίδας στο πλαίσιο αυτών των μετατοπισμένων πλαισίων ανάγνωσης και προσδιορίζουμε τις πρωτεΐνες που προκύπτουν. Η ανάλυσή μας επικεντρώνεται στον πιθανό σχηματισμό πρωτεϊνών που μοιάζουν με πριόν ή αμυλοειδογόνους λόγω αυτής της διαδικασίας μετατόπισης πλαισίου » , έγραψε ο Perez.

Η μετατόπιση πλαισίου συνίσταται σε μια «ολίσθηση» της ριβοσωματικής δομής που μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες, όπως προειδοποίησε ο βιοχημικός Rose σε σχέση με την «τροποποιημένη ψευδουρακίλη» ή το διαβολικό μόριο N1-methylpseudouridine:

«Τα τροποποιημένα mRNA για χρήση στα προϊόντα COVID-19 βελτιστοποιήθηκαν ως προς τα κωδικόνια για τη μέγιστη έκφραση πρωτεΐνης στον άνθρωπο. Η βελτιστοποίηση κωδικονίων ή η συνώνυμη αντικατάσταση κωδικονίου βασίζεται στην ιδέα ότι μπορεί κανείς να προκαλέσει μεταλλάξεις σε ένα γονίδιο ενδιαφέροντος (όπως η ακίδα) με βάση την προκατάληψη χρήσης κωδικονίων ενός οργανισμού (όπως οι άνθρωποι)  , για να αυξήσει τη μεταφραστική αποτελεσματικότητα και την έκφραση πρωτεΐνης χωρίς να αλλοιωθεί η αλληλουχία την πρωτεΐνη. Όμως, είναι γνωστό ότι η βελτιστοποίηση κωδικονίων μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα διαμόρφωσης πρωτεΐνης, αναδίπλωσης και σταθερότητας ».

Τα σφάλματα μετατόπισης πλαισίου συμβαίνουν όταν ο μηχανισμός παραγωγής πρωτεΐνης του κυττάρου χάνει κατά λάθος μία ή δύο βάσεις στην αλληλουχία mRNA. Εφόσον οι βάσεις mRNA διαβάζονται σε ομάδες των τριών, μια μετατόπιση πλαισίου διασπά τα αρχικά σύνολα της ακολουθίας, επηρεάζοντας όλες τις ακολουθίες κατάντη του σφάλματος.

Οι αμυλοειδογόνες πρωτεΐνες που αναφέρονται στη μελέτη μπορεί να προκαλέσουν σπάνιες αμυλοειδογόνες αγγειακές εγκεφαλοπάθειες.

Αυτές, όπως εξηγεί ο ιστότοπος Telethon που επικεντρώνεται σε αυτή την παθολογία, είναι μια ομάδα ασθενειών των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου που χαρακτηρίζονται από την εναπόθεση μιας πρωτεΐνης που ονομάζεται βήτα-αμυλοειδές. Αυτή η συσσώρευση οδηγεί σε σταδιακή καταστροφή των αιμοφόρων αγγείων και κατά συνέπεια στην εμφάνιση αιμορραγιών, οι οποίες μπορεί να ποικίλουν σε έκταση.

Τυπικά συμπτώματα μπορεί να είναι: πονοκέφαλος, αδυναμία, παροδική απώλεια ομιλίας και ξαφνική εξασθένηση της όρασης, ναυτία, έμετος. Συχνά, οι αιμορραγίες παρεμβαίνουν στις γνωστικές ικανότητες του πάσχοντος ατόμου, το οποίο υφίσταται άνοια και κινητικά ελλείμματα. Στις πιο σοβαρές μορφές, που εμφανίζονται ήδη γύρω στα 30-40 χρόνια, η θνησιμότητα είναι πολύ υψηλή: το 50% των ασθενών πεθαίνουν μετά το πρώτο επεισόδιο αιμορραγίας.

Η ανακάλυψη των παρασιτικών πρωτεϊνών

Στην έρευνά του ο καθ. Ο Perez διαπίστωσε ότι μια μετατόπιση πλαισίου κατά μία βάση διατηρεί τις ακολουθίες που μοιάζουν με prion, ενώ μια μετατόπιση πλαισίου κατά δύο βάσεις τις εξαλείφει. Βρήκε επίσης ότι οι αλληλουχίες μετατόπισης πλαισίου μοιράζονται ομοιότητες με τις βακτηριακές πρωτεΐνες της αμοιβάδας που τρώει τον εγκέφαλο και τις πρωτεΐνες ανθρώπινης νουκλεάσης, πρωτεΐνες ικανές να διασπούν δεσμούς DNA.

« Τα ευρήματά μας αποκάλυψαν επίσης μια εντυπωσιακή ομολογία με την Naegleria fowleri, κοινώς γνωστή ως «αμοιβάδα που τρώει τον εγκέφαλο». Αυτή η ανακάλυψη εγείρει πολλές ανησυχίες:

  • Η παρουσία των ιχνών Naegleria fowleri θα μπορούσε να συνδεθεί με τις ανερμήνευτες βάσεις ψευδοουριδίνης στο ριβόσωμα, ένα σενάριο που είναι όλο και πιο πιθανό αν ληφθεί υπόψη η ευρεία χρήση των ενέσεων πρωτεΐνης mRNA από το 2021.
  • Η αναζωπύρωση αυτής της ασθένειας έχει σημειωθεί ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID-19, ιδιαίτερα τονισμένη σε περιοχές όπως το Τέξας και το Πακιστάν».
Μια εικόνα με τη Naegleria fowleri πιο γνωστή ως «εγκεφαλοφάγα αμοιβάδα»

Τα λόγια του γίνονται όλο και πιο ανατριχιαστικά επειδή επιβεβαιώνουν τους φόβους που εκφράζουν άλλοι ερευνητές.

«Η έρευνά μας, ενώ επικεντρώνεται σε ένα περιορισμένο υποσύνολο πιθανών ακούσιων πρωτεϊνών που προκύπτουν από εμβολιασμούς με mRNA COVID-19, αποκάλυψε αξιοσημείωτα ευρήματα που αξίζουν σοβαρής εξέτασης. Το εύρος των πιθανών πρωτεϊνών εκτός στόχου είναι τεράστιο, ωστόσο, ακόμη και στο πλαίσιο της περιορισμένης ανάλυσής μας, έχουν γίνει σημαντικές παρατηρήσεις».

Παρατηρήσεις παρασιτικών πρωτεϊνών

«Μια αξιοσημείωτη πτυχή της μελέτης μας είναι ο εντοπισμός παρασιτικών πρωτεϊνών, πολλές από τις οποίες ανακαλύφθηκαν μετά το 2020. Αυτό το χρονοδιάγραμμα συμπίπτει με την ευρεία χορήγηση εμβολίων κατά του COVID-19. Η εμφάνιση αυτών των πρωτεϊνών την ίδια περίοδο υποδηλώνει μια πιθανή σύνδεση με την τεχνολογία mRNA του εμβολίου και τις ανεπιθύμητες συνέπειές του».

Οι επιπτώσεις μιας πιθανής περιοχής Prion

« Η ανάλυσή μας εντόπισε όχι μόνο άγνωστες πρωτεΐνες αλλά και την παρουσία μιας πιθανής περιοχής πριόν. Αυτό το εύρημα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό λόγω των εγγενών κινδύνων που συνδέονται με τις ασθένειες των πριόν και των επιπτώσεών τους στη νευρολογική υγεία. Η ανακάλυψη μιας αλληλουχίας που μοιάζει με πριόν εντός της τροποποιημένης πρωτεΐνης ακίδας τονίζει την ανάγκη για αυστηρή εξέταση των συστατικών του εμβολίου mRNA και των μακροπρόθεσμων επιπτώσεών τους».

Η διάχυτη χρήση της τεχνολογίας ψευδοουριδίνης

Εργαστηριακές τροποποιήσεις στην Ουριδίνη για τη δημιουργία ψευδουριδίνης και Ν1-μεθυλ ψευδουριδίνης που χρησιμοποιούνται σε γενετικούς ορούς mRNA του Covid.

« Η χρήση της τεχνολογίας ψευδοουριδίνης σε εμβόλια mRNA ήταν καθολική, επηρεάζοντας δισεκατομμύρια εμβολιασμούς και περιλάμβανε διάφορες επαναλήψεις του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που στοχεύουν τόσο το αρχικό στέλεχος Wuhan όσο και την επακόλουθη παραλλαγή Omicron . Αυτή η ευρέως διαδεδομένη εφαρμογή εγείρει ανησυχίες σχετικά με τον ευρύ αντίκτυπο οποιασδήποτε ακούσιας δημιουργίας πρωτεΐνης σε διαφορετικές παρτίδες και σκευάσματα εμβολίων».

Έκκληση για την ασφάλεια των εμβολίων και εφιάλτη στο εργαστήριο Omicron

Οι πιο προσεκτικοί αναγνώστες του Gospa News γνωρίζουν καλά ότι ορισμένοι Ιάπωνες ερευνητές τόνισαν την εικαζόμενη εργαστηριακή προέλευση της παραλλαγής Omicron (που κυριαρχεί τώρα με τους παράγωγους γονότυπους του Kraken, στους οποίους έχουν ενημερωθεί τα νέα μονοσθενή εμβόλια mRNA από την Pfizer και τη Moderna, και το νέο ένας ακόμη ελάχιστα γνωστός και επομένως φοβόταν ο JN.1) όπως ο ίδιος ο Perez είχε υποθέσει ακριβώς λόγω της εξαφάνισης της περιοχής πριόν σε αυτή την παραλλαγή.

Η νέα έρευνα του Γάλλου βιομαθηματικού από το Ίδρυμα Montagnier ολοκληρώνεται με μια εγκάρδια έκκληση προς τις υγειονομικές αρχές που συνεχίζουν να προτείνουν εμβόλια mRNA ειδικά σε εύθραυστους ασθενείς , παρόλο που δεν υπάρχουν μελέτες για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια για αυτή την κατηγορία ανθρώπων.

Πράγματι ο Perez ολοκλήρωσε τη μελέτη του ως εξής:

«Τα ευρήματα της μελέτης μας, αν και είναι προκαταρκτικά, υπογραμμίζουν την κρίσιμη ανάγκη για ολοκληρωμένη έρευνα σε όλο το φάσμα των πιθανών επιπτώσεων εκτός στόχου των mRNA εμβολίων COVID-19. Η ανίχνευση άγνωστων πρωτεϊνών και περιοχών που μοιάζουν με πριόν, ιδιαίτερα στο πλαίσιο μιας τεχνολογίας τόσο διαδεδομένης όπως η τροποποίηση ψευδοουριδίνης, απαιτεί μια προσεκτική προσέγγιση. Υπογραμμίζει τη σημασία της συνεχούς παρακολούθησης και αξιολόγησης της ασφάλειας των εμβολίων, ειδικά καθώς αναπτύσσονται και αναπτύσσονται νέα σκευάσματα παγκοσμίως. Οι πιθανές επιπτώσεις για τη δημόσια υγεία είναι σημαντικές, δικαιολογώντας συνεχή επαγρύπνηση και έρευνα για τις μοριακές περιπλοκές και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτών των νέων ιατρικών παρεμβάσεις».

Μεγάλη φαρμακοβιομηχανία παρά τον συναγερμό Turbo-Cancer

Αλλά η επιχείρηση Big Pharma δεν μπορεί να περιμένει και συνεχίζει, παρόλο που η γονοτοξικότητα και η καρκινογένεση δεν έχουν μελετηθεί διεξοδικά .

Εκτός από τις νευροεγκεφαλικές παθολογίες όπως η νόσος CJD που αναφέρει ο Perez, σήμερα οι βιοχημικοί και οι ανοσολόγοι ανησυχούν τόσο για τις πολύ σοβαρές μυϊκές φλεγμονώδεις επιπτώσεις (ειδικά στο καρδιακό σύστημα) που προκαλούνται από τα επικίνδυνα νανοσωματίδια λιπιδίων, όσο και για τους στροβιλο-καρκίνους που μπορεί να προκύψουν ακριβώς από το διαβολικό μόριο Ν1-μεθυλψευδοουριδίνη…

Επειδή όπως έγραψαν η Αμερικανίδα βιοφυσική Stephanie Seneff (ερευνήτρια στο διάσημο MIT – Massachusetts Institute of Technology) και στη συνέχεια ο Ιταλός βιοανοσολόγος Mauro Mantovani επιβεβαίωσαν , « Οι πολλές αλλαγές στο mRNA του εμβολίου κρύβουν το mRNA από την κυτταρική άμυνα και προάγουν μια μεγαλύτερη βιολογική χρόνος ημιζωής και υψηλή παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας ».

Αλλά το πιο σημαντικό, ο Σενέφ πρόσθεσε:

«Τα ανοσοκύτταρα που έχουν προσλάβει τα νανοσωματίδια του εμβολίου απελευθερώνουν στην κυκλοφορία μεγάλους αριθμούς εξωσωμάτων που περιέχουν πρωτεΐνη ακίδας μαζί με κρίσιμα microRNA που επάγουν μια σηματοδοτική απόκριση στα κύτταρα λήπτες σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Εντοπίζουμε επίσης πιθανές βαθιές διαταραχές στον ρυθμιστικό έλεγχο της πρωτεϊνοσύνθεσης και την επιτήρηση του καρκίνου ».

Ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα ανέφερε στον FDA ακριβώς τον κίνδυνο τα θραύσματα DNA να παράγουν ογκογόνο αντίδραση που προκύπτει από τις νέες βιοτεχνολογίες mRNA για τις οποίες, επιπλέον, η Moderna γνωρίζει από το 2019.

 


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

ZENODO – JC PEREZ – Οι τροποποιημένες εγκοπές mRNA με Covid19 ενέχουν κίνδυνο δημιουργίας επιβλαβών πρωτεϊνών ή πριόν;

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,330


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα