Διακρίνοντας το Κακό που Κυβερνά τον Κόσμο. «Σήματα και σύμβολα κυβερνούν τον κόσμο, όχι λόγια ούτε νόμοι».

Διακρίνοντας το Κακό που Κυβερνά τον Κόσμο. «Σήματα και σύμβολα κυβερνούν τον κόσμο, όχι λόγια ούτε νόμοι».

30 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,079
Μοίρασέ το

Κρυμμένο σε κοινή θέα, το κακό επικοινωνεί, «θεραπεύει» και κάνει ξόρκια. θέλει την ψυχή σου.

-Όποιος βρίσκεται σε σημαντική θέση εξουσίας είναι στη λατρεία. Πρόεδρος, κυβερνήτης, διοικητικό συμβούλιο, δικαστές, στελέχη εισδοχής κολεγίων, στελέχη τηλεφωνικών εταιρειών, τραπεζών και Big Pharma, κ.λπ.

 

Προσέξτε στην τηλεόραση ή στα βίντεο, τους πολιτικούς μας όταν μιλούν… αλλά και πρόσωπα όπως καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, κλπ., κάνουν με τα χέρια τους συμβολισμούς, για τους μυημένους… 

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

«Σήματα και σύμβολα κυβερνούν τον κόσμο, όχι λόγια ούτε νόμοι».

-αποδίδεται στον Κομφούκιο. θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι το είπε αυτό, και θα έπρεπε να το είχε πει αυτό, αλλά είναι πιθανό να μην το έκανε ποτέ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ: Αυτό είναι ένα δύσκολο θέμα. Δεν περιμένω από όλους να καταλάβουν ή να συμφωνήσουν με τα πάντα σε αυτήν την ανάρτηση. Βγάζω αυτά τα πράγματα σύμφωνα με τη λαϊκή απαίτηση, ώστε ο καθένας να μπορεί να δει τι λέει μια συγκεκριμένη ομάδα με τα δικά του λόγια και να εκπαιδευτεί – μοιράζομαι τη δική μου κατανόηση και αυτό υπόκειται σε αλλαγές. Η διάκριση μεταξύ καλού και κακού είναι το κλειδί και αυτά είναι μερικά εργαλεία που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Παρουσιάζονται εικόνες και αποσπάσματα, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

 

 

Γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό και χάος στον κόσμο σήμερα;

 

Η προφανής απάντηση είναι ότι αυτό προκλήθηκε από τους ίδιους τους ανθρώπους, είναι μια αντανάκλαση του κακού ηθικού χαρακτήρα και της ψυχικής κατάστασης της κοινωνίας. Οι άνθρωποι έχουν ελεύθερη βούληση και κάνουν τις δικές τους κακές επιλογές και αυτό επέλεξαν πολλοί από αυτούς. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο χρειάστηκαν χιλιάδες χρόνια και όλοι έβαλαν το χέρι τους. Μόλις τα πράγματα γίνουν άσχημα, το κακό μπορεί να εισέλθει γιατί το πεδίο είναι κατάλληλο για την ύπαρξή του. Ωστόσο, όταν τα πράγματα φτάνουν στο όριο, γυρίζουν.

Οι άνθρωποι δεν είναι εκ φύσεως κακοί και πολλοί εξακολουθούν να έχουν την αρχική τους καλή φύση. Το κακό είναι παντού σαν το νερό, απλά περιμένει ένα κενό, μια παράλειψη ή μια πρόσκληση για να καλύψει το κενό σε έναν άνθρωπο.

 

Οι άνθρωποι προσκαλούν το κακό μέσα από την επιδίωξή τους για φήμη, κέρδος και υγεία και πολλοί το κάνουν εν αγνοία τους.

 

Μόλις ένα άτομο «ενωθεί στη λατρεία» και προσκαλέσει το κακό μέσα, κάνει έναν όρκο αίματος, δεσμεύοντας τη ζωή του σε αυτό το πράγμα και υπόσχεται να το κρατήσει μυστικό, για τη ζωή του. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο δύσκολο να το διακρίνει κανείς, πρέπει να παραμένει κρυφό. Μόλις εκτεθεί, μαραίνεται στο φως του ήλιου.

Μετά από χρόνια αναζήτησης, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιώντας το κοσμικό χαρακτηριστικό Αλήθεια, Συμπόνια και Ανεκτικότητα είναι ο τρόπος για να διακρίνουμε τη διαφορά μεταξύ καλού και κακού. Το κακό ενδυναμώνεται και δεν είναι τόσο δύσκολο να εντοπιστεί σε κοινή θέα.

Το σύστημα επικοινωνίας του κακού επιτρέπει στους άλλους να γνωρίζουν με ποιους συνεργάζονται και τι κάνουν σε αυτήν την κοινότητα. Χρησιμοποιούν χειρονομίες, σύμβολα και αριθμούς, γεωμαντεία (τοποθέτηση κτιρίων, δρόμων και πόλεων), θυμίαμα και χαρτιά, ψαλμωδίες κ.λπ. για θεραπεία και ξόρκια. Μπορεί να έχει θεραπευτικές δυνάμεις, αλλά αυτό που χρησιμοποιεί δεν είναι καλό. Μπορεί μόνο να μετατοπίσει μια ασθένεια, ποτέ να μην τη θεραπεύσει.

 

 

Πώς εκδηλώθηκε το κακό στον κόσμο μας;

 

 

Στην κοινωνία, μια μορφή είναι ο κομμουνισμός, ένα κακό φάντασμα που είναι ενάντια στην Αλήθεια. Αυτό το φάντασμα δεν είναι αρχικά από τη Γη μας, προήλθε από κάπου αλλού που δεν έχει Αλήθεια, Συμπόνια και Ανεκτικότητα. Ο «νόμος» που ακολουθούν είναι απλός. «Κάνε αυτό που θέλεις». Δεν υπάρχει περιορισμός και όλα πάνε. Αυτό είναι το Cult.

Ο Καρλ Μαρξ σηματοδοτεί με το «Το κρυμμένο χέρι»

Όπως το περιέγραψε ο ίδιος ο Μαρξ στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο (Κεφ. 2):

« “Υπάρχουν, εξάλλου, αιώνιες αλήθειες, όπως η Ελευθερία, η Δικαιοσύνη κ.λπ., που είναι κοινές σε όλες τις καταστάσεις της κοινωνίας Αλλά ο κομμουνισμός καταργεί τις αιώνιες αλήθειες, καταργεί κάθε θρησκεία και κάθε ηθική, αντί να τις συγκροτήσει σε μια νέα βάση. δρα ως εκ τούτου σε αντίθεση με όλη την προηγούμενη ιστορική εμπειρία»..

Παρόλο που κάποιος μπορεί να έχει μια κακή πλευρά, σίγουρα έχει και μια καλή πλευρά, και αυτή είναι μια επιλογή που πρέπει να κάνουν όλοι.

Το κακό κάποτε ήταν καλά κρυμμένο, αλλά τώρα είναι σε κοινή θέα.

Ο αποκρυφιστής Aliester Crowley είναι ένας από τους πιο διαβόητους σατανιστές του 20ου αιώνα. Σημειώστε το εικονίδιο πυραμίδας και ματιών στο καπέλο του.

 

Μερικοί εμπειρικοί κανόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναγνωρίσετε το κακό Cult καθώς και Some rules of thumb you can use to ID the evil Cult as well as their τα sigel τους sigels(σήματα και σύμβολα με δυνάμεις) που χρησιμοποιούν για comms:

-Οι οικογενειακές γραμμές είναι σημαντικές. Οι άνθρωποι γεννιούνται μέσα σε αυτό. Όλα έχουν διευθετηθεί πολύ προσεκτικά για πολύ περισσότερο από αυτή την περίοδο πολιτισμού – πώς θα κατέληγε κάποιος «τυχερός» με πλούτο, δύναμη ή κάποιο όφελος που δεν μπορούν να πάρουν οι απλοί άνθρωποι. Δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα!

Οι Πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν επίσης σχέση με τα ευρωπαϊκά δικαιώματα, όλα είναι πολύ καλά οργανωμένα. Οι κατάσκοποι, οι επιχειρηματικές αυτοκρατορίες κ.λπ. ακολουθούν επίσης την οικογενειακή καταγωγή.

-Όποιος έχει περισσότερα από μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια $$ είναι μέρος του Cult, είτε το γνωρίζει ο ίδιος είτε όχι.

 

Κανείς δεν επιτρέπεται να συσσωρεύει πραγματικό πλούτο ή δύναμη σε αυτόν τον υλικό κόσμο χωρίς να είναι μέρος της Λατρείας.

 

Μερικοί άνθρωποι που δεν είναι σε οικογενειακές γραμμές προσκαλούνται επειδή έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί κερδίζοντας πολλά χρήματα ή μέσω άλλων επιτευγμάτων. Θέλουν να επιδιώξουν περισσότερα και αποφασίζουν να συμμετάσχουν. Εάν έχετε πλούτο και απορρίψετε την πρόσκλησή τους για συμμετοχή, μπορεί να δείτε την καθαρή σας αξία να πέφτει καθώς βάζετε τον εαυτό σας στη μαύρη λίστα τους.

-Όποιος βρίσκεται σε σημαντική θέση εξουσίας είναι στη λατρεία. Πρόεδρος, κυβερνήτης, διοικητικό συμβούλιο, δικαστές, στελέχη εισδοχής κολεγίων, στελέχη τηλεφωνικών εταιρειών, τραπεζών και Big Pharma, κ.λπ. Όταν το καταλάβετε αυτό, καταλαβαίνετε γιατί δεν θα είναι ποτέ δυνατό να «ψηφίσετε πιο δυνατά» και να αλλάξετε το αποτέλεσμα. Η επιδιόρθωση είναι πάντα μέσα.

-Τα κορυφαία σχολεία είναι γεμάτα από αυτά.  Οι ασκούμενοι της λατρείας σε υψηλότερα επίπεδα προέρχονται από τις κορυφαίες σχολές, στις ΗΠΑ συχνά από τα Ivy Leagues.

Αν αναρωτιέστε γιατί τα περισσότερα μέλη του Ανώτατου Δικαστηρίου φοιτούσαν σε σχολεία Ivy League και φαίνεται να ψηφίζουν με τον ίδιο τρόπο, τώρα ξέρετε.

Το σημερινό δικαστήριο είναι όλοι οι απόφοιτοι της Ivy εκτός από την Amy Coney Barrett, η οποία φοίτησε στη Νομική Σχολή της Notre Dame.

Η παρακολούθηση ενός Ivy δεν αποτελεί 100% εγγύηση, αλλά είναι στη λίστα ελέγχου για την απόκτηση πλούτου και δύναμης. Κάποτε δεν ήταν έτσι, αλλά είναι τώρα.

Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε ένα σχολείο Ivy League για να γίνετε δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου, αλλά βοηθάει. Το ίδιο με τις τράπεζες, την κυβέρνηση, την εταιρική διαχείριση και οποιονδήποτε άλλο σημαντικό τομέα στην κοινωνία.

-Προσοχή για σηματοδότηση.

Οι ασκούμενοι της λατρείας σηματοδοτούν ο ένας τον άλλον δημόσια χρησιμοποιώντας πινακίδες, τατουάζ και εμβλήματα, γλυπτά και σημάδια στο έδαφος, ακόμη και η οργάνωση πόλεων, δρόμων και κτιρίων μπορεί να το δείξει αυτό. Συχνά, θα δείτε μια μικρή πυραμίδα έξω από ένα κτίριο, το ένα μάτι καλυμμένο (που σημαίνει «όλα τα μάτια που βλέπουν»), το μάτι μέσα σε μια πυραμίδα ή το φίδι.

Κάλυψη ενός ματιού (αντιπροσωπεύει το «μάτι του Ώρου») ή κλείσιμο του ματιού, αναβοσβήνει «ΟΚ» (κάθε εκτεταμένο δάχτυλο κάνει ένα «6» με τον κύκλο του αντίχειρα και του δείκτη) 6-6-6 πινακίδες, βάζοντας τα δάχτυλα του το δεξί χέρι μέσα στο γιλέκο σας («κρυφό σήμα») και άλλα.

Ο Δρ. Fauci στέλνει ένα μήνυμα σε συναδέλφους μέλη του Cult.

 

Εδώ είναι μια πυραμίδα μπροστά από ένα κτίριο στο Τόκιο. Αυτά τα σίγκελ μπορείτε να τα βρείτε παντού.

Είναι ακόμη και στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου των ΗΠΑ για να βεβαιωθείτε ότι το ξόρκι θα επιβληθεί σε όλους που χρησιμοποιούν αυτά τα «χρήματα». 

Εδώ είναι ένα τατουάζ που έχει ο Δρ. Ντέιβιντ Μάρτιν στο μπράτσο του…Το μάτι του Ώρου, αρχαίος αιγυπτιακός συμβολισμός.

Η Washington DC και άλλα σημαντικά κέντρα έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για τη διοχέτευση ενέργειας.

 

Εδώ είναι ο “ήρωας” Zelensky που δείχνει για ποιον πραγματικά εργάζεται.

 

-Αναστροφή. -Inversion. Cross dressing, trans-sexual, homo-sexual, αυτά είναι μέρος της πρακτικής τους και μια μορφή λατρείας και δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος πλημμυρίζει από αυτή τη διαστροφή. Όλα είναι ανεστραμμένα σε υψηλότερα επίπεδα από τη Γη. Αυτό που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι καλό εδώ δεν είναι καλό σε υψηλότερα επίπεδα. Η αντιστροφή είναι ένας τρόπος με τον οποίο τα μέλη της Cult δείχνουν την πίστη τους.

Αν αναρωτιέστε γιατί οι δύο δημιουργοί της δημοφιλούς ταινίας «The Matrix», οι αδελφοί Wachowski έγιναν οι αδερφές Wachowski…. 

 

Οι ταινίες Matrix έχουν να κάνουν με το να είσαι τρανς, λέει ο συν-σκηνοθέτης της τριλογίας. The Matrix films are about being transgender, the trilogy’s co-director says. «Αυτή ήταν η αρχική πρόθεση, αλλά ο κόσμος δεν ήταν αρκετά έτοιμος», λέει η Lilly Wachowski, η οποία εμφανίστηκε ως τρανς μαζί με την αδερφή της Lana μετά την κυκλοφορία των ταινιών.

Αυτός ο συμβολισμός μεταφέρει και άλλα ευρέως χρησιμοποιούμενα σύμβολα, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής. Μπορεί ένα φίδι να είναι καλό;

Baphomet, Baal, Moloch… το κακό έχει πολλά ονόματα σε διαφορετικούς πολιτισμούς και εποχές.

Να θυμάστε ότι την επόμενη φορά που θα δείτε ένα ασθενοφόρο ή ένα νοσοκομείο, δεν μπορείτε να το δείτε.

 

-Μαγικοί αριθμοί, ο αριθμός 6 και το εξάγραμμα/εξάγωνο. -Magick numbers, the number 6 and the hexagram/hexagon. Από εδώ προήλθε η λέξη HEX, είναι ένα κακό ξόρκι που χρησιμοποιούν οι μάγοι και οι μάγισσες… κυριολεκτικά!

Τα έξι πόδια της «απόστασης» του COVID δεν επιλέχθηκαν επιστημονικά, οι περισσότερες μελέτες έδειξαν ότι η ασφαλής απόσταση ήταν πάνω από 20 πόδια μακριά. Το Magick number έξι βοήθησε επίσης να διατηρηθεί το ξόρκι του COVID πάνω από τους ανθρώπους, όταν στάθηκαν σε αυτές τις χαλκομανίες, αποδέχθηκαν το ξόρκι. Εδώ είναι μια διαφήμιση που χρησιμοποιείται για την πώληση χαλκομανιών δαπέδου.

 

 

-Το σύμβολο του ήλιου. -The symbol of the sun. Η λατρεία του ήλιου είναι αρχαία, από την Αίγυπτο, τη Βαβυλώνα και τον προηγούμενο πολιτισμό.

Ο «Μαύρος Ήλιος» χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο από τους Ναζί. Η σβάστικα επιλέχθηκε από τους Ναζί επειδή πίστευαν ότι απέκτησαν υπερφυσικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας την. Ο αγκυλωτός σταυρός υποδηλώνει το στάτους επίτευξης ενός Βούδα, οπότε ήταν αρχικά καλός – θεωρήθηκε από τον Χίτλερ.

Ένας αφηρημένος ήλιος χρησιμοποιείται από τη Walmart και τώρα ο Yeezy γνωστός και ως Kanye (η Walmart μηνύει τον Kanye. LOL)

-Η λατρευτική «θρησκεία» είναι πάντα κρυμμένη μέσα στην εξωτερική προσωπικότητα ενός ατόμου.

 

Ξεχάστε ποια θρησκεία πιστεύετε ότι είναι το άτομο, εάν ασκεί αυτά τα πράγματα ή χρησιμοποιεί αυτά τα σήματα, πέρασε στη σκοτεινή πλευρά, παρόλο που στην επιφάνεια φαίνεται ότι είναι οπαδός μιας δίκαιης θρησκείας. Γι’ αυτό αναφέρεται στο «κρυμμένο χέρι».

 

 

-Η λαϊκή κουλτούρα (ταινίες, μουσική, βιβλία) και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται από το κακό.

Ακριβώς στο πρόσωπό σας τώρα, ακόμη και με μια εκπομπή που ονομάζεται “Lucifer” στο Netflix.

Η παρακολούθηση πολυμέσων είναι επικίνδυνη, αν σκεφτείς για μια στιγμή ότι κάτι ακούγεται «λογικό», τα πράγματα μπορεί κυριολεκτικά να μπουν στο μυαλό σου επειδή απλώς τα αποδέχτηκες και τα προσκάλεσες. Έτσι έχουν γίνει τα πράγματα επικίνδυνα.

Το “Lucifer” του Netflix είναι ανοιχτό. Σημειώστε την πινακίδα χειρός «πυραμίδα», που καλωσορίζει περισσότερους ανθρώπους στην Κόλαση.

 

 

Μπορεί να μην πιστεύετε τίποτα από όλα αυτά, αλλά το πιστεύουν και χρησιμοποιούν ενεργά αυτή τη μαγεία για να πάρουν αυτό που θέλουν — έχουν πάρει αυτό που θέλουν εδώ και χιλιετίες, οπότε τους λειτούργησε. Αυτού του είδους τα κόλπα μαγείας λειτουργούν σε άτομα με αδύναμο μυαλό και όπως γνωρίζουμε «το ανθρώπινο μυαλό είναι το πιο αδύναμο».

 

Να είστε σε επιφυλακή και τώρα που σας έδειξα αυτές τις ενδείξεις, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας πού βρίσκεται κάποιος και αν θέλετε να αποδεχτείτε τα «ξόρκια» του ή όχι. Μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε την τηλεόραση και να σταματήσετε να παρακολουθείτε mainstream ειδήσεις.

Ο Δημιουργός είναι εδώ. Ακόμη και οι κακοί έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το μέλλον τους. Το να σας πω αυτά που έμαθα θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρόνο για να διακρίνετε το καλό από το κακό.

Στο τέλος, η επιλογή είναι δική σας. Το να βλέπεις το κακό είναι μια πτυχή, αλλά θα χρειαστεί να δεις και το καλό.

Εδώ είναι μια ομάδα που ακολουθεί την αλήθεια, τη συμπόνια και την ανεκτικότητα. Φάλουν Ντάφα γνωστό και ως Φάλουν Γκονγκ, το οποίο διώκεται στην Κίνα από το ΚΚΚ.

Ακόμη και μπροστά στο κακό, οι καλοί άνθρωποι μπορούν να επικρατήσουν!

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

ΥΛΙΚΟ BONUS: BONUS MATERIAL:Από πού προήλθε το κακό; Κάποιοι λένε ότι ένα μακρινό σύμπαν και το κακό είναι υπερδιάστατα όντα. Αυτή είναι μια κατανόηση, προσπαθώντας να το κατανοήσουμε όλο αυτό και αυτό ταιριάζει με αυτό που έχουν διδάξει πολλές θρησκείες.

Εδώ είναι ένα βίντεο που είναι “εκεί έξω” και υποστηρίζει αυτή τη θεωρία. YMMV, το ενσωματώνω για συζήτηση. Εξηγεί πολύ το τι συμβαίνει και ισχύει για όλους τους ανθρώπους, όχι μόνο για μια συγκεκριμένη θρησκευτική ομάδα. Όλοι είναι ευαίσθητοι, αλλά όλοι έχουν ακόμα επιλογή και μπορούν να απορρίψουν αυτά τα πράγματα!

 

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» γυρίζει αυτόματα στα ελληνικά.

 

Πηγή μετάφρασης

Πηγή πρωτότυπου κειμένου

Προβολές : 1,079


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα