Διαγωνισμός – παρωδία, με επανάληψη και «μονομαχία», όπου ενεπλάκησαν γνωστοί νταραβεριτζήδες, «ανίψια», «δικηγόροι του Διαβόλου» και «μάνατζερ της συμφοράς» – Η Δικαιοσύνη προ των πυλών!

Διαγωνισμός – παρωδία, με επανάληψη και «μονομαχία», όπου ενεπλάκησαν γνωστοί νταραβεριτζήδες, «ανίψια», «δικηγόροι του Διαβόλου» και «μάνατζερ της συμφοράς» – Η Δικαιοσύνη προ των πυλών!

23 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:256
Μοίρασέ το

 

«Στα βράχια» οδηγείται ο διαγωνισμός για το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, το διαμάντι των 80 στρεμμάτων πάνω από την πλαζ του Αστέρα, μετά τη μη προσέλευση την περασμένη Τετάρτη του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη να καταβάλει 8,8 εκατ. ευρώ και να υπογράψει τα συμβόλαια!

Ένας διαγωνισμός – παρωδία, με επανάληψη και «μονομαχία», όπου ενεπλάκησαν γνωστοί νταραβεριτζήδες, «ανίψια», «δικηγόροι του Διαβόλου» και «μάνατζερ της συμφοράς» – Η Δικαιοσύνη προ των πυλών!

Περίεργα πράγματα με… ουρά οβραίικη…

Δεν θα πω τίποτ’ άλλο… απλά θα σας παραπέμψω εδώ… και θα καταλάβετε…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Δεν θα γλυτώσουμε ποτέ απ’ ΑΥΤΟΥΣ…

Σε μία απίστευτη ιλαροτραγωδία εξελίσσεται η υπόθεση του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης, το φιλέτο των φιλέτων των 80 στρεμμάτων στο real estate δηλαδή, όπου ο διαγωνισμός τινάζεται στον αέρα μετά την μη καταβολή από τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη εδώ και 10 ημέρες, των 8,8 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν στη συμφωνία με την Εκκλησία προκειμένου να υπογραφούν τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας, μετά την ολοκλήρωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού!

Μέχρι στιγμής ο γνωστός εφοπλιστής που πλειοδότησε στον διαγωνισμό μέσα από μια διαδικασία πρωτόγνωρη, μια μονομαχία στο τέλος της ημέρας με τον Εβραίο Αμίρ των ξενοδοχείων Brown και των λοιπών εμφανών και αφανών εταίρων του, αφού προηγουμένως μετά από παρεμβάσεις είχε ακυρωθεί το αρχικό αποτέλεσμα της πλειοδοσίας, έχει πληρώσει μόνο την προκαταβολή των 2,4 εκατ. ευρώ! Και αυτή επίσης με καθυστέρηση αρκετών ημερών!!!

Η υπόθεση όπως εξελίσσεται, δηλαδή η ολοκλήρωση ενός διαγωνισμού – παρωδία, όπου ενεπλάκησαν «Ανίψια», «δικηγόροι του Διαβόλου», πάσης φύσης Εβραϊκά συμφέροντα, «μάνατζερ της συμφοράς», τοπικοί άρχοντες και γνωστοί νταραβεριτζήδες της πιάτσας, προσβάλει την Εκκλησία και εγείρει ζητήματα ως προς τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και τις αποφάσεις που ελήφθησαν και εν πάσει περιπτώσει δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του καθενός εκ των εμπλεκομένων που επιχείρησαν να αποσπάσουν με μέσα αθέμιτα, τεράστια περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας, τα οποία ως όφειλε έβγαλε σε διαγωνιστική διαδικασία με σαφείς όρους και ξεκάθαρες προδιαγραφές!

Διότι στην προκειμένη περίπτωση το Ορφανοτροφείο των 80 στρεμμάτων στον Λαιμό της Βουλιαγμένης και ακριβώς πάνω από την πλαζ του Αστέρα αποτελεί το διαμάντι του real estate όχι μόνο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, αλλά πιθανότατα σε ολόκληρη τη βαλκανική χερσόνησο!

Όπως εκ των πραγμάτων προκύπτει, μετά την μη εμφάνιση του Βίκτωρα Ρέστη από την περασμένη Τετάρτη όταν και βάσει της συμφωνίας έπρεπε να καταβάλει τα 8,8 εκατ. ευρώ για την υπογραφή των συμβολαίων, ο διαγωνισμός προφανώς οδηγείται στα βράχια και η ακύρωση του πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

 

 

Πηγή

Προβολές : 256


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.