Διαζύγιο Κασιδιάρη – Στίγκα με προίκα 1,3 εκατ. ευρώ – Οι Σπαρτιάτες διαλύονται και ο Βελόπουλος τρίβει τα χέρια του

Διαζύγιο Κασιδιάρη – Στίγκα με προίκα 1,3 εκατ. ευρώ – Οι Σπαρτιάτες διαλύονται και ο Βελόπουλος τρίβει τα χέρια του

28 Ιουλίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:840
Μοίρασέ το

 

 Θα ψάξουν να βρουν και 10ο βουλευτή για να σχηματίσουν ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα – Τελικά ποιος έπιασε κορόιδο ποιον;

Από τη μία η απαίτηση Κασιδιάρη να έχει λόγο στο κόμμα, από την άλλη τα χρήματα της επιχορήγησης, στην διαχείριση των οποίων ήθελαν να έχουν λόγο οι βουλευτές έφεραν το κόμμα στη διάλυση!

Ότι πει ο αόρατος μαριονετίστας θα γίνει… ο ίδιος που κινεί και τα νήματα όλων των πολιτικών… συμπεριλαμβανουμένου και του Κασιδιάρη…
Μην τρεφετε αυταπάτες…
Καλλιόπη Σουφλή
Διαζύγιο Κασιδιάρη - Στίγκα με προίκα 1,3 εκατ. ευρώ – Οι Σπαρτιάτες διαλύονται και ο Βελόπουλος τρίβει τα χέρια του – Θα ψάξουν να βρουν και 10ο βουλευτή για να σχηματίσουν ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα – Τελικά ποιος έπιασε κορόιδο ποιον;

Πρώτοι στο Radar σάς είχαμε ενημερώσει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα εσωστρέφειας στους Σπαρτιάτες από την ημέρα που ξεκίνησαν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και έκανε την ομιλία του ο Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος των Σπαρτιατών.

Tότε που μία ομάδα βουλευτών που ανήκουν στο κόμμα Κασιδιάρη «Έλληνες» και μπήκαν στους Σπαρτιάτες λίγο πριν τις εκλογές, έπιασαν τον κ. Στίγκα μεταφέροντας το μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη ότι θα πρέπει να έρχεται σε συνεννόηση μαζί του για τις ανακοινώσεις και τις ομιλίες του.

Ποιος θα καρπωθεί την επιχορήγηση;

Αυτή η εξόφθαλμη παρέμβαση δεν άρεσε στον Β. Στίγκα που άρχισε να παίρνει αποστάσεις.

Όπως, όμως, μου λένε πολύ καλές πηγές του ρεπορτάζ, το μεγάλο ζήτημα που έχει φέρει τις δύο πλευρές σε αναστάτωση είναι το εξής: το 1,2-1,3 εκατ. ευρώ της κρατικής επιχορήγησης η οποία θα λάβει το κόμμα και ουσιαστικά θα την καρπωθεί ο πρόεδρος του.

Ενώ όπως θα περίμεναν οι βουλευτές που προσδιορίζονται από τον Η.Κασιδιάρη θα είχαν και εκείνοι (και ο Κασιδιάρης) λόγο στο πως και που θα κατανεμηθούν τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης.

Διαζύγιο Κασιδιάρη - Στίγκα με προίκα 1,3 εκατ. ευρώ – Οι Σπαρτιάτες διαλύονται και ο Βελόπουλος τρίβει τα χέρια του – Θα ψάξουν να βρουν και 10ο βουλευτή για να σχηματίσουν ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα – Τελικά ποιος έπιασε κορόιδο ποιον;

 

Ποιος έπιασε κοροΐδο ποιον τελικά στην μπίζνα των Σπαρτιατών;

Βεβαίως, ας είμαστε ειλικρινείς.

Ο Βασίλης Στίγκας δεν θα έμπαινε στην Βουλή ποτέ εάν δεν έδινε το πράσινο φως ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Είχε ξανακατέβει και είχε λάβει μόνο 100 σταυρούς.

Όπως είπε και ο ίδιος, ο Κασιδιάρης ήταν το καύσιμο που έβαλε τους Σπαρτιάτες στην Βουλή.

Και τώρα με αυτή την ανταρσία, θα μπορεί να καρπωθεί τα χρήματα της κρατικής επιδότησης.

Αν θέλετε μπορούμε να πούμε ότι ο «Στίγκας έπιασε κορόιδο τον Κασιδιάρη» και τώρα θα καρπωθεί τα χρήματα της επιχορήγησης…

Η συνάντηση Στίγκα – Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, οι Σπαρτιάτες και το «κόψιμο» του Μπογδάνου!

Θα ψάξουν να κάνουν ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα

Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα;

Μετά από αυτό το άδειασμα 9 βουλευτών στον πρόεδρο τους, η κατάσταση θα οδηγηθεί στα άκρα.

Ο Βασίλης Στίγκας μένει μόνο με 2 βουλευτές, τον Γιώργο Ασπιώτη βουλευτή Αχαΐας και τον Μιχάλη Γαυγιωτάκη, βουλευτή Ηρακλείου.

Ουσιαστικά, όμως, έχει προαναγγελθεί η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι 9 που θα μείνουν ανεξάρτητοι δεν θα μπορούν όμως να σχηματίσουν δική τους κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς θα χρειαστούν 10 βουλευτές. Άρα θα πρέπει να βρουν άλλον 1 βουλευτή.

Ως Κοινοβουλευτική Ομάδα θα μπορούν να έχουν περισσότερα προνόμια απ’ ότι ως μεμονωμένοι βουλευτές.

Τρίβει τα χέρια του ο Βελόπουλος

To διαζύγιο Στίγκα-Κασιδιάρη είναι γεγονός.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος όντως έχει ρεύμα στην ακροδεξιά, θα κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας αλλά δεν θα μπορεί να εκλεγεί, λόγω του νομοθετικού πλαισίου που θέλει να μην εκλέγονται ακόμα και όσοι έχουν καταδικαστεί σε κακούργημα πρωτοδίκως.

Πλέον, σε όλη αυτή τη ιστορία, κερδισμένος μένει ο Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος θα προσπαθήσει να προσεταιριστεί ψηφοφόρους των Σπαρτιατών αν όχι τον ίδιο τον Στίγκα…

 

Πηγή

Προβολές : 840


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα