Διαλύονται οι «Σπαρτιάτες» πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς φορές!!!!!!!!!!!!!!

Διαλύονται οι «Σπαρτιάτες» πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς φορές!!!!!!!!!!!!!!

9 Ιουλίου, 2023 58 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,451
Μοίρασέ το

 

Η συνάντηση 6 βουλευτών, η εντολή Κασιδιάρη από τον Δομοκό για ανατροπή του Βασίλη Στίγκα λόγω αθέτησης συμφωνίας, οι ανεξαρτητοποιήσεις που έρχονται και η δημιουργία νέου κόμματος.

 

 

Δεν γνωρίζω αν ισχύει η είδηση, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Στίγκας, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ευχαριστεί τον Κασιδιάρη…

Από την πρώτη στιγμή, έκανε “μπαμ” αυτός ο συνδυασμός ότι κάτι βρωμάει…

Σε 15 μέρες και άγνωστος, δεν μπαίνεις στη βουλή…

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ: ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΠΙ ΔΟΜΟΚΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Το γιατί, θα το δούμε στην πορεία…

Το βέβαιο είναι πως … ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΙΑΚΟΣ…

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΠΟΛΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Έγραψα πριν μήνες, πως τον Κασιδιάρη ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ… ΜΕΓΑΛΑ…

 

Του Άρη Σπίνου
 

Ήταν αναμενόμενο!

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και όταν προσπαθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στην υποκρισία, στην συμφωνία που έχεις κάνει και στους μισθούς που έρχονται τότε το αποτέλεσμα είναι σε βάρος σου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 την Παρασκευή το βράδυ 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ 6 βουλευτών που ανήκουν στο κόμμα «Σπαρτιάτες» και δίνουν αναφορά στον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη όπου αποφάσισε να διαμηνύσουν στον Βασίλη Στίγκα ότι πρέπει να τηρήσει την συμφωνία που έχει κάνει για την ανάδειξη, από το βήμα της Βουλής, του πρωταγωνιστικού ρόλου που έχει ο έγκλειστος και καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση με πολυετή κάθειρξη Ηλίας Κασιδιάρης στο κόμμα αυτό και όχι με μισόλογα να τον απαρνιούνται.
Αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα και να θέσουν προ των ευθυνών του τον Βασίλη Στίγκα, αφού προεκλογικά ο ίδιος είχε δώσει «γη και ύδωρ» με τις ομιλίες του σε αυτές τις απαιτήσεις που είχε συμφωνήσει .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από την συνάντηση αυτή αποφασίστηκε η ανεξαρτοποίηση των Βουλευτών του κόμματος «Σπαρτιάτες» δημιουργώντας άλλη κοινοβουλευτική ομάδα που θα ανακηρύξει ως πρόεδρος της τον Ηλία Κασιδιάρη ύστερα από την δημιουργία νέου κόμματος.
Αυτό δεν θα συμβεί μόνο όπως είπαν εάν τηρηθούν τα συμφωνημένα που είχαν ειπωθεί προεκλογικά.
Είναι αυτονόητο ότι το μέλλον του κόμματος αυτού βρίσκεται υπό ατμό από την πρώτη εβδομάδα ύπαρξης του εντός του Κοινοβουλίου.
Στην συνάντηση τέθηκε και η πολύ άσχημη εντύπωση που δημιουργήθηκε από την πρώτη εμφάνιση του Στίγκα στο βήμα της Βουλής όπου ήταν αδιάβαστος και άφησε αρνητικό πρόσημο με μια ομιλία που έκανε άνευ περιεχομένου και ουσίας.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,451


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα