Διακίνηση μαύρου χρήματος από ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ,  ΖΕΙΣ... ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!)

Διακίνηση μαύρου χρήματος από ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΖΕΙΣ... ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!)

6 Μαΐου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:409
Μοίρασέ το

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αχαΐας δίνει απλά μαθήματα Παραοικονομίας, εξηγώντας βήμα – βήμα τι είναι το «σκιάχτρο», που χρόνια τώρα καταγγέλλει στα χαρτιά η Χαριλάου Τρικούπη περί «μαύρου χρήματος, γκρίζες ζώνες στην Οικονομία» κλπ. κλπ.

Διακίνηση μαύρου χρήματος από ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ;;;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ … ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ…

ΥΠΕΡΟΧΑ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

Άρα έχουν δίκιο τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ…

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Στις 5 Μαΐου 2023 εστάλη ένα εξαιρετικού ενδιαφέροντος ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προς τα μέλη της Επιτροπής. Το email υπογράφει ο Νίκος Μοιραλής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και όπως είπαμε, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Πατρέων. Απολύτως επίσημα πράγματα δηλαδή.

Ο κ. Μοιραλής ενημερώνει συντρόφους και συντρόφισσες, στους οποίους απευθύνει και συντροφικούς χαιρετισμούς (ΣΦΧ, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά), πως ενοικιάστηκε για τις προεκλογικές ανάγκες εκλογικό κέντρο στον χώρο που στεγάζονταν στο παρελθόν τα Starbucks.

Δεν θα είχαμε ασχοληθεί με μία τέτοια γραφειοκρατική λεπτομέρεια, η οποία λογικά δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν. Όμως, κατά την ανάγνωση του email, που έφτασε στα γραφεία της «Ζούγκλας», το δημοσιογραφικό μάτι «σκάλωσε» σε μία απίστευτη ομολογία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη στις 5 Μαΐου και προς τα 15 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αχαΐας έχει ως εξής:

«Πάτρα, 5 Μαΐου 2023

Συντρόφισσες, Σύντροφοι,

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Ν.Ε. το εκλογικό μας κέντρο θα είναι στην πλατεία Γεωργίου Α΄ στα πρώην Starbucks, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης μας.

Από σήμερα το απόγευμα θα έχουμε τα κλειδιά στα χέρια μας και ξεκινάμε δουλειές σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο.

Το αντίτιμο είναι 2.500 ευρώ μέχρι τις πρώτες εκλογές (25 Μαΐου), και ακόμη 2.500 ευρώ εάν οδηγηθούμε σε Δεύτερες εκλογές (10 Ιουλίου).

Τα χρήματα θα είναι μαύρα όποτε θα προσκομίσω μια τυπική απόδειξη για τον εσωτερικό μας έλεγχο.

Σας παρακαλώ πολύ ανταποκριθείτε όλοι σας άμεσα στην στήριξη που σας ζήτησε ο υπεύθυνος οργανωτικού, για να είμαστε εντός οικονομικού πλαισίου.

Δράσεις Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪ́ΑΣ:
Σάββατο 6 Μαΐου ομιλία στην πλατεία Αγίας
Σοφίας στο καφέ espresso στις 19:00.

Τρίτη 9 Μαΐου ομιλία στο παλιό Δημαρχείο Ωλενίας στα Λουσικά στις 20:00.
Για αυτές τις δύο εκδηλώσεις η παρουσία υποψηφίων βουλευτών, μελών Κεντρικής, Νομαρχιακής Επιτροπής και Συντονιστικών Οργάνων είναι απαραίτητη.

Παρακαλείσθε για την κοινοποίηση των δράσεων και την κινητοποίηση συντρόφων να τις ακολουθήσουν.

Με ΣΦΧ,

Ο Γραμματέας Ν.Ε.

Νίκος Μοιραλής».

Τα υπόλοιπα 14 μέλη που έλαβαν το μήνυμα είναι τα εξής:

  • Βόγλη Ευφροσύνη
  • Γιανναδάκης Αθανάσιος
  • Ζάκας Ηλίας
  • Καραμάνος Αριστείδης
  • Καράπαπα Ιωάννα
  • Κόλλιας Αντώνης
  • Μαρινόπουλος Παναγιώτης
  • Μητρογιάννη Γεωργία
  • Παναγόπουλος Γερασημάκης
  • Παναγοπούλου – Νικολάου Σταυρούλα
  • Παρασκευόπουλος Γιώργος
  • Πετρόπουλος Κώστας
  • Ταγκαλάκη – Ντούλια Ασημίνα
  • Φεσσιάν Γεράσιμος

Προφανώς δεν πρόκειται ούτε για επιπολαιότητα, ούτε για γκάφα.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας ενημερώνει επίσημα τους συνεργάτες του και κομματικούς παράγοντες πως το ενοίκιο του εκλογικού κέντρου του κόμματος θα καταβάλλεται με «ΜΑΥΡΑ».

 

Το χειρότερο ωστόσο εμφανίζεται παρακάτω.

 

Όταν, δηλαδή, ο Νίκος Μοιραλής ομολογεί πως «τα χρήματα θα είναι μαύρα, οπότε θα προσκομίσω μια τυπική απόδειξη για τον εσωτερικό μας έλεγχο».

 

Σε «σύγχρονα» ελληνικά δηλαδή, το επίσημο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που διεκδικεί τη θέση του τρίτου κόμματος στη Βουλή και μάλιστα με αξιώσεις, διακινεί μαύρο χρήμα και συναλλάσσεται παράνομα με πολίτη – ιδιοκτήτη ακινήτου, ο οποίος με τη σειρά του αμείβεται επίσης παράνομα σε μαύρο χρήμα, το οποίο βεβαίως δεν δηλώνει στην εφορία.

 

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αχαΐας δίνει απλά μαθήματα Παραοικονομίας, εξηγώντας βήμα – βήμα τι είναι το «σκιάχτρο», που χρόνια τώρα καταγγέλλει στα χαρτιά η Χαριλάου Τρικούπη περί «μαύρου χρήματος, γκρίζες ζώνες στην Οικονομία» κλπ. κλπ.

 

Η ανατομία της διαχρονικής υποκρισίας  

«Ιδού οι σωτήρες του Έθνους»
«Ιδού οι σωτήρες του Έθνους»

 

 

Δεν πέρασαν δα και πολλά χρόνια από τότε που το ΠΑΣΟΚ, ταλαιπωρημένο, συρρικνωμένο, λεηλατημένο, (όπως υποστηρίζει) άλλαξε όνομα προκειμένου να απαλλαγεί από το παλιό αμαρτωλό ΑΦΜ του. Και αυτό διότι, όπως και η Νέα Δημοκρατία, χρωστούσε (και χρωστάει) εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε Τράπεζες και Δημόσιο.

Η Χαριλάου Τρικούπη προσπάθησε να εξέλθει της κρίσης «καθαγιασμένη». Το πείραμα ως φαίνεται κράτησε λίγο, διότι όπως λένε και οι παλιοί καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.

«Τα παιδιά» του Άκη πήγαν στην Κουμουνδούρου, τα «παιδιά» του Σημίτη στη Νέα Δημοκρατία και ότι απέμεινε επιχείρησε να διεκδικήσει την «Επάνοδο».

Πώς να τη διεκδικήσει, όταν ο κομματικός μηχανισμός, που ελέγχεται από άτομα που τοποθέτησε ο ίδιος ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ομολογούν δημόσια και ανερυθρίαστα πως παρανομούν συνειδητά;

Αν για την υπόθεση του εκλογικού κέντρου ομολογείται με κυνισμό μία τέτοια πρακτική, τότε τι συμβαίνει με άλλες υποθέσεις, ακόμη σοβαρότερες, στις οποίες διακινείται μαύρο χρήμα από ανώτερα κομματικά στελέχη;

 

Η δήλωση του Νίκου Μοιραλή πως θα προσκομίσει «τυπική απόδειξη» για τον εσωτερικό κομματικό έλεγχο μήπως καταδεικνύει πως αυτή είναι η πάγια και τρέχουσα πρακτική δια της οποίας λειτουργεί ο κομματικός μηχανισμός;

 

Μόνον που το ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτείται από τη ΒΟΥΛΗ, με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.

 

Πρόκειται για Δημόσιο Χρήμα, κύριε Ανδρουλάκη.

 

Να υποθέσουμε πως αντιλαμβάνεστε αυτήν την εξαιρετικά λεπτή διαφορά.

 

Δεν διαχειρίζεστε με τα στελέχη σας προσωπικά σας χρήματα.

 

Διαχειρίζεστε κομματικό και δημόσιο χρήμα.

 

Οι κανόνες είναι γνωστοί.

 

Οι νόμοι επίσης.

 

Μόλις προχθές διατάχθηκε ενδελεχής έρευνα σε κόμμα που καταγγέλλεται πως διακινεί μαύρο χρήμα.

 

Μήπως κάποιος θα πρέπει να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Πάτρας, αλλά και για το κατά πόσο αυτές οι πρακτικές έχουν «διευρυμένη» εφαρμογή στον κομματικό μηχανισμό;

 

Η «Ζούγκλα» ήρθε σε επαφή με την εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κα Στεφανία Μουρελάτου, η οποία και ενημερώθηκε για την αναμενόμενη ανάρτηση του θέματος αυτού από το zougla.gr.

 

Στη κα Μουρελάτου εξηγήθηκε πως η «Ζούγκλα» έχει στη διάθεσή της email με την ομολογία του Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας περί αποπληρωμής ενοικίου εκλογικού κέντρου στην Πάτρα με μαύρο χρήμα και προσκόμισης αποδεικτικού στοιχείου για τον τυπικό εσωτερικό έλεγχο.

 

Η κα Μουρελάτου ζήτησε να της αποσταλούν αυτά τα στοιχεία με ηλεκτρονικό μήνυμα.

 

Ενημερώθηκε πως τα στοιχεία αυτά αν δεν τα γνωρίζει ήδη, θα είναι στη διάθεσή της από το πρωτοσέλιδο της «Ζούγκλας».

 

 

Πηγή

Προβολές : 409


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα